Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered a part, which had proper quality, but didn't fit. Trusting on their return policy, I wanted to exchange it. Asking for a return email address I did not get a reply. Tried 2nd time , no success... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste XXL Shop , Heb bestelling gedaan voor 17.30 uur volgende dag in huis . Service 10 bestelling 10 verzending 10 mail response 10 . Had centrale vergrendeling besteld werkt top Oms... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten besteld en in goede orde ontvangen. Echter 1 product voldeed niet aan de verwachtingen en wil ik retour zenden. Aanwijzingen van de website gevolgd: met ingevuld retour formulier opge... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Escrito por la empresa

- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

2,8

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

gps tracker gekocht

gps tracker gekocht. ondeugdelijk ding en Chinese gebruiksaanwijzing. contact gezocht met xxl maar geen reactie. wegblijven bij deze club

19 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een bedrijf en organisatie

Wat een bedrijf en organisatie. Niks klopt er. Geld innen, dan zijn ze snel, geld uitbetalen , ho maar.
Bestel er aub niets bij dit bedrijf.
Heb medelijden met de dames aan de telefoon. Zij kunnen het oplossen maar de afdeling financieën houdt zich er mooi buiten.
Durven zelf niet aan de telefoon te komen.

Ik stop er maar mee, want kan wel 5 blalzijdens schrijven, en dat is allemaal verloren energie.

J.L.

5 de marzo de 2020

Koop hier nooit iets!!!

Koop hier nooit iets!!!
28 februari iets besteld en betaald.
Pakje zoek geraakt tussen vervoerder en post NL.l Mijn mailtjes worden niet beantwoord ik krijg geen contact.
Ben mijn geld kwijt!!!.
W.J.Pijnappel

4 de marzo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

bestel niets maar dan ook niets daar

bestel niets maar dan ook niets daar . of ze zijn daar doof of blind of niet helemaal 100% .heb daar wat besteld krijg het verkeerde product en dat was het dan . van af dat moment niets meer . ik heb gemaild , gebeld en ze kunnen en willen niets doen .

26 de febrero de 2020

Tevreden!

Ok, het was wat langer wachten maar verder was ik helemaal tevreden! Succes, dank&groet.

14 de febrero de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Retourbeleid moet echt veel beter kunnen!

Levering was vrij snel binnen, maar het retour sturen is een drama.

Je moet zogenaamd een retoursformulier gaan invullen waarbij geen retour adres op staat. Nergens op de website wordt er een retour adres vermeld. Wel een adres maar dat is ook geen bezoek of adres om iets terug te sturen.

Je moet retour aanmelden via de mail zodat de adres voor retour per mail wordt geïnformeerd.
Dit allemaal is mooi tijd verstrekken van de bedenktermijn.
Dan heb ik het nog niet over de aangeschafte artikel die niet werkt, en zelf voor de retourskosten moet betalen vind ik niet eens zo erg.
Artikel kan opzicht omgeruild worden voor een ander exemplaar maar dat ik 2 dagen moet doen om iets retour probeer te sturen kan ik me aan ergeren.

Klantenservice gebeld voor een retour adres, moest volgens de dame de gehele procedure navolgen via formulier en e-mail ect..
Uiteindelijk het adres wel kunnen krijgen.
Factuur: 4807

Mvg,

22 de enero de 2020

Waardeloos OPLICHTERS

Waardeloos OPLICHTERS
MIRASCREEN BESTELD
ONTVANGEN WERKT NIET ,wil het terug sturen sturen ze link die niet werkt
Heb Klarna gebruikt en die willen geld dus regelen niks ,want xxlshop reageerd niet op mail bellen niet terug
BESTEL NIKS HIER ZIJN OPLICHTERS
IS MAAR KLEIN BEDRAG WAT IK BESTELD HAD MAAR TOCH

13 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb rond rond gekeken op internet en…

Zit zelf ook met een aankoop en krijg ook niemand te pakken, gewoonweg schande.mensen hieronder met hun problemen kunnen we de handen in een slaan om kassa of radar te benaderen over dit bedrijf.
hier moet wat aan gedaan worden voordat er nog meer mensen bedonderd worden.

6 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een draadloos keyboard gekocht bij XXL…

Een draadloos keyboard gekocht bij XXL shop. Bleek een mini keyboard te zijn en dat was niet de bedoeling. NIET uit het doosje gehaald, een retour aangevraagd en retour gestuurd.Nu wordt de retour niet geaccepteerd want het product is beschadigd. BIZAR want ik heb het product NOOIT uit het doosje gehaald !!! NIET KOPEN BIJ XXLSHOP !!!!!

5 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retourneren is drama dus niet kopen!!

Bestellen en krijgen gaat snel. Tot je het retour wilt sturen, dan is contact niet mogelijk, niet via de mail en niet telefonisch. Uiteindelijk na veel mails kreeg ik een retour label en toen zeiden ze dat het buiten de 14 dagen retour was gestuurd en kapot binnenkwam (wat niet waar is want het is nooit uit de verpakking geweest)
Kortom niet bij dit bedrijf kopen en je probleem melden bij de consumentwijzer!!

29 de diciembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retourproces en kwaliteit artikelen en klantenservice

Het bestellen en betalen bij XXL-Shop gaat zeer snel. Het artikel was binnen 1 dag binnen. Het artikel was echter defect en toen begon de ellende pas goed. Op mails wordt niet gereageerd. Het retour adres is blijkbaar geheim, want je moet eerst een mail sturen (waar dus geen reactie op komt), dan krijg je een retourlink en pas dan kun je het pakket retourneren. Ik heb 4x een mail gestuurd, geen reactie. Terugbellen, gebeurt ook niet. Ik heb 3x met de klantenservice gebeld, uiteindelijk het retour adres ontvangen. Het terugsturen van het pakket kost € 6,95. Die kosten ben je dus kwijt. Nu is het afwachten of ik mijn aankoopbedrag terug ga krijgen en hoe lang dit allemaal weer gaat duren. Ik ga hier in elk geval niks meer bestellen.

27 de diciembre de 2019

Zeer slecht

Zeer slecht, reageren niet op mail om een retour te zenden en ook de slogan voor zo laat besteld volgende dag in huis, nou niet dus. NIET BESTELLEN! wij hebben ondeugdelijk product gekregen en ik ben daar niet alleen in ik zie veel klachten, had ik maar gegoogeld.

11 de diciembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht mediaspeler ontvangen die…

Zeer slecht mediaspeler ontvangen die kapot was.Geen enkele reactie
Ik raad iedereen aan die problemen heeft met xxl-shop.nl te melden bij de stichting consuwijzer van de overheid .
Bij genoeg meldingen gaan ze het bedrijf aanpakken.

11 de diciembre de 2019

Zeer slecht!!!

Zeer slecht!!!! Niks kopen!!!!! Mailen niet terug en bellen ook niet terug. Product komt defect uit de doos. Geld terug ho maar. OPLICHTERS!!!!

28 de noviembre de 2019
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.