Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

När jag äntligen fick kontakt med Swim & Fun gick det fort. Tyvärr var Computer Salg sega och svåra att få tag på. DHL som levererade svängplattan la den på en plats som gjorde att vi inte hittade den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Ver más

Información sobre la empresa

1. Spa de día

Escrito por la empresa

Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Top top kunde service

Top top kunde service. Min pool robot har haft et par skavanker, det kan jo ske, og begge gange har Swim & fun løst det uden gener for mig.
Det i sig selv gør at jeg holder mig til deres produkter.

20 de abril de 2026

Hej Kasper,
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at hører du har haft en god oplevelse og din poolrobot er tilbage, køreklar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en utæt affugter

Jeg har en utæt affugter, som jeg ville oprette en reklamation på. Efter en del mislykket forsøg, ringede jeg til Eeese aircare. En meget flink og hjælpsom medarbejder, Shaan, tog min sag, og nu glæder jeg mig til at modtage en ny affugter. Prima service!

13 de abril de 2026

Hej John,
Tak for din fine anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at Shaan kunne hjælpe dig 😊

Med venlig hilsen,
Eeese Aircare teamet

Super god service

Super god service og hurtig reparationstid. Min pool robot fik udskiftet motor på garantien uden problemer og service desk er meget løsningsorienteret.

8 de abril de 2026

Hej Per,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vi glade for at hører.
Vi stræber altid efter at give den bedste rådgivning og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en utrolig god service hos jer og en speciel tak til Nam Nguyen for håndteringen af reklamationen.

23 de octubre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tak for din fine anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at Nam Nguyen kunne hjælpe dig 😊

Med venlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var osäker på hur jag skulle bli bemött…

Var osäker på hur jag skulle bli bemött med tillbaka sändning av just min ej fungerade pryl.
Trodde det skulle bli en krångligt. Men det blev jätte enkelt. Så tacksam för bemötandet jag fick av trevlig personal. Allt ordnade sig så bra. Kommer att även i fortsättningen att hålla mig till Swim and fun sina produkter.

17 de octubre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service du fått och att processen kring returen fungerade smidigt.
På Swim & Fun strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder professionell rådgivning och högkvalitativ service. Din positiva feedback är därför mycket värdefull för oss.
Tack för att du valt våra produkter.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Swim & Fun // Nam

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick ett trevligt och…

Jag fick ett trevligt och professionellt och snabbt svar på mina fråga!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Vi är väldigt glada över att höra att vi kunna hjälpa dig och att du haft en positiv upplevelse med vår service.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga rådgivningen och servicen. Därför betyder din feedback mycket för oss.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Swim & Fun // Nam

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en vare ved jer, da jeg fik den monteret virke den ikke. Skrev til Nam om problemet, der var hurtigt service, efter få dage modtog jeg en ny vare fra jer.

26 de septiembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Nam Nguyen kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med vores service. Det er vi glade for at hører.
Vi stræber altid efter at give den bedste rådgivning og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik rigtig god rådgivning af en…

Jeg fik rigtig god rådgivning af en medarbejder ved navn Nam. Han var både professionel, hjælpsom og imødekommende. Kan varmt anbefales!

1 de octubre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at Nam Nguyen kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse med vores service.
Vi stræber altid efter at give den bedste rådgivning og kundeservice. Så det betyder meget for os at få din positive feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick snabb och trevlig support för mitt…

Fick snabb och trevlig support för mitt ärende.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Stort tack för din fina feedback!
Det gläder oss att höra att du fick snabb och vänlig hjälp med ditt ärende.
Tveka inte att kontakta oss igen om du behöver vidare assistans – vi hjälper gärna till!
Vänliga hälsningar Nam

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den bedste service, jeg har oplevet i lang tid!
Nam Nguyen løste vores problem, og det skal han have tusind tak for. Så god service skal man virkelig lede længe efter.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at Nam Nguyen kunne hjælpe jer, og at I har haft en god oplevelse med vores service. Vi stræber altid efter at give den bedste oplevelse!
Vi ser frem til at hjælpe jer igen.
De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb återkoppling och bra support när…

Snabb återkoppling och bra support när vi fick problem med en defekt pump.

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att vi kunna hjälpa er snabbt och effektivt när ni hade problem med pumpen.
Vi ser fram emot att få hjälpa er igen!
Vänliga hälsningar Nam

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået en fantastisk service hos…

Jeg har fået en fantastisk service hos Swim & Fun! Min gamle varmepumpe var købt hos Swim & Fun, men jeg havde ikke længere kvitteringen, da den havde nogle år på bagen. Alligevel hjalp Line mig så langt. Hun sørgede for, at pumpen blev taget imod og sendt til en tekniker, som vurderede, at den ikke kunne repareres – og hun sagde så, at jeg ikke skulle betale noget som helst, da de ikke kunne fixe den, da gassen var forsvundet. De sørgede endda for at kassere den for mig. Det havde de jo ikke behøvet, da jeg ikke havde en kvittering :D

Line har hele vejen igennem været utrolig sød, hjælpsom og imødekommende overfor mit problem og har gjort alt for at finde en løsning. Der har været mange mails frem og tilbage, men hun har holdt fast hele vejen – selvom hun egentlig ikke behøvede at hjælpe mig så langt i processen. Super god service – både fra Swim & Fun og især fra Line, som virkelig har gjort en forskel, hun fortjener 5 stjerner.

Der bliver helt sikkert købt en stor varmepumpe fra Swim & Fun til næste år på grund af hende – så er der ingen bekymringer! 😄

Tusind tak for hjælpen Line Jespersen! 🌟😊

29 de julio de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse – og især med Line Jespersen ved din side hele vejen. Hun har virkelig gjort en ekstra indsats, og det betyder alverden for os at høre, at det har gjort en forskel for dig.
Selvom der ikke var en kvittering, valgte Line at hjælpe dig hele vejen igennem – og det er netop den form for nærvær og ansvarlighed, vi stræber efter i vores kundeservice. Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til hende – hun vil uden tvivl blive rigtig glad for dine ord!
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen – og hvem ved, måske med en ny varmepumpe næste år 😄
Tusind tak igen – og de bedste hilsner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg stod og manglede en reservedel til min poolrobot – en del, der ikke kunne skaffes nogen steder. Her havde jeg en korrespondance med Nam Nguyen hos Swim & Fun, og jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet bedre service.

Nam fandt ud af, at de havde den del internt, som de tidligere havde brugt til test, og tilbød straks at sende den til mig. Det er medarbejdere som ham, der gør, at jeg trygt vælger Swim & Fun en anden gang. Den hjælp og imødekommenhed giver virkelig tryghed, hvis der skulle opstå fejl eller mangler i fremtiden.

Tusind tak til Nam Nguyen for fantastisk service! 🙏

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du har fået så god hjælp af Nam Nguyen – det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet. Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til Nam. Det er netop den slags oplevelser, vi stræber efter at give alle vores kunder.
Tak fordi du valgte Swim & Fun – vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

top service fra nam havde problem men…

top service fra nam havde problem men batteriet men det viste sig at det var motoren til pool støvsuger den blev omgående byttet uden vrøvl og den virker tak til Nam

18 de septiembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har fået top service af Nam Nguyen – det var godt, at fejlen hurtigt blev fundet og løst uden besvær. Vi sørger for, at din ros bliver givet videre til Nam. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Fick bra support!

Jag var osäker på vad jag skulle göra med kloret och skickade in en fråga via formuläret på hemsidan. Fick väldigt snabb och bra hjälp av Nam Nguyen. Tack igen! :)

19 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Vi är glada att höra att Nam Nguyen kunde hjälpa er snabbt och effektivt. Vi vidarebefordrar gärna er uppskattning till honom.
Vi ser fram emot att få hjälpa er igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra och snabb service av Nam…

Väldigt bra och snabb service av Nam Nguyen på kundkänst. Imponerande 👍🏻

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Stort tack för ert omdöme. Det gläder oss mycket att höra att ni har fått utmärkt och snabb service av Nam Nguyen på kundtjänst. Vi kommer att vidarebefordra er uppskattning till honom. Det betyder mycket för oss att ni är nöjda med er upplevelse, och vi ser fram emot att få bistå er igen i framtiden.
Med vänliga hälsningar

Godt produkt - Konge behandling

Godt produkt, men desværre skete der noget - men så fik jeg kongebehandling fra Carsten og Nam og produktet er nu kørerne igen - Stor tak for fantastisk behandling og godt humør 😄

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hjælp, du fik – selvom der opstod en udfordring undervejs. Det betyder meget for os, at Carsten og Nam kunne give dig den “kongebehandling”, du fortjener 😄
Vi sætter stor pris på din ros og sørger selvfølgelig for, at den bliver givet videre til både Carsten og Nam. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik den mest fantastiske hjælp af Nam…

Fik den mest fantastiske hjælp af Nam Nguyen

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har fået fantastisk hjælp af Nam Nguyen – Vi sørger for, at din ros bliver givet videre. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Pool robot fungerer ikke

Mine arme kan ikke komme ned af begejstring.
Firmaets medarbejder NAM gav mig en ekstra ordinær fin service, da min robot til poolen var i stykker. Den blev repareret uden beregning - det eneste jeg skulle gøre var at sende den til firmaet efter at have modtaget fragtseddel. Nam guidede mig på humoristisk og venlig vis gennem processen.
Jeg nævner firmaet til alle mine bekendte og fortæller om min gode oplevelse.
Super fantastisk service dette firma giver.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores service, og at Nam har kunnet hjælpe dig hurtigt og smidigt. Vi sørger for, at din ros bliver givet videre – det betyder meget for os alle.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

exceptional support provided by Swim&Fun, and especially to Mr. Nam Nguyen.

I had an absolutely fantastic experience with the support team at Swim&Fun, thanks in large part to an outstanding individual named Nam Nguyen. When our pool heater unexpectedly stopped working, causing a bit of a headache, I decided to reach out to Swim&Fun via email, hoping for some guidance.

From the very first communication, Nam was incredibly responsive and efficient. He quickly understood the gist of the problem and, after just a couple of clarifying messages exchanged, he truly zeroed in on what was needed. What he sent back was nothing short of brilliant: a comprehensive and remarkably detailed solution tailored specifically to our issue.

What truly set his support apart was the level of detail. Nam didn't just tell me what to do; he provided expert advice on how to effectively fault-find the problem myself, ensuring I understood the underlying cause. To make it even clearer, he included a series of helpful pictures, illustrating each step of the process. This visual guidance was invaluable and made the diagnostic and repair process incredibly straightforward.

Armed with Nam's clear instructions and visual aids, I proceeded to follow his advice. To my immense satisfaction, within a mere 30 minutes of starting, our pool heater was back up and running perfectly! This swift resolution was a testament to the accuracy and clarity of Nam's guidance.

I am genuinely grateful for the exceptional support provided by Swim&Fun, and especially to Mr. Nam Nguyen. His expertise, quick understanding, and thorough approach saved us a lot of time and potential frustration. It's truly comforting to know that such dedicated and knowledgeable support is available. Thank you, Swim&Fun, and a huge thank you to Nam Nguyen for getting our pool heater working again!

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Swim & Fun

Thank you so much for taking the time to share your wonderful experience! 🙏 We are truly delighted to hear that Nam was able to provide such thorough and effective support, and that his detailed guidance got your heat pump up and running again so quickly.

At Swim & Fun, we always strive to combine expert knowledge with clear and helpful communication, so it’s fantastic to know that this made such a difference for you. We’ll make sure to pass on your kind words to Nam – feedback like this means a lot to him and to the whole team ☀️.

We really appreciate your trust in Swim & Fun, and we’re glad we could help turn a stressful situation into a positive experience.

Best regards,
Team Swim & Fun

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.