Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hele slechte service, pakket helaas vermist geraakt maar Linda weigert een nieuw pakket te sturen of het geld te retourneren. Ik moest wel een verklaring invullen zodat zij een claim kan indienen bij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling keurig verpakt en binnen paar dagen afgeleverd. De dweilstok direct gebruikt met de nano gele droge doek. Prima beweegbaar en misschien voor oudere mensen met reuma wel iets te zware stok... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik heb vrijdag 12/5 een bestelling geplaats en op maandag 15/5 al geleverd , met uitleg en de producten die er allemal bestaan . Door een misverstand bij de levering werd dit onmiddelijk opgelost en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo, Ik was aangenaam verrast door de vlugge en vriendelijke service en keurig advies. Ook na bestelling een vlugge levering. 't Linneke is zeker een aanrader als je op zoek bent naar HARA pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza
  2. Tienda de café
  3. Salón de té
  4. Tienda de té

Escrito por la empresa

Theehuis met winkel Tête à thé in Berlaar. Tijdens het genieten van lekker tasje thee, koffie of ... kan je winkelen met advies van ecologische, ergonomische en tijdsbesparende onderhoudsproducten van Ha-Ra. Natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda of een uitgebreide selectie losse thee. Kom langs en geniet...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

xxxx

goede afhandeling

15 de septiembre de 2019

Respuesta de Tête à thé

En nu maar de auto wassen met de Ha-Ra handschoen en de super goede opblinkdoek Ha-Ra Topper.
Met het onderhoudsmiddel blijft de auto wel nog beter blinken.
Veel kuisplezier!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, prima service!

8 de septiembre de 2019

Respuesta de Tête à thé

Ik doe mijn best! Veel plezier met je Ha-Ra vloerwisser.

Wat een fantastische service

Wat een fantastische service!
Opgebeld worden om even te bevragen of ik wel de juiste produkten gekocht had ... Heel duidelijke en correcte uitleg gekregen over de werking en de vernieuwde produkten. Dikke duim!!

2 de septiembre de 2019

Respuesta de Tête à thé

Dat is het verschil van een kleine zelfstandige tegenover een groot bedrijf. Persoonlijk advies dat je het juiste Ha-ra product in huis haalt en duidelijke uitleg over het gebruik ervan.
De klant tevreden en ik ook!
Veel plezier met je nieuwe Ha-Ra dweilen en producten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte communicatie en levering.

Snelle communicatie, correcte levering met klein presentje.
De Ha-Ra producten ken ik al sedert enkele jaren en hebben voor mij hun degelijkheid reeds bewezen.

22 de agosto de 2019

Miep
De Ha-Ra onderhoudsproducten gaan inderdaad ook jaren mee. Degelijk en gemakkelijk in gebruik.
Ik doe mijn best.

Zoals het hoort...

Gewoon goede, op de "ouderwetse" manier, hulp en uitleg over producten, acties en meer.

14 de agosto de 2019

Respuesta de Tête à thé

Bekijk zeker regelmatig de promoties op de website www.haraproducten.be
Je mag altijd raad vragen voor problemen (op kuisgebied dan). Ik kan je waarschijnlijk helpen.

TOP service

TOP service, snelle reactie en correcte levering !! Ik kan niet wachten om beginnen kuisen :-) :-) :-)

22 de julio de 2019

Ann
Het doet me plezier te horen dat je tevreden bent over de service. Vanaf nu gemakkelijk, snel, ecologisch en ergonomisch schoonmaken met je nieuwe Ha-Ra vloerwisser. Veel plezier ermee!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

slechts 1 opmerking

slechts 1 opmerking: bij de aankoop werd een levertijd vooropgesteld; 2 dagen na de voorop gestelde levertijd ontving ik nog geen melding; email-bericht gestuurd waarop onmiddellijk een verontschuldiging volgde voor een extra vertraging die 't Linnekek vergeten was te delen.
Daarna levering conform nieuwe afspraak.

Groet,

11 de julio de 2019

Beste

Een niet zo courant product net een paar keer besteld die week. Ik was echt in de veronderstelling dat ik iets had laten weten. Nogmaals mijn excuses. Alvast veel plezier met de Ha-Ra artikelen en hopelijk tot een volgende keer.

Poetsen is leuker met 't Linneke

Zeer verzorgde en snelle levering met "bedankt" snoepje. Super goede kwaliteit/duurzaam. Deze producten maken het poetsen toch aangenamer en zijn tevens milieuvriendelijk. Echt een aanrader.

10 de julio de 2019

Beste
Bedankt voor de leuke reactie. Ha-Ra producten zijn inderdaad goed voor gemakkelijk, ergonomisch en ecologisch poetsen.

Vlotte service

Vlotte service. Snelle levering gebruiksvriendelijke website. Gewoon top

9 de julio de 2019

Beste
Vanaf nu kan je je ramen streeploos wassen met een Ha-Ra vensterreiniger. Veel plezier ermee en bedankt voor de positieve review. Vertel het verder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

de levering van het bestelde materiaal…

de levering van het bestelde materiaal verliep vlot, laatste moment nog korting gekregen (telefonisch)
de voor onze vloer gekozen dweil werkt doet wat ik van hem verwachte op een vlotte manier

8 de julio de 2019

Julien
Blij dat je tevreden bent over de Ha-Ra vloerwisser. Gemakkelijk, ergonomisch en ecologisch kuisen. De Egel Ha-Ra schrobdweil is ideaal voor iets ruwere vloeren. Bedankt voor de recensie en tot een volgende keer. Bekijk ook zeker de Ha-Ra raamreiniger, snel en handig streeploze ramen.

Uitstekend

Altijd vlug antwoord op je vragen. Heel vriendelijk! Vlotte service! En leuk dat er altijd nog een extra attentie bij je bestelling zit en een fijne brief ;)

3 de julio de 2019

Sofie
Bedankt voor de review. Tevreden Ha-Ra klanten, daar ga ik voor. Veel plezier met je Ha-Ra artikelen. Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke dame die mee zoekt…

Zeer vriendelijke dame die mee zoekt naar de geschikte producten!

2 de julio de 2019

Monica,
Het zou spijtig zijn als je na je bestelling zou zien dat er een lopende aanbieding is van een Ha-Ra artikel dat je net besteld hebt. Dat proberen we te vermijden. Ga altijd eens kijken bij de Ha-Ra promoties. Misschien heb je wel korting op het Ha-Ra product dat je wil.

hara is en blijft goed

hara is en blijft goed . Ik gebruik het al 30 jaar en raad iedereen het aan . ik heb zelfs voor mijn ouders hara gekocht en die zijn sindsdien er niet meer van af gestapt. Bij 'tLinneke heb je een uitstekende en snelle levering Dank je

26 de junio de 2019

Respuesta de Tête à thé

Bedankt voor de leuke reactie. Ik doe mijn best om de Ha-Ra onderhoudsproducten die je bestelt snel te leveren en met een goed advies. Aarzel dan ook niet om info te vragen over de producten of over een probleem met schoonmaken. Dan kan ik je de beste Ha-Ra producten voor het betreffende probleem aanbevelen.

Héél kort

Héél kort : uitstekende service

19 de junio de 2019

Respuesta de Tête à thé

Bedankt voor de positieve review. Veel plezier met je Ha-Ra producten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

uitgebreid gamma van goede producten

uitgebreid gamma van goede producten - levering op tijd

30 de mayo de 2019

Anne-Marie
Ik heb alle producten van Ha-Ra onderhoudsmiddelen in huis. Degelijke producten om gemakkelijk, ergonomisch en ecologisch te kuisen; Veel plezier met je vensterreiniger waarmee je ramen wassen snel en gemakkelijk gaat zijn en streeploos!
Bedankt voor de review.

27 de mayo de 2019

Annemie
Veel plezier met je Ha-Ra vario vensterreiniger. Vanaf nu streeploze ramen op een snelle en handige manier. Bedankt voor je review!
Linda

8 consejos para escribir buenas reseñas.