Smilebutiken Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande på IRL och på webben, snabba leveranser och smidiga returer om kläderna inte passar. Det mesta i min garderob är från Smilebutiken och jag är så nöjd med mina snygga, sköna kläder.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min dress som jag beställde var mycket snyggare i verkligheten och sitter verkligen helt perfekt, över förväntan helt klart. Snabb och smidig leverans också!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Återigen imponerad av den snabba leveransen. Och mycket nöjd med tröjan jag beställde, storleksinformationen stämmer bra. Har alltid varit nöjd med mina köp och vid funderingar är de toppen att prata... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra information om plagget inklusive storleksguide. Vilket innebär inga returer ännu. Sköna plagg. Otroligt snabb leverans, ibland dagen efter.

1. Tienda de abrigos
  2. también en la categoría
  3. Tienda de ropa
  4. Tienda de ropa de talles grandes
  5. Tienda de ropa infantil
  6. Tienda de vestimenta deportiva

Información proporcionada por diversas fuentes externas

SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leveranstid och fantastisk…

Snabb leveranstid och fantastisk personal som hjälpte mig efter(!!) kontorstid när jag insåg att jag hade skrivit fel leveransadress. Supertrevliga hela vägen igenom! Kommer definitivt handla här igen!

3 de agosto de 2023

Respuesta de Smilebutiken

Härligt att vi kunde hjälpa till. Jag hoppas vi kan fortsätta att imponera. Varmt välkommen till oss på Smilebutiken, Mvh Carina

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde bootcut jeans,dom höll inte…

Beställde bootcut jeans,dom höll inte länge innan tyget gav upp och sprack. Beställde även en svart kavaj som skulle vara lång,den gick till ryggslutet så det blev retur. Har dock beställt både en kofta och top tidigare som jag är väldigt nöjd med. Uppdatering. Fått superbra bemötande från er,då ni skickade nya jeans utan krångel och retursedel så jag bara enkelt kan skicka tillbaks dem trasiga.

8 de febrero de 2023

Respuesta de Smilebutiken

Tack för att du kontaktade vår kundtjänst via mail. Jag hoppas vi kunnat hjälpa dig till en bättre köpupplevelse. Mvh Carina

Hej Christine. Kontakta oss på kundtjanst@smilebutiken.se så hjälper vi dig men den reklamation på jeansen. Gällande kavajen kan de kanske va så att du fått fel modell? Hör av dig till oss så hjälps vi åt. Mvh Carina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställt en hel del från Smilebutiken…

Beställt en hel del från Smilebutiken och har alltid varit supernöjd med mina beställningar. Dessutom är livesändningen jättebra. Kul att det är "vanliga människor" och inte trådsmala modeller som visar kläderna. Det gör att man får en bättre uppfattning hur plaggen ser ut. Finns bara en nackdel med Smilebutiken och det är att jag har fått svårt att köpa från andra ställen när jag vet att jag blir supernöjd med kläderna från Smilebutiken. Helt klart 5 stjärnor och hade det funnits 10 hade jag gett det.

14 de julio de 2023

Tack för att du är en trogen kund! Mvh Carina

Lika nöjd varje gång

Lika nöjd varje gång, så bra beskrivning av plaggen som stämmer överens med verkligheten. Återkommer gång på gång och köper både nya plagg men också mina favoriter.

4 de julio de 2023

Tack! Vi blir varma i hjärtat av din fina feedback. Mvh Carina

Rekommenderas

Bra beskrivning av passform och storlek. Snabb leverans. Enkel och snabb hantering vid retur. Jag är helt nöjd!

4 de julio de 2023

Respuesta de Smilebutiken

Hej Birgitta! Strort tack för din feedback och härligt att vårt arbete med att beskriva produkten nått hela vägen fram. Ha en fortsatt trevlig sommar. Mvh Carina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hem en byxa på onsdag, som jag behövde byta till annan storlek. Gjorde ny beställning på onsdag eftermiddag o paketet låg i lådan på torsdag!!

29 de junio de 2023

Respuesta de Smilebutiken

Hej Birgit! Vi gillar när det går undan och vi har en bra sammarbetspartner i Postnord. Vi blir så glada när vi får höra att allt funkat! Mvh Carina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har gett er ett mycket bra betyg…

Jag har gett er ett mycket bra betyg förut och jag vill göra det igen. Ni är fantastiska!! Mitt senaste köp var i måndags och idag kom jeansen som jag har köpt och de var precis såsom jag ville.

7 de junio de 2023

Tack Marie-Louise! Vi är så glada att ha dig som trogen kund. Mvh Carina

Nöjd kund

Tack för snabb leverans! Byxorna passade perfekt så jag är nöjd!

14 de abril de 2023

Åh så roligt att du gillade byxorna! Mvh Carina

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Felaktig måttabell

Snabb leverans. Men deras måttabell stämmer inte överhuvudtaget. Köpte XL i en byxa. Enligt tabellen skulle den passa och tom lite luftig/stor.
Sitter åt som tusan !!!!

4 de abril de 2023

Respuesta de Smilebutiken

Hej Gun. Tack för ett bra samtal. Som jag berättade på telefon så anger vi alltid plaggets mått och inte kundens mått när vi mäter våra produkter. Detta gör vi då olika varumärken och modeller på plagg kan skilja ganska mycket. Det är också lättare att jämföra måtten med ett favoritplagg man har hemma. Vi hjälper även gärna till på kundtjanst@smilebutiken.se om man vill ha mer vägledning vi storleksval. Jag hoppas vi kan hjälpas åt å hitta en byxa som passar dig perfekt. Mvh Carina

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Så fina Capribyxor men tyvärr stämde…

Så fina Capribyxor men tyvärr stämde inte alls måtten som uppgavs på storlekarna. Jag mätte precis innan beställning.
Redigerat omdöme: Hade inte läst beskrivningen att måtten är plaggets mått. Men efter dialog med personal från Smilebutiken fått förståelse för detta och beställer snart en större storlek.

27 de marzo de 2023

Hej Gunilla.
Det va olyckligt. Alla mått på hemsidan är plaggets mått. Vi mäter verkliga plagg i vår fysiska butik. Som kund får man sedan avgöra hur mycket tyg man vill tillgodo. Det kan ju va lite olika hur man vill att det ska sitta. Om måtte på hemsidan inte stämmer med plagget du fått hem så kan det kanske vara så att du fått ett felmärkt plagg. Hur av dig till oss på kuntjanst@smilebutiken.se så ser vi hur vi kan hjälpas åt att hitta en korrekt storlek. Mvh Carina

fantastisk klädsel

fantastisk klädsel
fantastiska utstyrslar, rimliga priser och snabb leverans. Jag kunde köpa vad jag ville från Smile-butiken. Jag har äntligen hittat en klädhandlare som tilltalar min stil.

9 de enero de 2023

Kan man ge 10 stjärnor

Kan man ge 10 stjärnor? Om man kunde det skulle jag vilja ge Smilebutiken.se det! Jag hade beställt två likadana koftor och då fick jag ett sms om det var riktigt eller om jag av misstag tryckt in två likadana. Så fint att ens bemöda sig att fråga! Fick mina koftor idag och är supernöjd både med dem och den supersnabba leveransen! Tack för allt och jag kan verkligen rekommendera denna shop! God Jul!! 🤶🏻🎄

21 de diciembre de 2022

Respuesta de Smilebutiken

Tänk att jag missat å svar dig! Men jag har delat ditt fina omdöme till alla på firman. Kram, Carina

Valorada con 3 estrellas sobre 5

För dyra retur kostnader

Tycker att det blir dyrt att returnera varor som inte passar. Bättre att handla på plats om man har den möjligheten.

1 de diciembre de 2022

Hej Leena.
Frakt är tyvärr en kostnad hur vi än vänder på det. Vi hjälper gärna till i kundtjänst och mäter och svara på frågor om vi på något vis kan underlätta vid ett köp. Det går alltid att sända oss sina mått så jämför vi med oss som jobbar på smilebutiken. Det är kostnadsfritt att returnera och byta i vår butik och vi har livstids öppet köp på varor i originalskick. Kom gärna på besök. Mvh Carina

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köp av outdoor byxor

Köpte outdoor byxor som inte fungerade på mig. Hemska skav av sömmar. Butiken var snabb med att ge respons tillbaka och tog tillbaka byxorna. Känns tryggt att bli lyssnad på vid ett dyrt köp som detta och jag kommer definitivt köpa igen av butiken när det är något annat jag eller barnen behöver 👍

7 de noviembre de 2022

Hej Charlie.
Jag ser tyvärr inte vilken produkt du köpt men upplevelsen av produkten låter inte bra. Vi har livstids öppetköp och en kundtjänst som alltid hjälper till om något gått fel. Du når oss på kundtjanst@smilebutiken.se så sänd oss ett mejl så ser vi hur vi kan lösa dina byxor. Mvh Carina

8 consejos para escribir buenas reseñas.