Jeg havde fået installeret to nye ovenlysvinduer og rullegardiner, som mine håndværkere havde opgivet at få til at virke. Så måtte jeg jo selv, så jeg klatrede op på en høj stige og ringede til Kundes... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft en rigtig god oplevelse i dag af vores kontakt/personlige designer i demonstrationshuset i Hørsholm. Vi blev rådgivet omkring hvilke vinduer, der vil passe ind i vores tagflade. Meget kom... Ver más
La empresa ha respondido
Vi skal udskifte stråtaget på sydsiden af vores 226 år gamle hus. I den forbindelse ønsker vi at etablere et ovenlysvindue i taget. Da vi havde nogle spørgsmål om eksempelvis rengøring og solafskærmni... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bor i et bevaringsværdigt hus og havde brug for rådgivning i forhold til type af ovenlys vindue, der kan passe til huset. Jeg blev hurtigt kontaktet af Ronja fra Velux og oplevede en rigtig god s... Ver más
Escrito por la empresa
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hvis I skal handle med Velux som leverandør, er der ekstrem lang behandlingstid - så overvej lige en ekstra gang om det er de rigtige at forhandle med.
For overskred fristen med 4 uger, hvilke ikke er godt nok

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi har i efteråret 2022 fået installeret 2 fladtags ovenlysvinduer fra Velux i vores nybygget hus. D. 15/1-24 modtager vi så en mail fra Velux om at vi skal have udskiftet motorer i vores vinduer da der er en fejl i.
Velux har 2 løsninger.
1 løsning er at få solcelledrevet motor hvor de vurdere at vinduet kan åbnes og lukkes 3 gange dagligt, og at levetiden er ca 10 år.
2 løsning er at få en installationslem i lysningen hvor de kan montere en ny strømforsyning.
Da vi ikke er interreseret i den solcelledrevne løsning da vi vurdere at det stiller os ringere i at vi selv skal købe nyt batteri når det højest sandsynligt ikke virker mere efter ca 10 år. Og da vi har led lys rundt i vores vinduer er det ikke muligt at lave deres kux løsning, hvilken også er sindssyg grim.
Men efter at have modtaget mailen 15/1-24 kontakter jeg Velux og aftaler en tid med Elcon som de bruger som kommer ud og kigger, de vurdere at man sagtens ville kunne montere en strømforsyning i vores viktualrum ved køkkenet og ved siden af eltavlen ude i vores bryggers. Men da jeg fremlægger det for Velux siger de at de ikke går ind og dækker ekstra arbejde. Selvom det er deres produkt der er fejl i.
Så fra at have fået en mail 15/1-24 til at have ringet til dem utallige gange uden at de ringer eller skriver tilbage. Hvor det så i dag er lykkes mig at komme igennem for at få afslag, 6 måneder efter at Elcon var ude.
Det er sindssyg dårlig service og behandling.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi har for 2 år siden bygget hus, og har 3 ovenlys vinduer. For nylig skete der en eksplosion af vores ovenlys på badeværelse. Det øverste lag hærdet glas var smadret i tusinde stykker. Jeg gik straks op på taget for at undersøge hvad der dog var sket og ringer til vores tømrere og høre dem til hvordan vi skal forholde os. Da Velux reklamerer med, at der er 10 års garanti på deres vinduer, går vi ud at skaden hører under denne garanti. Stor er derfor vores forundring, da vi får besked på at skaden ikke er dækket, da Velux mener det må have været en sten, der har forårsaget bruddet i glasset. Da der hverken lå sten eller andre løse genstande i vinduet eller på taget, er vi overbeviste om, at det har været andre årsager, der har forårsaget. Vi har derfor konstateret at garantien Velux reklamerer med, ikke er det papir værd, den er skrevet på. Det er simpelthen for ringe kvalitet på sådan nogle dyre vinduer, og noget være svineri af en virksomhed i den størrelse. Vi har fået afvide, at det sker 1 ud af 1000 og endda 1 ud af 1500 gange, men alligevel er de ikke ansvarlig for det de laver !!
Nu har jeg to gange handlet hos Velux fordi jeg bliver ved med at smadre slutblik. De vinduer jeg har er vildt gamle, og der produceres ikke længere reservedele til vinduet. I 2019 snakkede jeg med en kompetent medarbejder som oplyste mig at jeg ikke kunne få reservedele til mine oldgamle Velux vinduer, men at hun troede at hun nok havde en reservedel der passede fra en anden model. Jeg modtog slutblikket og det passede perfekt! Nu har jeg igen smadret det slutblik fordi jeg er en klovn. Denne gang sendte jeg fakturaen fra 2019 fordi jeg ikke kunne finde reservedelen online. Og vupti, nu er de blevet sendt. Det er vildt god service!
Jeg køber helt klart Velux næste gang der skal udskiftes vinduer, det skal de nok snart.
Fantastisk kundeservice!!!
Jeg har efterhånden været i kontakt med Velux nogle gange de sidste 14 dage, omkring reservedele og tekniske spørgsmål, og alle afdelinger har været intet mindre end fuldstændig fantastiske og imødekommende og hjælpsomme. Der findes andre ovenlysvinduer på markedet, men Velux kan bare noget helt specielt!!
Lever i høj grad af at eftergå, vedligeholde og reparere døre/vinduer. Velux har generelt været særdeles professionelle og formået at levere reservedele m.v. (I stor kontrast til mange andre fabrikanter, Velfac/Rationel fx.) Reservedele er på lager i 20-25 år? Modsat mange andre fabrikater hvor 20-25 minutter lader til at være tilfældet.
Ved det kraftige regnskyl forleden kom er pludselig vand ind ad vores Velux loft-vinduer. Henvendte mig til kundeservice, der bad mig skrive en henvendelse om besøg af servicetekniker. Vores hus er solgt - og de nye ejere flytter ind om 3 uger - så det er virkelig en HASTE opgave (anført i henvendelsen) . I går fik jeg bekræftelse der oplyste at vi kunne forvente besøg om 6 uger. I dag kontaktede jeg atter serviceafdelingen for at høre om der er andre firmaer/håndværkere, der udfører denne slags opgaver - men det er der ikke. Velux har tilsyneladende "monopol" - hvad kan vi gøre?

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg bestilte et gardin i forkert farve, og skriver straks til dem. Jeg får besked tilbage om at ordren er blevet annulleret, og jeg kan bare bestille et nyt. Det gør jeg så. En lille uges tid senere ankommer begge gardiner så, og jeg kan se at de også har trukket penge for begge.
Jeg kontakter dem igen, og de beklager at de ikke lige havde fået annulleret ordren som de ellers havde sagt. Men jeg skulle bare lade være med at hente pakken fra pakkeshoppen, så ville de få det tilbage, og så ville jeg straks få pengene tilbage.
Jeg venter, og de får så gardinet tilbage. Men ingen penge kom retur til mig. Der går nogle flere dage, og pludselig bliver gardinet leveret igen - denne gang hjemme hos mig, så jeg ikke bare kan lade pakken ryge retur. Når jeg tjekker tracking nr på den pakke som blev leveret, kan jeg se at det er fordi Velux har sendt den igen. Og samtidig skriver de så en mail til mig om at jeg kan sende pakken tilbage til dem hvis jeg gerne vil returnere det. Returnere? Jeg skulle aldrig have haft det!
Alt hvad jeg har fået af svar fra deres support har senere vist sig at være forkert.
Opdatering efter svar:
Det er nu 5 dage siden de svarede her, og påstod at de har krediteret mine omkostninger. Jeg har dog endnu ikke fået mine penge tilbage. Ikke at jeg er vildt overrasket, da det lidt er i tråd med hvad jeg ellers har oplevet hos dem. Kan ikke regne med hvad de skriver.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg har to Velux vinduer i stråtag, knap 20 år gamle. Nu er de skyld i at jeg har fået to vandskader, med vand løbet ind i vægge og isolering samt etageadskillelsen. Årsagen er at underkanten af bly inddækningerne er eroderet væk. Velux nægter at hjælpe, og nægter at det skyldes produktions fejl. Forsikringen kan ikke bruges, da den ikke dækker fejl og utætheder på vinduer. Nu står jeg til en kæmpe regning for udskiftning, samt mulighed skimmelsvamp i vægge og isolering. Køb aldrig Velux!! NB vinduerne ER blevet efterset og vedligeholdt med jævne mellemrum ifm vask og af tækkere ifm skift af mønninger og vandbrædder. Alligevel slipper blyet vedhæftningen efter så relativt få år.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
For 3 år siden flyttede vi ind i vores nybyggede funkishus, hvor vi har i alt 10 ovenlysvinduer. For nylig opdagede vi, at det øverste lag hærdet glas var fuldstændig krakeleret i 1 af dem ( som en knust forrude i biler). Vi gik straks op på taget for at undersøge hvad der dog var sket og ringer til vores tømrere og beder dem udbedre skaden så hurtigt som muligt. Da Velux reklamerer med, at der er 10 års garanti på deres vinduer, går vi ud at skaden hører under denne garanti. Stor er derfor vores forundring, da vi får besked på at skaden ikke er dækket, da Velux mener det må have været en sten, der har forårsaget bruddet i glasset. Da der hverken lå sten eller andre løse genstande i vinduet eller på taget, er vi overbeviste om, at det har været andre årsager, der har forårsaget bruddet. Regningen lyder på 9.500 kr. Vi har derfor konstateret at garantien Velux reklamerer med, ikke er det papir værd, den er skrevet på. Samtidig er vi bekymrede for de 9 øvrige vinduer.
Jeg har lige haft en megagod oplevelse med en samtale i kundeservice. Var i telefonisk kontakt med Oliver - og havde en del spørgsmål vedr. bla. fjernbetjening, reservedele mm. Oliver var helt enormt serviceminded - og jeg var helt klar til at svare og top-rate på de 3 spm, der skulle komme automatisk efter samtalen. De kom af en eller anden årsag ikke - men så må jeg give min ros her: Kæmpe tak til Oliver - og også til efterfølgende kort samtale med Sebastian, der på samme måde var superimødekommende. Virkeligt god service!
Dear Madam, Sir
Why only two stars. Normally I would give five; since 29 years we have 9 velux 808 and two smaller Velux windows in our roof in Flanders Belgium. All is still well and in working order. Also, friendly custom services in Velux Wavre Belgium.
BUT ; now the black little bushings on the hinges are worn and some are broken. Some opf our windows don't open and close smoothly anymore.
Sadly we can't replace them since VELUX doesn't deliver them in spare parts...
You can't expect us to trow away all these windows and place new ones just for this little detail ?
Is it possible to still have those delivered somehow ? We are willing to pay delivery costs as well off course.
In that case I could happily make this a five star review since the windows are of real outstanding quality and we have enjoyed them ever since 1995.
sincerely
Family Van Roosmaelen - De Fruyt
Onderdijke 13
BE 9991 Maldegem - Adegem
Belgium
Har netop købt VELUX App Control (KIG 300) til vores vinduer fra 2007 - imponerende at så gamle vinduer understøttes af nye produkter.
App'en er nem at sætte op - plug & play - og prisen på 925 kr meget rimelig.
Tak til Jonas og Rasmus.
Tak endnu en gang for faglig ekspertise og bestilling af reservedele.
God sommer.
I gode, trygge hænder gennem projektet. Gode og tillidsvækkende tilknyttede håndværkere
Der gik lidt mere end to måneder, adskillige mails, og hjælp fra GLS, før jeg endelig modtog penge retur, for de varer jeg havde returneret.
VELUX var hurtige til at sende mig en returlabel jeg skulle bruge til at sende varerne retur, og jeg afleverede pakken med returvarer i en GLS-pakkeshop den 21. maj, nogle dage efter kunne jeg via. GLS-tracking og pakkens oplysninger se at den var kommet frem, og tænkte ikke mere over det før jeg i slut juni undrede mig over at jeg ikke havde fået pengene retur. Derfor skrev jeg til velux den 25. juni. Jeg fik svar om at de ikke kunne se at pakken var kommet retur, og blev bedt om en kvittering. Da min telefon desværre var gået i stykker i den mellem læggende periode, havde jeg ikke den kvittering jeg fik på sms. Til gengæld havde jeg en kopi af returlabel med pakkens oplysninger, som jeg sendte, sammen screenshot fra GLS-hjemmeside. Men efter nogle mails frem og tilbage, stod de klart at personen jeg skrev med, ikke mente at anden dokumentation end en kvittering kunne bruges, og personen ville kontakte lageret og få dem til at se efter pakken. Da jeg den 20. juli ikke havde hørt tilbage, skrev jeg igen. Jeg fik at vide at lageret endnu ikke var vendt tilbage. Jeg bad om en forklaring på hvorfor GLS-tracking ikke var tilstrækkelig dokumentation på at pakken var sendt og leveret, hvor til jeg fik svar om at det var standart VELUX-procedure at der blev bedt om en kvittering. Den 23. juli sendte jeg en mail hvor jeg bad om at en leder kom ind over sagen da jeg ikke mener at det kan være rigtig at GLS-tracking er en mindre valid dokumentation for at pakken er sendt end en kvittering, og skrev at jeg gerne ville klage over den lange behandlingstid. Samme dag sendte jeg yderligere dokumentation, som GLS videresendte til mig.
Jeg modtog hverken svar på den ene eller anden mail, men fik samme dag en tom mail fra VELUX med en vedhæftet returseddel, som jeg ikke tidligere havde modtaget, og som manglede et af de produkter jeg havde returneret. Jeg sendt en svar mail, hvor jeg spurgte hvordan jeg skulle forstå den tomme mail, og den vedhæftede returseddel.
Dagen efter modtog jeg et svar hvor der stod: Du har sendt noget retur som du skal have en kreditnota på. Den er sendt til dig.
Samt en separat mail med kreditnota vedhæftet.
Den 31. juli gik pengene endelig ind på min konto.
Men frustrationen over forløbet (der var lidt flere mails frem og tilbage end gengivet her), og den måde det er blevet håndteret på fra VELUX side, kommer til at tage lidt tid at ryste af mig.
Kommentar til velux svar.
Fint at I har rettet op på svartid. Jeg er uforstående overfor at det lige pludselig er gls der kræver en kvittering. De havde jo netop i deres system registering af at pakke var indleveret og leveret til jer, samt dokumentation for leveringen. Desuden var de aldrig indblandet i sagen, udover at jeg ringede til dem for at spørger om de kunne hjælpe med yderlige dokumentation for at pakke var sendt og leveret, hvilket de kunne. Det var alene jer der satte spørgsmålstegn ved om pakken var sendt og leveret. Så det lyder ælig talt som en let købt måde at prøve på at løbe uden om at forholde sig til det, jeg ville sige er det, mest centrale klagepunkt i min anmeldelse.
Jeg er nyt for mig at I skulle have taget et produkt retur som I normalt ikke tager retur, det er kke noget I på noget tidspunkt har gjort opmærksom på, så den må stå for egen regning. Jeg har ikke planer om at være taknemlig for at I har taget en ubrugt og uåbnet vare retur, uanset om det er en I kategoriserer som en reservedel.
Tilgæld er jeg lettet over ikke at skulle bruge mere tid på at få mine penge tilbage.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Igennem vores lokale håndværkere køber vi i foråret 2024 et elektrisk fladttagsvindue fra Velux. Efter montering af vinduet kan vores håndværkere konstatere, at vinduet ikke kan åbne, hvorfor de konsulterer Velux for fejlsøgning. Efter et par timers fejlsøgning, konstaterer Velux selv, at en af deres egne teknikkerne skal undersøge sagen. Derfor må vores elektriker og tømrer indstille arbejdet og vende tilbage efter besøget af Velux tekniker. 1 måned senere kommer Velux tekniker forbi og udskifter motoren. Fin og effektiv service. Velux har dog ikke mulighed for at afslutte installationen af vinduet, hvorfor jeg må aftale med tømrer og elektriker, at de kommer forbi endnu engang for at færdiggøre installationen. Dette resulterer, forståeligt nok, i yderligere arbejdstimer og kørsel, som jeg som køber af vinduet hæfter for. Efter afslutning af sagen kontakter jeg Velux telefonisk for at oprette en sag om kompensation for yderligere håndværkertimer. Velux afviser blankt at kompensere for det ekstra arbejde den tekniske fejl har forårsaget håndværkerne. Velux siger “det var jo bare motoren, der blev skiftet. Håndværkerne kunne bare have færdiggjort arbejdet”.
Her står jeg som køber tilbage med en række ekstraregninger fra mine håndværkere grundet en produktionsfejl fra Velux. Og Velux vil ikke imødekomme min forspørgsel på nogen måde. Det kan et firma af Velux kaliber gør meget bedre… Opsummeret et skønt produkt - knap så skøn kundeservice.
Vi kom desværre til at bestille forkerte gardiner af to omgange og endda returnere dem for sent, men der var ingen problemer fra Velux side og vi fik endda samme rabat på sidste forsendelse som første.
Fantastisk produkt. Intet mindre end det!!!
Bestilte mørklægningsgardin til et 25-30 år gammelt veluxvindue kun efter typeskiltet. Så kommer der et gardin der er gennemtænkt til perfektion både i udførelsen og monteringen.
Jeg er imponeret over så godt det fungerer. Topkarakterer herfra!!!
Dårlig service og behandling
Vi har fået 2 fladtagsvinduer fra Velux monteret, der kan åbnes elektrisk. Efter en rum tid, får vi fortalt, at Velux har lavet en fejl, hvor der er risiko for alvorligt stød ved berøring af vinduerne.
Velux tilbyder 2 løsninger.
1. En synlig installationsboks ved hvert vindue (ikke køn specielt i vores køkken-alrum)
2. Solcelle monteret uden på vindue - så kan det åbne 3 gange dagligt og vi skal koste penge på udskift af batteri hvert 10 år ca.
Velux forsøger at tvinge os til at vælge en af de 2 suboptimale løsninger med trussel om at vi påtager os alt ansvar i tilfælde af personskade, hvis vi ikke vælger. Vi ønsker ikke de grimme bokse monteret, og har bedt om godtgørelse for ekstraomkostninger vil vil få for solcelle-batterier, hvis vi skal acceptere denne ringere løsning.
Vi er bange for at vaske de elektriske vinduer og tørre dem af, og kan ikke se andet end, at det nok også udgør brandfare (selvom Velux hævder det ikke er tilfældet).
Kan på ingen måde anbefale Velux, som har lavet en alvorlig produktfejl og herefter forsøger at tørre problemet af på deres kunder. Har skrevet med dem i flere måneder, men de er ikke imødekommende udover, at forsøger at true mig til at vælge en af de 2 løsninger.