Lurendrejeri rakt igenom! Otroligt svårt att avsluta en prenumeration. Jag ringde dit och skulle avbeställa min prenumeration inom tiden för min ångerrätt. Blev bemött otroligt otrevligt och blev i pr... Ver más
Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt trevlig kille som sålde in Stagepool till mig. Hade tyckt att det var bra med ett uppföljningssamtal av honom. Jag trodde att ni redan hade ett uppdrag klart för mig. Jag blev kanske vä... Ver más
La empresa ha respondido
Personerna som höll i mötet gjorde ett förståeligt jobb att sammanfatta introduktionen så att det var intressant att följa under 45 min. De gjorde också ett bra jobb att formera snabba frågor ti... Ver más
La empresa ha respondido
- Servicio de búsqueda de empleo
- también en la categoría
- Orientador profesional
Escrito por la empresa
Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!
Kontakta vår prisbelönta kundservice
Escrito por la empresa

- Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
- Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new
StagePool Nöjdhetsgaranti
Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, Suecia
- 08-676 02 00
- kundservice@stagepool.com
- www.sv.stagepool.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Hjälpsam service och snälla
Alla jag pratat med inom StagePool har varit så snälla och hjälpsamma. Är helt ny inom branschen och känner att jag kan få hjälp och råd när jag vill. Det gör att man inte känner sig "jobbig" om man kontaktar för hjälp med CV eller liknande. Mycket bra!

Respuesta de StagePool Sverige
ATT HA PRATAT MED HERR WILLHELM.
Fick bra bemötande.
Återkommer senare med några enkla foton på mig. Tack så jättemycket.

Dem ljuger för dig
Tar betalt mer än vad vi kom överens om. Får inga jobb. Och dem sa att flera var intresserade i mig men det visade sig tydligen bara vara matchningar, inga intresserade. Väldigt besviken

Respuesta de StagePool Sverige
Mycket bra genom gång lätt att förstå grundligt o struktur på det hela
Bra genomgång lätt att förstå

Respuesta de StagePool Sverige
Jag var i en knivigt situation men…
Jag var i en knivigt situation men sedan fick jag hjälp, bra hjälp!

Respuesta de StagePool Sverige
Jag är tacksam att ni stödjas och…
Jag är tacksam att ni stödjas och hjälper oss att Emma ska få jobb snart🙏😊
Mvh Wanida Sjöholm

Respuesta de StagePool Sverige
Statist. Film roll eller reklam film.
Här finns jobb både som statist. Enklare bi roller. Reklamfilm. Samt större roller.
Så här finns ju allt som jag behöver.

Tomma löften
En Frida ringer och tokstressar att min dotter ska ansluta sig till deras skådespelarstall. Blir lovad ett webbinarium med en skådespelare. Det är förinspelat och handlar om hur man navigerar på hemsidan.
Inget avtal finns men pengar drar de från kontot. Dessutom mer första gången utan att de informerat om det.
Frida utlovade fotografering i Göteborg i slutet av september. Den har vi inte sett röken av.
De använder sig av undermåliga och oseriösa säljmetoder. Mitt förtroende för det här företaget är obefintligt.
Jag har kontaktat kundtjänst för att får svar på mina frågor. Den där Frida vet jag inte hur jag kommer i kontakt med.
Skärpning StagePool. Nu avslutar vi samarbetet. Det vill säga om jag listar ut hur man gör det…

De har ringt mig
De har ringt mig? Jag har inte ansökt om något?

Respuesta de StagePool Sverige
Jag vill uttrycka mitt missnöje med den…
Jag vill uttrycka mitt missnöje med den betalda prenumerationen. Trots att jag har betalat har jag inte blivit kallad till en enda intervju eller fått någon roll – inte ens de enklaste uppdragen med ersättning på 50–60 kronor.
Jag har sökt flera roller men har inte fått någon som helst återkoppling eller respons. Det känns som att jag har slösat bort min värdefulla tid – och dessutom betalat för det.
Jag vill därför ha en förklaring till varför inga av mina ansökningar lett till någon form av återkoppling, samt vad ni faktiskt erbjuder inom ramen för den betalda tjänsten.
Som vi tidigare kommit överens vill jag nu att min prenumeration avslutas omedelbart. Jag vill inte fortsätta betala för något som varken ger resultat eller är värt min tid.
Vänligen, Gina Persson

Respuesta de StagePool Sverige
Trevligt samtal med Tyra och bra CV…
Trevligt samtal med Tyra och bra CV Coachning med Wilhelm. Nu skall jag bara få till foton och en lite presentationsvideo.

Respuesta de StagePool Sverige
Det ända vara att man hade problem att…
Det ända vara att man hade problem att se på mobilen var han var och tryckte

Respuesta de StagePool Sverige
Hej Kundservice på Stage Pool!
Hej !
Jag har nu varit med i StagePool i ungefär ett halvår och måste säga att det har varit en väldigt trevlig resa.
Även om jag inte har drunknat i jobb under tiden (det blev ett mot slutet), så har bemötandet och servicen alltid varit i toppklass. De är genuint vänliga, snabba på att svara och får en att känna sig sedd – vilket är guld värt i den här branschen.
Så ett stort tack till Wilhelm o gänget på StagePool för ert fina arbete! 🙌 Ni får mig nästan att vilja spela statist även i mitt vardagsliv – typ stå i bakgrunden när grannen klipper gräset. 😉

Super bra
Ett bra sätt att kunna få testa på och vara en del i ett filmskapande eller modell i en reklam och se hur det går till och hålla sitt intresse uppe