Bra passform och sköna material i de flesta av kläderna från er. Jag är en storlek M hos Zizzi och allt jag beställer passar oftast perfekt på min kropp. Jag upplever även att leveransen går väldig... Ver más
Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más
La empresa ha respondido
Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más
Escrito por la empresa
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dinamarca
- +46 85 51 21 979
- kundservice@zizzi.se
- zizzi.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Omdöme
Bra passform på kläderna, bra kvalitet. Skapligt snabb leverans.

Respuesta de Zizzi
Passform och kvalitet överensstämmer…
Passform och kvalitet överensstämmer med beskrivningen online.

Jag är jättenöjd med Zizzi
Jag är jättenöjd med Zizzi. Fina kläder och snabb leverans. Skulle önska att Zizzi hade haft recensioner från sina kunder så att man kunde läsa om vad andra tycker angående storlekar och kvalitet.

Respuesta de Zizzi
Storlekarna stämmer inte med era anvisningar
Jag följde anvisningar för mätning av kropp och fot (för skor), ändå var topparna för stora och skorna 1,5 cm för långa.

Respuesta de Zizzi
Alltid trevligt bemötande och bra…
Alltid trevligt bemötande och bra kläder med bra passform

Respuesta de Zizzi
Snabb leverans varan som jag förväntade…
Snabb leverans varan som jag förväntade mig

Lätt att beställa
Lätt att beställa. Varan kom snabbt. Passade bra och såg väldigt trevliga ut.

Respuesta de Zizzi
Alltid trevligt,kunnig personal på…
Alltid trevligt,kunnig personal på Burlöv c. får alltid bra tips. Bästa personalen.

Väldigt fina tröjor
Väldigt fina tröjor. Jag är mycket nöjd. De ser exakt ut som på bilden, vilket gjorde att jag visste att de skulle passa min kroppsform.

Respuesta de Zizzi
bli bättre på att informera hur kunden…
bli bättre på att informera hur kunden gör en retur

Saknar en riktig affär
Saknar en riktig affär, vill känna på tyger, prova kläder och prata med expediter.

Respuesta de Zizzi
Skönt att handla hemma i lugn o ro!
Ni har ett brett utbud av kläder, bra info om storlek/ material, fin kommunikation o snabb leverans.
För mig som inte gillar att gå i affärer o provrum passar er affärsidé utmärkt. Datumet för min upplevelse är när jag erhöll min senaste leverans.

Hjälpsam personal
Hjälpsam personal, med tips om hur jag kunde staila mina kläder. Snygga kläder till priser för alla

Respuesta de Zizzi
Alltid bra produkter och allt funkar…
Alltid bra produkter och allt funkar perfekt även vid returer!

Respuesta de Zizzi
Mycket bra fina kläder snabb leverans o…
Mycket bra fina kläder snabb leverans o lätta returer🙏❤️🩹

Respuesta de Zizzi
Kvaliteten var skön men era mått…
Kvaliteten var skön men era mått stämmer inte så nu sitter jag på 3 stora t-shirt