Zizzi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

8 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

495 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag har köpt samma typ av klänning…

Jag har köpt samma typ av klänning många gånger och vet att den passar. Det negativa är priserna, som är onödigt höga på allt i den här butiken. Inte ens när det är rea är priserna rimliga.

14 de junio de 2026

Hej L H

Vi är glada att höra att du har hittat en klänning som du känner dig trygg med och gärna köper igen.
Samtidigt har vi full förståelse för att du reagerar på prisnivån, särskilt när rean inte upplevs som tillräckligt attraktiv.

Vi uppskattar verkligen att du delar både det som fungerar för dig och det du är mindre nöjd med, eftersom sådan återkoppling är viktig för oss.
Om du vill dela mer om din upplevelse är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se.

Bästa klädaffären

Enkel webbsida att hitta runt på.
Snygga kläder, bra priser, stora storlekar, enkelt att returnera. Min go-to klädaffär, handlar en stor majoritet av mina kläder här och är alltid nöjd.

14 de junio de 2026

Hej Erica

Vad härligt att höra att du trivs så bra hos oss och att du tycker att webbplatsen är enkel att hitta runt på. Det betyder extra mycket för oss att du lyfter både våra kläder, priser, stora storlekar och att returprocessen känns smidig. Vi är så glada över att få vara din go-to klädaffär och att du alltid är nöjd.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lätt att skicka tillbaka varor

Lätt att skicka tillbaka varor. Är nöjd med kvalitén på varorna..Önskar bara Ni hade en affär så man kunde handla i.🇸🇪

Hej

Vad fint att höra att du är nöjd med kvaliteten på varorna och att returen har varit enkel att hantera.

Vi förstår samtidigt verkligen din önskan om att kunna handla i en fysisk butik också. För många betyder det mycket att kunna se plaggen på plats och prova dem i lugn och ro.

Om du vill se vilka möjligheter som finns hittar du adress, öppettider och kontaktuppgifter till våra butiker här: https://www.zizzi.se/hitta-butik/

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Äntligen hittat jeans rätt längd och…

Äntligen hittat jeans rätt längd och storlek.
Stort utbud att välja på.
Bra kvalité till bra pris.

11 de junio de 2026

Hej Anita

Vad härligt att höra att du äntligen har hittat jeans med rätt längd och storlek hos oss. Det gläder oss också att du uppskattar vårt stora utbud och att du tycker att kvaliteten motsvarar priset.

Bra kvalitet på kläderna

Bra kvalitet på kläderna. Storlekarna stämmer väldigt bra. Mycket sköna

10 de junio de 2026

Hej Ann

Vad fint att höra att du är nöjd med både kvaliteten, passformen och att kläderna känns så sköna att bära. Det betyder mycket för oss att våra storlekar stämmer bra och att du haft en så positiv upplevelse hos Zizzi.

Snygg och bra pris

Hittade en snygg blusklänning för mycket bra pris. Enkelt och smidigt.

Hej Eva

Vad härligt att höra att du hittade en snygg blusklänning till ett riktigt bra pris. Vi blir extra glada att du också upplevde beställningen som enkel och smidig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud och bra kvalitet på kläderna

Bra utbud och bra kvalitet på kläderna. Snabb leverans. Det allra bästa är att vi kurviga kvinnor också klä oss snyggt tack vare Zizzi.

8 de junio de 2026

Hej Ann-Christine

Vad härligt att höra att du är så nöjd med både vårt utbud, kvaliteten på kläderna och den snabba leveransen. Det betyder extra mycket för oss att läsa att du upplever att vi gör det möjligt för kurviga kvinnor att klä sig snyggt - det är precis det vi vill bidra med.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag är alltid nöjd med kvaliteten från…

Jag är alltid nöjd med kvaliteten från Zizzi! Det enda jag inte är nöjd med är frekvensen på mail och att det inte går att avregistrera sig utan att säga upp sitt medlemsskap.

8 de junio de 2026

Hej Nathalie

Vad fint att höra att du alltid är nöjd med kvaliteten hos Zizzi - det betyder mycket för oss. Vi förstår samtidigt din synpunkt om att mejlutskicken kan kännas för många, och som det ser ut i dag är nyhetsbreven kopplade till medlemskapet. Om du vill ha hjälp vidare är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se.

Trevlig online shopping upplevelse

Handlade en underbar sommarklänning och en blommig tunika i härliga färger.
Blev glatt överraskad när jag fick mitt paket och såg de vackra färgerna de perfekta passformena och material.

Hej Lena

Vad härligt att höra att du hade en så trevlig shoppingupplevelse hos oss. Det gör oss extra glada att både sommarklänningen och den blommiga tunikan levde upp till dina förväntningar, och att du uppskattade både färgerna, passformen och materialen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevliga positiva tjejer som visar…

Trevliga positiva tjejer som visar kläderna på ett enkelt sätt

Hej Sanja

Vad härligt att höra att du uppskattar våra trevliga och positiva tjejer och att de visar kläderna på ett enkelt sätt. Det betyder mycket för oss att läsa.

Bra kläder.

4 de junio de 2026

Hej Kerstin

Vad roligt att höra att du tycker att vi har bra kläder. Det gör oss verkligen glada att läsa.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fina kläder även i större storlekar

29 de mayo de 2026

Hej Sonja

Vad roligt att höra att du uppskattar att vi erbjuder fina kläder även i större storlekar. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse.

Vacker rosaklänning med blommor

Så vacker rosaklänning med blommor, den passar både på Sveriges Nationaldag och på Midsommar 💃💐💐💃💃💐

Hej Gunilla

Så fint att höra att den rosa klänningen med blommor blev en sådan favorit och passar så bra till både Sveriges nationaldag och midsommar 💃💐 Det gör oss extra glada att läsa.

Nöjd, Nöjd, Nöjd

Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek.
Finns också ett fantastiskt stor utbud. Så roligt att kolla allt som erbjuds. Kanonbra kvalitét är det också,
Nöjd.nöjd.nöjd

5 de junio de 2026

Hej Anna-Lena

Vad härligt att höra att vi har blivit din nya favorit för klädinköp. Det gör oss extra glada att du lyfter både vårt stora utbud, kvaliteten och att du hittar superfina plagg som passar riktigt bra i större storlekar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse - det betyder mycket för oss.

Alltid perfekt

Suverän kappa med allsköns finesser, det bästa var att den var så smidig att man inte ser ut som en michelingubbe i den :-). Supersnabb leverans!

25 de mayo de 2026

Hej Mormor

Vad härligt att höra att du är så nöjd med kappan. Det gläder oss extra mycket att den känns smidig och har så många fina detaljer, och vi är också glada att leveransen kom fram så snabbt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalitet o priser på kläderna

Bra kvalitet o priser på kläderna. Oftast stämmer bilden med det man beställer. Snabba leverans lätt att byta om det behövs.

Hej Anna

Vad härligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och priserna hos oss. Det betyder mycket för oss att du också upplever att bilderna stämmer med produkterna och att både leverans och byte fungerar smidigt.

Bra utbud

Bra utbud, snygga kläder som sitter bra på damer med former.

Beställningen var enkel att göra

25 de mayo de 2026

Hej Bettan

Vad härligt att höra att du uppskattar vårt breda utbud och att du tycker att kläderna sitter bra. Det gläder oss också att beställningen kändes enkel att göra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid enkelt att handla på hemsidan

Alltid enkelt att handla på hemsidan. Bra kvalitet på kläderna

1 de junio de 2026

Hej Agneta

Vad roligt att höra att du upplever att det alltid är enkelt att handla hos oss och att du är nöjd med kvaliteten på kläderna.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Stort utbud

Snabba leveranser. Bra sortiment/utbud för oss storväxta

Hej Anette

Vad roligt att höra att du uppskattar vårt stora utbud och de snabba leveranserna. Det betyder mycket för oss att du också lyfter fram att vårt sortiment passar storväxta kvinnor.

Omdöme

Bra passform på kläderna, bra kvalitet. Skapligt snabb leverans.

31 de mayo de 2026

Hej Åsa

Så härligt att höra att du är nöjd med både passformen, kvaliteten och leveransen. Det betyder mycket för oss att få ta del av din upplevelse, och vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra i dina nya plagg.

Team Zizzi

8 consejos para escribir buenas reseñas.