Aalborg :) De får fem stjerner, bare for måden man mødes på når man kommer i butikken, har fået hjælp og vejledning ud over alle forventninger. Det er bestemt et sted jeg vil bruge igen.
Consulta las opiniones de los clientes
Kæmpe tak til medarbejderne i Vester Kopi Jarmers Pl. Jeg kom derind uden nogen erfaring selv og blev hurtigt taget imod af to søde ansatte som gjorde alt hvad de kunne for at jeg fik de to plakater... Ver más
Har igennem årene haft et par OK oplevelser med Vesterkopi, men også en del dårlige oplevelser i Nørregade. Hører mange andre kollegaer, der klager. Måske ansatte skulle tage et kursus i "elsk dit jo... Ver más
Super dårlig kundeservice. Meget lidt imødekommende personale, som heller ikke er særligt hjælpsomme, og snakker til dig som om du er dum. Man går derfra i dårligt humør. Nej tak herfra. Godt tip... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks største digitale trykkeri med afdelinger over hele landet. Leverer alle slags printservice, over facility management til avancerede webbaserede arkiv- og projektstyringsløsninger. For virksomheder som Vester Kopi kan Trustpilot være et værdifuldt informationsværktøj, da vi på denne måde kan få meldinger om, hvor vi måske håndterer ting forkert. Vester Kopi håndterer på årsbasis ca. 100.000 kundekontakter, så selvfølgelig kan der ske fejl. Er skaden først sket, opfordrer vi vores kunder til at kontakte os direkte i vores butikker eller på telefon/mail. Så vil vi gøre vores bedste for at rette op på skaden og sørge for, at det forhåbentlig ikke sker igen. På internettet ser man mest negative oplevelser blive beskrevet. Mange virksomheder forsøger at afbalancere dette ved at lægge positive vurderinger op. Det afholder vi os fra. Trustpilot og lignende lever af at sælge deres site, og vi har tillid til at brugerne på internettet selv kan skelne mellem seriøse og useriøse klager. Vores budskab til dig: har du haft en dårlig oplevelse, så vis mod og tag dialogen direkte med os! Vi vil gøre vores bedste for at komme dig i møde. Med venlig hilsen William Schulin-Zeuthen Adm. Dir. - Vester Kopi ApS
Información de contacto
Falkoner Allé 8, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- +45 3644 2833
- www.vesterkopi.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Aalborg :)
Aalborg :)
Kæmpe tak til medarbejderne i Vester…
Kæmpe tak til medarbejderne i Vester Kopi Jarmers Pl.
Jeg kom derind uden nogen erfaring selv og blev hurtigt taget imod af to søde ansatte som gjorde alt hvad de kunne for at jeg fik de to plakater som jeg skulle bruge, lige som jeg ville have dem.
Kan klart anbefale den gode service man får derinde!
Fantastisk kundeservice
Jeg oplevede udfordringer og frustrationer med et print, der ikke levede op til mine forventninger. Efter en konstruktiv dialog og professionel vejledning fra lederen Thor, lykkedes det os at finde en løsning, og filen blev justeret præcist som ønsket. Selvom det startede lidt skævt, har jeg følt mig trygt guidet gennem processen og har værdsat den støtte jeg fik. Som arkitekt har jeg benyttet Vesterkopis forskellige afdelinger i over 12 år, og denne oplevelse bekræfter endnu en gang, at jeg trygt kan fortsætte med at bruge dem fremover. Uanset opgavens kompleksitet er de altid klar til at yde professionel service.
Stort tak for det!
Virkelig dårlig “service”
Virkelig dårlig “service”. De virker meget irriterede, når man beder om hjælp, og det er på trods af at man er indforstået med, at man giver 30 kr. for deres “hjælp”. Jeg måtte derned igen og selv finde ud af det jeg skulle og spilde mine penge første gang. Jeg kommer i hvert fald ikke der igen.
Ekstrem dårlig kundeservice og 70 kr…
Ekstrem dårlig kundeservice og 70 kr for 2 A3 kopier. Første og sidste gang
Vester kopi Odense
Vester kopi Odense
Jeg har haft den bedste, hurtigste og professionelle oplevelse ved dem i odense! Jeg skulle have lavet nogle indbydelser til en 30 års fødselsdag, og var ikke sikker på at de ville tage sådan en opgave ind, da det måske virker lidt "overkill" at få lavet indbydelser ved sådan et firma.
Men Franc i odense, tog opgaven meget seriøst. Der blev snakket omkring design, papirs styrkelse osv.
Og dagen efter jeg havde været derinde, fik jeg besked om at de var klar til afhentning. Mega fedt!
Og prisen var billigere end ved andre firmaer der reklamere med at man selv kan designe indbydelser.
De største anbefalinger herfra!
Super dårlig service
Jeg ringede lidt i luk, og fik flabet at vide at jeg kun havde 30 sekunder. Stærk måde at miste en kunde fordi i ikke gad give et minut.
Som altid er servicen og kvaliteten i…
Som altid er servicen og kvaliteten i Odense helt i top.
Fine art afdelingen i Rødovre
Fine art afdelingen i Rødovre
Vi var virkelig glade for det arbejde Pernille udførte for os for nyligt. Professionel og yderst kompetent hjælp til at få den rigitge løsninger for vores indramning :) Vi kommer helt sikkert igen - Varme anbefalinger herfra.
Virkelig dårlig service. Billederne blev meget pixeleret men skulle stadig betale.
Virkelig dårlig service. For de første så ville det koste 35 kr for hjælp. Printeren virkede i starten ikke pga jeg havde et forkert format. Så fik jeg hjælp hvor den så printede 200 gram papir. (Det koster normalt 35kr ekstra at få 200 gram papir fordi de skal putte papiret i maskinen) de tager så det pair der er i ud. Hvor jeg så spørger om jeg ikke kan bruge det uden at betale de 35 når det nu allerede var i printeren. Det kunne jeg ikke. Efter det gik de uden at fortælle om printeren virkede igen. Men så vi printede videre og printede så et billede på A3 papir som så kom ud absurd pixeleret. Jeg spørge ind til hvorfor den gør det og om jeg stadig skal betale for det når det er deres maskine der ikke virker. De siger så at drikke kan hjælpe med det og at jeg stadig skal betale fordi “de kan jo heller ikke bruge mit papir med print til noget” vi går herefter i frustration og efter at skulle betale for noget som ikke virkede pga deres udstyr. (Jeg kan love det ikke havde noget med billedet og gøre da jeg printede det samme billede på godsbanen senere)
Var i Aarhus Vester kopi*
Fantastisk service
Fantastisk service! Meget professionel og hjælpsom.
De giver dig virkelig tid og muligheder for at finde den bedste pris og det bedste produkt. Derudover er de altid høflige og smilende. Min lokale Vester Kopi er den på Frederiksberg, og jeg udskriver ikke med noget andet firma, det er det bedste sted.
Vester Kopi i Aarhus kan klart anbefales
Hos Vester Kopi i Østergade i Aarhus fik jeg 1. klasses service. Der var smil, hjælpsomhed og imødekommenhed, priserne var fair og resultatet (2 x fotoprint) helt perfekt. Stor anbefaling herfra!👍
Great service at VERY short notice!
At ridiculously short notice (16.30 the day before my event), the team at Vester Kopi Nørregade (Copenhagen) managed to print 8 x A1 replacement posters which had gone missing on my flight to Copenhagen. Friendly and efficient service at a sensible price given the urgency of the job. Thank you for saving the day for me and my client!
Rædsom oplevelse
Rædsom oplevelse! Eddike surt personale, der på INGEN måde var imødekommende eller hjælpsomme.
Skulle printe et print i et tykkere papir format, som ikke var ligetil for et alment menneske der ikke har forstand på deres printere eller opsætning. Fik en ubehøvlet og megen ufrivillig hjælp af en ansat, hvis job bl.a. går ud på at hjælpe kunder. Blev opkrævet 70 kr for et print. Ja, du læse rigtigt. Idet jeg havde fået hjælp tog de sig et gebyr på 60kr for at ligge papiret i en anden skuffe og trykke på en knap. Jeg blev ikke oplyst om dette vandvittige gebyr, og var derfor nødsaget til at betale.
Hurtig respons, venligt personale og lækkert resultat!
Det koster 13.50 for 1 A4 side
Det koster 10 kr. for bare at låne deres computer, hvilket ikke står så tydeligt beskrevet (du kan ikke printe fra egen enhed).
Derefter koster det 3,50 kr. pr. A4 side.
Så 13,50 kr.- for 1 A4 side! :O
Ikke det værd, tag på biblioteket
Ville have 7.500 kr for noget mange…
Ville have 7.500 kr for noget mange andre gør for under 1.500 kr :D
Det er nok ikke nogen god ide at bruge…
Det er nok ikke nogen god ide at bruge Vester Kopi: Det har taget mig 19 dage at få et tryk på 140x100 cm. Kr 4.000. Jeg har været i Frb. afdelingen 3 gange, Rødovre afdelingen 1 gang, jeg har uploadet filen, som de smed væk – jeg har afleveret filen på et usb stik – ringet til dem 6-7 gange, undskyldning på undskyldning og nogle mærkelige løgne som ingen alligevel hopper på. En total mangel på service og kommunikation osv. osv. BRUG ALDRIG VESTER KOPI…..
Dårlig stil !!
Dårlig stil !!! Vester kopi, betaler ikke deres håndværkere for udført arbejde og afviser kendskab på trods af fremsendt mail korrespondence imellem afdelings chef og udførende håndværker sur smiley 🤬til Vester kopi🤬🤬
God oplevelse med Vester Kopi på Frederiksberg
Jeg brugte Vester Kopi på Frederiksberg og blev mødt med en rigtig god kundeservice. Der blev taget tid til mig, lyttet til mig og givet forslag/vejledning ift. til det print jeg skulle have foretaget.
Hjemmesiden og priserne var en smule svære at gennemskue, men det kunne heldigvis klares ved at henvende sig fysisk eller elektronisk til butikken.
La experiencia Trustpilot