Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanvraag gedaan voor het ophalen en bezorgen van een set velgen. Dit ging heel soepel via PickThisUp. Meerdere transporteurs hebben gereageerd. De transporteur die wij hebben gekozen heeft het snel e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verzoek ingediend voor een pickup actie met een ruime ophaaltijd. tussen 09:00 en 16:00. aanbieding gehad voor een chauffeur. Vervolgens komt de chauffeur op de dag zelf met het bericht dat hij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really good service. Erik was fast to respond to my call-out and the price was the best I had received. Communication was good, arrangements were made without any problems and both pick-up and deliver... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima organisatie, zet aanvraag voor een Transport- offerte uit bij verschillende bedrijven en daar kunnen zij dan op ingaan. Heb zelf met **Micodo transport BV** te maken gehad en die verdiene... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mensajería

Escrito por la empresa

Vind de beste koerier voor jouw transport! Vergelijk koeriersdiensten en transportbedrijven die toch al rijden. PickThisUp helpt voorkomen dat je je Marktplaats of veiling aankoop zelf moet ophalen. Via een netwerk van +1.000 particulieren en (zzp) koeriers die toch al onderweg zijn. Goed voor de portemonnee én het klimaat!

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

4,4

Todas las opiniones

121 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Massive transit damage ignored – Despite paying for extra insurance (Fraktuurnummer: 06-10-9305)

I used PickThisUp as courier agency to transport a pallet. Despite paying high service fees and purchasing all available premium add-ons—including Extra Insurance, an Excellent Courier, and a Heavy Tailgate—the delivery resulted in a total loss. An unsecured item broke loose during transit and severely damaged almost the entire shipment. A expensive piece of laboratory equipment was nearly completely destroyed, and most of the electronic items suffered massive damage. I submitted the damage report, including a seamless photo documentation, to PickThisUp before even accepting the pallet. It took days to receive a response, which downplayed the situation by claiming the damage "was not too big" and asking for more photos. After I provided an extremely detailed documentation of all the damages, the platform went completely silent. For weeks now, not a single one of my emails has been answered. PickThisUp charges premium fees but clearly tries to stall and ignore legitimate insurance claims. I strongly advise everyone against booking any transport through this platform. Since all my attempts to establish contact have been met with absolute silence, I am now forwarding this case to the European Consumer Centre (ECC).

25 de junio de 2026

Beste Luk,

Wat vervelend om te horen dat er tijdens het transport schade is ontstaan en dat je onze afhandeling van de schadeclaim als negatief hebt ervaren.

Voor zover ik kan zien, is je schadeclaim nog in behandeling. Omdat de pallet is vervoerd door een internationale vervoerder, moeten wij voor de verdere afhandeling van de claim de door deze vervoerder gehanteerde termijn van 45 dagen afwachten. Zodra wij een reactie ontvangen, zullen wij je hierover informeren en wordt de schade vervolgens door de vervoerder of anders door ons afgehandeld. Waarbij u altijd gedekt bent.

Daarnaast willen we graag een belangrijk punt uit je claim verduidelijken. In je eerste melding gaf je aan dat alle 16 magnetrons beschadigd en total loss waren. De foto's die wij vervolgens ontvingen, toonden echter schade aan 4 magnetrons. Bij nadere beoordeling bleek bovendien dat het om 4 exemplaren ging.

Dat verschil tussen de informatie in de claim en de aangeleverde documentatie heeft vanzelfsprekend vragen bij ons opgeroepen. Bij schadeclaims moeten wij kunnen vertrouwen op de informatie die wordt aangeleverd. Wanneer wij aanwijzingen krijgen dat informatie in een claim niet overeenkomt met de daadwerkelijke schade, kunnen wij een claim in dergelijke gevallen afwijzen.

In jouw situatie hebben we ervoor gekozen om de claim niet af te wijzen, maar je wel op dit verschil aan te spreken. De claim is daarmee nog steeds in behandeling.

We begrijpen dat je graag sneller duidelijkheid had gehad en betreuren dat onze communicatie hierover niet duidelijk genoeg is geweest. Zodra wij de reactie van de internationale vervoerder hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen; Via marktplaats door "koper"dit bedrijf ingeschakeld ( dmv whatsapp bericht, niet via marktplaats zelf ) om kast op te halen en dan per direct aan mij betalen; krijg ik een link om al mijn naw gegevens , geb datum, bank rekening incl pasnummer en uiteindelijk 5-cijferig code van mijn bankapp. uiteindelijk wordt ik gebeld via whatsap (0635219903 ) om gewoon in te vullen, en tenslotte verbreken ze verbinding. Ook de koper reageert niet meer ( Marieke 0685673837 ), en dus vermoed ik dat die in het complot zit. Logo van Pick this up komt overeen, dus of bedrijf maakt hier deel van uit, anders zullen ze met beveiliging van site aan de bak moeten.

7 de julio de 2026

Beste Paul,

Het spijt ons zeer om te horen dat iemand heeft geprobeerd u op te lichten. Helaas komt het voor dat fraudeurs misbruik maken van onze bedrijfsnaam en zich via WhatsApp of valse betaalverzoeken voordoen als PickThisUp.

Verder willen wij graag benadrukken dat wij hier volledig buiten staan. Ook wij zijn slachtoffer van deze vorm van oplichting, waarbij onze bedrijfsnaam en identiteit door fraudeurs worden gebruikt om anderen te misleiden.

Bij een echte PickThisUp-opdracht verlopen de communicatie en betalingen altijd via ons platform/website. Wij zullen via WhatsApp nooit een link toesturen of vragen om een betaling te doen. Helaas is er weinig tot niets te doen aan misbruik van onze bedrijfsnaam en logo.

Meer informatie over deze vorm van oplichting en hoe dit in zijn werk gaat, is onder andere te vinden in onderstaand artikel van TROS Radar en de tv uitzending van Plaats Delict:

Of zie ook de waarschuwing onze eigen website:

trustful service

I recommend the pick-up and delivery arranged for the same day. Robert , the driver did a very good job .

6 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

duur 50% van het totalen bedrag vd veiling werd er geoffreerd

1 aanbieding ontvangen. voor 260 km (heen en terug) voor 1 verhuisdoos, en aangegeven dat het afgeleverd kan worden wanneer het vervoer bedrijf in de buurt is, kwam de offerte uit op € 400,- . Hier schrok ik erg van 50% van het aankoop bedrag is voor mij een reden om in het vervolg heel voorzichtig te zijn met veilingen en bezorging. Nu haal ik het zelf op en maak er een dagje van met lunch en diner voor 2 en dan nog komt dit koopkoper uit.

Als reactie op jullie antwoord.
Inderdaad kreeg ik een dag voordat de spullen opgehaald moesten worden kreeg ik een aanbod van €80.
Hierop heb ik vriendelijk gereageerd naar de desbetreffende verviervoudiging de nette prijs maar ik nu al wat anders had geregeld.
Dus jullie reactie klopt deels maar laten het feit weg dat het voor €400 gebracht kon worden.
Er zitten dus dure bezorgers tussen jullie netwerk

25 de junio de 2026

Beste mevr. Marleen,

Naar aanleiding van uw review hebben we uw account en de betreffende opdracht inmiddels kunnen terugvinden.

Daaruit blijkt dat u een bod van €79,30 heeft ontvangen voor het vervoeren van 23 stuks natuursteen en mineralen van Gramsbergen naar Den Helder. Dit wijkt aanzienlijk af van de €400 die in uw review wordt genoemd. Daarnaast gaat het volgens de opdrachtomschrijving om 23 stuks natuursteen en mineralen en niet om één verhuisdoos.

We vinden het daarom jammer dat de situatie in uw review anders wordt weergegeven dan uit onze administratie blijkt. We vinden het belangrijk dat reviews een zo feitelijk mogelijk beeld geven van de daadwerkelijke ervaring, zeker omdat onze koeriers zelfstandig hun tarieven bepalen en dagelijks veel opdrachten via ons platform uitvoeren.

Mocht u van mening zijn dat onze gegevens niet kloppen, dan horen we dat uiteraard graag. We kijken de opdracht dan graag samen met u na.

Falende site

Ben nu echt al anderhalf uur zoet met pogingen om een transport te regelen, smartphone geprobeerd. laptop, google, firefox, bing etc. De site werkt totaal niet en stuurt me alle kanten op. Verschrikkleijk.

Ik heb ook nog nooit 7 puzzelplaatjes moeten oplossen voordat de site er van overtuigd was dat ik geen robot ben.

Wat een ellende. Ik huur zelf wel een busje.

14 de junio de 2026

Beste Kiki,

Wat vervelend om te horen dat je zoveel tijd kwijt bent geweest aan het proberen te regelen van een transport en dat onze website daarbij niet goed heeft gewerkt. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is, zeker als je het via verschillende apparaten en browsers hebt geprobeerd.

We hebben je feedback inmiddels intern doorgestuurd, zodat we kunnen onderzoeken wat er mogelijk mis is gegaan.

Eén ding viel ons daarbij wel op: Je noemt dat je meerdere puzzelplaatjes moest oplossen om te bewijzen dat je geen robot bent. Wij gebruiken op dit moment (nog) geen CAPTCHA-verificatie op onze website. We kunnen daarom niet goed plaatsen waar deze verificatie vandaan kwam. Als je hier eventueel een screenshot van hebt, ontvangen we die graag.

We hopen dat het uiteindelijk is gelukt om een oplossing te vinden. Mocht je in de toekomst opnieuw transport nodig hebben, dan geven we je graag 25% korting op je eerste opdracht als je ons nog een kans wilt geven.

1e ervaring

Ik vond het eerst wel heel gedetailleerd om in te vullen, maar achteraf eigenlijk ook heel netjes stap voor stap. Ik vond het fijn dat er rustig de tijd was om alles door te lopen, geen gepush. De afspraken waren duidelijk om te maken, en leken me ook fair en vrij voor de vervoerders om te reageren.

29 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.