Niet bij Paprika bestellen! Deze keten is een oplichter geworden. Ik heb mijn ongeveer €150 aan retours ondanks pogingen nooit terug gekregen. Ik ga het nu via de bank proberen.
Consulta las opiniones de los clientes
Vorig jaar een Paprika blouse gekocht bij Wehkamp. Altijd uiterst voorzichtig mee omgegaan: uitsluitend op de hand gewassen, nooit gestreken en nooit in de droger geweest. Toch zitten er nu al slijt... Ver más
Helaas 1 ster moeten geven zelfs dit is het nog niet waard. Artikelen worden gecrediteerd zonder mededeling , creditatie klopt niet. Totaal geen reactie op klachten etc. Restitutie van retouren dure... Ver más
Een maand geleden kleding retour gestuurd.artikelen zijn bij Paprika afgeleverd maar nog steeds geen geld terug.Na drie mailtjes eindelijk een reactie waar je niks mee kunt.Klantenservice gebeld,die s... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Paprika helpt je graag door je keuze te geven in grote maten mode. Eindelijk keuze voor vrouwen met een maatje meer !
Información de contacto
Wall Street 5, 01803, Burlington, Estados Unidos
- www.paprika-shopping.nl
No consta que solicite reseñas
Erg slechte
Erg slechte, wat zeg ik...totaal géén service. Als je betaald hebt, de spullen in huis hebt, dan houdt het op.
Na klachten over een product en 2 mailtjes, helemaal geen reactie. In de winkel zeggen ze dat je terug moet naar de winkel waar je het gekocht hebt (andere vestiging) of een mailtje moet sturen naar de klantenservice.
Al 2 keer een mail gestuurd, 2x ontvangstbevestiging gekregen en de toezegging dat ze binnen 48 uur gaan reageren en precies 0 keer een reactie
Soms slechte kwaliteit en absoluut geen service.
Sommige producten zijn van slechte kwaliteit en service kennen ze niet.
Op 5 augustus contact opgenomen over kapot ontvangen broek. Ik moest maar naar de dichtstbijzijnde winkel. Dat is 45 minuten rijden. Na een vervelende discussie zou ik een retourlabel krijgen en daar zit ik nog steeds op te wachten.
De online shop is ronduit slecht te…
De paprika-shopping online shop is ronduit slecht te noemen. Na op 19-10-2018 een bestelling te hebben geplaatst, en betaald vua Ideal, stuur ik een deel van de bestelling terug. Op 30-10-2018 wordt het retour bevestigd en ik zou binnen 2 weken mijn geld terug krijgen. Het is nu 17 december en ben na 4 keer de klantenservice gebeld te hebben nog steeds mijn geld niet terug! Wellicht een gevalletje cash flow problemen?