Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk t... Ver más
La empresa ha respondido
Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... Ver más
La empresa ha respondido
Er staat heel expliciet bij "alle spiegels met metalen frame" de spiegel die we willen staat in het rek onder "spiegel D60 met metalen frame" maar de korting word niet gegeven simpelweg omdat deze ni... Ver más
La empresa ha respondido
Afgelopen week pakket geopend, dat ik vorige week ontvangen had. Ik dacht, moet even kijken of er niets stuk is, want niet elke pakketdienst gaat netjes om met pakketten. Alles was gelukkig heel, alle... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
Schutweg 8, 5241NP, Waalwijk, Holanda
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Onbekwaam personeel, snappen niet welke rechten winkelbezoekers hebben. En al helemaal niet hoe om te gaan met jonge kinderen.
Mijn minderjarige dochter werd aangehouden door een winkelmedewerker, omdat mijn dochter een product in handen had wat xenos ook verkoopt. Prima denk je dan, mijn dochter toont netjes een kassabon waar het product op stond aangekocht in een andere winkel. Maar nee de medewerker geloofde het niet en heeft het product afgepakt om te kijken of het gescand kon worden. Product wordt herkend door de kassa en haar conclusie was dit product is van Xenos. Zij belt de beveiliging voor mijn dochter van 10 die er helemaal niks van begreep wat er nou gebeurde. In paniek belde ze mij op en ik snel er naar toe gereden. Mevrouw was er sterk van overtuigd dat het product niet gescand kan worden als het niet van xenos is. Prima dat wilde ik dus bewijzen ondanks de aanwezige aankoopbewijs. Ik ben naar de action gegaan, heb het product nog een keer laten scannen en een foto gemaakt van het scherm, de lieve dame bij de action was heel behulpzaam en vertelde dat ze vaker de zelfde producten verkopen. Nu ging ik terug met extra bewijs en toen was haar zelfverzekerde houding 180 graden gedraait. Oja kreeg nog de opmerking we hebben je dochter laten gaan, wat is het probleem? HET PROBLEEM!!! is dat mijn dochter ten onrechte is aangehouden, getraumatiseerd is door de gebeurtenis en niet meer alleen naar een winkel durft. Klacht ingediend bij xenos geen enkele reactie. Ik stop pas totdat ik op z'n minst oprechte excuses heb gekregen en die dame op staande voet wordt ontslagen.

Respuesta de Xenos
Zeer teleurgesteld. Ze lokken je met dat je 10% welkomstkorting krijgt, en nu zelfs tot 20 september 2025 15% korting. Maar die korting kan je helemaal niet toepassen in je winkelmand. Ondanks dat ze zeggen van wel. Contact opgenomen met de klantenservice en ze zeggen je moet het product dus gewoon voor 100% kopen en dan maar mailen dat je 15% korting wil. Lekker dan.. Je moet dan maar hopen dat ze dat ook echt crediteren. Want contact krijgen was sowieso al een drama. Via de chatfunctie sta je gerust uren in een wachtrij ofzo, waar je vervolgens gewoon uitgegooid wordt. Kan je weer opnieuw beginnen. Via instagram DM dan wel iemand kunnen bereiken. Maar ik heb er zo geen vertrouwen in dat dit goedkomt.
Overigens sowieso teleurgesteld want online stond dat er winkelvoorraad was, maar bij bezoek aan de winkel blijkt dat dit helemaal niet het geval is. Als antwoord krijg je dan "ja soms klopt dat niet". Waarom heb je dan überhaupt die functie op de website? Nu voor niks naar een andere winkel gereden. En online bestellen kan ik dus niet de korting krijgen.
Ik laat het maar zitten, ik koop wel ergens anders een eettafel.

Respuesta de Xenos
Bestelling zeer goed ingepakt, bezorgd. Kwaliteit goed. Erg blij mee.

Respuesta de Xenos
Afvalbakken aangeschaft. 1e versie teruggestuurd aangezien er een flinke deuk in zat. 2e levering...wederom deuken in het product en dezelfde dag weer teruggestuurd. En dan....blijft het stil vanuit Xenos richting de klant. Geen bevestiging, terwijl artikel is afgeleverd en het betaalde bedrag terugbetalen wordt ook niet gedaan. Kortom, klanten online, eenmalige gebeuren omdat je als "klant" blijkbaar niet aan de verwachting voldoet.
13-09-2025.
Het pakket is door jullie ontvangen. Heb 2 berichten nadien gestuurd, is ontvangen en gelezen. Raar dat ik dan hier een reactie krijg en weer met bewijzen moet komen terwijl er ook via de mail geantwoord kan worden. Ordernummer staat er nota bene op. We gaan niet pappen en nathouden.

10-09-2025 update.
Reactie van Xenos laat zien dat ze er echt niets van snappen. En ook onjuist is, maar goed ik hoop dat ze heel gelukkig zijn. Xenos beweegt geen millimeter. Geven eigenlijk ook geen reactie wat mij betreft. Ze snappen niets van klantwaarde. Xenos: 'well done'. Strijd gewonnen, maar klant verloren.
09-09-2025
Bestelde op 23 augustus 1 dressoir. Dit was laat in de avond, op zaterdag.
Zondagochtend besloten we dat het twee dezelfde dressoirs moesten worden en wilde we er een bij bestellen. Dit was Zondagochtend vroeg. Xenos was nog dicht en niet te bereiken. Aanpassen kon ook niet, dus een 2e besteld met direct er achter aan een email om de bestellingen aan elkaar te koppelen. En zodoende 1x bezorgkosten te krijgen. De bestelling was nog niet verwerkt. Met allerlei smoesjes en drogredenen leggen ze uit waarom dit niet kan. Onbegrijpelijk en voor een 'webshopwinnaar' verwacht ik meer klantgerichtheid en meedenken. Een hele slechte ervaring. 1 ster voor deze ervaring nog te veel.

Respuesta de Xenos
Ontvang een kapotte product. Een nachtkastje. Xenos wiegert dit op te halen. Ik kan niet met een grote kast slepen. Echt heel bizar! Klantenservice gooit hoorn erop. Dus je ontvangt een kapot product en moet het zelf maar uitzoeken.
En dan zo'n reactie geven haha. Volgens wet- en regelgeving ben je verplicht op te draaien voor de kosten. Bijzonder dat jullie mensen zo in de kou laten staan!
Stel je woont 6 hoog en bent al op leeftijd. Dan moet je zelf maar uitzoeken. Echt heel bijzonder dat er zo met klanten omgegaan wordt.
Conclusie: beiden retourneren op de fiets en geen omzet voor Xenos, terwijl zo makkelijk op te lossen is. Volgens recht hoort het ook zo, maar klantenservice is erg star.

Respuesta de Xenos
Voor bijna 50 euro kunstbloemen uitgezocht in de winkel van Xenos Miro winkelcentrum te Enschede.
Van één bloem ontbraken wat blaadjes en takjes maar het was de laatste.
Op de vraag of ze bij deze bloem iets met de prijs kon doen kreeg ik na lang aarzelen het antwoord dat dat niet kon en dat ze de bloem terug moest sturen.
Aangegeven dat ik voor een behoorlijk bedrag kunstbloemen wilde kopen en dat ik het ongelooflijk vond dat ze geen korting kon en wilde geven. Behoorlijk klantonvriendelijk. Hele bos kunstbloemen uit principe terug gezet in het schap.

Respuesta de Xenos
Vandaag the scent geurstokjes gekocht in de winkle in Schiedam, echter toen thuis kwam was de fles halfvol, nao minder dan de helft vol, zat te denken om terug te gaan, maar tja, geen zin in verhalen en discussies, maar dit kan echt niet fles was echter maar 1/4 vol! het is best een prijzig product, lijk wel dat open is geweest, Geen stijl! voortaan doe ik de verpakking open in de winkel zelf om te controleren! Transactie gegevens ingevuld bij ordernummer.

Respuesta de Xenos
Had een zwart/wit gestreepte bijzettafel besteld en krijg een lelijke oranje bollen bijzettafel. Zelf op de doos staat die laatste afbeelding. Hoe kunnen ze zo’n fout maken? Dus ik neem contact op met de chat. Medewerker heel asociaal. Dat ik de tafel terug kan sturen via post nl punt. Ik zeg dat kan niet want die doos is groot en zwaar en dat lukt niet op mijn fiets! Word niet eens op gereageerd alleen dat dat de regels zijn. Dus omdat jullie mij een verkeerd artikel sturen moet ik het nu oplossen?! Dat pakket hadden ze kosteloos bij mij moeten ophalen. Het is jullie fout. Toen werd er gezegd dat als het pakket retour is gestuurd ik moet vragen of de JUISTE bijzettafel opgestuurd kan worden als die nog op voorraad is. Hoezo als die nog op voorraad is? Ik wou die tafel. Straks is die er dus niet meer? Werd in de chat ook níet op gereageerd. Alleen dat er een retourformulier naar mij onderweg is, en die moet ik ook nog ergens gaan uitprinten! Wat een gedoe. Reserveer die tafel dan voor mij die ik had besteld! Eerst de verkeerde leveren en in de tussentijd is die ik wou waarschijnlijk al uitverkocht!? Echt schandalig. Wat een slechte klantenservice. Heb hier zoveel besteld en dan zo behandeld worden. Ik besteld hier nooit meer!

Respuesta de Xenos
Leuke producten, snel geleverd. Ik koos voor in de winkel ophalen en de medewerker daar bood ook nog aan om het meteen uit te pakken zodat ik niet met die grote doos hoefde te sjouwen. Heb daar geen gebruik van gemaakt, maar dat vond ik heel attent. Enige puntje van kritiek is dat ik voor elk artikel apart een mailbevestiging kreeg voor de verzending ipv eentje voor de complete bestelling. Chaos in mijn mailbox.

Respuesta de Xenos
Na het ontvangen van een kapotte sidetable deze geretourneerd (moest ik zelf doen, terwijl het hun probleem is dat ze iets leveren wat kapot is). Ik heb hierna een nieuwe ontvangen en deze was opnieuw kapot!! Ze bieden een korting (???) Of een retourformulier. Vind het echt belachelijk, mij zijn ze nu kwijt! Ik koop wel ergens anders een sidetable.

Respuesta de Xenos
Dure kast besteld die compleet kapot aankwam. Dit waarschijnlijk door het feit dat het zeer gebrekkig was ingepakt. Geen enkele vorm van bescherming. Retourneren is niet mogelijk, omdat ze niet werken met een ophaalservice (zelfs niet voor meubels) en ik een kast van 20 kilo niet lopend naar een retourpunt kilometers verderop kan brengen. Enige mogelijkheid was 20% korting. Voor een kast die direct bij het grofvuil kan door hun fout is €100+ erg veel. Xenos kan dus expres kapotte meubels opsturen en je zal er altijd voor moeten betalen, makkelijk geld verdienen. Tip: bestel geen meubels bij de Xenos, want je betaalt te veel geld voor slechte kwaliteit en het maakt hun niks uit.

Respuesta de Xenos
Bestel niks bij Xenos. Op zich is het een fijn bedrijf maar ze werken met verkeerde partners. Ze laten bezorgen via DPD en die laten je naar een pick up komen in vrijwel alle gevallen. Mijn camera beelden laten telkens zien dat ze gewoon niet langs komen.

Respuesta de Xenos
Duidelijkheid in bestelproces. Aantrekkelijk geprijsde SALE, en keurig op tijd door DPD thuisbezorgd

Respuesta de Xenos
Minder goede ervaring vanwege de verzending.
De geheel bestelling komt niet in 1 keer maar in 2 delen. Onderdelen zoals schroefjes en boutjes ontbraken. 2 dezelfde poten twijfel het 2 verschillende moeten zijn. Kwaliteit van het product is prima, maar aflevering verdient aandacht.

Respuesta de Xenos
Ik had 2 dingen in de doos die gebroken waren..
Slechte bereikbaar, Slechte communicatie.
Ik krijg geen reactie over vervangende spullen of mijn geld terug.

Respuesta de Xenos
Het was makkelijk online bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket aankwam. Prima gedaan. 2 leuke tafeltjes, makkelijk in elkaar te zetten. Staat superleuk in mijn woonkamer.

Respuesta de Xenos
Más información sobre otros tipos de reseñas.