Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een defecte kabel ontvangen maar kreeg na het melden hiervan dezelfde dag een nieuwe opgestuurd. Sowieso zijn de powerbanks van Xtorm mijn favoriete modellen. Ik gebruik ze al jaren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede service en snelle ondersteuning via de klantendienst bij het oplossen van ons probleem. Wij ontvingen een nieuw toestel "Xtorm Powerstation" ter vervanging van ons defect toestel dat het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een Xtorm powerstation de voorloper van powerstation-smart-600w die net binnen de 2 jaar niet meer helemaal goed functioneerde. Heb eea opgestuurd en kreeg zonder veel gedoe een vervanging aa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee Xtorm producten (powerbank en lader) al geruime tijd in gebruik met prima ervaring. Helaas gaf de lader het na intensief gebruik gedeeltelijk op. Xtorm verving het apparaat na goed overleg. Aanra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Duurzaam, Snel en Handig. Bekijk hier de hoge kwaliteit Power Accessoires van Xtorm. Powerbanks en Powerstations die jaren mee gaan. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Información de contacto

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nicht zu empfehlen

Nicht zu empfehlen! Powerbank bestellt und ein Port kaputt. Nach vielen Emails, wie ich dieses Festgestellt hatte,ich sollte das Ladekabel wechseln usw.. Powerbank endlich zurück geschickt und es sollte Ersatz folgen.Was kam, eine Tablet Tastatur.Katastrohe.Per Email wieder kontaktiert.Sie wollten direkt eine neue Powerbank an mich versenden.Die Powerbank kam nach 3 Tagen endlich bei mir an.Und was war,man kann es kaum glauben, ein Port war kaputt.Ich solle das Gerät bitte wieder zurück schicken.Katastrophe die Qualitätssicherung bzw. Endkontrolle, wenn überhaupt vorhanden.

18 de febrero de 2026

Sehr geehrter Herr Jan,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen.

Es tut uns aufrichtig leid zu hören, dass Sie eine so unangenehme Erfahrung mit der Powerbank und der Abwicklung Ihrer Bestellung gemacht haben. Dies entspricht selbstverständlich nicht dem Standard, den wir unseren Kunden bieten möchten. Wir verstehen vollkommen, dass mehrere defekte Produkte und Missverständnisse bei der Lieferung zu Frustration geführt haben.

Ihr Feedback nehmen wir sehr ernst. Wir werden dies intern besprechen, um unsere Qualitätskontrolle und Abläufe weiter zu verbessern, damit ähnliche Situationen in Zukunft vermieden werden.

Mit freundlichen Grüßen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben uitermate professioneel en…

Ik ben uitermate professioneel en klantgericht geholpen door Xtorm. Ik was een tikkie gefrustreerd omdat een eerdere Power Bank 20.000 kapot was gegaan en de reseller ANWB de ingeleverde Power Bank twee maanden op de plank heeft laten liggen. De nieuwe Power Bank 20.000, door de ANWB aangeboden ter compensatie, deed het (weer) niet. En toen heb ik de directe hulp van Xtorm ingeroepen. Ondanks mijn geïrriteerdheid bleven ze rustig en hebben ze gevraagd om een filmpje op te sturen van het opladingsproces. And guess what: de fout lag bij mij. Ik had het kabeltje in het verkeerde oplaadpunt gestopt. Eind goed al goed. Ik kan weer aan de slag met mijn Power Bank 20.000 waar ik, voordat hij kapot ging, erg goede ervaringen mee had.

10 de febrero de 2026

Beste heer Boshoven,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat uw Power Bank 20.000 weer helemaal naar wens werkt. Dat u zo open deelt wat er aan de hand was, waarderen wij enorm.

Mocht er in de toekomst iets zijn of heeft u een vraag, dan staan wij altijd voor u klaar. Geniet van uw Power Bank!

Topservice!

Ik ben sowieso al fan van Xtorm, maar na een melding van haperende oplader een nieuwe toegestuurd krijgen is toch de kerst op de taart! Topservice! Snel en vriendelijk afgehandeld. Aanrader!

5 de febrero de 2026

Beste Sylvia,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Wat fijn om te horen dat we uw melding snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service én onze producten.

Uw enthousiaste woorden betekenen veel voor ons team!

Team Xtorm 🔋

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Had een niet goed werkende powerbank. Prettig contact en snelle oplossing door het sturen van een nieuwe.

3 de febrero de 2026

Beste mevrouw Koster,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat we uw powerbank snel hebben kunnen vervangen en dat alles naar wens is opgelost. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit te delen en hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de Xtorm…

Ik ben zeer tevreden over de Xtorm producten. Werk gerelateerd reis ik vaak en ik neem ze overal mee naartoe.
Toen ik na de aankoop toch eens de helpdesk nodig heb werd ik direct geholpen. Het deed mij alvast besluiten om ook in de toekomst voor Xtorm producten te kiezen.

2 de febrero de 2026

Beste heer Vercaigne,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw Xtorm producten en dat ze u tijdens uw reizen goed van dienst zijn!
Geweldig ook dat onze helpdesk u direct kon helpen.

We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top top top klantenservice

Top top top klantenservice! Nogmaals bedankt!

20 de enero de 2026

Beste Chloë,

Wat fantastisch om zo’n enthousiaste reactie te lezen! 😄
We zijn blij dat onze klantenservice u zo goed heeft kunnen helpen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Prima en snel geleverd.

Alles lijkt te werken, maar ik heb het pas net aangesloten.

21 de enero de 2026

Beste Ewout,

Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling prima en snel is geleverd. Goed om te weten dat alles lijkt te werken na het aansluiten. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben tijdens het gebruik, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Zeer enthousiast

Ze doen wat ze beloven. Voor 19:00 besteld, de volgende dag al in huis. Had rekening gehouden met vertraging vanwege het weer, maar toch netjes op tijd geleverd. Ook dikke complimenten voor PostNL!

7 de enero de 2026

Beste Ra,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Geweldig dat uw bestelling sneller dan verwacht arriveerde en dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze service en PostNL – we stellen het echt zeer op prijs!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had 1 product verkeerd ontvangen in…

Ik had 1 product verkeerd ontvangen in mijn totale bestelling. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice en ben zeer goed en snel geholpen door Monique!

6 de enero de 2026

Beste Zeynep,

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent met uw bestelling. We doen ons best om iedere situatie soepel op te lossen, en uw feedback laat ons weten dat dit goed is gelukt. Bedankt voor uw vertrouwen!

Ontzettend fijn bedrijf

De probleemoplossing is hartstikke snel en netjes.
Ontzettend fijn bedrijf!!

6 de enero de 2026

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!
Wat fijn om te horen dat onze probleemoplossing snel en netjes verliep. Het doet ons veel plezier dat u ons als een prettig bedrijf ervaart. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons!

Vriendelijk en snel contact

Erg vriendelijk en snel contact! Na een niet-levering vanuit de bezorgdienst is mij bijna direct aangeboden om gratis een nieuwe verzending te organiseren. Een zeer prettige en professionele ervaring! Bedankt Xtorm! :)

30 de diciembre de 2025

Beste Vincent,

Dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat we snel konden helpen en dat alles naar wens is verlopen. We zijn blij dat u een prettige ervaring met Xtorm had! 🙂

Goede garantie

Goede garantie, vriendelijke helpdesk die een snelle oplossing bied

23 de diciembre de 2025

Beste Bart,

Wat fijn om dit te lezen!
We zijn blij dat onze garantie en onze helpdesk u zo goed hebben kunnen helpen. Het doet ons echt plezier om te weten dat onze inzet het verschil maakt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig,

Schandalig,
Misschien een andere betrouwbare verzendfirma gebruiken
Dit is nu al enkele keren dat post NL niet aan de deur komt.Wel een mail sturen .Ik zorg dat er iemand aan wezig is, weer een verlofdag kwijt
Zelfs op de camerabeelden zie je niemand
Dan leveren ze het pakketje 3 dorpen verder, terwijl er op 2km een afhaalpunt is .Dit punt staat zelfs in men leveringsafhaalpunt geschiedenis
Schandalige praktijken

22 de diciembre de 2025

Beste heer van Hoof,

Hartelijk dank voor uw review. Wat u beschrijft is natuurlijk erg vervelend en wij begrijpen volledig dat dit voor veel frustratie zorgt, zeker als u een dag vrij moet nemen om op uw pakket te wachten.

Wij doen ons uiterste best om samen te werken met betrouwbare bezorgdiensten, maar helaas hebben wij geen directe invloed op het moment van afleveren door PostNL. Het is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij waarderen uw feedback zeer en zullen dit met de bezorgdienst delen om te kijken hoe dit in de toekomst beter kan verlopen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit met ons deelt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik miste producten, maar het is goed gekomen

In eerste instantie miste ik de powerstation en solarpaneel. Ik had contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd ik vriendelijk te woord gestaan en zijn de ontbrekende producten verstuurd. Producten zien er ook goed uit en werken naar behoren.

10 de diciembre de 2025

Toetsenbord defect

Toetsenbord defect.
Vanwege verblijf in het buitenland, werd er direct meegedacht voor een oplossing.
Zonder problemen wordt een nieuwe opgestuurd. Dankjewel Monique.
Topservice!!!!!

2 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.