Ik had een defecte kabel ontvangen maar kreeg na het melden hiervan dezelfde dag een nieuwe opgestuurd. Sowieso zijn de powerbanks van Xtorm mijn favoriete modellen. Ik gebruik ze al jaren!
La empresa ha respondido
Heel goede service en snelle ondersteuning via de klantendienst bij het oplossen van ons probleem. Wij ontvingen een nieuw toestel "Xtorm Powerstation" ter vervanging van ons defect toestel dat het... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had een Xtorm powerstation de voorloper van powerstation-smart-600w die net binnen de 2 jaar niet meer helemaal goed functioneerde. Heb eea opgestuurd en kreeg zonder veel gedoe een vervanging aa... Ver más
La empresa ha respondido
Twee Xtorm producten (powerbank en lader) al geruime tijd in gebruik met prima ervaring. Helaas gaf de lader het na intensief gebruik gedeeltelijk op. Xtorm verving het apparaat na goed overleg. Aanra... Ver más
La empresa ha respondido
Duurzaam, Snel en Handig. Bekijk hier de hoge kwaliteit Power Accessoires van Xtorm. Powerbanks en Powerstations die jaren mee gaan. Ontdek ons uitgebreide assortiment.
Hoofdveste 19, 3992DH, Houten, Holanda
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Nicht zu empfehlen! Powerbank bestellt und ein Port kaputt. Nach vielen Emails, wie ich dieses Festgestellt hatte,ich sollte das Ladekabel wechseln usw.. Powerbank endlich zurück geschickt und es sollte Ersatz folgen.Was kam, eine Tablet Tastatur.Katastrohe.Per Email wieder kontaktiert.Sie wollten direkt eine neue Powerbank an mich versenden.Die Powerbank kam nach 3 Tagen endlich bei mir an.Und was war,man kann es kaum glauben, ein Port war kaputt.Ich solle das Gerät bitte wieder zurück schicken.Katastrophe die Qualitätssicherung bzw. Endkontrolle, wenn überhaupt vorhanden.

Respuesta de Xtorm
Ik ben uitermate professioneel en klantgericht geholpen door Xtorm. Ik was een tikkie gefrustreerd omdat een eerdere Power Bank 20.000 kapot was gegaan en de reseller ANWB de ingeleverde Power Bank twee maanden op de plank heeft laten liggen. De nieuwe Power Bank 20.000, door de ANWB aangeboden ter compensatie, deed het (weer) niet. En toen heb ik de directe hulp van Xtorm ingeroepen. Ondanks mijn geïrriteerdheid bleven ze rustig en hebben ze gevraagd om een filmpje op te sturen van het opladingsproces. And guess what: de fout lag bij mij. Ik had het kabeltje in het verkeerde oplaadpunt gestopt. Eind goed al goed. Ik kan weer aan de slag met mijn Power Bank 20.000 waar ik, voordat hij kapot ging, erg goede ervaringen mee had.

Respuesta de Xtorm
Ik ben sowieso al fan van Xtorm, maar na een melding van haperende oplader een nieuwe toegestuurd krijgen is toch de kerst op de taart! Topservice! Snel en vriendelijk afgehandeld. Aanrader!

Respuesta de Xtorm
Zeer tevreden. Had een niet goed werkende powerbank. Prettig contact en snelle oplossing door het sturen van een nieuwe.

Respuesta de Xtorm
Ik ben zeer tevreden over de Xtorm producten. Werk gerelateerd reis ik vaak en ik neem ze overal mee naartoe.
Toen ik na de aankoop toch eens de helpdesk nodig heb werd ik direct geholpen. Het deed mij alvast besluiten om ook in de toekomst voor Xtorm producten te kiezen.

Respuesta de Xtorm
Top top top klantenservice! Nogmaals bedankt!

Respuesta de Xtorm
Alles lijkt te werken, maar ik heb het pas net aangesloten.

Respuesta de Xtorm
Ze doen wat ze beloven. Voor 19:00 besteld, de volgende dag al in huis. Had rekening gehouden met vertraging vanwege het weer, maar toch netjes op tijd geleverd. Ook dikke complimenten voor PostNL!

Respuesta de Xtorm
Ik had 1 product verkeerd ontvangen in mijn totale bestelling. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice en ben zeer goed en snel geholpen door Monique!

Respuesta de Xtorm
De probleemoplossing is hartstikke snel en netjes.
Ontzettend fijn bedrijf!!

Respuesta de Xtorm
Erg vriendelijk en snel contact! Na een niet-levering vanuit de bezorgdienst is mij bijna direct aangeboden om gratis een nieuwe verzending te organiseren. Een zeer prettige en professionele ervaring! Bedankt Xtorm! :)

Respuesta de Xtorm
Goede garantie, vriendelijke helpdesk die een snelle oplossing bied

Schandalig,
Misschien een andere betrouwbare verzendfirma gebruiken
Dit is nu al enkele keren dat post NL niet aan de deur komt.Wel een mail sturen .Ik zorg dat er iemand aan wezig is, weer een verlofdag kwijt
Zelfs op de camerabeelden zie je niemand
Dan leveren ze het pakketje 3 dorpen verder, terwijl er op 2km een afhaalpunt is .Dit punt staat zelfs in men leveringsafhaalpunt geschiedenis
Schandalige praktijken

Respuesta de Xtorm
Er werd werkelijk alles gedaan om een goeie service te bieden. En dat geeft vertrouwen om in de toekomst nog producten te kopen van jullie merk. Eens tevreden ga ik niet snel naar een ander merk.
Jammer dat de Powerbank defect raakt, dat geldt voor allebei, maar heel fijn hoe Xtorm het oplost.
Dank daarvoor.
Samen een oplossing gezocht om een haperende Tag te resetten. Toen dat niet de oplossing bleek te zijn is de Tag gratis vervangen. Geweldige service. Helemaal top
In eerste instantie miste ik de powerstation en solarpaneel. Ik had contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd ik vriendelijk te woord gestaan en zijn de ontbrekende producten verstuurd. Producten zien er ook goed uit en werken naar behoren.
Mooie powerbank en kabel geleverd . Ben er heel blij mee. Service is super.
Toetsenbord defect.
Vanwege verblijf in het buitenland, werd er direct meegedacht voor een oplossing.
Zonder problemen wordt een nieuwe opgestuurd. Dankjewel Monique.
Topservice!!!!!
Xtrom heeft mijn powerbank die niet goed functioneerde direct teruggenomen, de klachten beoordeeld en meteen een nieuwe geleverd. Heel erg fijn,
Más información sobre otros tipos de reseñas.