Rigtig fin og hurtig hjælp på mail. Løsningsbeskrivelsen var fin, jeg kunne umiddelbart selv finde ud at at få gang i vinduet igen. Eneste udfordring var at få gen registreret fjernbetjeningen. Der s... Ver más
La empresa ha respondido
Fornøjelse og god kundeservice Først spurgt om det var muligt få lidt rabat da jeg skulle købe 6 stk, hurtig svar inden for 30min og 15% Ik nok med det fik jeg desværre en af min mørklægning... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde mörkläggningsgardiner. Ungefär samma dag som jag hämtade ut dem så blev det kampanj på varorna. Kontaktade kundtjänst som inte kunde lösa det på annat sätt än att behöva returnera varorna, k... Ver más
La empresa ha respondido
7 velux vinduer, hvidmalede - 20 år gamle: Glaslisten nederst er fordampet i alle vinduer. Gummi i håndtag mod ramme er forvitret - smuldret bort. Bundliste i ramme er rådnet i flere vinduer... Ver más
Escrito por la empresa
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service!
Vi bookede et møde i middelfart med en sælger ved navn Johannes.
Vi fortalte vores plan, og han hjalp med at finde de vinduer vi ønskede. Han gjorde os opmærksomme på nogle udfordringer vi ville have med vores spær, som vi fik undersøgt.
Efter mødet skulle vi bestille dem i vores lokale trælast og her blev vi gjort opmærksom på at de vinduer vi havde valgt ikke var godkendt som nødåbninger. Vi ringede straks til Johannes som endnu en gang hjalp os. Vi følte at vi altid kunne ringe, hvis vi havde nogle spørgsmål, og det var fantastisk med sådan en sikkerhed i vores store ombygningsprojekt. En kæmpe tak skal lyde herfra!
God vejledning hele vejen igennem og dygtige tømrere der udførte et godt stykke arbejde.
Velux overholder næppe købeloven, der siger man ikke må stilles ringere ved en reparation eller udbedring af fejl.
Jeg ville have lavet en anmeldelse med reference til en tilsvarende oplevelse, der er skrevet på Trustpilot omkring januar, men den er forsvundet. Hvorfor mon? Jeg ved jeg ikke er den eneste der står med denne udfordring.
Velux har selv kontaktet os om problemet, ligesom de har gjort med hundredevis af andre kunder.
Vinduet vi har købt, er nu udgået af produktion, da de ved det har en fejl de ikke kan rette.
Vi har for 1½ år siden bygget nyt hus, hvor vi har fået sat et ovenlysvindue i fra Velux der kan åbnes elektronisk. Vinduet er med fast strøm, men det har nu vist sig, at der er fejl på alle de vinduer, som Velux har leveret af denne type. Man kan risikere at få stød af dem.
Velux har derfor tilbudt at komme og skære hul i vores helt nye lysning, så de kan montere en synlig lem, og efterfølgende montere en 12V adapter. Dermed skulle man ikke få stød længere.
Det ønskede vi ikke, da vi ikke vil have en synlig inspektionslem midt i vores nye vindueslysning.
I stedet kunne vi så få monteret en solcelle og dertilhørende batteri. Dette ønskede vi som udgangspunkt heller ikke, da dette jo vil betyde en begrænset brug af vinduet. Det er trods alt ikke hver dag solen skinner i Danmark, så der vil være risiko for, at batteriet løber tørt for strøm. Samtidig holder batteriet kun i en begrænset periode, så vi vil få en løbende udgift på udskiftning at batteriet.
Efter mere end et halvt års tovtrækkeri med Velux kundeservice, der kunne være uger om at svare, så gav vi op på at finde en anden løsning og foreslog derfor flere alternativer, som alle blev afvist af Velux. Et af disse forslag var, at vi ville få kompensation for det batterierne vil koste, i vinduets forventede levetid. Om Velux ville give det som en engangskompensation eller de ville give os et nyt batteri, hver gang et gammel blev slidt op, var for os underordnet. Vi ville blot ikke stilles ringere end ved købet (Det har vi nemlig krav på ifølge købeloven), når det var en fejl på det produkt som Velux har solgt os.
Trods 5-6 forskellige løsningsforslag fra vores side og udklip fra lovgivningen, det tydelig viser vi ikke må stilles ringere, så nægter Velux alt andet end at skifte til solcelle + batteri eller skære ud til en synlig inspektionslem. Da vi ikke ønsker nogle af delene, så må vi jo krydse fingre for, at vi ikke får stød af vores nye ovenlysvindue fra Velux.
Svar til Velux kommentar 30 april.
Hej Johan.
De du forslår her, er jo det vi allerede har diskuteret igennem meget lang tid nu.
Jeg har accepteret at gå med til at skifte til solceller, men vil ikke selv stå for de ekstra omkostninger dette pålægger mig, når der løbende skal skiftes batteri. Det er disse omkostninger du nægter at hjælpe med og det er derfor jeg mener i bryder med købeloven.
I må ikke pålægge mig omkostninger ved at udbedre en fejl på det produkt jeg har købt.
At i giver garanti i 10 år gør ingen forskel, da du tidligere har skrevet, at du forventer batteriet holder i 10 år og at der i øvrigt ikke er garanti på batteriets holdbarhed.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Dårlig service. Har velux ovenlysvinduer med mørklægningsgardiner. Snorene går i stykker og knækker. Og man ikke købe nye snore hos velux. Skal henvende sig hos andre forhandler som skal indhente et tilbud fra Velux og skal have dette tilbud retur fra velux inden man kan bestille det. Og vi har nu ventet over en måned uden der er sket noget. Man burde kunne bestille det direkte hos velux lige som man kan bestille nye vinduer. Dårlig service.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Professionel service, hurtige svartider, super god rådgivning og yderst tålmodig og venlig betjening. 100% fokus på kunden og kundens behov. Stort Tak
Jeg har netop fået installeret elektriske Velux-ovenlysvinduer. Undervejs havde jeg nogle spørgsmål til installationen og efterfølgende havde jeg nogle spørgsmål til parringen af fjernbetjeningerne. Alle de gange jeg ringede, blev telefonen besvaret meget hurtigt, og jeg kom i forbindelse med en hjælpsom medarbejder, som kunne guide mig til, hvordan jeg kunne løse problemerne. Har kun positivt at sige om deres telefoniske kundeservice!
I forbindelse med min ansøgning om byggetilladelse blev jeg af Lyngby Tårbæk Kommune mødt af et krav om at mine VELUX tagvinduer skulle følge facadens vinduer og ikke "hullerne" i spærene på taget. Et ikke usædvanligt krav og måske stillet fordi flytninger til hullerne i spærrende - selvom de var små 15-30 cm -så noget markante ud på min facade tegninger. VELUX reddede mig med en visualisering af vinduerne og hermed fik jeg kommunens accept
Rigtig god og brugbar rådgivning samt visualisering af ovenlys-projekt i køkkenet.
Service var super. Jeg blev hjulpet at lave det rigtig valg for mig, uden stress. Der bliver vist alle muligheder og farver, i rolig tempo. Der blev svaret til alle mine tvivler og spørgsmål, som jeg gik at døje med.
og jeg blev hjulpet til at lave den rigtig order via nettet,
med udsøgt venlighed.
Jeg er super tilfreds!
Velux er noen arrogante folk. Vi har 4 Velux takvinduer som lekker. Fikk beskjed om og skrive vær rapport og sende inn i steden for at noen kom og såg på dei. Vil aldrig anbefales😡
Vi havde en meget fin oplevelse i Velux' showroom. Produkterne var fint repræsenteret, og medarbejderen var velinformeret og kendte produkter og muligheder godt. Besøget var klart tiden værd.
Per, tekniker i jeres serviceafdeling, kom forbi i dag i Hadsund, og klarede begge vippevinduer på 15 minutter. Nu kan vi igen åbne og lukke dem. Tak for god service. /Michael Larsen, Hadsund.
Vores 6 nye vinduer kan give stød - og i har stadig ikke svaret på min henvendelse efter 45 dage??
Jeg har observeret, at vores 6 vinduer er registreret hos Sikkerhedsstyrelsen som farlige produkter.
Fladtagsvinduerne er blevet registreret hos produkter.dk den 04-05-2023, hvilket Sikkerhedsstyrelsen også er blevet underrettet om.
Da vi stod over for problemer med vores ene vindue både i januar 2023 og igen i december 2023, fik vi besked om
at prøve at nulstille vinduerne ved at trykke på reset-knappen for at se, om der var kontakt til vinduet.
Nu råder I os til at "undlade enhver fysisk kontakt med selve vinduet for at eliminere enhver risiko for elektrisk stød."
Jeg brugte en skruetrækker til at nulstille vinduet, selvom I på det tidspunkt vidste, at vinduerne kunne give stød.
Jeg forstår ikke, hvorfor I ikke informerede mig om dette tilbage i januar 2023, da jeg først tog kontakt.
Elektrikeren, der reparererede vinduet, var allerede opmærksom på problemet på det tidspunkt, så I kan ikke sige, at I først blev bekendt med problemet senere.
Jeg kontaktede jer igen angående problemet den 7. december 2023.
I går, tirsdag den 16. januar 2024, måtte jeg selv kontakte jer samt ELCON for at anmode om svar.
Det er jeres pligt som virksomhed og sælger at løse problemet inden for rimelig tid efter, at I blev underrettet om det.
Desuden må dette ikke medføre ulempe for mig som køber.
Ulempen er, at vi ikke kan lufte ud på vores badeværelse efter et bad, da dette kan give skimmel.
Der er nu snart gået 2 måneder, og vi har stadig ikke hørt noget fra hverken jer eller ELCON, som I samarbejder med.
Jeg mener ikke, dette er inden for rimelig tid.
Vi kan ikke acceptere jeres to løsninger for at rette op på problemet, enten solcelledrevet eller udskiftning af ny strømforsyning (KUX), da begge skal installeres synligt.
Vi afviser solcelledrevet løsningen, da den ikke lever op til vores forventninger til jeres produkt, som vi regnede med, da vi købte vinduerne.
Solcelleløsningen begrænser markant vores brug af vinduerne, da vi kun kan se ulemper ved dette.
Af de 5 punkter, I har sendt om solcelledrevet fladtagsvindue, kan vi finde 3 ulemper:
- Et solcelledrevet fladtagsvindue kan i gennemsnit åbnes 3 gange dagligt året rundt.
-Hvis batteriniveauet bliver for lavt, lukkes vinduet, og det kan ikke åbnes igen, før batteriet er tilstrækkeligt opladt.
-Vinduet kan ikke åbnes, medmindre der er tilstrækkeligt batteri til at lukke det.
Vi ønsker heller ikke synlig KUX-strømforsyning, da vi netop har fået renoveret hele taget, efterisoleret det og malet det i sommers.
Derfor ønsker vi ikke, at strømforsyningen monteres synligt i forbindelse med vinduet, og inspektionslem ønskes heller ikke etableret.
Under købet af alle vores vinduer blev vi ikke informeret synligt på noget tidspunkt på jeres hjemmeside eller under selve købsprocessen om, at præcis disse vinduer er berørt af jeres fejl, der medfører kortslutning og risiko for elektrisk stød til forbrugeren.
I har heller ikke skrevet, ringet eller kontaktet os telefonisk for at informere os om denne fejl.
Vi fik først informationen efter købet og efter, vi selv konstaterede, at der var et problem med jeres produkt.
I sælger stadigvæk vinduerne på jeres hjemmeside pr. dags dato (21. januar 2024), og der informeres stadig ikke til køberen om, at disse vinduer er berørt af fejlen og medfører risiko for stød, på trods af at I er klar over, at det gælder alle fladtagsvinduer fra den nye generation solgt efter den 1. juli 2021. Der står heller intet beskrevet i jeres manual om, at disse fladtagsvinduer er farlige.
Jeres service og behandling er under al kritik og langt fra det man havde forventet fra en stor dansk virksomhed.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg ejer tre Velux ovenlysvinduer fra 1998, desværre er det begyndt at dryppe fra dem når det regner. Den tømrer jeg har haft til at undersøge problemet er kommet frem til at pakningerne skal udskiftes. Desværre er disse pakninger ikke længere tilgængelige hos Velux, og det er skuffende at erfare, at firmaet ikke længere understøtter eller forhandler de nødvendige reservedele til deres modeller fra før 2001. Det er jo en skam at skulle udskifte et ellers fint vindue pga. en lille plastikdel der har en begrænset levetid.
Det er endnu mere frustrerende, når man tænker på, at Velux markedsfører sig på deres engagement i bæredygtighed og lang levetid. Et firma, der hævder at vægte bæredygtighed, bør ikke kun fokusere på at producere nye produkter, men også på at støtte deres eksisterende kunder og produkter for at minimere spild og fremme levetiden af deres produkter.
Jeg har forsøgt at kontakte Velux for assistance, men desværre har de ikke vist nogen vilje til at hjælpe med at løse problemet.
Vinduerne er god kvalitet. Det samme kan man ikke sige om deres gardiner. Vi byggede nyt hus for nogle år siden og købte originale velux gardiner til alle veluxvinduer. Pris og kvalitet hænger desværre ikke sammen. Efter få år begyndte sidestyret at gå i stykker på dem et efter et. En lille bitte plastic dims med nogle riller som snoren kører i. Den er måske 1*2 cm. Jeg tog fat i velux for at høre om man kunne købe sådan en reservedel. Jeg tænkte den ikke kunne koste mange kroner. Det kunne man godt - men det kostede det samme som man kan købe et komplet uoriginalt gardin for. Så nu er vi begyndt at skifte til uoriginale efterhånden som de går i stykker.
Bliver ringet op af Velux rådgiver som hurtigt sættet sig ind i mit husprojekt ud fra nogle tegninger og billeder, som jeg tidligere har uploadet på deres hjemmeside. Der var mange gode råd at hente og dernæst en fyldestgørende indkøbsliste til alle de vinduer og materialet som det skulle bruges. Tal for det.
Manglende forståelse og anerkendelse.
Der er tale om et fejlkøb, som er urørt, ubeskadiget og uåbnet og vi vil købe et bedre og dyre produkt hos Velux.
Det har ikke været umuligt for os at rekvirer tømrer tilbud på grund af travlhed i branchen.
Nu bliver vi afvist fordi vi vender retur indenfor 5 måneder i stedet for indenfor 4 måneder.
Nu er jeg tvunget ud på DBA eller lignende for at afsætte varen.
Velux svarer lynhurtigt på mail og Christian ringede til mig 2 gange. Virkelig god og hurtig service. Tusind tak for hjælpen så vi kunne komme videre 🙂.
God behandling, samt opfølgning på vores altan projekt. Anbefalede en super god tømrer.
Super mulighed for at sparre med en kompetent rådgiver! Vi fik skabt et overblik over de forskellige produkter og en god snak om "hvornår nok er nok", hvilket er ment meget positivt, da vi hurtigt blev fartblinde over de mange muligheder!
Vi glæder os meget til at se resultatet!
Más información sobre otros tipos de reseñas.