Trevligt bemötande på IRL och på webben, snabba leveranser och smidiga returer om kläderna inte passar. Det mesta i min garderob är från Smilebutiken och jag är så nöjd med mina snygga, sköna kläder.... Ver más
Min dress som jag beställde var mycket snyggare i verkligheten och sitter verkligen helt perfekt, över förväntan helt klart. Snabb och smidig leverans också!
Återigen imponerad av den snabba leveransen. Och mycket nöjd med tröjan jag beställde, storleksinformationen stämmer bra. Har alltid varit nöjd med mina köp och vid funderingar är de toppen att prata... Ver más
Bra information om plagget inklusive storleksguide. Vilket innebär inga returer ännu. Sköna plagg. Otroligt snabb leverans, ibland dagen efter.
- Tienda de abrigos
- también en la categoría
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa de talles grandes
- Tienda de ropa infantil
- Tienda de vestimenta deportiva
Información proporcionada por diversas fuentes externas
SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...
Sågvägen 2, 184 40, Åkersberga, Suecia
- 08-54022140
- kundtjanst@smilebutiken.se
- www.smilebutiken.se
Invita a los clientes a opinar
Snabb leveranstid och fantastisk…
Snabb leveranstid och fantastisk personal som hjälpte mig efter(!!) kontorstid när jag insåg att jag hade skrivit fel leveransadress. Supertrevliga hela vägen igenom! Kommer definitivt handla här igen!

Respuesta de Smilebutiken
Snabb leverans och bra varor
Snabb leverans och bra varor. Kan varmt rekommenderas.

Respuesta de Smilebutiken
Beställde bootcut jeans,dom höll inte…
Beställde bootcut jeans,dom höll inte länge innan tyget gav upp och sprack. Beställde även en svart kavaj som skulle vara lång,den gick till ryggslutet så det blev retur. Har dock beställt både en kofta och top tidigare som jag är väldigt nöjd med. Uppdatering. Fått superbra bemötande från er,då ni skickade nya jeans utan krångel och retursedel så jag bara enkelt kan skicka tillbaks dem trasiga.

Respuesta de Smilebutiken
Beställt en hel del från Smilebutiken…
Beställt en hel del från Smilebutiken och har alltid varit supernöjd med mina beställningar. Dessutom är livesändningen jättebra. Kul att det är "vanliga människor" och inte trådsmala modeller som visar kläderna. Det gör att man får en bättre uppfattning hur plaggen ser ut. Finns bara en nackdel med Smilebutiken och det är att jag har fått svårt att köpa från andra ställen när jag vet att jag blir supernöjd med kläderna från Smilebutiken. Helt klart 5 stjärnor och hade det funnits 10 hade jag gett det.

Lika nöjd varje gång
Lika nöjd varje gång, så bra beskrivning av plaggen som stämmer överens med verkligheten. Återkommer gång på gång och köper både nya plagg men också mina favoriter.

Rekommenderas
Bra beskrivning av passform och storlek. Snabb leverans. Enkel och snabb hantering vid retur. Jag är helt nöjd!

Respuesta de Smilebutiken
Fick hem en byxa på onsdag, som jag behövde byta till annan storlek. Gjorde ny beställning på onsdag eftermiddag o paketet låg i lådan på torsdag!!

Respuesta de Smilebutiken
Jag har gett er ett mycket bra betyg…
Jag har gett er ett mycket bra betyg förut och jag vill göra det igen. Ni är fantastiska!! Mitt senaste köp var i måndags och idag kom jeansen som jag har köpt och de var precis såsom jag ville.

Respuesta de Smilebutiken
Mycket nöjd med mitt köp
Mycket nöjd med mitt köp, snabb leverans :) kommer att fortsätta handla hos er

Respuesta de Smilebutiken
Köpte jeans av er så nöjd mjuka sköna…
Köpte jeans av er så nöjd mjuka sköna o passar perfekt

Nöjd kund
Tack för snabb leverans! Byxorna passade perfekt så jag är nöjd!

Felaktig måttabell
Snabb leverans. Men deras måttabell stämmer inte överhuvudtaget. Köpte XL i en byxa. Enligt tabellen skulle den passa och tom lite luftig/stor.
Sitter åt som tusan !!!!

Respuesta de Smilebutiken
Så fina Capribyxor men tyvärr stämde…
Så fina Capribyxor men tyvärr stämde inte alls måtten som uppgavs på storlekarna. Jag mätte precis innan beställning.
Redigerat omdöme: Hade inte läst beskrivningen att måtten är plaggets mått. Men efter dialog med personal från Smilebutiken fått förståelse för detta och beställer snart en större storlek.

Respuesta de Smilebutiken
Enormt mjuka och sköna byxor
Enormt mjuka och sköna byxor. Köpte L perfekt i längd jag är 163 kort med mage😉
Snabb leverans som vanligt tack

Respuesta de Smilebutiken
Tack för hjälpen när jag ”strulade”…
Tack för hjälpen när jag ”strulade” till det med beställningen! Ni är ett föredöme och så vänliga och hjälpsamma!
fantastisk klädsel
fantastisk klädsel
fantastiska utstyrslar, rimliga priser och snabb leverans. Jag kunde köpa vad jag ville från Smile-butiken. Jag har äntligen hittat en klädhandlare som tilltalar min stil.
Så fin butik med massor av fina varor…
Så fin butik med massor av fina varor och med trevlig serviceminded personal!
Fick tom. hjälp att slå in alla mina varor i fina julpapper! Super!
Kan man ge 10 stjärnor
Kan man ge 10 stjärnor? Om man kunde det skulle jag vilja ge Smilebutiken.se det! Jag hade beställt två likadana koftor och då fick jag ett sms om det var riktigt eller om jag av misstag tryckt in två likadana. Så fint att ens bemöda sig att fråga! Fick mina koftor idag och är supernöjd både med dem och den supersnabba leveransen! Tack för allt och jag kan verkligen rekommendera denna shop! God Jul!! 🤶🏻🎄

För dyra retur kostnader
Tycker att det blir dyrt att returnera varor som inte passar. Bättre att handla på plats om man har den möjligheten.

Köp av outdoor byxor
Köpte outdoor byxor som inte fungerade på mig. Hemska skav av sömmar. Butiken var snabb med att ge respons tillbaka och tog tillbaka byxorna. Känns tryggt att bli lyssnad på vid ett dyrt köp som detta och jag kommer definitivt köpa igen av butiken när det är något annat jag eller barnen behöver 👍