PickThisUp Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanvraag gedaan voor het ophalen en bezorgen van een set velgen. Dit ging heel soepel via PickThisUp. Meerdere transporteurs hebben gereageerd. De transporteur die wij hebben gekozen heeft het snel e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verzoek ingediend voor een pickup actie met een ruime ophaaltijd. tussen 09:00 en 16:00. aanbieding gehad voor een chauffeur. Vervolgens komt de chauffeur op de dag zelf met het bericht dat hij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really good service. Erik was fast to respond to my call-out and the price was the best I had received. Communication was good, arrangements were made without any problems and both pick-up and deliver... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima organisatie, zet aanvraag voor een Transport- offerte uit bij verschillende bedrijven en daar kunnen zij dan op ingaan. Heb zelf met **Micodo transport BV** te maken gehad en die verdiene... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mensajería

Escrito por la empresa

Vind de beste koerier voor jouw transport! Vergelijk koeriersdiensten en transportbedrijven die toch al rijden. PickThisUp helpt voorkomen dat je je Marktplaats of veiling aankoop zelf moet ophalen. Via een netwerk van +1.000 particulieren en (zzp) koeriers die toch al onderweg zijn. Goed voor de portemonnee én het klimaat!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

745 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

121 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slechte service en totaal verkeerde levering...

Wat een slecht bedrijf. Ik heb via OVM Veiling 8 accu’s voor Milwaukee gereedschap gekocht. Omdat ik zelf in het buitenland was, moest ik iemand inschakelen om het op te halen. Zo ben ik bij Pickthisup terechtgekomen. Een zekere Hassan nam de klus aan en bevestigde dat hij het had opgehaald en verzonden.

Toen ik de levering binnen kreeg, zag ik direct dat er iets niet klopte: twee grote pakketten terwijl ik alleen accu’s had gekocht. Uiteindelijk bleek het om een compleet andere veiling te gaan. Dus ik heb €35 betaald voor een ophaalservice waar ik helemaal niets aan heb gehad.

Daarna meerdere keren contact opgenomen met Pickthisup, maar de communicatie was echt slecht. Reacties kwamen laat of helemaal niet. Omdat ik pas een maand later opnieuw contact opnam doordat ik eerst bezig was met OVM Veiling, die vervolgens weer naar de ophaler wees wilden ze ineens niets meer doen.

Het ergste is nog dat ik op dezelfde dag al een melding kreeg dat de juiste spullen niet waren opgehaald, terwijl Hassan zei van wel. Blijkbaar weten sommige mensen het verschil niet tussen 8 accu’s en complete gereedschapsets.

Ik ben inmiddels al 3 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen. Zowel Pickthisup als OVM Veiling schuiven de verantwoordelijkheid van zich af. Erg teleurstellend. Mijn advies: laat dit soort dingen ophalen door iemand die je kent en vertrouwt. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

UPDATE 04-06-26
Ik heb het geld terug ontvangen waarschijnlijk na het lezen van deze review daarom ga ik van 1 ster naar 3 sterren

26 de febrero de 2026

Betrouwbaar

Betrouwbaar, op tijd geleverd, redelijke prijs en alles zonder schade aangekomen.

14 de mayo de 2026

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn dat het soepel is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helemaal tevreden met de bezorging snel…

Helemaal tevreden met de bezorging snel en duidelijk. En alles is goed aangekomen en tot de deur gebracht.

9 de mayo de 2026

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn dat het naar wens is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zorgvuldig en de afspraak nagekomen

Zorgvuldig en de afspraak nagekomen, zeker een aanrader.

6 de mayo de 2026

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn dat het goed is verlopen.

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.

De ophaling werd betaald, maar toch liet de koerier op het laatste moment weten dat de service niet uitgevoerd zou worden. In de praktijk betekende dit het verlies van het item, omdat er geen mogelijkheid was voor een nieuwe ophaling. Alleen de transportkosten terugbetalen is in zo’n situatie absoluut onvoldoende.

Het meest verontrustende is echter dat de klantenservice stopt met reageren zodra er een probleem wordt gemeld. Gebrek aan communicatie en het vermijden van verantwoordelijkheid maken het gebruik van deze dienst zeer risicovol.

29 de abril de 2026

Hi Angelika,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen goed dat het annuleren van de opdracht op het laatste moment een teleurstellende situatie is geweest.

We willen wel graag toelichten dat we je melding niet hebben genegeerd en dat we geprobeerd hebben om dit verder met je op te lossen. We hebben je eerder per e-mail gevraagd om een bevestiging of creditfactuur van de veiling aan te leveren. Deze informatie hebben we nodig om naast de terugbetaling van de transportkosten ook het aankoopbedrag van het item verder te kunnen beoordelen en te vergoeden.

Tot op heden hebben we deze documenten helaas nog niet ontvangen. Hierdoor kunnen we de zaak op dit moment niet verder afhandelen.

Zodra je de creditfactuur alsnog naar support@pickthisup.com stuurt, pakken we de zaak graag verder op.

A good service!

A good service!

Very fast !

Thanks 👍

Hi,

Thanks for your review. Good to hear everything went fast and smoothly 👍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Des nullité ils annulent sans raison…

Des nullité ils annulent sans raison une demande de prise en charge d'un colis j'ai perdu 100 € à cause de ne faites pas appel à cette société !!!!
Et en plus ils font des réponses bateau pour envoyer la culpabilité sur le client 🤣 j'ai toutes les preuves par mail je n'en resterai pas là

13 de abril de 2026

Beste Frédéric,

Wat vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent over het verloop van je aanvraag. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je transport nodig hebt en er uiteindelijk geen koerier beschikbaar blijkt te zijn.

We willen wel graag een belangrijk verschil verduidelijken: je aanvraag is niet door PickThisUp geannuleerd. In dit geval is er helaas geen bod van een koerier ontvangen. Gemiddeld ontvangt 94% van de transportaanvragen via ons platform minimaal één bod, maar helaas komt het incidenteel voor dat een aanvraag geen passende koerier vindt.

In jouw geval ging het om het ophalen van één klein pakket (een inbouwspot) in de omgeving van Antwerpen. Het is mogelijk dat deze opdracht voor koeriers onvoldoende interessant was om te combineren met een andere rit. We kunnen echter niet met zekerheid zeggen wat de reden was dat er geen bod is uitgebracht.

We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is, zeker als dit financiële gevolgen heeft gehad. Als je ons ondanks deze ervaring in de toekomst nog een kans wilt geven, bieden we je graag 25% korting aan op een volgende transportopdracht.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Betrouwbare partner

Helaas maar 1 aanbod gehad op het transport. Netjes geprijsd. Had het leuk gevonden als ik hier een keuze had mogen maken. Het transport is verder uitstekend verlopen.

Hi Gerben,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het transport goed is verlopen.

Begrijpelijk dat je graag meer keuze had gehad. In dit geval zijn er uiteindelijk twee biedingen geweest, waarvan er één is afgewezen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

IL SERVIZIO FUNZIONA BENE

IL SERVIZIO FUNZIONA BENE.
Si riescono a ricevere un buon numero di offerte.
Attenzione che gestiscono solo pacchi. Niente di troppo ingombrante.
Direi che va bene per cose piccole fino ad arrivare al massimo a stampanti ( NO MULTIFUNZIONE )

Hi,

Thanks for your review. Good to hear the platform worked well and you received multiple offers.

Thank you for sharing your experience.

Good Service

Good Service. Easy to use online site! You get more offers! Assistance good from this site and from the driver. I found a good price , delivery very fast , packaging Super protected, even though the driver was new!

10 de abril de 2026

Hi Max,

Thanks for your review. Good to hear the whole process went smoothly and that everything worked out well, also with a new driver.

Perfect bedrijf

Perfect bedrijf

9 de abril de 2026

Hi,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

duidelijke afspraken

Alles verliep vlotjes, met regelmatige updates

2 de abril de 2026

Hi Eddy,

Bedankt voor je review. Fijn dat het soepel is verlopen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bij problemen duurt alles heel erg lang (3 maand wachten op geld retour)

Zoals ik hier meer lees, is het ook bij mij gegaan. Er is iets fout gegaan, een deel van de verzending is niet meegenomen van de veiling en is nu "zoek". Ik ben al sinds 17 december bezig om dit opgelost te krijgen en heb al meer dan een maand de bevestiging dat ik mijn geld in elk geval retour krijg (kosten voor de verzending). Helaas heb ik nog steeds niks retour.

17 de diciembre de 2025

Beste R B,
Onze excuses dat je zo lang hebt moeten wachten op de terugstorting. Ik kan niet achterhalen wat de oorzaak hiervan is geweest, maar dit is zeker niet gebruikelijk.

Ik hoop dat het inmiddels naar tevredenheid is opgelost en anders verneem ik het graag.

Mvg

8 consejos para escribir buenas reseñas.