Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit weekend hadden we impulsief een groot Intex zwembad gekocht in Brico Plan It Brugge. In een andere afdeling ook een afdekzeil. Bleek toen thuis dat die niet in onze tuin paste. 10cm te groot.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mauvaise expérience pour moi chez brico plan it Messancy …. Toujours présents pour la vente … absents pour le service après-vente … que penser de cette attitude non professionnelle ?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tout juste rentrée de chez Brico à Jambes. Mauvaise expérience. Au moment de scanner mon achat, je demande de l' aide auprès de la jeune personne,très désagréable, elle me répond, il n' y a qu' à... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde in januari het Otitec - Recht Bad - 150 X 70 Cm - Wit Paneel - Poten - Afvoer - Talia op de webshop, bij het uitpakken werd vastgesteld dat één paneel was beschadigd en de ander was een ve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo
  2. Ferretería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

☼ Brico Planit, le plus grand Multi Spécialiste de la maison. Tout pour vos grands projets ou petits travaux de bricolage en ligne → Découvrez toutes les promotions & inspirations.

2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,5

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onkundig personeel, barslechte service..klantonvriendelijk !!!

Brico Plan-It Ternat. Sylvania Led Lampen gekocht. Aan rayon verantwoordelijke gevraagd of met eco cheques mocht betaald worden en het antwoord was "alle etiketten met eco aangeduid is geldig voor ecocheques" dus ook de lampen die ik wou. Naar de kassa begeven en daar direct antwoord "alleen maar cash of Bancontact"... verantwoordelijke bijgehaald... zelfde antwoord. Nog een Derde persoon bijgehaald en direct naar de rayon afdeling gegaan omdat dit daar duidelijk op vermeld stond. Nog een vierde persoon bijgehaald en uiteindelijk toch met ecocheques kunnen betalen op een speciale manier (door eerst andere doosjes te scannen enz) ... de verantwoordelijk heeft het uiteindelijk in orde gebracht maar met "Roll Eyes"... dit was er voor mij teveel aan .. terwijl Brico planit in de fout gaat zou ik per slot van rekening de moeilijke klant zijn ? komaan zeg ! Klant is koning ? Niet bij Brico Plan it Ternat... gelukkig zijn er nog andere bouwmarkten.

10 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Responsable du secteur bois pas de…

Responsable du secteur bois pas de compétence nécessaire pour explique un refus d une découpe de bois prétextant une usure de leur lame pour se type de bois (type OSB )quel blague ! En règle générale éviter d y aller

1 de septiembre de 2022

Toppers!

Arne (bij Deco en Keuken) & Aniss ( bij de tegelafdeling) hebben ons enorm veel geholpen. Vriendelijk en behulpzame mensen. Nogmaals bedankt voor jullie hulp👍🏼

22 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurgesteld in de dienst na…

Zeer teleurgesteld in de dienst na verkoop.
Onze robotmaaier binnengebracht voor herstelling op 02/06/2022. Nog binnen de garantietermijn van 3 jaar. Bij het binnenleveren van het toestel wordt mij gezegd dat het nazicht of de herstelling 4 weken kan duren, maar dat het eventueel vroeger kan opgelost zijn. Na 4 weken zonder nieuws bel ik naar de winkel. Dan blijkt dat het toestel pas op 13/06/2022 (bijna 2 weken later) aan de hersteller werd overgemaakt, dus de termijn van 4 weken wordt eigenlijk 6 weken zegt men mij. Men vraagt mij nog wat te wachten en terug te bellen na ongeveer 6 weken. Op maandag 11/07/2022 contacteer ik opnieuw de winkel. De persoon zegt dat ze nog geen nieuws hebben, maar belooft de hersteller te contacteren en mij terug te bellen. Ik hoor evenwel niets meer. Ik bel dan maar zelf terug op vrijdag 15/07/22 in de namiddag. Ik heb weer een andere persoon aan de lijn. Deze belooft onmiddellijk de hersteller te contacteren en mij binnen de 10 min terug te bellen. Hij belt inderdaad terug. Echter de hersteller die in hun computer was ingevoerd, bleek niet te hersteller te zijn aan wie de robotmaaier werd overgemaakt. De echte hersteller is niet bereikbaar in de namiddag. De persoon van Brico Planit garandeert mij dat hij maandagmorgen 18/07/2022 onmiddellijk contact zal opnemen en mij zal informeren over de stand van zaken. Vandaag dinsdagmiddag 19/07/2022 nog steeds geen telefoontje met nieuws. Ik heb dan maar zelf opnieuw Brcio Planit gecontacteerd. Weer een andere persoon aan de lijn. Die zegt nu plots dat de herstelling 8 weken kan duren en dat de beloofde 4 weken termijn een fabeltje is. Deze persoon zou mij nu tegen volgende vrijdag iets laten weten. Ik ben het beu. Dat liegen over die termijnen én dat beloven om terug te bellen. Foute communicatie en weinig respect naar de klant toe. Het gaat om een robotmaaier van amper 2 jaar oud, die nog binnen de garantietermijn stuk is. Kan er vanuit Brico Planit dan niet meer druk gezet worden naar de hersteller toe om dit sneller en vlotter te laten verlopen? Vandaag ook nog eens contact gehad met de klantendienst van Brico maar die schakelen je gewoon opnieuw door naar de winkel zelf waar je opnieuw hetzelfde verhaal te horen krijgt.

19 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vandaag weer een positieve ervaring…

Vandaag weer een positieve ervaring gehad bij brico planit Brugge.
Telefonisch een brico busje gereserveerd en een artikel aan de kant laten zetten.
Ik werd zelfs opgebeld dat het busje eerder aanwezig was.Bedankt voor het vertrouwen in de klant en vriendelijke behulpzaamheid!
Viaene k.

9 de julio de 2022

Scandaleux !

Mon mari et moi nous sommes présentés au Plan It de La Louvière pour faire prévaloir la garantie sur un jacuzzi acheté en septembre dernier. Accueil très professionnel de la part du responsable qui va dans notre sens et nous propose un bon d'échange à condition de ramener le jacuzzi défectueux. Nos nous exécutons et après avoir vidé le jacuzzi, nous revenons plus tard au magasin pour avoir notre bon à valoir.
C'est à partir de là que les choses s'enveniment.
La dame de l'accueil est à la limite de la diffamation en prétendant que nous avions marqué le nom du responsable nous-même afin de nous faire rembourser. Mon mari demande à rencontrer la personne du matin. "Elle est partie en congé ! ". Mon mari insiste qu'on lui téléphone. On ne peut pas déranger une personne en congé mais on lui téléphone quand même. Il ne répondra pas. Furieux, mon mari demande à avoir à faire à un responsable, capable de prendre une décision, voire le Directeur.
"Je ne vais pas risqué mon C4 pour un jacuzzi"
EPOUSTOUFLANT !!
Mon mari se présente à ce moment-là car il est Directeur de supermarché. Il ne se permettrait pas un accueil de client comme celui que nous avons subi. Il se propose même de faire du coaching afin de leur permettre de retrouver un accueil-client digne de ce nom. A partir de ce moment-là, la situation s'est débloquée et nous avons eu notre bon de remboursement, non sans nous rappeler que le responsable du matin allait très certainement "être viré pour ne pas avoir suivi la procédure". INCROYABLE et LAMENTABLE !!
Il est évident que nous ne remettrons plus les pieds dans ce magasin qui a pourtant un assortiment considérable. J'irai au Brico d'Haine-Saint-Pierre car là, ils connaissent la définition du mot "acceuil".

24 de junio de 2022

Antwoord mail

Tuintafel gekocht.
Na 3 weken was er abnormale schade aan tafel.
Ging naar brico om een oplossing eventueel om te ruilen.
De tuinverantwoordelijke had ons gevraagt een mail te sturen en ging ons s anderendaags terugmailen of bellen.
Tevergeefs niks gehoord.
Na terug te gaan naar brico had hij gezegt dat we moesten wachten op leverancier en ging ons iets laten weten na t weekend.
T is nu een maand geleden en nog niks gehoord.

21 de junio de 2022

Brico Borsbeek Zéér Klantonvriedelijk

Vandaag 15/06/2022 rond 15h wens ik 4planken in hout te kopen. De afmetingen 1,80x0,015x0,15m(LxDxB). Aangezien deze zaak een zaagtoestel heeft, begeef ik mij naar deze afdeling en vraag om deze 4 planken midden in de lengte door te zagen. Als antwoord krijg ik te horen dat men dat niet kan doen en dat deze vermeld staat aan de balie. Waarop ik antwoord " Waarom hebben jullie zo'n moderne zaagmachine staan?" Géén antwoord en laat mij daar staan. Van klantvriendelijke service gesproken, dat kan tellen. En dan verwonderd zijn van minder klanten, ja mij zien ze daar niet meer hoor.

15 de junio de 2022

Vandaag in Brico Planit Ternat

Vandaag in Brico Planit Ternat: de mooiste stoot van mijn leven meegemaakt! Ik wens een dure Kärcher alleszuiger te kopen voor vaderdag en wil een woordje uitleg. Nergens een verkoper te bespeuren en ik begaf me naar de infobalie en drukte op het belletje. Het eerste antwoord: ik stuur zo dadelijk iemand. Na een kwartier wachten duw ik nogmaals op het belletje. En nu krijg ik het boze antwoord “ik ben wel bezig met een klant” en zonder verdere uitleg. Naast die Kärcher ging ik ook nog een boormachine kopen maar ik heb de winkel met lege handen verlaten. We werden dan nog uitgelachen door 2 verkoopsters. Ik denk niet dat het personeel goed is opgeleid.
Resultaat: ik heb mijn spullen bij de concurrentie gekocht!

10 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

A éviter,trés désagréable,et a diffuser

Bonjour,j’ai une expérience au magasin brico plan là Louvière, de l’entré du magasin les femmes à l’accueil sons très mal polis,elle répond avec mépris,qu’a,d au vendeurs il ne son meme pas capable de renseignement et d’accompagner le client jusqu’au produit recherché, avec des réponses désagréables 🤮.vraiment moi qui n’est pas de Belgique ses la première fois que je vois se genre de comportement. Vraiment j’avais l’impression de demander l’aumône. Surtout le secteur plomberie qui demande des connaissances qui ne s’en pas à la porté de tous et qui faut l’avis d’un pro ,que je n’est pas trouvé chez votre enseigne,au contraire j’ai trouvé que du mépris (la ba à gauche, tout droit …)l’équipe n’est pas avenants vers les clients, qui le renseignent et qui l’incitent à retourner, non a fuir,même le vocabulaire méprisant incapables d’employer des mots gentils .franchement du jamais vus, et décevant . Je suis sorti abasourdis de cette expérience,et à diffuser en masses.

25 de mayo de 2022

Bricoplanit Gent Drive-In

Bricoplanit Gent Drive-In. Het gaat open om 8h. Ik ben er om 7.55h. Ik kom vroeg. Ik ben bij de eersten. Er is maar 1 klant voor mij. 1 klant waar ik op zal moeten wachten mijnheer. Die klant was eerst mijnheer. DERTIG MINUTEN WACHTEN. En niemand anders die kan helpen. De mevrouw aan de kassa? Ik kan dat niet hoor mijnheer. De eerste man in brico outfit die langskomt: Dat kan ik niet hoor mijnheer. De volgende: Daar heb ik géén tijd voor mijnheer. in die 30 minuten géén enkele andere klant gezien. Druk was het dus niet. En dan is het aan mij en in 2 minuten ben ik geholpen. Als je tijd te véél hebt en graag wacht: 1 adres. Bricoplanit Gent Drive-in.

18 de mayo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

The website ignores my language…

The website ignores my language settings and opens always in French. It is almost impossible to change te setting on the website due to a screen that is completely full with their cookie requirements (in French). Not working for me so bye bye!

1 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

j ai apporte une tondeuse en reparation…

j ai apporte une tondeuse en reparation le reparateur m a dit dans 2 jours je donne vous tetlephone pour dire si elle est reparable ou combien ca va couter evidemment pas de nouvelles je prends contact et oon me dit lundi toujours pas de nouvelles nous sommes jeudi et rien ne bouge je telephone au rayon jardinage et 1minute 13 apres ca raccroche impossible de les avoirs bricoplanit a chatelineau

28 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

10 April op alles 20% ik naar brico…

10 April op alles 20% ik naar brico brugge,parkeerplaats druk dus ik denk dat wordt één grote ramp!!!
NIET DUS!!! ik binnen, wordt vriendelijk gevraag of ik een bricopasje heb,kom bij de gereedschappen en werkbank die ik wil hebben wordt weer bijzonder vriendelijk geholpen, bij de kassa (alle kassa's open) druk maar snel en ook weer erg vriendelijk.
Brico Kolvestraat Brugge voor mij 10 op 10

10 de abril de 2022

Exploiteur…

Engage des jeunes en contrat cdd deux contrats et lorsqu ils peuvent obtenir un cdi après avoir bien travailler , on s'en débarrasse pour recommencer avec d'autre jeunes pour avoir des primes et payer moins chère, bricoplant it de Jambes Belgique , ils n'en ont rien à foudtre des travailleurs juste leur buissnes, ils sont répugnant, magasin de me...

18 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

J achète pour 950 € de pierre à coller…

J achète pour 950 € de pierre à coller et pas de chance il me manque 3 pierres je me suis rendu au brico de messancy et non il n est pas possible d acheter 3 pierres il faut acheter une boîtes complète (+ de 100 € ) vraiment pas commerçant et pas très sympathique...

6 de enero de 2022

Vraiment pas sérieux

Vraiment pas sérieux, commande passé le 15 décembre 2021 et toujours rien. Au tel pas la peine on vous raconte des conneries du genre nous avons un retard de paiement, moi mon argent a été déduit de suite de mon compte, je viens de demander un remboursement et on me dit ce n'est pas possible parce votre commande a été validé mais je vais demandé. Donc je ne suis pas livrer, je ne peu être rembourser et il sont super malin aucun email de preuve ou explicative ou même encore d'excuse. Me reste à attendre comme une c.... Jamais plus chez eux, fuyez

4 de enero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte service en slechte communicatie.

Op 28/11 een tuinmeubelhoes besteld. Mail gekregen dat ik deze kon afhalen op 30/11. Ondanks dat de website vermelde dat er 6 exemplaren in voorraad waren, bleek dit niet zo te zijn. Hoes zou besteld worden en men zou mij bellen. Op 09/12 zelf gebeld, die dag zou er geleverd worden en men zou mij hiervan op de hoogte houden. Vandaag, 10/12 (bijna 2 weken na bestelling) nog steeds geen hoes. Bij online bestelling moet je onmiddellijk betalen, dus als klant kan je enkel maar wachten en hopen dat het ooit wel eens zal geleverd worden. Slechte service en slechte communicatie.

10 de diciembre de 2021

Je sors du Plan it à Messancy

Je sors du Plan it à Messancy, je demande de couper une planche sur 9 cm L’employé me répond De façon très hautaine que la direction n’accepte pas des coupes en dessous de 10 cm…

25 de octubre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.