Aalborg :) De får fem stjerner, bare for måden man mødes på når man kommer i butikken, har fået hjælp og vejledning ud over alle forventninger. Det er bestemt et sted jeg vil bruge igen.
Consulta las opiniones de los clientes
Kæmpe tak til medarbejderne i Vester Kopi Jarmers Pl. Jeg kom derind uden nogen erfaring selv og blev hurtigt taget imod af to søde ansatte som gjorde alt hvad de kunne for at jeg fik de to plakater... Ver más
Super dårlig kundeservice. Meget lidt imødekommende personale, som heller ikke er særligt hjælpsomme, og snakker til dig som om du er dum. Man går derfra i dårligt humør. Nej tak herfra. Godt tip... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks største digitale trykkeri med afdelinger over hele landet. Leverer alle slags printservice, over facility management til avancerede webbaserede arkiv- og projektstyringsløsninger. For virksomheder som Vester Kopi kan Trustpilot være et værdifuldt informationsværktøj, da vi på denne måde kan få meldinger om, hvor vi måske håndterer ting forkert. Vester Kopi håndterer på årsbasis ca. 100.000 kundekontakter, så selvfølgelig kan der ske fejl. Er skaden først sket, opfordrer vi vores kunder til at kontakte os direkte i vores butikker eller på telefon/mail. Så vil vi gøre vores bedste for at rette op på skaden og sørge for, at det forhåbentlig ikke sker igen. På internettet ser man mest negative oplevelser blive beskrevet. Mange virksomheder forsøger at afbalancere dette ved at lægge positive vurderinger op. Det afholder vi os fra. Trustpilot og lignende lever af at sælge deres site, og vi har tillid til at brugerne på internettet selv kan skelne mellem seriøse og useriøse klager. Vores budskab til dig: har du haft en dårlig oplevelse, så vis mod og tag dialogen direkte med os! Vi vil gøre vores bedste for at komme dig i møde. Med venlig hilsen William Schulin-Zeuthen Adm. Dir. - Vester Kopi ApS
Información de contacto
Falkoner Allé 8, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- +45 3644 2833
- www.vesterkopi.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min kon blev simpelthen så dårligt…
Min kone blev simpelthen så dårligt behandlet i Nørregade nr 7 at jeg vil råde andre til ikke at støtte den butik . Uforskammethed skal man nok ledel ænge efter vor herre bevars sætter aldrig vores ben mere i den møg butik. Minus 10 stjerner 😡
mega dårlig service kommer aldrig igen!
vester kopi har noget væste service jeg nogen sinde har prøvet i aarhus. Der var en dame, der var mega flabet mod mig og min ven. Hun svart på vores spørgsmål mega flabet og vriket meget ligeglad, hun lavet også et stykke a4 pair selv om vi skulle have a3, og vi skulle selv betale for noget der bare skulle ud i skaldespanden. Jeg sprugte hende pænt om vi kunne lad være med at betale for hvor efter som det er hende der printet det. Så siger hun "Tror du jeg kan ligge papiet tilbage eller hbad?" "og har du ikke 1,5kr til at bruge på det?"
Vester Kopi i Rødovre
Vester Kopi i Rødovre - tak til jer for udsøgt kundeservice og professionel hjælp til at løse en lidt speciel og større scanning-opgave. Jeg oplevede, at I gjorde alt for at klare den udfordring, jeg kom ind af døren med. Og det hele endte superhamrende flot og tilfredsstillende. Tak for godt samarbejde.
FANTASTISK service
Jeg fik FANTASTISK service fra Pernille og Bjarne hos Vester Kopi i Rødovre.
Super oprensning af et gammelt negativ, print i A3 og så indramning.
Min mor blev lykkelig 🤩🥰
Tak!!!
Fabelagtig service
Fabelagtig service, kan anbefale Vester kopi :)
ELENDIG SERVICE OG DYRT
Dårlig oplevelse i Vestre Kopi, Aarhus. Virkelig dårlig service, til trods for at jeg betalte for ekstra hjælp. Vil til enhver tid anbefale Plotteriet hvis man ønsker professionel service og høj kvalitet. Og Godsbanen for søde og hjælpsomme medarbejder.
Vesterkopi Odense
Vesterkopi Odense er superflinke og hjælpsomme.
Jeg har ikke den store erfaring med tryksager, så jeg sætter pris på, at de altid besvarer mine spørgsmål på en konstruktiv måde :)
Servicen er helt i bund og som de selv…
Servicen er helt i bund og som de selv siger. Så har der været lukket for ekstra service siden corona start.
Men hvis jeg havde behov for at en grafiker lige kunne hjælpe mig. Så kunne de hjælpe mig med dette for 650kr.
Fint med mig! Jeg kommer om 10 min! De siger de er klar 😊
Kommer frem til en arbejdssky medarbejder. Der åbenbart er mentalt er gået på weekend!
Intet hvad jeg havde forhørt mig om i telefonen kunne lade sig gøre! 🤷🏼♂️🤦🏼♂️
Så nu afsted til et andet kopi/brochure/visitkort sted!
Tak for ingen ting Frederiksberg!!!
Utroligt hjælpsom
Jeg snakkede dd. med en fantastisk medarbejder fra Rødovre Vester kopi. Pernille var helt utroligt hjælpsom og gennemgik hele mit projekt med mig for at give mig den bedste vejledning. Nok den sjoveste og mest hjælpsomme samtale jeg har haft med en sælger. Jeg kan bestemt anbefale Rødovre Vester Kopi hvis man skal have monteret billeder!
Har igennem årene haft et par OK …
Har igennem årene haft et par OK oplevelser med Vesterkopi, men også en del dårlige oplevelser i Nørregade. Hører mange andre kollegaer, der klager. Måske ansatte skulle tage et kursus i "elsk dit job!" man bliver ofte mødt med uvenlig attitude, som om man er til besvær. En gang blev jeg overfuset af en stresset ekspedient, som skreg af mig, da jeg blot skulle have lidt info. Har egentlig lidt ondt af disse ansatte, der virker anspændte.
Nul bøvl med Vester Kopi Frederiksberg
Havde absolut intet bøvl med Vester Kopi på Frederiksberg, som lavede min bestilling få timer efter, den blev lagt. Blev rådgivet i, hvilken opløsning mit print skulle have, og resultatet er ganske tilfredsstillende. Prisen var lidt høj, men papir er jo dyrt afsindig dyrt pt.
Vester kopi Rødovre
Vester kopi i Rødovre er fantastiske, og blevet mit nye go-to sted. Jeg har sjælden mødt så hurtigt og venligt et team hos et print sted som kan klare de opgaver man skulle haft printet igår. Hvis jeg kunne give flere stjerne havde jeg gjort det, så mine varmeste anbefalinger går til dem.
Vester Kopi Aarhus er blevet til en…
Vester Kopi Aarhus er blevet til en varmestue for folk der vil bruge deres faciliteter som et offentligt bibliotek. Sad og ventede på at printe, hvilket ville tage 2 minutter, i en halv time, mens de to computere var i brug af folk der ikke printede. Hvorfor personalet ikke greb ind er mig totalt uforståeligt.
Fantastik service ringe kvalitet
Fantastik service ringe kvalitet
Jeg fik printet en rapport med limet ryg den 25 maj, den er allerede ved at falde fra hinanden
Går et ekstra skridt!
Bestilte to posters A0 om morgenen. Lettere panikslagen da præsentationerne var om eftermiddagen. Men hjælpsomheden var i top og inden middag stod jeg med to stk posters.
Forfærdeligt personale
Har kun førhen oplevet et fjendligt indstillet personale, som det var nedtrykkende at nærme sig. Smiler ikke og taler hårdt, som om de hader deres arbejde. I dag efter flere års lang pause ringede jeg til afdelingen i Falkoner Alle for at høre om deres priser, og fik en sur mand i røret med arrogant og affejende stemmeføring. Intet har ændret sig. Man skal åbenbart bestå en prøve i uforskammethed for at blive ansat på det sted. Jeg tager ikke derned igen alligevel! Bare den telefoniske forespørgsel om priser var afskrækkende nok! Vester Kopi er det simpelthen ikke værd! Find et andet sted at tage jeres kopier og bevar det gode humør. I vil aldrig opleve dårligere service andre steder. Forfærdelige mennesker i deres personale!
Rigtig god oplevelse
Bestilte 10xA4 ark med billeder og 100 stk karton med print til bryllupsinvitationer. Alt var klar et pr timer senere. Helt perfekt.
God service, også når det går stærkt
Siden min skoletid, og hvis ikke før har jeg brugt Vesterkopi. Har benyttet mig af afdelinger i både København og dengang de havde på DTU. Om det var print, blueprint, konkurrence plancher eller i dag professionel arbejde via Thainestuen, så har jeg ikke bare fået et godt print resultat, men også en god oplevelse.
Om det er kemikalierne, tryklugten eller hvad... ...der er altid et smil på læben hos dem. Også når det går stærkt.
Danmarks dårligste service
Deres produkt er fint. Deres service er rådden.
Jeg besøgte deres butik i Nørregade og bad en medarbejder om hjælp til at få printet nogle billeder i forskellige størrelser. Han bad mig selv gøre det på deres computere. Jeg loggede ind, men kunne ikke se, hvor jeg skulle vælge fotopapir, så jeg gik op og spurgte igen. Svaret var, at det kunne jeg da sandelig ikke fra computeren. Jeg spurgte, om han så kunne gøre det. Det kunne han ikke. Så skulle jeg sende en email.
Jeg måtte så gå hjem, sende en mail og så komme ned i butikken igen for at hente skidtet igen dagen efter. Derudover var medarbejderen, jeg havde email-korrespondance med, ekstremt flabet. Jeg kommer ikke til at bruge dem igen.
La experiencia Trustpilot