ZLM Verzekeringen Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte verzekering. Wanneer je al jaren verzekerd bent. En een beeld met emotionele valt en wilt laten restaureren. En je een dikke NEE te horen krijgt. Reactie " nee hoor want u heeft geen bew... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben vorig jaar naar zlm overgestapt nadat ik tot 2x toe slecht (eigenlijk niet) geholpen werd door mijn toenmalige verzekering en wel door zlm (waar de tegenpartij verzekerd was). Absoluut geen spi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niemand zit te wachten op een verzekeringsmaatschappij die de claims van haar verzekerden niet verwerkt en uitbetaalt. Je kunt ze het beste mijden. Ik wacht al meer dan zeven weken op een afhandeling... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al 10 jaar tot volle tevredenheid als particulier verzekerd bij ZLM. Nu met haar gebeld om een risicowijziging te bespreken. Tot mijn verrassing, bij de meeste bedrijven kun je tegenwoordig net zo goe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros

Escrito por la empresa

ZLM Verzekeringen is een schadeverzekeraar die werkt in Zeeland en Noord-Brabant. U betaalt een lage premie omdat wij regionaal werken en geen winstoogmerk hebben. Persoonlijk contact en snelle service vinden we vanzelfsprekend. Onze klanten ook. Daarom geven zij ons al elf jaar op rij het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uitstekende ervaring met ZLM

Onlangs een verkeersongeval gehad waarbij de tegenpartij verzekerd is bij ZLM. ZLM heeft de aansprakelijkheid direct opgepakt, de schade laten taxeren en snel een bedrag uitgekeerd. Daarbij was de communicatie vanuit ZLM steeds vriendelijk en professioneel. Daar kan ‘mijn’ verzekeraar, Univé, nog veel van leren ;). Bedankt ZLM voor jullie hulp!

12 de septiembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Auto schade

Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant bij ZLM. Tot de laatste ervaring. € 300;00 sleepkosten voorgeschoten, rekening kwijt. We hadden een getuigen die de aanrijding heeft gezien, wat voor meerwaarde heeft een getuigen. Wij zijn er van overtuigd dat het onze schuld niet was. Tuurlijk het wordt betaald door de verzekering; maar onze no-claim gaat naar beneden. Daarom zeer ontevreden over tot nu toe de afhandeling. Ongeïnteresseerde medewerker. Niet ZLM waardig

19 de agosto de 2024

Respuesta de ZLM Verzekeringen

Jammer om te horen dat jullie deze keer niet tevreden zijn Cees. Mocht u er niet uitkomen met de medewerker die uw schademelding behandeld heeft, dan kunt u uiteraard ook een klacht indienen. Meer informatie hierover vindt u op https://www.zlm.nl/over-zlm/klachtenbehandeling.

Heel blij met ZLM

Ik ben al jaren verzekerd bij ZLM en heb alleen maar positieve ervaringen. Ik vind het heel bijzonder dat altijd een mens de telefoon beantwoordt en je direct verder helpt. Geen bandjes, niet kies dit, kies dat, niet doorverbinden. En heel prettige contacten.

25 de julio de 2024

Respuesta de ZLM Verzekeringen

Goed om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

verzekering ZLM

Er was voor mijn samen met n budget couch n per ongeluk 'n verkeerde verzekering afgesloten, een inval couch kwam hierachter omdat ik via hasr n schade wilde melden gebeld met ZLM en alles uitgelegd en de verkeerde verz omgezet naar n inboedel. Ik vroeg mag ik nu ook al n schade melden?
Eigenlijk was. Dat niet de bedoeling maar omdat ik de ander verz, al n tijdje betaald had hebben ze toch de melding g uitbetaald.
Ik heb gehuild van blijdschap waar vind je nog menselijkheid tegenwoordig.
Dank je we ZLM

17 de julio de 2024

Respuesta de ZLM Verzekeringen

Fijn dat we je hebben kunnen helpen MaryAnne! Bedankt voor je mooie review.

Goede verzekeraar

Al drie jaar hier klant en altijd goed geholpen. Twee keer schade gemeld aan het huis en ik ben keurig altijd door dezelfde man geholpen. Hij was hierdoor goed op de hoogte van de zaak, wat fijn was omdat het complex was door een niet direct vindbare lekkage bij ons of de buren. Ook altijd snel iemand aan de lijn die je verder kan helpen. Kan ze iedereen aanbevelen.

13 de junio de 2024

Hele fijne verzekeringsmaatschappij

Hele fijne verzekeringsmaatschappij. Klantenservice is altijd erg goed bereikbaar. Denken goed mee. Erg behulpzaam. Premies zijn goed en duidelijk opgesteld. Gewoon een fijne verzekeraar.

3 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rare koppelverkoop: alleen een autoverzekering als je ook 2 andere polissen afsluit

Zojuist een (losse) autoverzekering voor mijn moeder proberen af te sluiten. Zij is op leeftijd (87) maar rijdt al 25 jaar 7.000km per jaar schadevrij. ZLM geeft wel een offerte op basis van de leeftijd maar wil alleen telefonisch afsluiten. Dan blijkt dat ze alleen accepteren als zij 2 extra verzekeringen bij ZLM afsluit vanwege haar leeftijd. "anders is het risico te groot", huh?! Alsof het een met het ander te maken heeft! Verdisconteert het risico wat je meent te lopen in de polis ipv dubieuze koppelverkoop!

17 de mayo de 2024

Geweldige service

In tegenstelling tot de meeste bedrijven is ZLM zeer goed bereikbaar. Als je belt krijg je vrijwel direct een medewerker aan de lijn die je dan ook nog eens heel vriendelijk te woord staat. Dat kan menig bedrijf wat van leren!

15 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

20 vragen en asociaal behandeld!

Ging een verzekering voor de auto afsluiten, maar dit kon niet direct ze hadden nog een enkele vraag voor mij, dit werden er 20.. een heel interview werd er afgenomen omdat ik een auto verdeling wou afsluiten, behoorlijk asociaal behandeld door persoon in kwestie, ik zelf werk in de nacht en moest dus speciaal voor zlm eerder wakker worden en mijn slaap verbreken… omdat ze zoveel vragen hadden!
Ik moest blij zijn dat zij voor mij tijd maakte ipv andersom ongelooflijk, gelijk alles geannuleerd en naar een verzekeraar gegaan die wel zorg draagt aan haar klanten!

6 de marzo de 2024

Wat een geweldige verzekering

Wat een geweldige verzekering is dit! En daar kom je pas echt achter als je ze na al die jaren 2x in relatief korte tijd echt nodig hebt. Ik kan moeilijk verwoorden hoeveel het voor mij betekent dat er zo menselijk wordt meegedacht. Onze dank is groot. Ga zo door, jullie zijn een ontzettend fijne partij.

26 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ZLM weigert ontvankelijkheid te erkennen

ZLM weigert ontvankelijkheid bij Raad van State van mijn cliënt te erkennen. Ook na schriftelijk bevestiging dat beroep en voorlopige voorziening ontvankelijk zjjn verklaard door Raad van State. Ook sympathieke directeur heeft niets kunnen ondernemen zodat cliënt zelf moet betalen ondanks verzeker bijstand bij ZLM

24 de febrero de 2024

Goede en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling. Na mijn online indiening voor een autoverzekering kreeg ik de melding dat ze nog niks konden accepteren en er eerst contact zou worden opgenomen omdat er nog vragen waren. Ik nam contact op omdat het eigenlijk echt nodig was dat de verzekering gelijk in ging. Er is gelijk naar gekeken en kreeg een melding dat het allemaal geregeld was. Bij aanvraag ook nog alles via de mail opgestuurd gekregen zodat ik bewijs had, super snel en vriendelijk afgehandeld!

8 de febrero de 2024

Online brommer verzekeren onmogelijk

Online brommer verzekeren onmogelijk. Waarom dit dan aanbieden op de site?

21 de enero de 2024

Hoi Jefry,

Vervelend dat het niet gelukt is om je brommer online te verzekeren. Soms zijn er redenen waarom we de aanvraag van een verzekering niet online kunnen accepteren. Ik adviseer je even met ons te bellen, dan kunnen we beoordelen wat er precies aan de hand is. Het telefoonnummer is 0113 - 238 880.

Erg onvriendelijke bejegend

Erg onvriendelijke bejegend, over een gemelde schade. Blijkt de schade ook nog niet eens door de tegenpartij te zijn verhaald! Maar omdat ik de 'vriendelijke" man die mij telefonisch benaderde geen schadeformulier kon geven, stuurde hij mij een brief waarin stond dat ik aansprakelijk werd gesteld... (lees: zonder melding van de tegenpartij!)
Daarna contact gehad met een meerdere van het bedrijf en een excuses brief gekregen... ik denk opgelost, maar helaas deze week weer een brief dat mijn schadevrije jaren naar beneden gaan. Erg slordig en niet echt klantvriendelijk....

21 de diciembre de 2023

Respuesta de ZLM Verzekeringen

Vervelend dat de afhandeling van de schademelding niet loopt zoals u verwacht had. Neem gerust contact op met de medewerker die u heeft gesproken of waarvan u een brief heeft gekregen. Vaak komt u er samen uit. Lukt dit niet? Dan kunt u een klacht indienen. Meer informatie hierover leest u op https://www.zlm.nl/over-zlm/klachtenbehandeling. Hopelijk kunnen we uw schademelding toch positief afhandelen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.