Vester Kopi ApS Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aalborg :) De får fem stjerner, bare for måden man mødes på når man kommer i butikken, har fået hjælp og vejledning ud over alle forventninger. Det er bestemt et sted jeg vil bruge igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe tak til medarbejderne i Vester Kopi Jarmers Pl. Jeg kom derind uden nogen erfaring selv og blev hurtigt taget imod af to søde ansatte som gjorde alt hvad de kunne for at jeg fik de to plakater... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har igennem årene haft et par OK oplevelser med Vesterkopi, men også en del dårlige oplevelser i Nørregade. Hører mange andre kollegaer, der klager. Måske ansatte skulle tage et kursus i "elsk dit jo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super dårlig kundeservice. Meget lidt imødekommende personale, som heller ikke er særligt hjælpsomme, og snakker til dig som om du er dum. Man går derfra i dårligt humør. Nej tak herfra. Godt tip... Ver más

Información sobre la empresa

1. Imprenta
  2. Impresora digital
  3. Servicio de impresión fotográfica
  4. Tienda de grabados y letreros

Escrito por la empresa

Danmarks største digitale trykkeri med afdelinger over hele landet. Leverer alle slags printservice, over facility management til avancerede webbaserede arkiv- og projektstyringsløsninger. For virksomheder som Vester Kopi kan Trustpilot være et værdifuldt informationsværktøj, da vi på denne måde kan få meldinger om, hvor vi måske håndterer ting forkert. Vester Kopi håndterer på årsbasis ca. 100.000 kundekontakter, så selvfølgelig kan der ske fejl. Er skaden først sket, opfordrer vi vores kunder til at kontakte os direkte i vores butikker eller på telefon/mail. Så vil vi gøre vores bedste for at rette op på skaden og sørge for, at det forhåbentlig ikke sker igen. På internettet ser man mest negative oplevelser blive beskrevet. Mange virksomheder forsøger at afbalancere dette ved at lægge positive vurderinger op. Det afholder vi os fra. Trustpilot og lignende lever af at sælge deres site, og vi har tillid til at brugerne på internettet selv kan skelne mellem seriøse og useriøse klager. Vores budskab til dig: har du haft en dårlig oplevelse, så vis mod og tag dialogen direkte med os! Vi vil gøre vores bedste for at komme dig i møde. Med venlig hilsen William Schulin-Zeuthen Adm. Dir. - Vester Kopi ApS

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uhøflige medarbejdere, dårlig service...og bryd på loven?

Jeg kom ind til Vesterkopi i Nørregade i dag lidt i 17:00. Jeg skulle dobbelttjekke nogle printfiler. Efter godkendelse bad jeg personale om at printe dem (4 billeder 20 cm). Han sagde at det vil tage omkring 30 min og at jeg må gerne tage plads i venteområde og tage noget at drikke - det var flinkt af ham. Jeg venter og arbejder. Kl. 17:07 kommer der to mandelige medarbejdere og sætter sig ved siden af mig. En af dem drikker en øl og sætter ild i en cigaret med det samme - 1,5m fra mig og min højgravide mave - i et indendørs venteområde for kunder.

Jeg spørger om han kunne gå udenfor for at ryge. Han svarer: ”Vi har lukket. Kan du ikke gå udenfor og vente?”.

Jeg får rigtige mange spørgsmål i mit hoved:
• Har jeg ikke allerede ventet her for længe ift hvad der blev lovet?
• Vil han gerne bede mig – en gravid kvinde – at gå udenfor for at vente så at han kan ryge i fred i kundeområdet?
• Er det ikke ulovligt at ryge på en arbejdsplads…lige meget om det er mens man har åbent til kunder eller ej?

Jeg siger blot at så vidt jeg ved er det ikke tilladt at ryge her. Han går og slukker cigaretten og sætter sig igen samtidigt med at give mig den ondeste blik han kan finde frem.

Udover denne helt chokerende serviceoplevelse oplevede jeg nogle meget kontante (tæt på uhøflige) medarbejde på mit første besøg, jeres system for at sende og downloade filer fungerede ikke for mig og jeg følte mig generelt utilpas or uvelkommen hos jer. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra jeres ledelse omkring hvordan i mener jeres serviceniveau retfærdiggør at jeg skal betale 200 kr. for 4 billeder.

30 de junio de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problems with colour and workers there don't care

I went there to scan and print an A2. When they scanned the file it looked very pink in their computer, so I tried to fix it with my computer (because they were not really helpful on trying to check where was the problem).
I came back the day after with the file looking good in my computer (yellow and not pink) and also with some print samples that I made with my personal computer.
We still had the same problem, the file was looking pink in their PC. We tried to print in the big printer and it was still pink. They were telling me they can not help me with the colour and their attittude was a little bit: well, I don't care...
We printed the file in the A3 printer and colours looked ok there (so, obviously the problem was with their computer colour profile and the big printer).
I asked AGAIN, if we could try to correct the colour from their computer to make it fit and their answer again was that that wasn't possible, and meanwhile they were already calling to the next person to print.
I consider it really really rude. If I go to a place to print I expect them to try to solve problems with colour profiles or, at least, to try to find a solution.

20 de mayo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig fantastisk hjælp i Gothersgade!!

Jeg var i lettere panik og gik ind i butikken på Gothersgade. Søde, hjælpsomme og tålmodigt personale. Tak for super god service. Jeg kan varmt anbefale butikkens personale!

Selv på en super travl hverdag, hjalp de med at printe mit speciale. TAK.

30 de abril de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyrt og en oplevelse af at blive snydt

Min printer brød sammen kl 15 dagen inden jeg skulle afholde kursus. Jeg manglede at printe 162 sider kursusmateriale. Jeg ringede til Vesterkopi og de spurgte ind til opgaven. Var det A4? "ja", skulle det være farveprint? "nej, bare sort/hvid". De sagde at så kunne de godt nå det inden lukketid, og det letteste var hvis jeg emailede filerne, så ville jeg hurtigt derefter modtage en mail med pris, som jeg ville skulle bekræfte. Kl 16 (en time senere) var der stadig ikke kommet nogen mail, så jeg ringede igen. De sagde at de havde modtaget min mail og ville kunne have opgaven færdig kl 17. Jeg glemte at spørge til prisen. Stor fejl! Da jeg kl 17 troppede op for at hente mine prints, blev jeg præsenteret for en regning på godt 1260 kr. Det er jo knap 8 kr, pr print!!! - Det havde været billigere at køre i Elgiganten og købe en ny printer. Tilsyneladende havde de valgt at printe på deres finteste papir og at bruge deres farveprinter på trods af vores telefonsamtale (og to af dokumenterne var sort/hvide). God service for mig vile have været at spørge til hvilken kvalitet jeg ønskede fremfor bare at sælge mig den dyreste. Da jeg jo skulle bruge mit undervisningsmateriale havde jeg ikke andet valg end at betale, men det har efterladt mig med en følelse af at blive snydt, og jeg vil gøre alt for at undgå at få brug for dem igen.

13 de enero de 2016

Rod og dårlig service

Vesterkopi Nørregade

Jeg ønskede at bestille otte stk fotoprint og havde medbragt USB-stick med billederne. Først blev jeg bedt om at vente, - der var bestillinger modtaget pr internet, der skulle behandles, før jeg kunne blive betjent. Efter at have ventet en lille halv time henvendte jeg mig igen ved skranken, og ekspedienten indvilligede nu modvilligt i at tage imod min bestilling. Men desværre, efter blot fire print løb Vesterkopi Nørregade tør for papir! Ja, jeg troede knapt, jeg hørte rigtigt. Jeg måtte da nøjes med de fire print og skulle så hente de resterende senere.

Jeg fik en opringning, at mine print var færdige. Da jeg ville hente dem, kunne ekspedienten ikke finde dem. Hun var studs og utålmodig, og jeg blev bedt om at vente på en anden medarbejder, der dog heller ikke kunne finde mine billeder. Om jeg ikke kunne komme ind med mit USB-stick igen?

Det er anden og også sidste gang, jeg handler hos Vesterkopi, for det er også anden gang at en bestilling bliver væk. Der er ikke styr på tingene.

11 de enero de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for FANTASTISK service her i den travle juletid

Dejligt at man altid bliver mødt med smil, imødekommende personale og professionel rådgivning uanset hvor travlt der er (benytter Vesterbrogade afd.)
Selv op til jul hvor jeg havde en hastesag og idag inden nytår fik jeg super service og glæder mig til at modtage mine nye varer i det nye år.
Tak for godt samarbejde i 2015 - vi ses i 2016.

30 de diciembre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen service dagen før juleaften

23. December kommer jeg ind ad døren 5 min. i lukketid på Gothersgade, for at printe et par eksemplarer af et billede til julegaver. Jeg har forinden været i en anden afdeling hvor fotoprinteren var gået ned, så jeg er styrtet på tværs af byen for at nå det. Der står 3-4 medarbejdere og glor på hinanden og venter kun på at komme hjem, så ingen af dem vil tage imod min ordre, da "de ikke kan nå at blive færdige før lukketid. Det er godt nok en ringe indstilling og jeg er på en måde glad for at jeg blev tvunget til at finde en anden løsning, så jeg ikke støtter deres anti-service forretning.

23 de diciembre de 2015

inkompetent på vesterbrogade

Skulle have scannet og printet et enkelt billede.
Blev mødt af dårlig service og sure medarbejdere ( alle 4), der ikke var interesserede i at hjælpe mig. De scannede billedet. Da jeg et par timer senere kom for at printe det, så var der ingen hjælp at hente ift. deres selvserviceprint. Det var først da jeg spurgte for fjerde gang, personalet satte tid af. Derudover var scanningen elendig, da billedet var beskåret så det var ubrugeligt og en pixel-linje gik igennem motivet.

15 de diciembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fint, men dyrt print - og uigennemskuelig regning

Bestilte tryk af 4 pdf'er i A2-format, 2 af hver. Fint system til bestilling og upload af filer på siden - men ingen information om pris, heller ikke ved modtagelse af kvitteringsmail, ved besked om at filerne var klar til afhentning eller ved afhentning af printet ("vi sender en regning ...").
Mine prints var klar til afhentning i løbet af få timer - og der er intet at udsætte på trykkvaliteten. Men knap 1000 kr. for 8 siders A2-print virker temmelig pebret. På regningen kan man ikke se noget om hvor meget der er leveret - der står bare "plakater" og en enkelt pris. Det burde være en simpel ting at angive en stykpris og et antal originaler og/eller printede sider.

27 de noviembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service, dårlige priser og sure medarbejdere

Man kommer ganske enkelt i dårlig humør af at besøge vesterkopi på vesterbrogade. Jeg bor lige ved siden af og bruger dem tit og det er aldrig et smil at få. I dag fik jeg også den overraskelse at blive opkrævet 10 kroner for brug af computer, efter først at have ladt mig vente unødig i nogle minutter. Der var på intet tidspunkt i den korte samtale nogen forståelse for at en stamkunde kan undre sig over denne pludselige dramatiske prisstigning. Og det er ikke fordi jeg brokket mig eller var sur eller noget. Det var en rigtig utrivelig oplevelse, både hvad angår pris og behandling. Nu køber jeg en printer og sætter aldrig mine ben der igen.

24 de noviembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, gode priser og god kvalitet

Bruger Vesterkopi både proffesionelt og privat, og aldrig har de skuffet. Der leveres altid til tiden og i den forventede gode kvalitet. Der er hurtig leveringstid og altid fremragende service!
En enkelt gang har jeg fået nogle visitkort som dog ikke helt levede op til mine forventninger. Jeg tog fat i min kontakt hos Vesterkopi, som med det samme tilbød at sende mig nogle nye i den rette kvalitet. Jeg modtog dem dagen efter :)

17 de noviembre de 2015

Absolutely fantastic!

Gitte and the other staff were incredibly nice and helpful!

My wife and I got our wedding invitations, name tags, schedule, and RSVP cards printed at the Aarhus location. The staff, especially Gitte, who helped us were incredibly helpful and accommodating. We brought our own paper, which wasn't a problem, and they printed everything very quickly for us at a VERY good price.

We live in Sjælland now, but will go back to Aarhus to get the rest of our wedding things printed. That's how happy we were with the service.

15 de noviembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyr pris til trofaste kunder

Jeg havde en relativt stor hasteopgave, og kunne ikke nå at forhandle en fast pris men VesterKopi havde fin tid til at løse opgaven, sagde de. Det betød til gengæld, at jeg fik en helt uigennemskuelig faktura og en pris der sagde over 4 kr pr kr print. Det er for mig at se helt hen i vejret når vi snakker faste kunder. Jeg ringede ind og bad om at få fakturaen forklaret ligesom jeg sagde jeg synes prisen var for høj i betragtning af vi er jævnlige kunder og spurgte om vi kunne "snakke om det". Det kunne vi ikke. I hvert fald er vi ret sikre på at vi køber printhjælp et andet sted fremadrettet. Det dér, er i hvert fald for dyrt for os.

28 de octubre de 2015

Ekstraordinært god service

Jeg kom ned i Vester Kopi på Gothersgade en lørdag to timer for lukketid med en stor og omfattende printopgave, der skulle være klar om mandagen klokken 10.00. Jeg var mildest talt presset, men på grund af et ekstraordinært stykke arbejde fra Vester Kopi nåede det at blive færdige samme dag, selvom de i forvejen havde meget at lave. Det resulterer selvfølgelig i 5 stjerner herfra!

10 de octubre de 2015

Gothersgade rykker!

35.000 mennesker ville hilse flygtningene velkomne på Christiansborg Slotsplads. Dejligt - men de logistiske opgaver var mindst ligeså overvældende.
Stort tak til Lykke fra Gothersgade, der selv gik til lamineringsmaskinen og flux fik produceret identitetskort til de frivillige. Tilmed kvit og frit.
Vi nejer og bukker.

Hanne, Refugees welcome

14 de septiembre de 2015

Hvor blev prisen af ..?

Vester Kopi - Gothersgade
Jeg uploadede pdf-fil til en poster og ventede på at få tilsendt ordregodkendelse og pris (på hjemmesiden reklameres der med at de ikke vil opgive priser da alle opgaver er forskellige).
Efter et par timer senere fik jeg besked om at poster var klar til afhentning ..? Jeg ringede til Godthersgade og fik en pris på over 400 kr. hvilket var noget over hvad jeg havde forventet … om det er billigt eller dyrt vil jeg ikke bedømme (fik en historie om at de havde en kæmpe husleje) men havde jeg fået den pris pr. mail havde jeg takket nej. Printet er nu røget på deres tabsliste hvilket er ærgerligt …

6 de septiembre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunne gøre det bedre selv

Jeg har været inde og hente nogle indbydelser til min søns barnedåb, og jeg er så skuffet over resultatet.
Jeg havde lavet et fint layout på min mac, og sendt det afsted som pdf fil. Da jeg får det i hånden, ser farverne så mærkelige ud! Billedet af min søn er helt blåt/gråt og kedelig i farven.
Hvis jeg bare havde vidst det, havde jeg selv printet det! Jeg ville bare gøre det nemmere, og tænkte at resultatet ville blive bedst hos dem - men nej.
Nu står jeg med indbydelser til 241,- jeg bare kan smide i skraldespanden, og starte forfra med selv at gøre det - ØV!
Jeg vil aldrig anbefalde dette sted!!

21 de julio de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget skuffet og kommer aldrig igen

Skulle have lavet 100 stk. storformat blækprint for en stor kunde, og havde leveret PDF samt en A3 laser print til at sammenligne med. Pga. tidspres skulle de sende materialet direkte til kunden. Efter levering ringer kunden og siger, at det ser "lidt mærkeligt ud". Da jeg ser et print mangler der en masse elementer på materialet, og transparente elementer er pludselig ikke så gennemsigtige mere. Det ser hæsligt ud og ligner på ingen måde mit A3 eksempel. Vesterkopi manglede kontrol af printet. Både i forhold til skærm og A3 print. Og det viste sig, at de slet ikke kunne skrive filen ud, selvom det var en helt alm. pdf lavet i Illustrator og Indesign. Deres drivere fejlede igen og igen. Deres reaktion? De trak lidt på skuldrene og virkede ikke specielt kede af det, men jeg skulle selvfølgelig ikke betale for det.

25 de junio de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.