Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bij Paprika bestellen! Deze keten is een oplichter geworden. Ik heb mijn ongeveer €150 aan retours ondanks pogingen nooit terug gekregen. Ik ga het nu via de bank proberen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorig jaar een Paprika blouse gekocht bij Wehkamp. Altijd uiterst voorzichtig mee omgegaan: uitsluitend op de hand gewassen, nooit gestreken en nooit in de droger geweest. Toch zitten er nu al slijt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas 1 ster moeten geven zelfs dit is het nog niet waard. Artikelen worden gecrediteerd zonder mededeling , creditatie klopt niet. Totaal geen reactie op klachten etc. Restitutie van retouren dure... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een maand geleden kleding retour gestuurd.artikelen zijn bij Paprika afgeleverd maar nog steeds geen geld terug.Na drie mailtjes eindelijk een reactie waar je niks mee kunt.Klantenservice gebeld,die s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de accesorios de moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Paprika helpt je graag door je keuze te geven in grote maten mode. Eindelijk keuze voor vrouwen met een maatje meer !

1,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,5

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online bestelling en aftersales prima bij Paprika.

Met maatje 48/50 en ook nog lang vind ik altijd leuke kleding bij Paprika. Ik hou enorm van kleur en dat vind ik daar altijd. Soms ga ik naar de winkel in Zoetermeer. Prima daar, maar meestal bestel ik online. Leveringen zijn prima verzorgd en ook retour zenden is makkelijk.
Vooral daarover wil ik nu Paprika een compliment maken. E.e.a. ging niet helemaal goed met terugsturen via DHL . Paprika is dat uitstekend aan het oplossen en heb ik echt het gevoel dat Paprika mijn belang in het oog houd. Dat kan ik helaas van een aantal andere merken niet zeggen. Dus ook de aftersales van Paprika is prima.

26 de abril de 2023

Online aankoop

Online 3 jurken gekocht.
Heel vlot binnen. Zien er leuk uit en zitten goed.
Dat de ene mij niet staat kan de winkel niet helpen hè.

11 de noviembre de 2022

Service

Vandaag heb ik eens iets heel anders dan anders gekocht en daarbij veel service van de verkoopster mogen ontvangen, wat natuurlijk heel prettig is👌
Zo keek zij eerlijk mee en in de voorraad toch een andere maat gevonden en niets was haar teveel!
Echt een winkel om te onthouden 🤗

25 de octubre de 2022

Mental breakdown

Ik had letterlijk een mental breakdown midden in de winkel. Gezien mijn overgewicht zijn er maar weinig winkels waar ik kan slagen voor kleding en ik zag het allemaal even niet meer zitten. Zodra ik binnenkwam stond Irma binnen 1 seconde bij mij. Naast dat ze een uur lang de allerbeste kleding adviezen gegeven heeft (ze heeft ook altijd een prachtige collectie om uit te kiezen!), was ze ook nog eens onwijs begaan bij mijn situatie en gaf ze mij meerdere pep talks. Uiteindelijk ben ik van tranen, naar een grote glimlach gegaan en kan ik nu niet wachten tot ik morgenochtend mijn nieuwe kleding aan kan gaan doen. Wat ik voornamelijk hoop is dat jullie in je handjes klappen dat Irma ervoor gekozen heeft om bij jullie te komen werken: ze heeft een hart van goud en is ongelofelijk goed in wat ze doet! Ik kan niet wachten tot de volgende keer weer te komen shoppen bij Paprika Nieuwegein!

21 de octubre de 2022

This is not serious

This is not serious.
I have ordered through this company several times and have already had a problem with delivery twice. The packages are not delivered and flimsy reasons are given: such as addressee not present, address not complete, etc..
Despite contacting customer service several times, I have not received the package although the goods have already been paid for.Since this problem has already occurred several times, I can unfortunately not recommend the company.

17 de septiembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Via via vriendin zag ik een prachtige…

Via via vriendin zag ik een prachtige blouse met kant dus van Almelo naar Enschede gefietst echter deze winkel had deze blouse niet meer. Ik kreeg eerst al een opmerking van een onvriendelijke medewerkster; "u hoort hier niet thuis want dit is een grote maten winkel", ja doei . . . dat bepaal ikzelf. Onvriendelijke medewerker ging naar buiten en heb ik een vergelijkbare blouse gepast: toppie.
Online mijn blouse besteld; wow snelle levering, de levering was al de volgende dag bezorgd en de blouse is echt helemaal TOP TOP TOP! Dankjewel

16 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service na sluitingstijd!

Vanavond om 20u binnengestapt bij Paprika Hoog Catherijne in de veronderstelling dat ze tot 21u open waren. Maar Diwana was al aan het opruimen en afsluiten, want 20u is dus de sluitingstijd.
Ze heeft ons toch binnengelaten, de deur op slot gedaan en ons uitstekend geholpen! Hierdoor werd het Personal Shopping. We voelden ons bezwaard, maar ze nam alle tijd voor ons. Een groot compliment voor Diwana!

28 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zulke leuke kleding, slechte kwaliteit

Zulke leuke kleding, maar de kwaliteit is drama. Gaten vallen in de blouses na wassen, lamme ritsen, scheur op de naat in spijkerbroek. Knopen die eraf vallen. Nooit reactie gehad op online klacht. Bij navraag in de winkel is hun niets bekend uiteraard. Voor mij geen Paprika meer.

24 de diciembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 sterren omdat mijn ervaringen met dit…

3 sterren omdat mijn ervaringen met dit merk wisselend zijn. De mode zelf is prachtig. Leuke kleding die net iets anders is dan de standaard plus mode merken. Maar de kwaliteit is ontzettend wisselend. Paprika is een duurder merk. Een trui bv kost al snel 60 euro. Dan verwacht je ook kwaliteit. Helaas is het vaak gebeurd dat kleding die ik binnen kreeg niet goed was afgewerkt. Scheve zomen. Lelijke afhechtingen. Veel losse draden. En zelfs gaten bij de zoom. Zo jammer want de kleding is zo mooi!! PAPRIKA alsjeblieft doe iets aan de kwaliteit. Dit kan en moet zoveel beter. Ik heb dit Paprika al vaker laten weten ook via social media. Helaas geen verbetering. Pas het aan of verlaag de prijzen. Je betaald voor kwaliteit en dat krijg je nu vaak niet.

Helaas vorige week weer... een rode geruite blouse. Na 1x wassen de zoom op de schouder helemaal los... kom op Paprika! Ik heb Primark kleding die nog beter in elkaar zit dan jullie mode. Voor mij nu helaas geen Paprika meer.

23 de noviembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Klantvriendelijk met acties

Over het algemeen zeer tevreden en content met de aankoop van meestal online gekochte kleding. Soms is het lastig het product in zijn geheel en goed te bekijken. Onlangs een zwart shirt gekocht met kanteffecten, leuk voor de feestdagen, maar aan de onderkant zit wel een erg aanwezig elastiek dat op de site niet goed te zien was, de dracht wordt daardoor anders en het vallen van het shirt ook. Maar wat ik ECHT jammer vind is dat bij al langdurig trouwe kopers geen alert toegepast wordt op aanschaf en een 3tal dagen later er een kortingsactie op hetzelfde product plaatsvind. DÁT had echt klantvriendelijk geweest!!

14 de noviembre de 2021

vreselijk

vreselijk
DHL kan ineens mijn adres niet vinden
bestelling gaat retour vervolgens hoor ik niets meer geen bestelling en mijn geld niet terug😓
de winkel is fantastisch online is het een drama

27 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Puntensparen en dan 10 euro cadeau of toch niet?

Bij paprika spaar je punten. Voor 300 punten krijg je 10 euro.
Deze 10 euro gebruikt voor oneline koop van 4 artikelen. Een spijkerrok was na enige uren dragen op meerdere plaatsen gescheurd. Dus terug gezonden. Omdat ik mijn 10 euro cadeau van de gespaarde punten had gebruikt kreeg ik niet het volle bedrag terug maar 2,50 minder. Het was volgens paprika een korting en geen gespaard saldo. Rare gang van zaken. Voelt oneerlijk en of je iets is bestolen. Je hebt de 10 euro cadeau gekregen vanwege uitgave in het verleden.

7 de julio de 2021

Fantastisch bezoek

Gisteren de winkel in Westerlo voor de eerste keer bezocht. Aangenaam verrast door de heel uitgebreide collectie. Hier kan iedereen met een maatje meer iets vinden. Uitstekende service : een enthousiaste, vriendelijke winkeljuffrouw die me goed geholpen heeft.

18 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelde kleding komt niet aan

29-12 Kleding besteld. Mail gekregen dat kleding verzonden was en op 2-1 zou binnenkomen. Track en trace nr erbij, maar...deze werkte niet. Ik kon dus ook mijn bestelling niet meer volgen! Dit gemeld bij klantenservice via de mail: na 6 dagen antwoord: track en trace nummer geeft aan dat de bestelling retour komt naar paprika ivm niet bestaand adres. (Woon er legaal al 25 jaar).
Als de retour verwerkt was, zal ik mijn geld teruggestort krijgen !!
Ben benieuwd....ik bestel niets meer rechtstreeks bij paprika. Doe t wel via andere webshops. Echt jammer fiy

12 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De kleding is leuk maar online shoppen…

De kleding is leuk maar online shoppen is slecht. Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis. Dat gaat echt niet gebeuren. Zaterdag besteld, donderdag zou het worden bezorgd. Donderdag kreeg ik een mail met bedankt voor het terug sturen. Ik had nog helemaal niets ontvangen. Moest echt een vergissing zijn, zeiden ze bij de klantenservice. Hij zou waarschijnlijk gewoon nog komen. Helaas, niet dus. Na een tweede belletje toch maar opnieuw het jurkje besteld. Om 16.55, dus morgen in huis. Weer mis. Het moet liggen aan de drukte bij DHL want dit gebeurt nooit. Niet dus want een bestelling bij een andere winkel in dezelfde week werd keurig binnen 24 uur bezorgd door DHL. Jammer dit.

22 de agosto de 2020

Erg slechte kwaliteit

Erg slechte kwaliteit. De glittertjes van mijn wibra shirt zitten er na tig keer wassen nog op, van paprika gaat mijn wasmachine stuk. Alle glitters en de vreselijke lijm die ze gebruiken, puur slecht. T-shirt na 1x wassen gedraaid En zelfs de lopers gedraaid, je ziet niet meer dat er coca cola staat. Echt slecht. Erg duur voor slechte kwaliteit. Ze maken misbruik van grotere maten!!!!

29 de julio de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.