Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk t... Ver más
La empresa ha respondido
Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... Ver más
La empresa ha respondido
Afgelopen jaar een aantal led lampen besteld en gekocht in de Xenos winkel. Binnen een jaar allemaal defect gegaan. Xenos geeft naar eigen zeggen maar 3 maanden garantie, ondanks dat op de website sta... Ver más
Afgelopen week pakket geopend, dat ik vorige week ontvangen had. Ik dacht, moet even kijken of er niets stuk is, want niet elke pakketdienst gaat netjes om met pakketten. Alles was gelukkig heel, alle... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
Schutweg 8, 5241NP, Waalwijk, Holanda
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het was makkelijk online bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket aankwam. Prima gedaan. 2 leuke tafeltjes, makkelijk in elkaar te zetten. Staat superleuk in mijn woonkamer.

Respuesta de Xenos
Leuke winkel, interessante producten, maar de klantenservice is een ramp. Wij hadden twee cadeaukaarten, en de betaling is twee keer mislukt. Mogelijk door een probleem met ons toestel. Het gevolg is dat het saldo elke keer wel van de cadeaukaart weg was. Volgens de klantendienst moest dat er een dag later weer op op komen, maar dat gebeurde niet. Nog eens contact opgenomen. Toen werd er bevestigd dat ze het manueel zouden terugplaatsen. Weer niks. We zijn nu weken verder, en het saldo is nog steeds niet terug. Ik blijf maar mailen, Zonder resultaat. Zijn we ons geld kwijt???
Update: ik schreef dus dat we al weken verder zijn en ze hebben het nog altijd over een paar dagen. Foto’s heb ik al lang gestuurd. Het wordt gewoon niet opgelost.

Respuesta de Xenos
Bestelling had ik snel binnen
Telefonisch contact opgenomen werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste

Respuesta de Xenos
Schildersezel laten bezorgen bij de winkel. Toen ik het kwam ophalen zag de doos er slecht uit dus ik vroeg om die daar even uit te pakken. Schildersezel miste een heel deel. Mistte de achterste stuk en nog wat klemmen.
Wel het geld terug gekregen.

Respuesta de Xenos
Levering was redelijk snel en er zaten gebroken artikelen ondanks dat het zeer goed verpakt was
1 telefoontje en alles was stuk is wordt opnieuw verzonden

Respuesta de Xenos
Mooi tafeltje voor een aantrekkelijke prijs. Ben er blij mee.

Respuesta de Xenos
via de site besteld en in de winkel laten afleveren. ging prima netjes op de hoogte gehouden wanneer het klaar lag.. tot de volgende keer

Respuesta de Xenos
Super! Echt mooie glazen en servies, voor een mooie prijs die gewoon zo keurig verpakt geleverd wordt. Dit doen ze gewoon echt top!

Respuesta de Xenos
Uitstekende kwaliteit. Goede prijzen. Correcte levering.

Respuesta de Xenos
In de winkel in Zutphen was ik al heel goed geholpen en werd moeite gedaan om eea uit te zoeken. Daarna online een kast besteld en die werd snel geleverd. Tevreden klant 😊

Respuesta de Xenos
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Respuesta de Xenos
Pakket niet ontvangen, geen reactie. Wel betaald.

Respuesta de Xenos
Er is helaas iets vergeten te leveren waar ik wel voor betaald heb

Respuesta de Xenos
Tafeltje en wat kleine artikelen besteld. Het tafeltje zat goed verpakt in een doos, de kleine artikelen zaten in een veel te groot doosje verpakt, dit had beter in een (papieren) zakje verpakt kunnen worden. Verder een goede ervaring! Ik werd netjes op de hoogte gesteld wanneer het pakket verzonden was inclusief track&trace. Het ophalen in de Xenos vestiging verliep ook soepel.

Respuesta de Xenos
Keurig op tijd. Wel brak er randje van de afvalbak af. Geen drama maar zou niet moeten

Respuesta de Xenos
Más información sobre otros tipos de reseñas.