Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered a part, which had proper quality, but didn't fit. Trusting on their return policy, I wanted to exchange it. Asking for a return email address I did not get a reply. Tried 2nd time , no success... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste XXL Shop , Heb bestelling gedaan voor 17.30 uur volgende dag in huis . Service 10 bestelling 10 verzending 10 mail response 10 . Had centrale vergrendeling besteld werkt top Oms... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten besteld en in goede orde ontvangen. Echter 1 product voldeed niet aan de verwachtingen en wil ik retour zenden. Aanwijzingen van de website gevolgd: met ingevuld retour formulier opge... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Escrito por la empresa

- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

2,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

2,8

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Camera besteld voor mijn zoontje.

Camera besteld voor mijn zoontje.
Product was totaal niet hetgeen wat wij ervan hadden gehoopt.
Twee dagen later het product geretourneerd.

26 augustus is het retourpakket bij xxl shop ontvangen, tot op de dag van vandaag 6 October nog geen betaling retour ontvangen.
Diverse keren gebeld, met vaak het resultaat dat de telefoniste mij niet kon helpen, elke keer werd er vermeld dat er intern een bericht met mijn klacht verstuurd zou worden naar de desbetreffende afdeling. Omdat mij dit meerdere malen was belooft en ik elke keer daarna geen reactie van hun kreeg, heb ik gevraagd of ze mijn in een cc zo’n mailtje konden doorsturen.
Uiteraard was dit niet mogelijk met hun systeem.
De telefonistes zijn zo meegaand en beloven je van alles, maar laat het gesprek niet te lang duren, want ze verbreken gewoon de verbinding omdat de klant in herhaling treed.

Daarna krijg je een mail dat ze bijna de achterstand hebben ingehaald en weer op niveau zijn.
Dat mailtje heb ik drie weken geleden ook gehad, echter stond er nu bij dat het erg vervelend was dat ik heb gebeld en heb gemaild en dat ze daarom meer achterstand hebben opgelopen met de retourneringen.
Je gaat het nog bijna geloven.
Daarom moet ik er rekening mee houden dat er kosten in rekening worden gebracht. Het moet toch niet veel gekker worden.

Ik heb inmiddels bij de politie online aangifte gedaan op advies van marktplaats, deze aangifte wordt automatisch met marktplaats gedeeld omdat marktplaats deze aanbieders alleen kunnen verwijderen/verbieden met een officiële aangifte (dit raad ik iedereen aan die ellende met XXL shop hebt gehad, samen staan we sterk).
Ook heb ik inmiddels bij de Consumentenbond en mijn verhaal gedaan en hoop ik dat dit bedrijf snel aangepakt wordt.

5 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zeer misleidende verkoop. echt triest …

op de site ziet t uit alsof je een set krijgt van z on 10 visjes(plastic) die je in een aquarium kan doen. betaal je 5 zoveel, en nog 1,90 extra voor track en trace. nou tack en trace niet gehad, komt eindelijk t pakje. zit er een visje in.
t is toch te schandalig voor woorden. bijna 8 euro kwijt voor 1 mini visje. ben benieuwd wat ik voor antwoord krijg.

16 de septiembre de 2020

Waardeloos

Waardeloos. Nemen geen retourneringen aan. Sturen je producten terug.
Weigeren te betalen.
Slechter dan slecht.
Nooit met dit bedrijf in zee gaan.

22 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na veel bellen en mailen geven ze geen…

Na veel bellen en mailen geven ze geen reactie, video deurbel gekocht met batterijen die zij voorstelde. Batterijen zijn niet geschikt voor dit apparaat, dus kan het niet gebruiken ben al een week bezig, zeer slechte zaak, koop hier niets

19 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen terugbetaling na retour zenden product.

Product niet naar verwachting en direct retour gestuurd. 18/7 dit kenbaar gemaakt bij hun en 23/7 reactie dat ze het ontvangen hadden. Tot op heden, 12/8 nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Tussentijds nog email-contact gehad, maar enkel antwoord dat het in behandeling is. Ze hebben het zelf over een 14 dagen-regeling, maar terugbetalen kennen ze blijkbaar niet.
Helaas te laat gezien dat er al slechte reviews zijn over dit bedrijf en dit eveneens mbt retour en terugbetalingen.

12 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb een PS4 controller gekocht in 5…

ik heb een PS4 controller gekocht in 5 may van 2020, en ik heb terug gestuurd en ik heb meer dan 3 gemaild over het geld naar mij terug te sturen en ik heb het nooit ontvangen.

Nooit van hun iets kopen, alle zijn producten van vanuit Aliexpress.

heel slecht website en heel slecht klant servies.
ze zijn mensen die uit zijn huis alles verkopen en ze zijn niet goed geregeld.

big dislike.
nooit aanraden.

6 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product besteld niet ontvangen.

Product besteld niet ontvangen.
Contact gelegd in begin wel erg vriendelijk later reageren ze niet meer.
Afgelopen maandag zou er een oplossing komen die kwam er niet.
Dus wil mijn geld terug maar geen reactie.
Hun maar gemaild dat als ik voor vrijdag mijn geld niet heb mijn advocaat de zaak over gaat nemen.
Klantenservice can niks en dan praat ik hier maar over €18,-

5 de agosto de 2020

Diep tries..

Diep tries... stuurt opnieuw een mail dat je ng betalen moet...NOG EEN KEER? De contact telefoon is niet echt en gewoon fake!
WEES VERSTANDIG..NIETS BESTELLEN

29 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen aanbeveling voor deze slechte…

Geen aanbeveling voor deze slechte organisatie . Product ontvangen niet goed, teruggestuurd en geweigerd omdat er een aantal draadbindertjes niet bij zaten. En de handleiding een beetje gekreukt was. Allemaal smoesjes om er onderuit te komen . Juridisch advies gekregen en word na 31 juli kn behandeling genomen .

27 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb een goede ervaring met dit bedrijf gehad!

Dit bedrijf wordt slecht beoordeeld, maar ikzelf heb een gunstige ervaring met dit bedrijf. Kocht een mediabox die niet geschikt was voor mijn TV, dus terug gestuurd en twee dagen later mijn geld terug ontvangen. Niets dan goeds dus over dit bedrijf xxl-shop!

20 de julio de 2020

De retourafhandeling is shit

De retourafhandeling is shit,kan alleen retour via een of andere koeriersdienst die waarschijnlijk ook van hun is!Als je besteld betaal je 3,95 en stuur je het terug,dan moet je het dubbele betalen!

17 de julio de 2020

Vreselijk bedrijf!

Vreselijk bedrijf!

Wij zijn al vanaf begin maart bezig een smartwatch retour te sturen. De smartwatch doet het gewoon niet. Na meerdere mails en belletjes hebben wij vorige maand de smart watch eindelijk terug kunnen sturen. En nu krijgen wij een email dat de retourtermijn is verlopen en het retour is geweigerd en wij het retouradres op de site kunnen vinden.( was overigens niet zo is ineens aangepast).ondertussen gaan wij aangifte doen tegen deze oplichterij! Belachelijk.

7 de julio de 2020

Gewoon goed!

Super snel en netjes geleverd, mijn mail met een vraag werd na 2 uur al beantwoordt! Goed geregeld bij deze webshop, kan niet anders zeggen.

18 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

helaas ben ik het met de andere kopers…

helaas ben ik het met de andere kopers eens,ook ik kreeg mijn 2 smart horloges defect naar mij toe verzonden.

Heb terstond xxlshop gebeld gehad en gemaild,via de foon vertelde de klantenservice mij,naar meerdere keren bellen,dat de baas dit heel normaal vind om zo met kopers om te gaan.

Ook ik heb meer dan 50 telefoontjes gepleegd en zonder enig antwoord van de verkoper.

ook komt de verkoper zijn gemaakte afspraken niet na,heb volgens de verkoper zijn eigen algemene voorwaarden gehandeld,en zit nog steeds op een retour label te wachten.
Ook krijg ik de beide smart horloges niet compleet geleverd,de ene mist laatsnoer en dikke opgezette batterij erin,waarvan het klepje eraf ligt.

De andere heeft een kapotte glas en geen adapter als laadsnoer,beide smart horloges zou defect geleverd.

Dit gelijk de volgende dag vermeld,maar zit nog steeds op antwoord te wachten,dat blijft maar uit.

Nu krijg ik via klarna een betalink om voor beide smart horloges te moeten gaan betalen,die inmiddels door eigen initiatief retour verzonden zijn.

Hoe onbekwaam kan men zijn als ondernemer,dit is geen ondernemer dit is een pure uitbuiter en oplichter.

Ik heb inmiddels aangifte gedaan van zijn houding,en de politie zal contact met meneer gaan leggen.

Zeer slechte ondernemer met een dictatoriale houding,in de mails komt hij ook over als satan eerste klas.

De heer schend frequent de wet van privacy,daar is de verkoper erg goed in,ook daar over is inmiddels een afspraak gemaakt,om aangifte te gaan doen,jegens de verkoper.

Wat heeft mijn prive leven met 2 defecte smart horloges te doen ???.

Meneer denkt dat hij god is,en dat meneer als mag.

Meneer heeft in zoverre meerdere malen de wet van privacy overtreden,ook zijn eigen algemene voorwaarden,die meneer bij deze niet naleeft.

Klachtenkompas.nl staat vol met klachten over de verkoper,die zich geen verkoper mag noemen,aangezien over meneer niks als klachten over heel internet staat.

16 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet alleen de retourafhandeling is…

Niet alleen de retourafhandeling is shit, maar het product zelf deugt ook niet.
TV- beugel gekocht die de TV niet horizontaal houdt wanner de TV gedraaid wordt. Kan dus maar in 1 stand gebruikt worden.
Mail en klachten worden genegeerd.

Niet kopen bij deze prutsers!

30 de mayo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hebben een mira cast gekocht

Wij hebben een mira cast gekocht, zogenaamd de beste vervanger voor Chromecast. Punt 1 werkt het voor geen meter. Videoland en Disney + niet te streamen. Dus wilde ik toch een chromekast, eigenlijk gewoon bij hun omruilen maar omdat het zo lang duurde heb ik uiteindelijk maar zelf een gekocht ergens anders. Om deze in te ruilen /terug te sturen Heb ik uiteindelijk 4x gebeld (tja corona tijd, moeilijk om even naar iemand toe te lopen, gaven ze als excuus) uiteindelijk na 4 belletjes en 3 mailtjes verder nog steeds geen mail met instructies zoals op hun retourformulier staat. Blijkt het gewoon naar een adres gestuurd te kunnen worden. Niks geen goedkoper retour proces!

Uiteindelijk is mijn pakket dus terug bij ze, maar nu is mijn retour afgewezen omdat het product onverkoopbaar is (sowieso, waardeloos ding) omdat er een zakje niet meer omheen zit en een vlek op de gebruiksaanwijzing? Ik heb foto's gemaakt van de verzending dus ik weet hoe het verzonden is en kan dat ook bewijzen.

Nu heb ik het terug gekregen en zit er inderdaad een andere ( vieze) gebruiksaanwijzing bij.

Klopt helemaal geen f... Van dit bedrijf, hoop dat markplaats ed heel snel stopt met het faciliteren van dit soort oplichtingspraktijken!!!!

3 de mayo de 2020
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.