Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más
La empresa ha respondido
Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más
La empresa ha respondido
Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más
La empresa ha respondido
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Jag har köpt samma typ av klänning många gånger och vet att den passar. Det negativa är priserna, som är onödigt höga på allt i den här butiken. Inte ens när det är rea är priserna rimliga.

Respuesta de Zizzi
Enkel webbsida att hitta runt på.
Snygga kläder, bra priser, stora storlekar, enkelt att returnera. Min go-to klädaffär, handlar en stor majoritet av mina kläder här och är alltid nöjd.

Respuesta de Zizzi
Lätt att skicka tillbaka varor. Är nöjd med kvalitén på varorna..Önskar bara Ni hade en affär så man kunde handla i.🇸🇪

Respuesta de Zizzi
Äntligen hittat jeans rätt längd och storlek.
Stort utbud att välja på.
Bra kvalité till bra pris.

Bra kvalitet på kläderna. Storlekarna stämmer väldigt bra. Mycket sköna

Respuesta de Zizzi
Hittade en snygg blusklänning för mycket bra pris. Enkelt och smidigt.

Respuesta de Zizzi
Bra utbud och bra kvalitet på kläderna. Snabb leverans. Det allra bästa är att vi kurviga kvinnor också klä oss snyggt tack vare Zizzi.

Respuesta de Zizzi
Jag är alltid nöjd med kvaliteten från Zizzi! Det enda jag inte är nöjd med är frekvensen på mail och att det inte går att avregistrera sig utan att säga upp sitt medlemsskap.

Respuesta de Zizzi
Handlade en underbar sommarklänning och en blommig tunika i härliga färger.
Blev glatt överraskad när jag fick mitt paket och såg de vackra färgerna de perfekta passformena och material.

Respuesta de Zizzi
Trevliga positiva tjejer som visar kläderna på ett enkelt sätt

Respuesta de Zizzi
Så vacker rosaklänning med blommor, den passar både på Sveriges Nationaldag och på Midsommar 💃💐💐💃💃💐

Respuesta de Zizzi
Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek.
Finns också ett fantastiskt stor utbud. Så roligt att kolla allt som erbjuds. Kanonbra kvalitét är det också,
Nöjd.nöjd.nöjd

Respuesta de Zizzi
Suverän kappa med allsköns finesser, det bästa var att den var så smidig att man inte ser ut som en michelingubbe i den :-). Supersnabb leverans!

Respuesta de Zizzi
Bra kvalitet o priser på kläderna. Oftast stämmer bilden med det man beställer. Snabba leverans lätt att byta om det behövs.

Respuesta de Zizzi
Bra utbud, snygga kläder som sitter bra på damer med former.
Beställningen var enkel att göra

Respuesta de Zizzi
Alltid enkelt att handla på hemsidan. Bra kvalitet på kläderna

Respuesta de Zizzi
Snabba leveranser. Bra sortiment/utbud för oss storväxta

Respuesta de Zizzi
Bra passform på kläderna, bra kvalitet. Skapligt snabb leverans.