Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk t... Ver más
La empresa ha respondido
Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kocht een artikel. Een dag daarna kwam het artikel in de aanbieding. Daarom bestelde ik het artikel opnieuw met het idee om het eerder bestelde artikel te retourneren. Het duurde vervolgen... Ver más
Afgelopen week pakket geopend, dat ik vorige week ontvangen had. Ik dacht, moet even kijken of er niets stuk is, want niet elke pakketdienst gaat netjes om met pakketten. Alles was gelukkig heel, alle... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
Schutweg 8, 5241NP, Waalwijk, Holanda
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
One of my favorite stores. Especially for prices. Fine products, good service.

Respuesta de Xenos
Vanmorgen was ik in de Xenos in Den Helder, zei vriendelijk goedemorgen maar de bedrjjfsleidster negeerde me volledig, dit is de zoveelste x dat dit gebeurt!!! Ik vind dit zó niet netjes!! Het heeft ook meteen invloed op het verdere personeel van deze winkel, zeer onvriendeljjk.

Respuesta de Xenos
Zeer goed geholpen goed advies.
Moest bestel worden binnen 1 dag bezorgt

Respuesta de Xenos
Ben speciaal naar de winkel gereden omdat de winkelvoorraad groen was dus er genoeg moest zijn. Wat denk je, niks in de winkel. Volgens personeel kon het misschien wel in magazijn liggen maar daar wilden ze niet gaan kijken. Kortom slechte service.

Respuesta de Xenos
Customer service agent refused to speak in English, and mentioned that they only assist in Dutch. I had already been in touch with other agents before and they always texted in English to me tho.

Respuesta de Xenos
Stoeltje gekocht bij Xenos en helaas werd een nachtkastje geleverd, kan gebeuren, maar hoe los je dit op?
Klantenservice gebeld en aangegeven dat er iets mis was gegaan.
Reactie viel mij tegen.
Ik kreeg te horen: "kan gebeuren, JE moet het afgeven bij een PostNL punt of in de winkel". Ik gaf aan dat ik daar geen mogelijkheid voor had en de reactie was: "dan vraag JE het aan je buren, wij hebben geen ophaalservice en JE stoeltje wordt geleverd na de ontvangst van het nachtkastje".
En daar kon ik het mee doen, misschien toch nog een training doen, we hebben immers niet samen geknikkerd.
Fred Alberts
Bussum

Respuesta de Xenos
Nooit meer. Bijzettafel besteld, deze ontvangen: beschadigd. Teruggestuurd en gevraagd achter een nieuwe tafel. Alweer beschadigd. Sorry voor mij nooit meer.

Respuesta de Xenos
Een salon tafel online besteld, helaas deze kapot geleverd gekregen. Het regelen van retour liep al moeizaam. 4 febrauri een mail gehad de retour is verwerkt en ik binnen 5 dagen het bedrag terug gestort zou krijgen. Dit was niet het geval , wederom contact met de klatenservice moeten opnemen, die aangeven dat hun de terugbetaling nog door moeten zetten en dit nog eens 4 dagen zal duren. De mail van terugbetaling zou een foutje geweest zijn. Erg moeizaam allemaal.

Respuesta de Xenos
In Xenos Utrecht Hoog Catharijne ben ik al vaker heel goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de producten is precies wat je op dit prijsniveau mag verwachten.

Respuesta de Xenos
Wat een service van Xenos!
2 artikelen beschadigd ontvangen.
Na een mail en foto's van de artikelen werd hier meteen op gereageerd.
Ik kreeg de artikelen alsnog toegestuurd. Ik ben een zeer tevreden klant!

Respuesta de Xenos
Mooie oliebrander sprong na een kwartier uit elkaar. Jammer!

Goede en snelle afhandeling
Produkt goed....Bandung kast
Dankzij Deborah en dame aan de telefoon, werd mijn probleem op zeer menselijke en correcte manier opgelost. Erg service gericht....

Respuesta de Xenos
Mijn bestelling kwam in twee delen aan op verschillende dagen waar geen aparte mededeling over gedaan was. 3 beschadigde producten in het eerste pakket en in het tweede pakket zaten er 20 kommetjes ipv de bestelde champagne glazen. Via chat duurde het lang tot er contact was en is de enige oplossing dat ik eerst de kommetjes retour breng voordat de champagne glazen worden verzonden. Nu komen de glazen niet op tijd die ik twee week voor benodigde datum nodig heb buiten mijn toedoen om. Ik bestel niet weer online.

Respuesta de Xenos
Ik had begin dec online servies gekocht voor €538.07 .
Er ontbrak iets en paar dingen waren gebroken.
Goede service, fotos insturen en kreeg netjes alles vergoed.
Ik moest nog iets ruilen, dus ging naar de winkel, die zitten hier overal IN de stad, dus 2x van auto naar de winkel gelopen, medewerker daar alles via mijn aankoopbon en artikelen alles geroutineerd.
Ik moest een andere maat hebben en zag tot mijn verbazing dat het servies nu 35% korting was.
Ik had 10% welkomskorting. Scheelt toch 25% op zo'n hoog bedrag.
Ik vroeg de medewerkers of ze niet alles kon terugboeken en weer aanslaan, ze had immers mijn totale aankoopbon met alle scannummers.
Ze zei dat ze daarvoor de artikelen fysiek moest hebben.
Ik vertelde haar dat ik 3 enorme dozen servies had en het eigenlijk onmogelijk is om die in de winkel terug te brengen omdat ze IN de stad zitten.
Het zou ook erg veel onnodig werk voor zowel haar en mij zijn.
Opsturen zou ook kunnen, maar ook voor zowel als hun distributiecentrum en mij veel onnodig werk omdat ik dan toch weer hetzelfde bestel.
Met het risico dat er weer het een en ander breekt door vervoer.
Het waren echt 3 enorme dozen vol.
Ze vertelde dat ik beter een mailtje kon sturen naar Xenos.
Ik had meteen een correct mailtje met uitleg gestuurd , want ik had nog ruim 2 weken bedenktijd.
Kreeg geen reactie, daarna ( binnen de ruilperiode ) datzelfde mailtje doorgestuurd met de regel erbij dat ik geen antwoord had gehad.
2 dagen NA mijn bedenktijd krijg ik de reactie, nee sorry dat gaat niet, u heeft 10% welkomskorting gehad.punt.
Ik reageer , dat ik die opmerking erg kort door de bocht vond , omdat ze A zo laat reageren en als ik het retourneer dat ik dan toch het geld terug krijg wat ik ervoor betaald had en niet het normale bedrag.
Dus het scheelt mij 25% .
Nu weten later GEEN reactie.
Erg jammer, want nu kan ik dus niets meer , mijn ruilperiode is om.
€207.15
( €538.07 , dus normale prijs €591 87.
Daar 35% over is €297.15)
Erg jammer dat ze totaal niet reageren en NIETS tegemoetkomen.

Respuesta de Xenos
Eerste en meteen ook laatste keer dat ik bij Xenos heb besteld. Ik had een salontafel met glazen bekers besteld, die volgens de site binnen 2–4 dagen geleverd zou worden. Dat was ook precies de reden dat ik voor Xenos koos, omdat ik het snel nodig had.
De salontafel kwam inderdaad na 3 dagen binnen, maar was enorm beschadigd, het leek wel een showmodel. Meteen contact opgenomen, maar door drukte en weersomstandigheden kon ik het pas 5 dagen later terugsturen.
De glazen kwamen vervolgens ook nog eens pas na 2 weken aan. De vervangende salontafel werd woensdag verstuurd en zou zo snel mogelijk geleverd worden, maar gisteren kreeg ik bericht dat dit pas na volgende week zou zijn. Daar ging ik niet mee akkoord, dus heb ik het vervoersbedrijf gebeld om het zelf maar op te halen....
Wat een gedoe allemaal. Volgende keer sla ik Xenos zeker over. Slechte service van begin tot eind.

Respuesta de Xenos
Laats een service set gekocht bij de xenos voor kerst. We maken hem open en we zien dat er alleen vorken in deze set zitten. Dit kan een eerlijke fout zijn dus wij mailen naar het bedrijf om hopelijk hem nog te kunnen retouren. Met een zeer onprettige toon worden wij terug benaderd met het antwoord dat wij hem eerder open hadden moeten maken en dat hun hier niks aan gaan doen. Dit bedrijf zet zichzelf op als klantvriendelijk en behulpzaam, maar ik heb hier niks van terug gemerkt. Fouten zijn niet erg maar neem er wel verantwoordelijkheid voor, zo verlies je klanten.

Respuesta de Xenos
Waardeloos dat er geen lift is.
Kan niet in mijn rolstoel naar beneden.
Maar gelukkig is action dichtbij
Hoezo een medewerker aanspreken ik kom niet eens beneden.
Dus onmogelijk.

Respuesta de Xenos
Mooie en sfeervol ingerichte winkel in Breda.
Ik heb er al heel wat artikelen gekocht.
En ze doen nooit moeilijk als je eens iets wilt ruilen...
Mijn complimenten en ga zo door !
Mooie dagen !

Respuesta de Xenos
We hadden een servies besteld van 160 euro. Volgens xenos is dit geleverd, maar we hebben nooit iets aangekregen. Op mails naar de klantendienst kregen we geen antwoord. Dit is ondertussen al 2 maanden geleden. Geen servies en geld kwijt. 2 dagen na deze review het bericht gekregen dat onze bestelling verstuurd is. Jammer dat het op deze manier moet

Respuesta de Xenos
Heb laatst een paar dozen noedels gekregen van indomie kippensoep van 75 G Maar je krijgt 70 gram en de zakjes die erbij zitten zijn ook minimaal gevuld denk dat ze overgestapt zijn naar nieuwe leverancier maar de kippensoep kruiden zijn gehalveerd en de pittige kruiden zitten nog maar een kwart in wat je vroeger kreeg

Respuesta de Xenos
Más información sobre otros tipos de reseñas.