Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte verzending en lekkere granola. Fijn dat je via de website in (voordeligere) grote verpakkingen kan bestellen. Snel en vlot geleverd dankzij bpost pakket automaten. Er zouden in verhouding ie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met skyr de beste granola die ik ooit gegeten heb. Zeer voedzaam vals ontbijt. En het bestellen via internet makkelijk en snel geleverd!

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos naturales
  2. Panadería
  3. Fabricante de alimentos

Escrito por la empresa

Een gezonde start van de dag boordevol smaak? Yes, please! En dat hebben we bij XAVIES’ goed begrepen. In ons atelier in Koekelare bakken we daarom al meer dan 10 jaar met veel liefde onze knapperige granola’s en smakelijke snacks. Met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder snelle suikers, toevoegingen of bewaarmiddelen. Zodat jij de hele dag door kunt genieten, zonder schuldgevoel. Want geef toe, gezond eten hoeft allesbehalve saai te zijn, toch? En daar denkt Sandra Bekkari nét zo over. Samen met ons ontwikkelde ze daarom haar eigen granola, gezonde crackers en notenmixen. Omdat ze net zoals ons gelooft dat gezond eten ook gewoon lekker mag zijn. Honger gekregen? Ontdek ons overheerlijke assortiment en laat je verrassen. Smakelijk!

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,6

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Topservice

Vlotte levering, topservice, ook iedere keer met een gepersonaliseerd kaartje van Xavie. Een heel ruim gamma, keuze genoeg. Ik bestel regelmatig en kan dus heel veel variëren. Koop lokaal: is belangrijk voor mij. Ik woon zelf niet zo ver van Koekelare. Het belangrijkste is voor mij echter dat dit gezonde granola is.

26 de junio de 2026

Het zijn altijd topproducten

Het zijn altijd topproducten. Ik ben al jaren hele grote fan. Correcte bezorging, goed verpakt. En het is altijd fijn dat er een briefje in zit om je te bedanken voor de bestelling. Ik vind dat heel attent.

12 de junio de 2026

Top producten!

Top producten! Super van smaak en heerlijk knapperig. Geeft me de energie die ik nodig heb om de ochtend door te komen.

6 de mayo de 2026

Gezond en lekker

Door de verschillende soorten granola en recepten van jullie.Heb ik ervaring met een gezond ontbijt.Waarvan je niet vlug naar de koekenkast grijpt daarna.
Ook lekkere krakers en granola bites.

16 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij dat ik dit geprobeerd heb

Super blij dat ik dit geprobeerd heb , heb nu 6 verschillende smaken maar die met speculaas is mijne favoriet. Gaat zowel in yoghurt , Skyr als een shake. Het geeft voldoening en verbeterd de transit voor de darmen compleet. Voor mij super geslaagd . Top producten 🤗🫶🥳

3 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Haar in yoghurt/ granola

Zag er lekkere yoghurt met granola uit. Maar helaas toen ik het opendeed en begon te roeren, heb ik er een lang wit haar uitgehaald…
Jammer voor een potje van €5!

13 de febrero de 2026
Logotipo de XAVIES' Granola

Respuesta de XAVIES' Granola

Dankjewel om dit te melden. We begrijpen dat dit geen fijne ervaring moet geweest zijn. Daarvoor willen we ons dan ook oprecht verontschuldigen.

We nemen dit voorval serieus en bekijken dit meteen samen met onze producent. Kan je ons even contacteren via hallo@xavies.be met de houdbaarheidsdatum of lotcode op de verpakking? Dan onderzoeken we dit grondig en zorgen we voor een gepaste opvolging.

Dank om ons hiervan op de hoogte te brengen.

Team XAVIES’

Zalig ontbijten

Ruime keuze, voor elk wat wils, makkelijk om te bestellen op de site, en korte leveringstijd, steeds met een fijn kaartje van Xavier, ik probeer regelmatig andere granola uit, heb wel enkele favorieten, ik ben grote fan, en vind dit top dat ze uit onze streek zijn. Goe bezig

11 de noviembre de 2025

Liefde in een potje

Wat een smaaksensatie! Vanaf de eerste lepel proef je de frisheid van de romige skyr, perfect in balans met de tropische, lichtzoete toets van passievrucht. En dan die knapperige granola — een heerlijke mix van noten en pitten die elke hap een aangename crunch geeft. Ik ben alsinds groote fan

3 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.