Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit weekend hadden we impulsief een groot Intex zwembad gekocht in Brico Plan It Brugge. In een andere afdeling ook een afdekzeil. Bleek toen thuis dat die niet in onze tuin paste. 10cm te groot.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mauvaise expérience pour moi chez brico plan it Messancy …. Toujours présents pour la vente … absents pour le service après-vente … que penser de cette attitude non professionnelle ?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tout juste rentrée de chez Brico à Jambes. Mauvaise expérience. Au moment de scanner mon achat, je demande de l' aide auprès de la jeune personne,très désagréable, elle me répond, il n' y a qu' à... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde in januari het Otitec - Recht Bad - 150 X 70 Cm - Wit Paneel - Poten - Afvoer - Talia op de webshop, bij het uitpakken werd vastgesteld dat één paneel was beschadigd en de ander was een ve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo
  2. Ferretería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

☼ Brico Planit, le plus grand Multi Spécialiste de la maison. Tout pour vos grands projets ou petits travaux de bricolage en ligne → Découvrez toutes les promotions & inspirations.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,5

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Afmetingen op de website komt niet overeen met product

Blad voor badkamermeubel online besteld. Blij dat ik eindelijk het juiste formaat had gevonden. Online besteld en gaan afhalen. Kom tot de conclusie dat de afmetingen van de website niet kloppen met wat er op de doos staat. Niet opgelet toe ik het afhaalde. Dus terug bij af en nog een ritje naar de Brico om het terug te brengen.

25 de septiembre de 2021

service ondermaats

service ondermaats. beloofde thuislevering niet geleverd op datum vermeld in de bevestigingsmail, geen antwoord op klachtenmail. Te mijden vanwege geen respect voor gemaakte afspraken

16 de septiembre de 2021

Communication et organisation lamentables

Souhaitant acheter un article paru la veille dans un folder de l'enseigne brico planit à JAMBES, j'effectue un déplacement de 15 kilomètres. Le préposé ignore cette promotion et me demande de revenir deux jours plus tard. Au jour convenu, un autre préposé me signale ne pas disposer du produit et me conseille de le commander ... Deux jours plus tard le préposé à l'enlèvement des commandes finit par trouver l'article après 1 heure de recherche dans les stocks... Nonante kilomètres et trois RV auront été nécessaires pour obtenir l'article, ce dont j'informe le site de la société qui regrette ces dérangements et me propose un bon d'achat en compensation. N'ayant rien reçu 16 jours plus tard, un responsable s'étonne de cette situation mais rien ne me parvient suite à ce contact . A bonne entendeur ...

14 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onvriendelijke dame bij de afdeling verlichting

Onvriendelijke dame bij de afdeling verlichting om mij te bedienen.
Spijtig had ik niet eerst Trustpilot geconsulteerd voor ik ging kopen
Ik kwam om buitenverlichting (tuinverlichting) te kopen, namelijk: buitenlantaarns van 80 cm hoog met Philips Hue lampen E27 - 8,5W, om te koppelen op mijn Philips Hue Bridge. Ik verzamelde, samen met de verkoopster, mijn buitenlantaarns en de Philips Hue lampen E27 - 8,5W.
Net voor ik aan de kassa kwam, controleerde ik de dozen met de buitenlantaarns en zag dat de buitenlantaarns functioneren met  lampen GU 10 - (tot) - 5W.
Ik keerde terug naar de de afdeling verlichting en meldde dit aan de verkoopster. Zij antwoordde mij dat : “Zij de specificaties van de producten in haar afdeling niet kende” Ik vroeg haar toen wat zij mij 'anders' kon voorstellen;  Op een onbeschofte en arrogante manier antwoordde ze mij dat zij dit niet wist “omdat er zoveel stond”, en dat ik dat maar zelf moest uitzoeken.
Ik ben toen naar het onthaal gestapt en vroeg de naam van de verkoopster en hoe ik een klacht kon indienen. Men weigerde mij de gevraagde informatie te geven.
Ik had inderdaad beter eerst Trustpilot geconsulteerd, waar 90 procent van de reviews 1 op 5 geven. ... overtuig uzelf. Het bewijst des te meer: “ …  een verwittigd man  is er meer dan  twee waard. …”

29 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merci à Pierre au rayon jardin - robot tondeuse -.
Merci à Pierre pour sa gentillesse, sa disponibilité et son professionnalisme.
Merci à Pierre de donner aux clients l’envie de revenir ...

19 de julio de 2021

Attention Allibert sanitaire

Allibert cabine de douche commandé depuis mai devait la recevoir début juin. Après avoir contacté Allibert début juillet et toujours pas de douche. Je déconseille vraiment cette marque. Aucun geste commerciale pour l’attente, si vous vous manifesté pas on vous laisse dans l’attente. Je trouve cela honteux.

8 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbeschofte verkoper in de drive in blauwe toren

Op zondag 6 juni komen we (2 dames) in Drive in brico planit blauwe toren betonnetten 6mm afhalen. Papa had er speciaal voor gebeld of dit in het aanbod zat. Geen probleem. Toegekomen vinden we een medewerker die duidelijk geen tijd of goesting had om 2 dames te helpen en hij wees naar netten van 2x1 aan 11,86€. Zowel de website als zijn collega zeggen dat deze geen 6mm zijn. De site zegt 5mm. We krijgen 2 verklaringen. Eerst dat we hem moeten geloven en dan dat de site fout is en dat je die van 5mm zelfs moet bestellen dus dat deze zeker 6mm zijn. Zelfs zijn collega trekt het in twijfel maar ook dat vond zijn ego niet fijn. Hij was juist en website fout! Achteraf bekeken vinden we op de site zelfs geen 6mm netten dus stonden we er sowieso voor niets. Maar zo een klant voorliegen. Was overduidelijk dat ze geen 6 dik waren. Hij was al onvriendelijk in begin en nu duidelijk kwaad omdat ik hem niet geloofde. En nadien stond hij met andere collega nog te lachen toen we daar stonden te sukkelen en twijfelen. Duidelijk geen hulpvaardige mens, geen west Vlaming en een ego van hier tot ... Iedereen in de familie is hier klant maar zo zijn we nog nooit behandeld. Wij vroegen alles vriendelijk maar als je merkt dat je niet serieus wordt behandeld en dat ze liegen om hun gelijk te halen als man.. Ik heb het moeilijk met onrecht van verkopers die je als ‘dwaas’ behandelen en iets willen aansmeren dat niet eens het juiste product is. Zielig!!! Zoals andere klant a kassa ook zei. Tja dan maar naar een andere firma waar ze je niet in zak zetten.

6 de junio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedriegers en prijs foefelaars !!

Bedriegers en prijs foefelaars !!! In april, zie ik bij een bezoek aan Brico-planit, filiaal zwijnaarde een Culina gasbbq met buitenkeuken staan in de entree van de winkel. Zeer mooie promo voor deze combinatie van 999 € naar 799 €. Ik heb daar enkele fotos van gemaakt. Enkele weken later in de maand mei, staat deze zelfde buitenkeukencombinatie nog altijd op dezelfde plaats. Maar dan nu aan 1299 € in promo naar 999 €. Heb daar terug enkele fotos van gemaakt. Graag had ik zo een combinatie gekocht. Maar met zo een foefeling in de prijs heb ik me wel bedacht. Dit is onderzoekswerk voor de prijzencommissie en ook testaankoop zal daar van smullen.

5 de junio de 2021

Merci pour vos avis !!!!

Merci pour vos avis !!!!
Je devais acheter 11portes chez eux mais j’irai donc à la concurrence !
En plus, j’ai remarqué qu’ils avaient augmenté les prix des portent passant de [259€-23%=199€] à [299€-23%=229€]. 30€x11=330€ de plus. Je ne sais pas si c’est légal tout ça.. enfin bon, j’vais avertir les proches et les amis d’éviter ce magasin dû coup !

26 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onlangs enkele zakken Canadian Purple…

Onlangs enkele zakken Canadian Purple slate siergrind gaan halen. Deze waren in afslag en weet waarom. Er zat voor 50% rommel en gruis in. Ik betaal liever de volle pot voor goed grind. Schandalig gewoon !

11 de mayo de 2021

Je blijft er beter weg

Ik wacht ondertussen al meer dan 5 maanden op mijn bestelling. Een maand na mijn bestelling telefonisch contact opgenomen, was mijn bestelling door Brico Plan It gewoonweg nog niet doorgegeven aan de leverancier! Verdere mailing & telefoons worden telkens opnieuw simpelweg afgewimpeld met excuses en volgens Brico ligt de schuld steeds bij de leverancier. Eerst kon het bestelde product niet geleverd worden, daarna was het product dan weer niet meer op voorraad bij de leverancier (nochtans kreeg ik andere informatie van de leverancier). Uiterst ontevreden & ik wacht nog steeds op de oplossing!

30 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Commande d'un abri de jardin

J'ai commandé un abri de jardin le 24 Mars, date prévue de livraison le 21 avril ( message reçu par mail ).
Le problème c'est que tu te renseigne pour avoir une heure ou une tranche d'horaire, et la on vous dit que l'abri de jardin ne sera pas livré aujourd'hui car il est en rupture de stock 😡😡😡.
Donc si je ne téléphone pas, je ne suis pas prévue par brico planit ou par le fournisseur 😡😡😡
Le fournisseur dit qu'il on prévenu brico planit lors de la prise de la commande, et brico planit dit que le fournisseur n'a pas prévenu 😡😡😡
Moi je prévois ma journée pendant que brico planit et le fournisseur se jette la balle. 😡😡😡
Alors au lieu d'attendre 20 jours ( +/- 3 semaines), il faut attendre 10 semaines 😡😡😡
AUCUN GESTE COMMERCIAL DE BRICO PLANIT NI DU FOURNISSEUR 😡😡😡, La seul chose qu'on vous propose c'est de vous rembourser 😡😡😡

21 de abril de 2021

"Waarborg" en archi-slechte service

Als je een toestel koopt met 5 jaar waarborg en na twee jaar gaat een belangrijk onderdeel defect, dan verwacht je een oplossing.
Order 9491719. Bestelling leverancier 505615649.
Als Brico Plan-It (met de leverancier) 5 jaar waarborg belooft, moet Brico Plan-It dat ook met die leverancier kunnen waarmaken zonder dat de klant bij herhaling moet terugkeren omdat de leverancier totaal verkeerde stukken opzendt.
Mijn kritiek gaat niet naar de (overigens vriendelijke) afdelingsbediende van Ternat. Wel naar de organisatie die met de klant zijn voeten speelt en alle verantwoordelijkheid afschuift op de leverancier.
Ontoelaatbaar !

Opgelost na méér dan een maand wachttijd.

9 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brico Plan It Kortrijk, nooit meer.

Deze winkel nooit meer. Als 'leek' een badkamermeubel van 1300 euro besteld, maar er werd ons nooit meegedeeld dat er geen gaten in het werkblad gingen zitten. In de winkel werden ons dan nog eens de foute sifons aangesmeerd van ruim 35 euro per stuk welke niet eens pasten op ons meubel! Ook hadden ze maar 1 stuk meer op stock terwijl we er 2 nodig hadden. Thuis gekomen om ons meubel te installeren, gebeld naar Brico waarom er geen gaten in het werkblad zaten en kregen te horen dat dit 'gewoon met een klopboor van 35 te regelen was'. Dan maar naar de plaatselijke doe het zelf gereden om de juiste boor, wat ons nog eens 50 euro kostte. Conclusie: slecht geïnformeerd bij aankoop, geen productkennis en ons geen oplossing geboden toen we belden! En dan spreek ik nog niet over de absurde regeling voor het betalen en afhalen van bestellingen. Eerst het klein gerief moeten betalen aan de kassa, dan de sleutels van de camionette afhalen aan de balie, dan de waarborg betalen aan het onthaal, en dan de rest van ons meubel betalen bij de afhaaldienst. Erg amateuristisch voor zo een zaak!

7 de febrero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brico planit Brugge ...wat zijn wij…

Brico planit Brugge ...wat zijn wij geschrokken op dinsdag 22 december 2020. Bij de afdeling vloeren laminaat is mijn vrouw daar ongelooflijk onvriendelijk en agressief behandeld geweest om dat ze de vraag stelde als menner klaar was of hij even bij ons zou komen. Daarop vroeg ik of hij zijn naam wou geven ..toen werd kwam hij achter zijn toefje met de armen op de rug roepend dat mijn vrouw zo onbeleefd was omdat ze hem onderbroken had in een gesprek. Daarop zijn wij naar de verantwoordelijke geweest en zijn we samen terug naar deze persoon geweest...bij aankomt reageerde hij weer luidruchtig en agressief ook tegen zijn baas..klanten keken naar ons en bazin wees hem op zijn reactie toen werd het weer hevig en liep hij weg ...wij hebben de zaak verlaten zonder aankopen te doen en mijn vrouw was er niet goed van. Als deze persoon de klanten zo behandeld zal Brico planit Brugge een slechte indruk nalaten...dit hebben we nog nooit meegemaakt als klant ...deze meneer is niet geschikt voor deze functie...mvg

23 de diciembre de 2020

Amateuristisch en klantonvriendelijk

Ik had online een product besteld en betaald. Dit konden ze echter niet leveren, maar moest opgehaald worden. Na een bevestigingsmail dat het klaar stond om opgehaald te worden reden we dus speciaal hiervoor naar Kortrijk. Bij aankomst bleek het product dan toch niet meer voorradig. We kregen een tegoedbonnetje met het reeds betaalde bedrag en moesten zelf maar de website in de gaten houden wanneer het terug beschikbaar zou zijn. Aangezien er ook niet werd verteld wanneer dit terug op voorraad zou komen, zocht en vond ik zelf een alternatief product op de webshop. Dit probeerde ik opnieuw online te bestellen. Dat kon echter niet omdat ik blijkbaar met mijn bonnetje enkel in de winkel terecht kon en niet op de webshop (je zou toch op z'n minst verwachten dat er een code opstaat...). Om er zeker van te zijn dat ik deze keer niet voor niets mijn tijd en kilometers zou verdoen belde ik dus eerst naar de winkel om dit product te reserveren. Nog voor ik uitgesproken was werd ik onderbroken en werd me gezegd dat ik dat online moest doen... Na eerst heel mijn verhaal te doen werd ik doorverbonden met een collega. Opnieuw heel mijn verhaal gedaan... Zij was druk bezig, maar zou me zeker die dag nog terugbellen (nu, enkele dagen later nog steeds niet gehoord....). Toevallig moest ik de volgende dag voor iets anders in Kortrijk zijn, dus ik dacht, ik spring zelf binnen in de winkel en kijk of het voorradig is. Ik had geluk en vond nog 1 exemplaar. Tot ik me bedacht dat dat bonnetje nog thuis lag. Manlief opgebeld om er een foto van te nemen zodat ze dit aan de kassa konden inscannen. Eerst bleek dat geen probleem, maar na overleg met een collega kon dit plots toch niet. Het enige dat ik volgens hen kon doen was naar huis gaan, bonnetje ophalen en terugkeren... Mijn geduld was al lichtjes aan het opraken, maar toen me daarna koudweg werd gezegd dat ik verantwoordelijk was voor dat bonnetje en dat ze verder niets konden doen en toen me daarna ook letterlijk de rug werd toegekeerd, toen werd het me toch even teveel. Het ligt absoluut niet in mijn aard om mensen onvriendelijk te behandelen, maar er zijn grenzen... En neen, geen sorry dat ik toen ben uitgevlogen. Volgens mij ligt de enige verantwoordelijkheid nog steeds bij Brico Plan it en niet bij mij dat ik daar überhaupt voor de 2de maal stond. Ook ben ik niet verantwoordelijk dat er met zo'n prehistorisch systeem wordt gewerkt van een papieren bonnetje dat ze niet kunnen inscannen en dat zelfs niet online kan worden gebruikt.
Om een veel te lang verhaal kort te maken, mijn man is dan nog diezelfde dag met dat klotepapiertje (leve de technologie) naar de winkel gereden om ons geld terug te vragen. Het heeft ons enkele kostbare uren, 45km op onze teller, en een pak stress gekost en uiteindelijk hebben we dus nog helemaal niets...
Genoeg andere winkels waar klantvriendelijkheid wel nog bestaat.

15 de noviembre de 2020

Honteux ! Brico plan-it de Mons

Nous avons décidé, avec mon compagnon, d'acheter des stores sur mesure pour notre emménagement. N'y connaissant absolument rien, nous faisons confiance a la dame responsable du rayon qui nous demande la taille du store, quelle matière, quel type de chaine etc. Le reste (manière de fabriquer, procédure,...) ne nous concernant pas, nous décidons de signer le devis puisque c'est effectivement ce que nous avions demandé.

En vpulantzs placer, nous nous rendons compte qu'ils sont montés à l'envers !!!

Nous décidons donc de retourner au magasin demandant une explication ! La réponse est : aaaaaaaaah mais vous avez opté pour une rotation, il fallait choisir la contre rotation ! Et nous devions deviner qu'il faille demander une contre rotation ? La vendeuse ne nous a même pas averti de cette méthode d'enroulage qui, selon moi, est tout a fait ridicule dans le sens où quand on demande un store, forcément on souhaite une rotation.

Donc forcément, devis signé, pas de geste commercial. Certes, le devis est signé mais je sais désormais qu'il faut demander si c'est normal que de la peinture soit liquide ou si c'est normal qu'une brosse de toilette ait un manche, la prochaine fois... !

13 de noviembre de 2020

Brico Plan-it Kortrijk

Brico Plan-it Kortrijk, Ils m'ont fait venir pour rien la 1ère fois, toutes les marchandises commandées n'étaient pas prêtes, 1h30 A/R de trajet pour rien et aucun mot d'excuse alors qu'un rendez-vous était prévu pour la location de la camionnette ce jour là.
2ème fois, toutes mes marchandises sont au drive-in mais, de passer d'un guichet à l'autre pour avoir la commande, remettre le permis de conduire, carte d'identité.. à copier 3x, puis payer à une autre caisse ou il faut faire la file à chaque fois la caution de 250€, après 1h pour tout ça, j'ai enfin pu avoir les clés de la camionnette. Mais trop tard pour tout charger dedans au drive in, aller jusque chez moi, ramener la camionnette, refaire la file pour recevoir ma caution, le magasin allait fermer. Bref , mon mari est revenu une 3ème fois sans moi, j'en avais marre, je ne voulais plus m'énerver à perdre mon temps ... c'est là qu'on l'a prévenu que s'il dépassait le temps prévu (2h), il devrait payer 37€/h supplémentaire et que s'il dépassait 20km il payerait 0,50€/km.
Quel dégoût. Nous avons acheté pour plus de 2500€ de marchandise chez eux et pour finir, mon mari a encore du payer 40 € pour avoir dépassé la limite autorisée pour pouvoir rouler gratuitement . Alors qu'un Clarke permet de mettre toutes les marchandises dans la camionnette, il a du tout faire lui même (merci pour son dos), pour le gros meuble un étudiant l'a aidé pcqu'il n'en pouvait plus. J'ajoute qu'en plus , il vaut mieux bien vérifier la commande, 3x le même meuble ! 3 articles non repris sur la nouvelle commande... bref, magasin à fuir. Retour avec 1 article, on m'a fait attendre 10min j'étais la seule cliente bien que j'avais téléphoné et que le responsable du rayon avait accepté le retour, la dame au service retour/clientèle devait absolument avoir la personne du rayon en face d'elle pour qu'il vérifie la marchandise. Les clients sont-ils des menteurs ? Le téléphone est-il fait pour les chiens ? Aucun remboursement uniquement un bon d'achat. Je suis fort étonnée pcq Brico rembourse les articles retournés et Brico plan it pas ???
J'ai dû moi-même aller avec l'article jusqu'au rayon avec la charette. Je ne connais aucun magasin où il faut remettre l'article ramené au rayon !
Bref service clientèle ZERO/10 ! Heureusement j'ai rencontré une jeune dame très dévouée au rayon luminaire. Elle a éclairé ma journée ! Enfin une personne compétente.

21 de agosto de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.