GROOTSTE OPLICHTERS EVER!!! DOE GEEN ZAKEN MET DEZE RATTEN. MIJN PREMIE WAS 67 EURO AUTOVERZEKERING EN INEENS WERD HET 137 EURO . EN MOEST IK MET TERUGWERKENDE KRACHT ALLE MAANDEN IN 1X BETALENM ZOGE... Ver más
5 augustus aanrijding gehad in parkeergarage van Geleen Ik stond stil en iemand rijd tegen mij aan . Schadeformulier ingevuld en duidelijk aangegeven op het formulier dar ik stil stond , wat ook d... Ver más
Al 9 jaar verzekerd en maandelijks netjes op tijd betaald. In eens zeggen ze een betaling te missen en hebben ze de dekking opgeschort. Ik dacht met een telefoontje dit misverstand op te kunnen loss... Ver más
Incasso over het hoofd gezien omdat er even te weinig geld op stond. De maanden er op wel netjes incasso betaald via auto incasso tot ik ineens een brief kreeg van de rds dst ik een boete kreeg van 40... Ver más
Reageren nergens op
Probeer al weken een adreswijziging door te geven. Email verdwijnt in een zwart gat, telefoon wordt niet opgenomen of onmiddellijk verbroken.
Dit bedrijf moet zijn vergunning kwijtraken.
Oplichter!!
Na verhuizing wordt auto verzekering…
Na verhuizing wordt auto verzekering ineens 2 x zo duur!! En de dekking gaat van WA+ naar WA en geen hulpverlening pech onderweg meer. Erg vreemd allemaal Voogd & Voogd.
Helemaal doordat dit niet vermeld is tijdens de aanvraag.
Zo laat je mensen behoorlijk in de steek.
WARNING, vermijd ELK contact met Voogd&Voogd!
Helaas móet je bij Trustpilot een sterretje aanklikken.
Zou je sterretjes kunnen verwijderen, had ik ze ALLEMAAL verwijderd! BAGGERTENT!
Je kunt bellen en mailen wat je wilt, er komt gewoon NOOIT een reactie!!
May God prevent you from having to deal…
May God prevent you from having to deal with this company when you get hit by one of their clients! The expert was very prompt and sent us the expertise within 2 days, while this insurance haven’t done anything for almost 2 weeks now. Told me it is because I have foreign license plates and they have to reach I don’t know what authority when in reality my insurance company and my national authorities have no jurisdiction here as their client hit me and caused a total loss on the Dutch territory!! We just have to receive the money, which seems to be delayed for God knows what reason!! Asking them what are you exactly waiting for, the employee answer: we don’t know exactly!!! HOW IS THIS POSSIBLE?? I asked for any contact so I could solve the issue further with my national authorities as they claim, they don’t have any! Lies after lies not to pay people their money!!!
Geen contact mee te krijgen
Ik zou graag iets aardigs over deze club zeggen, maar dat is lastig als ze werkelijk NOOIT de telefoon opnemen als je belt. In dit geval om op te zeggen. Nu schriftelijk gedaan, benieuwd of daar nog iemand de email checkt.
Slechte bedrijf, hebben de zaken niet op orde
Slechte klantenservice, klantonvriendelijk, maken de een na de andere fout, duurt ontzettend lang (2+ maanden) ondanks schuld van de tegenpartij. Het lijkt wel of er mensen werken die er geen verstand van hebben, nu weer een fout, zijn ze ervan uitgegaan dat mijn man zelfstandig is, terwijl hij dit niet is, het gevolg, schade wordt uitbetaald exclusief BTW, gaan ze nu wel weer recht trekken (weer wachten), maar kom op zeg, we zijn al meer dan 2 maanden bezig!! jammer dat het zo moet, Voogd & Voogd! gelukkig zijn wij zelf verzekerd bij FBTO, daar zijn ze vakkundig in hun werk!
Deze verzekering is om te janken!!
Deze verzekering is om te janken!!!
6 september aangereden met de auto. Niet mijn schuld! Ondanks de dader bekend is duurt het een eeuwigheid voor dat mijn schade word beoordeeld. Ik wacht nu al 2mnd ik hoor niets, ik moet overal achter aan bellen. Voogd&voogd niet te bereiken.
Ik ben zzper afhankelijk van mijn in komen waarbij mijn auto essentieel is.
Ik zit met dubbel kosten. Uit ellende een andere auto moeten huren. Ondanks all risk verzekerd te zijn + inzittende verzekering nog steeds 0 uitbetaald.
Schandalig!!!
Ga nooit in zee met dit bedrijf ze…
Ga nooit in zee met dit bedrijf ze hebben meerdere malen bij mij 300 euro teveel afgeschreven heb gebeld ze nemen niet op toen ben ik naar het hoofd kantoor gereden en en daar word je ook niet geholpen
Zeer slechte service
Zeer slechte service
De tussenpersoon is erg asociaal aan de telefoon en wilt niks regelen voor ons
Meneer Goes zal dit werk nooit meer mogen doen
Zeer slecht te bereiken
Ik lees dat iedereen contact heeft gehad met Voogd&Voogd.
Ik krijg ze geen eens aan de telefoon.
Ik probeer nu al 3 dagen telefonisch contact te krijgen en sta elke x minimaal 10 min in de wacht voordat ik ophang.
Alleen premie innen
Zwaar teleurgesteld. Scooter all risk verzekerd. Onlangs schade door fout tegenpartij. Moet zelf alles regelen met de verzekeraar tegenpartij. Geen enkele activiteit van Voogd en Voogd. Bij vragen omtrent de voortgang wordt terugverwezen naar de verzekeraar van de tegenpartij en direct de telefoon erop gegooid. Wat mij betreft een “ onbeschofte” reactie van een verzekeraar. Premie ontvangen is geen probleem, maar daar blijft het dan ook bij.
Voogd en Voogd is het niet !
Voogd en Voogd . via mijn andere tussen persoon met deze club in contact gekomen. We hadden wat auto verzekeringen die ze probleemloos overgenomen hadden , omdat we nooit een schade claimen , dus nooit een probleem. Toen moest er opeens een groot bedrijfspand verzekerd worden, De aanvraag ingediend met niet al te veel vertrouwen, na 10 dagen nog geen enkele reactie of zelfs maar een vraag. Ze wisten zich er gewoon geen raad mee en dat is op zich niet erg maar zeg het dan gewoon !! en ga niet iemand wekenlang in de onzekerheid laten , BIJ CENTRAAL BEHEER was alles in EEN uur geregeld. We hebben alle verzekeringen stopgezet bij Voogd en bij Centraal beheer nu alles onder gebracht, die weten wel van aanpakken !
Vermijd deze partijoplichters
Vermijd deze partij
Geen contact mogelijk
Oplichters
Wat een Drama! Voogd & Voogd, De Slechtste Klantenservice Die Je Je Maar Kunt Voorstellen
Wat een drama, Voogd & Voogd! Deze verzekeraar is absoluut een afschuwelijke ervaring. De klantenservice is een chaos: niemand helpt je, en iedereen wijst maar naar elkaar. Ze sturen je naar B&R Financiële Diensten, waar je een medewerker aan de lijn krijgt die geen zin heeft om je te woord te staan. Hij is onbeleefd, geeft nauwelijks antwoord en doet zijn werk op een beschamend niveau.
Je moet werkelijk alles zelf uitzoeken, terwijl Google je meer nuttige info biedt dan deze tussenpersoon. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze je gewoon in de kou laten staan door de telefoon op te hangen zonder verdere uitleg. Dit is absoluut niet wat je verwacht van een professionele verzekeringmaatschappij. Mijn advies: vermijd Voogd & Voogd ten koste van alles en zoek een betrouwbare verzekeraar!
Zeer slechte verzekering!!!
Wat een afschuwelijke verzekering, nooit mee in zee gaan!!!! Je kan geen contact leggen met hen, via de telefoon onbereikbaar en via meerdere mails geen reactie. Onbeschoft te woord gestaan toen ik ze wel een keer aan de lijn kreeg. Nog nooit een claim ingediend en nu je dat een keer doet mbt een genoodzaakte geannuleerde reis krijg je niets terug!!! Ik haal alles weg daar!!!!
En weg schadevrije jaren..... van 100 naar 300
Zonder opgave polis verhoogd van nog geen 100 naar 165 nog geen 2 maanden later werd het bijna 300 en een factuur met terugwerkende kracht van 750,- ging van plus 4 naar min 1 schadevrije jaren voor een schade van ongeveer 500,-
Ging via een tussenpersoon (Goes) uiteindelijk met Centraal beheer gebeld en deze gaven aan dat de verzekeraar een morele verplichting heeft dit aan mij te melden zodat ik die schade beter zelf kan betalen zodat je niet stijgt in premie en je de schadevrije jaren behoud.
Naar contact te hebben gehad werd dit bevestigd maar tot op heden geen respons meer. Kan zijn ivm de vakantieperiode maar vind de werkwijze kwalijk. En geen idee van hoe en wat....
Kreeg de factuur s'nachts en stond op het punt op vakantie te gaan. Nog niks vernomen... maar je gaat niet lekker weg kan ik je vertellen.
In shock een paar mails getikt daarna gebeld en alles toen pas uitgelegd gekregen. Had voorkomen kunnen worden! Nu werd mijn verzekering alsnog opgezegd... hetgeen niet de bedoeling was!
Waarschuwing. Onprofessionele club.
Onprofessionele club. Proberen schade te verhalen op particulier terwijl dit met de Leasemaatschappij afgehandeld moet worden. Bel je ze op en gooien de hoorn erop. Onvriendelijk persoon aan de lijn. Een schadeformulier inhoudelijk beoordelen lukt voor deze partij al niet. Meteen brieven sturen. Triest en WAARDELOZE service.
Laten je in het diepe spartelen
Verzeker je niet bij hun. Wij worden van achteren aangereden voor een stoplicht. Regelen niks voor ons. Moet overal zelf achteraan gaan. Zoek aub een andere
Klantenservice heeft de telefoon opgehangen
Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Voogd & Voogd Verzekeringen. had ik vandaag een uiterst onaangename ervaring met een medewerker genaamd Peter. Hij was zeer onvriendelijk en heeft tijdens ons gesprek de telefoon opgehangen. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt en ik vind het schandalig.
Het probleem is dat de verzekering mijn schade voor diefstal niet betalen en ik hiervoor telefonisch contact op heb genomen .
De manier waarop ik ben behandeld, is onacceptabel en ik verwachtte op zijn minst een professionele houding van hun klantenservice.
Ik ben ook niet de enige die zo is behandeld door Peter er zijn meerdere klanten die soort gelijk hetzelfde zijn behandeld.
Más información sobre otros tipos de reseñas.