Ik zocht een urn die ik mooi kon blenden in het interieur. En bij Saba Design vond ik het. Ook nog voor de normale prijsklasse. Heb het super snel gekregen - vrijdag besteld / dinsdag in huis.... Ver más
Snelle levering en prachtig wat jullie in de aanbieding hebben alleen was ik geen fan van de verzending. Breekbaar pakketje werd in de brievenbus geplet. Kartonnen doosje was helemaal gekreukt. Gelukk... Ver más
Heel correct en vriendelijk. Snelle levering. Een persoonlijk handgeschreven boodschap bij de bestelling. De bestelde urntjes waren beschadigd en om die reden niet verstuurd. Netjes geld teruggestor... Ver más
De urnen die de crematorium aanbieden zijn zo foeil lelijk dat we daarom zochten naar een mooie Japanse urn voor ons overleden kat. Tijdens de zoektocht kwamen we meteen uit bij Sana en zagen we ook... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De mooiste momenten beleef je samen. Onze dierbaren geven onze levens kleur. Afscheid nemen is helaas onvermijdelijk, maar bij SANA geloven we dat onze dierbaren nooit ver weg hoeven te zijn. Onze gedenkartikelen geven jouw dierbare herinneringen een mooie plaats in jouw interieur.
In de Watermolen, 1115GB, Duivendrecht, Holanda
- Info.sanadesign@gmail.com
- www.sanadesign.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Goedkope spullen duur verkocht
Opzich goede en snelle service. Maar ze wekken de indruk dat ze zelf een authentiek product vervaardigen. Zelfs het eigen logo zit er op. Maar als je dan ontdekt dat precies deze potjes via Alibaba.com aangeboden worden (al dan niet met je eigen logo) voor niet meer dan 6 euro per potje, dan voel je je wel voor 70 euro genaaid. Daar trappen we niet in. Gelukkig was een retourzending zo geregeld en kregen we het geld netjes terug.
Prachtig ontwerp
Prachtig ontwerp, met zorg verpakt en een kaartje erbij. Snel ontvangen.
Verzending ging wat traag
Verzending ging wat traag, urne is niet op tijd aangekomen. Kwaliteit wel heel goed!
Waren er maar meer bedrijven zoals jullie.
De ervaring met Sana Design is fijn. We hadden helaas in eerste instantie de verkeerde urn ontvangen maar dit is door Daphne en Rhea goed opgelost. Het contact verliep snel en prettig en er werd meteen een nieuwe bestelling opgestuurd. Er was vanuit hen totaal geen druk om de verkeerde urn te retourneren, wat fijn is in een periode waarin je net je dierbare vriend bent verloren. Vandaag de juiste urn in ontvangst genomen met een extra presentje. Veel bedrijven kunnen hier van leren! Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring. Waren er maar meer bedrijven zoals jullie.
Mooie stijlvolle urne
Zeer mooie stijlvolle urne, snelle verzorgde levering. In de verpakking was ook nog een warme boodschap terug te vinden, waarvoor dank.
Zelfs in deze drukke tijd heel snel…
Zelfs in deze drukke december
tijd heel snel geleverd.
Precies zoals op de afbeelding
Urn was veilig ingepakt en werd vlgs afspraak op tijd bezorgd inclusief een lief berichtje van Sana.
Snel besteld, snel geleverd, Top
Snel besteld, snel geleverd, snel reactie, top service.
Ik was op zoek naar een kaarsje om mijn…
Ik was op zoek naar een kaarsje om mijn lieve man te gedenken, die tijdens onze vakantie totaal onverwacht is overleden. Tijdens de uitvaart heb ik het liedje van Suzan en Freek gedraaid 'ik laat een lichtje branden voor jou' en nu kwam ik bij Sana een kaarsje tegen met 'ik brand een lichtje voor jou'. Dit geeft troost in deze moeilijke dagen. Het product is snel geleverd en mooi, verzorgd en met liefde ingepakt. En het kaartje erbij, maakt het heel persoonlijk. Dank jullie wel
Mooie urn en snelle levering.
Mooie urn en snelle levering.
Goed verpakt en leuke kleine attentie.
Tevreden klant
Vlotte levering.
Heel attent; verlies van mijn lieve moeder. Had men een kaartje toegevoegd om mij sterkte en deelneming te wensen.
Snel
Snel, geleverd met wat beschreven staat, goed product en heel attent dat ze een persoonlijke kaartje meesturen
Snelle levering en goed verpakt.
Een prachtige urn en snel geleverd
De urn werd snel en goed verpakt geleverd en na een vraag van ons per e-mail kregen we binnen een uur een antwoord naar volle tevredenheid. En uiterst vriendelijk en meelevend.
Je had een probleem en Melo loste het…
Je had een probleem en Melo loste het meteen op. Ze stuurden me een kaartje met excuses en dat vond ik erg fijn. Ze verkopen producten van goede kwaliteit en ik raad het 100% aan. Ik zal er zeker weer kopen.
Prachtige urn
Prachtige urn. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Goed contact en snelle service
We hadden een urn besteld bij dit bedrijf. Bij het uitpakken bleek het helaas de verkeerde kleur. Via de chat contact opgenomen. Goed en fijn contact en de urn werd direct omgewisseld.