Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen week pakket geopend, dat ik vorige week ontvangen had. Ik dacht, moet even kijken of er niets stuk is, want niet elke pakketdienst gaat netjes om met pakketten. Alles was gelukkig heel, alle... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Silicone tulband van Xenos gekocht en een prachtige paas tulband gemaakt maar smaakt naar rubber/Silicone! Super vies en erg jammer. Op het website van xenon kan helaas alleen een review gelaten word... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda departamental
  3. Tienda de muebles
  4. Tienda de hobbies
  5. Tienda de muebles de exterior

Escrito por la empresa

Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

3,9

Ha contestado el 99% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Ongelofelijke slechte klanten/service

Ongelofelijke slechte klanten/service
Ik heb een hangstoel twee jaar geleden gekocht en staat altijd droog onder de overkapping. En vorige week de complete buis door de midden gebroken. ( levensgevaarlijk) ik heb hun toen gebeld en kreeg toen een aardige mevrouw aan de telefoon heb haar toen verteld dat ik de bon niet meer kon vinden ik denk dat tegenwoordig de meeste mensen de bon maar twee jaar niet kunnen vinden. Maar ze kunnen aan het model en type zien dat hij van hun vandaan komt. Die mevrouw bevestigde dat ook. Ik moest even een foto sturen. En dan zouden ze het oplossen. Na twee dagen niets te hebben gehoord ben ik maar weer opnieuw gaan bellen. Kreeg toen een andere vrouw aan de telefoon. Die vond het ook heel vervelend en had mijn mailtje er tussen uitgehaald en zou er meteen mee aan de slag gaan. Ze zou me die middag terug bellen. Om te kijken of dat het egg gedeelte los geleverd kon worden. Maar helaas weer ben ik niet terug gebeld. Vandaag maar weer terug gebeld en dat was een stuk minder aangenaam. Werd meteen gezegd we doen er niets aan want je hebt geen bon. Ik vertelde de mevrouw dat ik dat al meerdere keren had aangegeven en dat ze aan de stoel konden zien dat het een stoel van hun eigen merk was. Nu dus echt een vervelenden ervaring
Ze vertelde dat ze mijn mail door ging sturen. Maar hoe dat ze het contact afsloot gaf mij niet het gevoel dat ze het gaan oplossen. Ik wil wel de mensen die deze stoel hebben/ of willen gaan kopen want de buis is echt door de midden gebroken en niet op een las naad. Wij wegen 65 kilo dus daar moet het niet aanliggen. Ik zal hier ook mijn ervaring delen als ze het wel gaan oplossen

11 de mayo de 2026

Upsala klacht

Na dat onze tafel upsala de rand loslaat na vier email, en 2 x gebeld en eraf gegooid .Ben ik het spuug zat.
Ik koop nooit meer iets daar.
Wat een ellende
@gabrielle
Gegevens achtergelaten via mail net opnieuw

7 de mayo de 2026

Beste Annemarie,

Wat vervelend om te lezen dat de tafel niet naar behoren is, onze excuses hiervoor. Je hebt helaas geen gegevens achtergelaten waardoor ik dit niet voor je kan nakijken. Indien je nog geen reactie hebt ontvangen raad ik je toch aan even een nieuwe mail naar ons te sturen (klantenservice@xenos.nl) of telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij met je kunnen meekijken.

Top geholpen na schade

Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk tegemoet. Top service! Klasse!

3 de mayo de 2026

Beste Sylvia,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze kanjers van de Spuistraat.

Wij hopen je snel weer terug te zien in één van onze kleurrijke winkels en/of webshop.

Kast gekocht bij Xenos Enschede

Kast gekocht bij Xenos Enschede. Volgens verkoopster zou de kast gemonteerd geleverd worden. Voor de zekerheid nog een keer gebeld. De kast moet echter nog gemonteerd worden. Kan ik niet. Ik ben 75 jaar en woon in een zorgcomplex. Voor retour moet ik het pakket naar de winkel brengen.

Waardeloze service!

3 de mayo de 2026

Beste W. Naafs,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat u verkeerde informatie hebt ontvangen. Ons excuus hiervoor.

Voor vragen over ons retourbeleid raad ik u aan om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij samen met u kunnen kijken voor een passende oplossing.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet geïnformeerd dat mijn bestelling niet meer binnen zou komen

Op 22 maart heb ik 6 tuinstoelen besteld en direct betaald.
Na drie weken waren ze nog steeds niet bezorgd. Ik heb daarop zelf contact opgenomen met zowel het transportbedrijf als Xenos. Mij werd verteld dat de bestelling onderweg was en alsnog geleverd zou worden.
Pas op 1 mei, na wéér zelf bellen, kreeg ik te horen dat de tuinstoelen al die tijd uitverkocht waren en dat ze alleen mijn geld konden terugstorten.
Geen enkele vorm van compensatie, geen kortingscode voor vervangende stoelen, helemaal niets.
Het is ronduit onacceptabel dat Xenos mij nooit zelf heeft geïnformeerd over het feit dat de bestelling niet geleverd kon worden en dat ik na meerdere keren zelf contact opnemen pas mijn geld terugkrijg.
Zeer slechte communicatie.

Na de reactie van Xenos; ik heb zelf nooit een bestelling geannuleerd. De datum van de koerier werd iedere dag weer een dag verzet en ze zijn nooit langs geweest. De koerier heeft mij laten weten dat het verzoek vanuit de Xenos kwam om de stoelen terug te sturen, omdat zij maar 3 van de 6 stoelen binnen hadden gekregen.

1 de mayo de 2026

Beste Mila,

Wat jammer dat het zo is gelopen. Wij zien in het systeem dat de stoelen op 30/3 bij de vervoerder zijn aangekomen. Je zelf de levering van 10/4 geannuleerd en uitgesteld naar 22/4. Daarna is het inderdaad verkeerd gegaan en zijn de stoelen bij ons retour gekomen, terug in de voorraad gezet en weer verkocht. Vandaar dat de collega heeft aangegeven dat we direct de credit aan gingen maken. Deze is aangevraagd en dit bedrag staat binnen 3 werkdagen terug op je rekening.
Vriendelijke groet, Marielle

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De service van Xenos (online) is niet…

De service van Xenos (online) is niet om over naar huis te schrijven. Ik had o.a. 4 stoelen besteld in kleur wit, mét tijdelijke korting. Netjes betaald uiteraard. Na 3 dagen kreeg ik een mailtje dat 2 stoelen geannuleerd waren, niet meer leverbaar (dat is al bijzonder vind ik, want online kon ik ze gewoon bestellen).
Gebeld (wachtrij.. Dus heb geduld).
Omzetten naar andere kleur was niet mogelijk. Dan moest ik een nieuwe bestelling plaatsen.
Heb nu alles geannuleerd (op hoop van zegen, ben benieuwd of ik het geld snel terug krijg).
Nieuwe bestelling gedaan, zelfde stoelen, andere kleur.
Om dan nog dezelfde korting te krijgen als voorheen moest ik wederom bellen. De korting zal dan later gecrediteerd worden. Bij nader inzien kon de korting niet meer verwerkt worden, omdat ik bij de nieuwe bestelling ook al 10% welkomstkorting kreeg (dit ging automatisch, heb ik zelf niks voor gedaan). Ipv €40,- korting krijg ik nu €16,- korting. Slimmeriken. De klant is geen koning bij Xenos (online).
4 telefoontjes verder, op mijn initiatief. En nu maar afwachten hoe dit verder gaat verlopen. Op hoop van zegen.
Mijn punt is vooral: Wat er niet meer is moet je als klant ook niet kunnen kopen en laat hier de klant niet mee zitten.

Toevoeging: Nu zie ik dat de witte stoelen online gewoon weer te krijgen zijn..
Heel betrouwbaar is het allemaal niet vind ik.

29 de abril de 2026

Beste Udo,

Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Uiteraard begrijpen wij dat het teleurstellend is als blijkt dat een artikel niet meer voorradig is en hiervoor bieden wij dan ook onze welgemeende excuses aan. Bij het eerste contact hebben wij aangegeven dat wij je tegemoet wilden komen door de aanbieding over de nieuwe bestelling te verrekenen en uit coulance hiervan ook de verzendkosten zouden kwijtschelden. Dit is inmiddels door onze financiële afdeling verwerkt en staat zo snel mogelijk terug op je rekening, evenals het bedrag van de eerste bestelling.

Om de 10% welkomskorting toe te voegen aan je bestelling dien je hiervoor de voucher aan te vinken in het winkelmandje, deze wordt niet automatisch toegevoegd aan je bestelling. In onze voorwaarden staat vermeld dat de 10% welkomskorting niet kan worden verrekend bovenop aanbiedingen, dat dit niet samen verrekend kon worden klopt in dit geval.

Zo te zien is de nieuwe bestelling inmiddels onderweg en ontvang je vanuit BK per mail zo snel mogelijk informatie over de levering.

Wij wensen je alvast veel plezier met je bestelling en nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Hartelijke groet,

Gabrielle

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Xenos gebruikt plastic vulmateriaal…

Xenos gebruikt plastic vulmateriaal voor het verzenden in grote hoeveelheden. Dat is niet van deze tijd

23 de abril de 2026

Beste MM,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat er zoveel plastic vulmateriaal in de de doos zit. Ons excuus hiervoor.

Ik heb de klacht doorgezet naar de desbetreffende afdeling deze afdeling zal deze klacht intern oppakken.

Ondanks het vele vulmateriaal wensen wij je veel plezier met je bestelling.

Up-date:

Onze webshopbestellingen worden altijd met zorg en zo passend mogelijk ingepakt. Dit om ervoor te zorgen dat een bestelling compleet en zonder breuk bij jou als klant bezorgd wordt.
Onze Hebbedozen worden gemaakt van materiaal wat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen (te herkennen aan het FSC logo).
Luchtkussenfolie: We gebruiken hiervoor de meest duurzame variant van 100% gerecycled folie. Kenmerkend voor dit soort folie, is de grijze kleur.
Fill air zakjes: Het plastic wat hiervoor gebruikt wordt, is 100% gerecycled folie, wat te herkennen is aan de groene kleur.
Meer informatie hoe wij verder omgaan met duurzaamheid kun je hier vinden. https://www.xenos.nl/faq-duurzaamheid

Groetjes, Marielle

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had al eerder een review geplaatst

Ik had al eerder een review geplaatst. De reactie op mijn voorgaande review;

Beste April,

Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Echter werken er bij Xenos gelukkig mensen en wordt er sporadisch een fout gemaakt zoals in dit geval door de verkeerde kleur te leveren.

Op het moment dat dit geconstateerd werd, was de gevraagde kleur zwart uitverkocht. Wij hebben nog geprobeerd om enkele winkels bij je in de buurt te bellen of ze toevallig hier nog op voorraad waren echter zonder succes. Er is zelfs aangeboden om de stoelen bij je op te halen, deze afhaalopdracht is aangevraagd en stond ingepland voor 21-4-2026, dit heb je later zelf geannuleerd.

Je hebt de stoelen uiteindelijk zelf retour gebracht in de winkel Amsterdam, Bos en Lommer. Ze zijn inmiddels gecrediteerd op 18 april jl en via de firma Billink ontvang je een aangepaste factuur en als je inmiddels betaald hebt via dit bedrijf je geld terug.

Onze excuses voor eventuele stemverheffingen van onze medewerkers, wij hebben dit inmiddels intern besproken.

Verder zien wij via trustpilot diverse negatieve reacties, het staat je natuurlijk vrij om deze te plaatsen echter 1 keer is ook voldoende en is de boodschap duidelijk, het was echter fair geweest als je alle feiten erbij vermeldt had.

Hartelijke groet, T

Ik heb geen idee over welke feiten het gaat. In heb hiervoor 1 review geplaatst. De andere reviews zijn van andere klanten. Misschien dan juist verstandig om te kijken waarom jullie zoveel negatieve reviews heb gekregen. Ik heb inderdaad geen gebruikt kunnen maken van de ophaalservice, omdat ik niet tot dinsdag kon wachten, ivm de grote van o.a. de doos die de weg belemmerde in mijn kleine woning. Er wordt nu gedaan alsof of ik de juiste oplossing heb geweigerd. En alsof het nu meer gaat over mijn review, dan over de vragen die ik heb gesteld. En ja ik heb wederom geen antwoord op mijn vragen.
En het aller vreemdste is dat de klacht nu ineens is afgehandeld door iemand die mij eerder ook telefonisch onbeleefd te woord heeft gestaan.

21 de abril de 2026

Beste April,

Bedankt voor je bericht.
Er is al meerdere keren mail contact geweest.
We zien dat het inmiddels is afgerond en afgehandeld.
Graag willen wij het hierbij laten.

Betaald maar niet geleverd

Stoelen besteld, vooraf betaald maar leveren ho maar. Ga je bellen, jawel hoor, u heeft vóór het weekend alles in huis, raad eens? Jammer! en het weekend erna niet, en aankomend weekend ook niet..... Wat een service #not

1 de abril de 2026

Beste ServéZoë,

Bedankt voor je beoordeling.

Wegens drukte bij BK transport is de levertijd op dit moment langer dan je van ons gewend bent. Ons excuus hiervoor.

BK transport doen hun best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Wij bedanken je voor je geduld en begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze…

Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is.

Xenos heeft echt super leuke theedoeken.

Drogen beter dan die van HEMA, maar minder dan de vierkante geruite en Bladeren Theedoeken van Zeeman.

Omdat de theedoeken van Xenos heel dik zijn kun je ze minder makkelijk proppen en doen ze er 48 uur over voor de droog zijn na het wassen. Ik droog theedoeken aan de waslijn

25 de marzo de 2026

Beste Wouter,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met ons en dat onze kanjers in Almere zo aardig zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Silicone tulband van Xenos gekocht en…

Super vies en erg jammer. Op het website van xenon kan helaas alleen een review gelaten worden als je online koopt en een ordernummer hebt! Jammer niet verwacht van deze keten.

6 de abril de 2026

Beste David,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat de smaak naar rubber/silicone smaakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ons excuus hiervoor.

Wij raden je aan om de tulband retour te brengen in onze kleurrijke winkel. Na retour ontvang je het bedrag terug op de rekening.

Hartelijke groet, Deborah

Fijne en snelle service

Mijn bestelling miste artikelen, één item was kapot geleverd. Werd snel en goed geholpen door Deborah van de klantenservice. Netjes opgelos! 👍

2 de abril de 2026

Beste Emma,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet helemaal in orde was, onze excuses hiervoor. Heel fijn dat je goed bent geholpen en het probleem inmiddels is opgelost. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Levering waardeloos

Ik heb 2 weken geleden tuinstoeltjes bij deze winkel gekocht . Tot op heden niks ontvangen zelfs geen status. Als je wat in de winkel koopt is dat prima maar bestel hier alsjeblieft niks . WAARDELOOS!!!!

2 de abril de 2026

Beste Robbert,

Wat vervelend om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Je bestelling wordt geleverd door BK. Zij hebben momenteel vanwege drukte een langere levertijd dan gewoonlijk. De levertijd van 4-10 werkdagen staat ook aangegeven op onze website. Je ontvangt vanuit BK automatisch een mail ter bevestiging zodra zij de levering hebben ingepland. Ik zie dat je meermaals contact hebt gehad met onze klantenservice en dit ook is uitgelegd. Bij verdere vragen over de levering kun je uiteraard opnieuw contact met ons opnemen of met de planning van BK.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had meer service en begrip verwacht in deze situatie.

Ik ben erg teleurgesteld in mijn recente ervaring met Xenos.

Op 22-02-2026 heb ik samen met mijn moeder kussentjes gekocht. Thuis bleken deze helaas niet goed bij onze bank te passen. Door privéomstandigheden konden we niet direct terug naar de winkel, maar we wilden dit wel netjes binnen de retourtermijn van 30 dagen oplossen.

Net voordat de termijn verliep, zijn we naar het filiaal in Eindhoven gegaan. Daar bleek de winkel echter gesloten vanwege een verbouwing. Later werd ons later verteld dat dit op de website vermeld stond en dat we dit hadden kunnen zien. Maar als je niet weet dat een winkel gesloten is, ga je dit ook niet vooraf controleren.

Omdat we eerder geen mogelijkheid hadden om langs de winkel in Veldhoven te gaan, kwamen we uiteindelijk 4 dagen buiten de retourtermijn uit.

In de winkel werd ons vervolgens verteld dat er niets meer mogelijk was. Hoewel we begrip hadden voor de regels en niet per se ons geld terug verwachtten, stelden we voor om de producten om te ruilen voor iets anders van dezelfde waarde. Tot onze verbazing werd hier zonder enige flexibiliteit of meedenken direct “nee” op gezegd.

Wat vooral teleurstelt, is niet eens de strikte toepassing van de regels, maar het gebrek aan klantvriendelijkheid en bereidheid om mee te denken in een redelijke oplossing.

Ik had meer service en begrip verwacht in deze situatie.

27 de marzo de 2026

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen hoe het is verlopen.
Onze excuses hiervoor.
Echter hebben wij al een ruim retourtermijn.
Voor meer informatie over de winkels kun je het beste altijd van te voren met ons contact opnemen.

Waardeloos

Ik heb een kast besteld op 08-03 en ik wacht na 4 weken nog steeds op de bezorging.
Waardeloos.

8 de marzo de 2026

Beste Amy,

Bedankt voor je beoordeling.

Tijdens het bestellen heb je aangeven voor de bezorgdatum 18-03. Op dit moment is het erg druk bij BK transport waardoor de levering wat langer duurt dan normaal. Ons excuus hiervoor.

BK transport doen hun best om de leveringen zo snel mogelijk bij de klanten te leveren.

Nogmaals ons excuus voor het ongemak en bedankt voor het wachten en begrip hiervoor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

One order, one month of frustration – extremely poor experience with Xenos

I never write reviews, but my experience with Xenos was so frustrating that I feel obligated to warn others. I ordered a TV cabinet. The transaction itself went smoothly and the delivery arrived on time, but unfortunately the product was damaged on arrival. From that moment on, everything went downhill. Customer service was consistently unhelpful and unpleasant. I had to repeatedly ask for a return shipping label, because the first email they sent was completely empty. When I later pointed out that one of the links showing return drop‑off locations was not working, I was simply told that I could find a location myself on Google. No help, no responsibility taken. What made things worse is that Xenos claimed they were unable to arrange a courier pickup for a 15 kg piece of furniture from my home. In the end, I had to carry the item to a drop‑off point myself. I requested a replacement instead of a refund. After waiting again, the replacement finally arrived — and, unsurprisingly, it was damaged as well. At this point I wasn’t even shocked. The furniture was once again poorly packaged. Ironically, when I sent it back for the second time, I secured it with tape far better than Xenos ever did. The same problems repeated: rude communication, unnecessary delays, and once again an email without a return label. After almost a month, I finally received my refund.

However, I never imagined that ordering a single piece of furniture could turn into such a complete farce. It honestly made me wonder whether damaged items are knowingly sold during sales, assuming customers won’t bother returning heavy products.
I have full message transcripts with customer service and photos of the damaged items if anyone needs proof.

Avoid this store if you value your time, energy, and peace of mind!

27 de febrero de 2026

Dear,

Thank you for your review.

We are sorry to read that the piece of furniture was delivered broken twice. Our apologies for this.

The furniture is checked for damage in our warehouse. However, we can never guarantee that the items will be delivered intact as they make a journey from depot to depot and then are delivered.

We do see that the amount has indeed been refunded to the account.

Once again, our apologies for the inconvenience, and we hope to see you again in one of our stores or on our webshop.

Regards, Deborah

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveringstijd onbekend bureaucratie op zijn slechtst.

Op 6 maart een bestelling geplaatst, en inmiddels meer dan genoeg van dit bedrijf. We hebben nog steeds niets ontvangen. De dag vóór de geplande levering kregen we een mail dat het pakket was overgedragen aan BK, en vanaf dat moment begon de ellende pas echt.
Meerdere keren contact opgenomen met Xenos, maar werkelijk niemand neemt verantwoordelijkheid. Elke medewerker wijst direct naar BK. Zodra je aangeeft dat je dit onacceptabel vindt, zeggen ze doodleuk dat ze “er niks mee kunnen”.
Maar wacht—het wordt nóg erger.
Omdat het allemaal veel te lang duurt, heb ik de koop willen ontbinden. Geen bevestigingsmail, geen annulering, helemaal niks. Vandaag weer gebeld, en pas nu krijg ik te horen dat BK het pakket eerst als retour moet aanmelden (geen idee wanneer), daarna moet Xenos het retour verwerken (duurt 10 werkdagen) en dan moet ik nóg een paar dagen wachten op mijn geld. Dus je bent zo minimaal 2 weken verder voordat je überhaupt je eigen geld terugziet.
Dit is geen klantenservice meer, dit is bureaucratie op zijn slechtst.
Geen controle over hun bezorgpartner, geen oplossingen, geen verantwoordelijkheid, geen communicatie.
Kortom:
Ik bestel nooit meer bij Xenos online en raad dit iedereen ten zeerste af.
Levertijden halen ze niet, ze weten niet waar je pakket is, en als je je geld terug wilt begint er een eindeloze procedure.
Ik schrijf niet vaak reviews, maar deze is een waarschuwing voor iedereen:
Bestel hier absoluut niet online!

02-04-2026
Vandaag heb ik het geld ontvangen op mijn rekening.
Dit is natuurlijk erg fijn, alleen heb ik in de tussen tijd nog enig bericht ontvangen. Dit had ik graag anders gezien.

6 de marzo de 2026

Bedankt voor je bericht.
Wat super vervelend dat je het zo op het moment ervaart.
We doen er echt alles aan om alles in goede banen te laten verlopen. Echter is er op dit moment een grote vertraging ontstaan van de pakketten.
Nu zien we dat de bestelling retour onderweg is inderdaad.
Zodra we deze hebben ontvangen ontvang je echt een mail dat de terugbetaling plaatsvind.
Onze oprechte excuses.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ook wij slechte ervaring met DPD

Helaas ook onze slechte recentie gaat over de bezorgdienst , op de video deurbel is te zien hoe de DPD bezorger het kastje op de grond smijt , Pakket was weinig van heel hele kastje was al uit elkaar gevallen. De afhandeling was keurig Xenos is echt terrein aan het terug winnen de winkel is fris het personeel zeer vriendelijk wij komen er graag , Jammer dat een bezorgdienst zo met de spullen omgaat was een leuk kastje naar onze smaak maar durfde geen 2e poging te wagen en in de winkel was het niet voorradig ook gaf winkel personeel aan dat ook bij bestellingen online in de winkel bezorgd wordt met de DPD en niet met de reguliere vracht das wel een gemiste kans.

12 de marzo de 2026

Beste Harold en Petra,

Bedankt voor jullie beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet verlopen is zoals jullie mogen verwachten. Ons excuus hiervoor.

Wij zullen deze klacht uiteraard intern oppakken.

Ondanks alles hopen wij jullie nog wel terug te zien in één van onze kleurrijke winkels of webshop.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

One of my favorite stores

One of my favorite stores. Especially for prices. Fine products, good service.

2 de marzo de 2026

Respuesta de Xenos

Thank you for your message.
It is nice to read that you are satisfied with our stores.
We would love to see you again in one of our colorful stores.

Kind regards, Angela

Onvriendeljjk Personeel.

Vanmorgen was ik in de Xenos in Den Helder, zei vriendelijk goedemorgen maar de bedrjjfsleidster negeerde me volledig, dit is de zoveelste x dat dit gebeurt!!! Ik vind dit zó niet netjes!! Het heeft ook meteen invloed op het verdere personeel van deze winkel, zeer onvriendeljjk.

10 de marzo de 2026

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen dat je het zo hebt ervaren.
Onze excuses hiervoor.
We zullen het intern doorzetten.
Desondanks hopen we je graag nog is terug te zien in een van onze kleurrijke winkels.

Groet Angela

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.