Zeer slechte verzekering. Wanneer je al jaren verzekerd bent. En een beeld met emotionele valt en wilt laten restaureren. En je een dikke NEE te horen krijgt. Reactie " nee hoor want u heeft geen bew... Ver más
Ik ben vorig jaar naar zlm overgestapt nadat ik tot 2x toe slecht (eigenlijk niet) geholpen werd door mijn toenmalige verzekering en wel door zlm (waar de tegenpartij verzekerd was). Absoluut geen spi... Ver más
Niemand zit te wachten op een verzekeringsmaatschappij die de claims van haar verzekerden niet verwerkt en uitbetaalt. Je kunt ze het beste mijden. Ik wacht al meer dan zeven weken op een afhandeling... Ver más
Al 10 jaar tot volle tevredenheid als particulier verzekerd bij ZLM. Nu met haar gebeld om een risicowijziging te bespreken. Tot mijn verrassing, bij de meeste bedrijven kun je tegenwoordig net zo goe... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ZLM Verzekeringen is een schadeverzekeraar die werkt in Zeeland en Noord-Brabant. U betaalt een lage premie omdat wij regionaal werken en geen winstoogmerk hebben. Persoonlijk contact en snelle service vinden we vanzelfsprekend. Onze klanten ook. Daarom geven zij ons al elf jaar op rij het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars.
Postbus 70, 4460BA, Goes, Holanda
- 0113-238880
- webcare@zlm.nl
- www.zlm.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Deze verzekeraar discrimineert
Deze verzekeraar is heel klantonvriendelijk. Ze weigeren een verzekering aan mijn zoon voor zijn scooter, omdat hij een dag te laat was volgens de termijn. Als de scooter overgezet wordt op naam van de ouders en dus een nieuwe termijn ingaat, wordt de verzekering nog steeds geweigerd!Pure discriminatie. Ik ben heel benieuwd als je schade hebt hoe het dan zal verlopen.... beter een andere verzekeraar!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Ik kan als ouder geen scooterverzekering afsluiten omdat ik heb aangegeven dat mijn dochter er, als ze haar rijbewijs heeft, hier ook op wil gaan rijden. Uiteraard was ik bereid (zelfs direct) de hogere premie voor haar gewoon te betalen. Maar er wordt aangegeven dat ik nu zelfs voor mijzelf geen verzekering mag afsluiten. Absurd!
Goede service, goed bedrijf
Wat fijn dat ik altijd snel iemand aan de telefoon heb, die me dan ook nog verder kan helpen. Verder wordt er (bij mij) altijd meegedacht in mogelijkheden. Ben al jaren verzekerd bij ZLM en dat van plan nog jaren te blijven.
Gelukkig (en ik heb al mijn…
Gelukkig (en ik heb al mijn verzekeringen bij ZLM lopen) heb ik alweer lange tijd niets hoeven te claimen. Maar wat altijd positief opvalt is de goede bereikbaarheid van ZLM en het correcte persoonlijke contact als er een keer wat te regelen valt.
Oplichters
Nu bijna 5 jaar klant bij ZLM. Nog nooit schade gehad. Een vriend van me was in mijn auto uit de bocht gevlogen en er was hier schade aan het gras ontstaan. De bus is weggesleept.
Omdat het schadeformulier niet goed was ingevuld is mijn verzekering nu stopgezet! Voor een schade van 100 euro. Ik krijg niet de kans om mijn schadeformulier opnieuw op te sturen. Wat een belachelijke bedoeling, maar dat ben ik ook wel gewend van verzekeringsmaatschappijen.
Oplichters.
bedankje teruggave premie 2021.
Hierbij wil ik mijn dank overbrengen aan de directie van ZLM verzekeringen voor de teruggave van een gedeelte van de premie. Puur winstbejag had dit niet laten plaats vinden. Overigens een geweldige verzekeringsmaatschappij met een meer dan uitstekend klantencontact.
Ron Booij te Eersel.
ZLM Weer een mooi gebaar naar de…
ZLM Weer een mooi gebaar naar de klanten daar kunnen andere verzekeringenmaatschappijen een puntje aanzuigen
Ik raad iedereen ZLM aan!
Ik raad iedereen aan zich te verzekeren bij ZLM. Elk jaar krijg ik van hen wel wat premie terug, omdat ze een leuke actie hebben. Daarnaast zijn ze heel snel in de afhandeling bij schades en doen ze ook niet moeilijk als je aanspraak maakt op je verzekering. Spreekt van vertrouwen en is heel prettig in nare situaties, waarin je vaak zit als je aanspraak maakt op je verzekering.
klantgericht bedrijf!
Dit bedrijf denkt echt mee met de klant! Goede service ook bij schade, lage premies en prettige, snelle en duidelijke communicatie. Hulde!
Ongevraagd het eigen risico niet berekend
Na de zeer snelle afhandeling van een schade aan de inboedel weet ik weer waarom ik nooit zal weggaan bij de ZLM. Ongevraagd werd op initiatief van de ZLM het eigen risico van 45 euro niet ingehouden !
Dit deden ze omdat ik ze had verteld dat de lamp die de schade veroorzaakt had welliswaar ook gesneuveld was, maar niet kon worden gedeclareerd op de inboedelverzekering omdat de lamp al oud was en een erfstuk van mijn overleden moeder.
Hulde ZLM.
Al jaren een tevreden klant
Dit bedrijf denkt echt mee met de klant! Goede service, betaalbare premies en prettige communicatie.
Extra korting van 10 % op onze premie naast de al ontvangen korting van 8 %
Wij krijgen jaarlijks 8 % pakketkorting op de betaalde premie. Dit is zeer aantrekkelijk. Nu heeft ZLM besloten om € 15 miljoen van het resultaat terug te geven aan haar klanten. Dus we krijgen een extra korting van 10 % Fantastisch. Deze verzekeraar doet wat voor haar klanten. Dikke pluim.
De ZLM is voor mij DE verzekeraar.
De ZLM is voor mij DE verzekeraar.
Na een schade door vandalisme, waarbij doorgaans bij andere verzekeraars de "No claim" van invloed is kreeg ik van de ZLM een bericht dat er inderdaad zaak van was gemaakt de dader te vinden en eventueel te claimen. ( Heel belangrijk voor mijn rechtsgevoel).
Verder dat er voor mij geen kosten aan verbonden waren.
Hierdoor was mijn dag nog beter natuurlijk.
Daarom krijgt de ZLM van mij een AAA+++
Goedkoop duidelijk en helder
Geen gezeur gehad, altijd wel netjes