Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zocht een urn die ik mooi kon blenden in het interieur. En bij Saba Design vond ik het. Ook nog voor de normale prijsklasse. Heb het super snel gekregen - vrijdag besteld / dinsdag in huis.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en prachtig wat jullie in de aanbieding hebben alleen was ik geen fan van de verzending. Breekbaar pakketje werd in de brievenbus geplet. Kartonnen doosje was helemaal gekreukt. Gelukk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel correct en vriendelijk. Snelle levering. Een persoonlijk handgeschreven boodschap bij de bestelling. De bestelde urntjes waren beschadigd en om die reden niet verstuurd. Netjes geld teruggestor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De urnen die de crematorium aanbieden zijn zo foeil lelijk dat we daarom zochten naar een mooie Japanse urn voor ons overleden kat. Tijdens de zoektocht kwamen we meteen uit bij Sana en zagen we ook... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

De mooiste momenten beleef je samen. Onze dierbaren geven onze levens kleur. Afscheid nemen is helaas onvermijdelijk, maar bij SANA geloven we dat onze dierbaren nooit ver weg hoeven te zijn. Onze gedenkartikelen geven jouw dierbare herinneringen een mooie plaats in jouw interieur.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,8

Todas las opiniones

42 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heel goed gedaan

De urn die ik besteld had, is nog mooier dan ik durfde hopen.
Hij kwam heel snel. De mensen zijn uitermate vriendelijk.
En het goudkleurige waxinelichtje met de lieve text op het kaartje, gaven mij een brok in mijn keel.

7 de julio de 2025
Opinión espontánea

Maakt beloftes (meer dan) waar

Na lang zoeken hier een mooie urn gevonden. Helaas niet op voorraad. Na mailcontact werd me beloofd dat ik bericht zou krijgen zodra weer voorradig. En daar hebben ze zich netjes aan gehouden. Fijn persoonlijk contact en bij levering nog een kleine attentie. En de urn is nog mooier dan op de foto.

25 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pot voor 89,95

Pot voor 89,95, waarde schat ik in op 10,- voel me een beetje ‘bekocht’

11 de agosto de 2025
Logotipo de Sana design

Respuesta de Sana design

Beste Michel, wat jammer dat u niet tevreden bent over de urn. Wij zijn een kleine onderneming en vragen een eerlijke prijs voor onze urnen. Mocht u niet tevreden te zijn met de urn dan heeft u altijd de mogelijkheid om deze te retourneren. Mocht u dit willen, kunt u contact met ons opnemen. Groetjes Rhea & Daphne

Urntje voor mijn hondje

Urntje voor mijn hondje.

Vorige week vrijdag avond het urntje besteld en dinsdag was hij al in huis. Toen ik een email stuurde met een vraag had ik binnen een half uurtje al een reactie.

Ik ben onwijs blij met het urntje en met de klantvriendelijkheid van jullie!!!

Veel succes met jullie bedrijf.

4 de agosto de 2025

Product Blue Flower urn besteld

Product Blue Flower urn besteld in diverse maten.
Snelle levering. Uitstekend en zorgvuldig verpakt.
Prachtig Produkt van hoge kwaliteit. Lief kaartje bijgesloten wordt zeer op prijs gesteld en heel attent.

8 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Geweldige ondersteuning

Super lieve e-mails ontvangen na de bestelling (ik had een foutje gemaakt) ze hadden het zelf opgemerkt en me hierover gemaild en de terugbetaling uitgevoerd.

24 de julio de 2025

Mooie urn

Dit is de tweede keer dat ik een urn bij Sana heb besteld. Alweer is alles mooi ingepakt met een mooi berichtje in de doos. Binnen 1 dag binnen. Ook deze urn is van mooie kwaliteit (Haiiro). Wij zijn erg tevreden met de service.

25 de junio de 2025

Urn voor kat

Een urn voor mijn kat besteld. Mooie urn, zwaar. Verzending snel. Een klein persoonlijk kaartje erbij voor sterkte en condoleances vond ik enorm attent.

16 de junio de 2025

Prachtige journals

Ik heb nu voor de 3e keer de dankbaarheidsdagboeken besteld en ik ben heel tevreden. Buiten het feit dat de journals heel mooi zijn en fijn om in te schrijven, staan ze vol met prachtige quotes. En de bezorging gaat ook heel snel. Kortom: een aanrader!

10 de junio de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.