Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er staat heel expliciet bij "alle spiegels met metalen frame" de spiegel die we willen staat in het rek onder "spiegel D60 met metalen frame" maar de korting word niet gegeven simpelweg omdat deze ni... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda departamental
  3. Tienda de muebles
  4. Tienda de hobbies
  5. Tienda de muebles de exterior

Escrito por la empresa

Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 99% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie en sfeervol ingerichte winkel in…

Mooie en sfeervol ingerichte winkel in Breda.
Ik heb er al heel wat artikelen gekocht.
En ze doen nooit moeilijk als je eens iets wilt ruilen...
Mijn complimenten en ga zo door !
Mooie dagen !

23 de diciembre de 2025

Wat leuk om te lezen.
Wij zien je graag nog is terug in onze kleurrijke winkels.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nooit ontvangen en geld kwijt

We hadden een servies besteld van 160 euro. Volgens xenos is dit geleverd, maar we hebben nooit iets aangekregen. Op mails naar de klantendienst kregen we geen antwoord. Dit is ondertussen al 2 maanden geleden. Geen servies en geld kwijt. 2 dagen na deze review het bericht gekregen dat onze bestelling verstuurd is. Jammer dat het op deze manier moet

1 de noviembre de 2025

Onze excuses.
Momenteel is het drukker dan dat je van ons gewend bent en kan de tijd wat langer zijn.
Maar we zien dat het is opgelost. :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Krijgt niet wat ze zeggen

Heb laatst een paar dozen noedels gekregen van indomie kippensoep van 75 G Maar je krijgt 70 gram en de zakjes die erbij zitten zijn ook minimaal gevuld denk dat ze overgestapt zijn naar nieuwe leverancier maar de kippensoep kruiden zijn gehalveerd en de pittige kruiden zitten nog maar een kwart in wat je vroeger kreeg

1 de diciembre de 2025

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen.
Zou je je klacht willen mailen met foto's naar klantenservice@xenos.nl ?
Dan kunnen we deze intern doorzetten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb online een bestelling gedaan

Ik heb online een bestelling gedaan. Werd verzonden in 2 pakketten.
Blijkt dat mijn laatste pakket nooit aangekomen is bij mij. Dan mag ik een hele procedure starten met DPD er wordt een onderzoek gestart. Dat zeker 10dagen duurt. En voor de rest moet ik wachten. Ik krijg geen garantie van geld terug, geen nieuw artikel. Sorry maar dit vind ik absoluut geen service. Ik bestel veel online. Bij verschillende sites. dit heb ik nog nooit meegemaakt. Er wordt altijd correct omgegaan met zulke dingen. Een terugbetaling, verzending van nieuw artikel. Maar dit is schandalig. Nooit bestel ik hier nog!

5 de diciembre de 2025

Beste Sophie,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat het 2de pakket niet is geleverd. Ons excuus hiervoor.
Wij hebben inderdaad een postonderzoek gestart bij DPD dit duurt gemiddeld 5 werkdagen. Zodra wij reactie hebben ontvangen vanuit het postonderzoek laten wij je dit gelijk weten. Mocht het pakket vermist zijn geraakt zullen wij nieuwe artikelen nasturen of het bedrag crediteren.

bad costumer servisates

ordered 2 sets of plates , both came with some of them broken. i wanted to have a set of 8 each. now i have to buy another set so that i can have that. called xenos and told them the problem, they answered , we dont have it anymore , only in the store , gave me an option to send all back
and have my money back , but i wanted to have this set, or go to a store - but yeah its heavy and i cant carry it,,so my problem was not solved and i am left with some sizes with 5 plates only. then they said ok go buy another set in store ....today i got a mail with 3.75 euro back , cant see i can buy anything with this amount. as a costumer i feel i was treated very bad and i wont buy there ever again, not to say it was not my fault that it brke on the way

2 de diciembre de 2025

Dear Lily,

I'm sorry to read that your order was delivered broken and the desired set wasn't in stock anymore. Your order states that one of my colleagues went over all the possible solutions and you agreed to receive the discount on one of the sets. If you'd rather return the set, you are free to do so on our costs and will receive a full refund.

Kind regards, Gabrielle

Waardeloze klantenservice

Drie weken terug een kast besteld. Zonder enig overleg stonden ze een week later voor de deur met een spiegel. Deze is linea recta retour gegaan. Paar dagen later maar gebeld wanneer mijn kast geleverd stond. Wederom zonder enig overleg stond deze op een dag gepland dat ik niet thuis was. Na overleg datum aangepast. De betreffende dag de hele dag thuis gebleven. Geen kast. Uiteindelijk weer gemaild etc stond de kast voor de dag erna op de planning. Kast geleverd en in ellaar gezet. Willen de deurtjes niet eens dicht en zijn de planken krom. Na contact kreeg ik een mail: excuses dat het zo lang duurt mbt de spiegel. Schiet mij maar lek. Inmiddels al meer dan een week bezig om de kast op te laten halen. Zonder succes.

Nav reactie: ik heb telefonisch contact gehad! Ook dat ging mis!

13 de noviembre de 2025

Onze excuses.
Momenteel is het drukker dan dat je van ons gewend bent.
We doen ons uiterste best om de mails zo snel mogelijk te beantwoorden.
Je zou ook altijd telefonisch contact kunnen opnemen voor een snelle afhandeling. :)

Zeer goede klantenservice

Afgelopen week pakket geopend, dat ik vorige week ontvangen had. Ik dacht, moet even kijken of er niets stuk is, want niet elke pakketdienst gaat netjes om met pakketten. Alles was gelukkig heel, alleen miste ik 2 dingen die ik besteld had. Heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en het werd meteen opgelost. Vandaag al het pakket ontvangen. Super bedankt voor de goede service.

19 de noviembre de 2025

Beste Shirley,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet compleet werd geleverd, onze excuses hiervoor. Heel fijn dat je snel en goed bent geholpen door onze klantenservice en je inmiddels het nieuwe pakket in goede orde hebt mogen ontvangen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

beschadigde opbergboxen

Ik had een paar opbergboxen besteld en ontvangen waar er 2 kapot waren. Via de website contact gehad en ontving zonder extra kosten 2 nieuwe. UITSTEKENDE SERVICE!!

18 de noviembre de 2025

Beste Teun,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen.

Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte klantenservice, geen reactie en respectloos gedrag

Before I mentioned about the hangstoel that I bought and the terrible communication, situation and process with Xenos and their amazing and great customer service.
Still ı am trying to contact with them via mail and phone. Six work days ago send an e-mail to ask about the situation and payback. No body answered. Today 2 times ı called to klantenservice, at first they answered and they just wait without any word when I ask ”if possible could we speak English?”.
discrimination… racism… disrespect…
I don't know how can ı describe this situation..
The second time when ı called, they just answered, said nothing and wait… then ı hang up the phone.. also it has been 18 days from I send the products back.
Their procedures and how they follow, manage and help to the situations are too obvious..

———————————————————————-

Ik heb eerder geschreven over de hangstoel die ik bij Xenos heb gekocht en de verschrikkelijke communicatie, het hele proces en hun zogenaamde klantenservice.
Ik probeer nog steeds contact met Xenos op te nemen via e-mail en telefoon. Zes dagen geleden heb ik een e-mail gestuurd over de situatie en mijn terugbetaling, maar ik heb nog steeds geen reactie ontvangen.
Vandaag heb ik twee keer gebeld met de klantenservice.
De eerste keer werd mijn gesprek opgenomen en zodra ik vroeg: “Is het mogelijk om in het Engels te spreken?” werd er niets gezegd — ze lieten me gewoon in stilte wachten. Dit voelt als discriminatie, racisme en totaal gebrek aan respect.
Bij de tweede poging werd de telefoon opgenomen, maar opnieuw zei niemand iets. Ze lieten mij wachten zonder een woord te zeggen. Na een tijdje heb ik zelf de verbinding verbroken.
Ik weet niet eens hoe ik deze situatie nog kan beschrijven… maar dit is absoluut onacceptabel voor een bedrijf van deze omvang.

18 de noviembre de 2025

Beste Gyozde,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat het zo is verlopen. Dit is niet de bedoeling. Ons excuus hiervoor.

Op dit moment is het erg druk en is onze reactietijd op de mail langer dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op je email.

8 dinerborden besteld

8 dinerborden besteld. Alle 8 met beschadigde glazuur plekken. Dat je als bedrijf dat zelf niet ziet als je die 1 voor 1 inpakt. 2 + 2 gratis was de aanbieding. Moest ook nog de retourkosten zelf betalen ad € 8, 25!
Nooit meer bij Xenos. Wat slecht. En let vooral op de onderstaande reactie van dit miljoenen bedrijf.

15 de noviembre de 2025

Wat vervelend om te lezen dat je het zo hebt ervaren.
Er word altijd vermeld mocht er gebreken zijn aan de bestelling dien je van te voren altijd contact met ons op te nemen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik wil toch even doorgeven dat ik niet…

ik wil toch even doorgeven dat ik niet blij ben met de manier van leveren en de oplossing
Ik bestel 2 stoelen omdat ze per 2 verzonden worden en ik ontvang er maar 1 . Verstuur het dan niet !
Dit terwijl tijdens het bestellen er 4 op voorraad waren.
Nu moet ik me door allerlei bochten wringen om die stoel naar de winkel te krijgen voor retour want ik heb niks aan 1 stoel en de doos is bijna zo groot als mijn keuken dus afgeven bij een post.nl punt is geen optie.
slechte service en voor mij geen xenos online meer.

Verzonden vanaf Outlook voor Android

11 de noviembre de 2025

Beste Michelle,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat er maar 1 stoel is geleverd. Ons excuus hiervoor.

Tijdens het inpakken van je bestelling is geconstateerd dat er helaas nog maar 1 stoel op voorraad was.

Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen zullen wij uiteraard het bedrag crediteren en terug storten op de rekening. Lukt het niet met retour zenden /brengen raad ik je aan om contact met ons op te nemen. Zodat wij samen kunnen kijken voor een passende oplossing.

Petje af!

Wat een heerlijke winkel (de fysieke), Xenos! Er is van alles te koop en betaalbaar. In het bijzonder wil ik het personeel van de Xenos winkels in mijn omgeving bedanken voor hun inzet. Beleefd en altijd bezig om er iets moois van te maken.

8 de noviembre de 2025

Beste Noraly,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met ons en dat onze kanjers je zo goed hebben geholpen.

Wij hopen je snel weer terug te zien in één van onze kleurrijke winkels.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fan van de winkels, niet van de webshop!

Ik ben echt fan van de Xenos winkels. Voor het eerst iets bij de webshop besteld en dat was teleurstellend. Het product dat ik heb besteld blijft op één of andere manier bij DPD pakketservice liggen, zonder verklaring waarom. Ik zit hier nu al bijna 3 weken achteraan. Via de mail (geen reactie), via de chat: - de eerste keer werd er gebeld met DPD - die gaf toen aan het pakket alsnog door te sturen (duur: 5 werkdagen) tweede keer kreeg ik melding dat er eerst een onderzoek gestart moest worden, voor ik geholpen kon worden - ook dat onderzoek duurt weer 5 werkdagen). Hiervoor moest ik (nogmaals) een mail sturen aan de klantenservice (de eerste keer zijn ze geen onderzoek gestart). Hun stelregel is dat dit onderzoek eerst afgerond moet worden voordat er besloten kan worden of mijn product nog eens verzonden wordt of dat ik mijn geld terug krijg. Hoe kan het zijn dat het onderzoek naar het pakket voorrang krijgt op het vinden van een oplossing van de klant (die niets van doen heeft met de problemen die Xenos heeft met DPD)??? Waarom niet het product opnieuw versturen (of geld terugstorten). Het terugvinden van het pakket is van latere zorg en volledig die van Xenos, niet die van mij. Ik wordt van kastje naar de muur gestuurd. Zwaar teleurgesteld. Dacht dat ik bij betrouwbare organisatie iets bestelde. Iets vergelijkbaars bij andere organisatie gehad, die stelde nul vragen en stuurde het product nogmaals binnen een dag opnieuw op. Het kan echt wel.

Update: vorige week heb ik een mail ontvangen dat het pakket retour is gekomen (door pakketservicedienst). Hierbij is geen reden opgegeven waarom het pakket retour is gestuurd en mij niet heeft bereikt. Mij werd gevraagd of ik het artikel nog eens wilde laten versturen of mijn geld terug. Ik heb direct de mail beantwoord met het verzoek het artikel nogmaals te versturen. Inmiddels zijn we een week verder en heb ik nog steeds niets gehoord. Niet of het artikel opnieuw verzonden is (of wordt) ook niet of dat niet lukt en dat ik mijn geld terugkrijg. We zijn nu een maand verder...probleem nog niet opgelost.

Update begin december: pakket is meerdere malen aangeboden aan DPD Pakketservice, maar steeds werd deze weer teruggestuurd aan Xenos. Uiteindelijk kreeg ik een aardige medewerkers van Xenos aan de lijn en die heeft ervoor gezorgd dat ik diezelfde dag mijn geld nog teruggestort kreeg (wat eerder bij een andere medewerker niet lukte omdat er steeds eerst onderzoek gedaan moest worden). Deze medewerker belde rechtstreeks met DPD waardoor achterhaald kon worden waarom het pakket steeds teruggestuurd werd. Geld terug was keurig, wel wat teleurgesteld dat het artikel online aangeboden wordt, daar er steeds problemen zijn met de verzending. Mijn tip was dan ook dit artikel in de winkels aan te bieden en niet meer online. Tot mijn grote vreugde vond ik het artikel een week later in de winkel zelf (hoewel aangegeven op de website dat artikel alleen online beschikbaar). Ik heb 'm dus nu alsnog. Blijft dat ik groot fan ben van de winkels!

5 de noviembre de 2025

Beste Mireille,

Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, onze excuses hiervoor. Uiteraard begrijpen wij dat het frustrerend is wanneer je bestelling niet wordt geleverd. Het klopt echter dat wij eerst een onderzoek dienen te starten bij DPD en deze moeten afwachten voordat wij de bestelling kunnen nasturen of het aankoopbedrag hiervan kunnen crediteren. Dit omdat het pakket in sommige gevallen vanwege zo'n onderzoek nog boven water komt en alsnog geleverd wordt door DPD. Pas wanneer het onderzoek is afgerond en is vastgesteld vanuit DPD dat het pakket zoek is, kunnen wij verdere actie ondernemen. Je zal hoe dan ook ten alle tijden je bestelling ontvangen of het aankoopbedrag terug krijgen. Ik zie dat het onderzoek inmiddels is afgerond en er een mail naar je is verzonden omtrent de nalevering of terugbetaling.

Heb een salontafel besteld

Heb een salontafel besteld, direct betaald en heb tot heden geen salontafel gezien. Mails wordt niet beantwoord en ben nu een maand aan het wachten op antwoord. Ik heb op 26-09 gemaild, op 28-09 op 1 okt, 3 okt, 5 okt. 08 okt. Dus triest dat er gelogen wordt dat ik alleen op 08 okt heb gemaild.heb niet eens een replay ontvangen.

12 de septiembre de 2025

Beste Meziena,

Wat vervelend om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Omdat je geen gegevens hebt achtergelaten kan ik niet voor je controleren of wij de mails in goede orde hebben ontvangen of je order erbij pakken om dit voor je na te kijken. Ik raad je hierom aan om even contact met ons op te nemen via de chat op onze website, of telefonisch, zodat wij je verder kunnen helpen.

Kapotte spiegel ontvangen

Kapotte spiegel ontvangen, vervolgens breng ik de spiegel zelf terug, want het is normaal dat zo iets kan gebeuren denk ik dan. Kom ik daar aan vraag ik of ik de spiegel mag bekijken krijg ik niet eens een mesje aangeboden om de doos open te maken. Vervolgens bied een mannelijke medewerker mij hulp met het dragen van de spiegel, geeft zijn collega als antwoord “nou ze heeft m binnengekregen kan ze de spiegel ook naar buiten dragen” wat ik een erg onprofessionele reactie vind. Terwijl ik de spiegel naar buiten aan het dragen ben maakt een medewerker een opmerking : “ Nou poging twee succes he haha” ik antwoord met bedankt, zij antwoord terug “graag gedaan he” heel arrogant ik kom hier nooit meer.

16 de octubre de 2025

Beste Beyza,

Wat vervelend om te lezen dat de spiegel beschadigd werd geleverd en je dit zo hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Wij raden je aan hierover een mail te sturen naar klantenservice@xenos.nl zodat wij de klacht intern verder kunnen oppakken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik gisteren naar de Xenos in de…

Ik gisteren naar de Xenos in de Kalverstraat om oa een zakje Kopiko snoepjes te kopen waarbij ik had gezien op internet dat ze daar te koop zijn evenals dat ze daar ruim op voorraad zijn. Eenmaal in de winkel zag ik dat ze op waren en ben het toen aan de medewerker gaan vragen of ze die nog op voorraad hadden. Nee kreg ik als antwoord en zei dat ik op internet had gezien dat er vldoende voorraad is. Nee zei ze , dat systeem is zo lek als een mandje . Ik had mijn lange reis helemaal voor niets gemaakt om aan te horen van de medewerkster dat het voorraad systeem op internet niet werkte . Ze geilen erop dat mensen voor niets naar de winkel komen en voor de gek worden gehouden

12 de octubre de 2025

Beste Rene,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat het zo is verlopen. Ons excuus hiervoor.

Wij doen ons best om de winkelvoorraden up to date te houden.
Één keer in de zoveel tijd worden de winkelvoorraden in de winkels nagekeken en worden dan aangepast op onze website/systeem. Ons excuus dat dit bij de snoepjes niet is gebeurd.

Ondanks dat hopen wij je nog wel terug te zien in één van onze kleurrijke winkels of webshop.

Leuke winkel

Leuke winkel. Niks op aan te merken. Ik koop er geregeld wat.

9 de octubre de 2025

Beste Berber,

Wat fijn om te lezen dat je onze winkel zo leuk vindt en graag bij ons langs komt. Wij verwelkomen je graag snel weer in één van onze gezellige winkels of bij een online bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen week een leuk servies stel…

Afgelopen week een leuk servies stel gekocht. Helaas kwam het beschadigd aan, maar dit werd super goed door de klantenservice opgelost.

18 de septiembre de 2025

Beste Sara,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze kanjers van de klantenservice.

Wij wensen je veel tafel plezier met het leuke servies.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een bestelling gedaan en de soep…

Ik heb een bestelling gedaan en de soep borden zijn kapot aangekomen. Ik heb gelijk een mail verstuurd met foto's maar helaas geen reactie Xenos.

18 de septiembre de 2025

Beste Tinka,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat de soepkommen kapot zijn geleverd. Ons excuus hiervoor.

Onze reactietijd op de mail is op dit moment langer dan je van ons gewend bent. Ons excuus hiervoor. Wij raden je aan om telefonisch ( 088-0274300) contact met ons op te nemen zodat wij je gelijk kunnen helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een kast besteld bij Xenos

Ik heb een kast besteld bij Xenos. Tot drie keer toe is de verkeerde kast geleverd. Drie keer heb ik de klantenservice gebeld die toezei dat het probleem zou worden opgelost. Om vervolgens WEER dezelfde verkeerde kast te leveren. Ik heb nu weken achter elkaar grote dozen in mijn kamfer gehad met de verkeerde kast die vervolgens weer door de ophaalservice pas dagen later kan worden opgehaald. Hè tv magazijn van Xenos is duidelijk een grote puinzooi en t lukt niet een kast te bezorgen. Zeer teleurstellend en het leidt tot veel ergernis en frustratie , naast het feit dat ik wekenlang met verkeerde dozen in m’n huis zit.

22 de septiembre de 2025

Beste Anke ,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat het zo is verlopen. Ons excuus hiervoor.

Wij hebben contact gehad met ons Distributiecentrum. Er zit een verkeerde sticker op de doos. Op de sticker staat kast Flores. Echter als je de doos openmaakt zit hier wel de juiste kast in, de kast Java. Ons excuus voor de verwarring. Mocht je de juiste kast nog willen houden raad ik je aan om contact met ons op te nemen.

Groet, Deborah

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.