Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más
La empresa ha respondido
Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más
La empresa ha respondido
Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más
La empresa ha respondido
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Tydlig information. Produkterna håller vad hur de beskrivs. Snabb leverans. Hög kvalitet på produkter.

Respuesta de Zizzi
Jag är nöjd med dom snabba leveranserna och smidiga returer och byten. Jag har börjat hitta jeans med min längd ca 1.60 Superglad för det.Det jag önskar som jag påpekat många gånger är kundrecensioner av varorna, Det skulle ge en mer rättvis bild av varan vad gäller storlek osv ,

Respuesta de Zizzi
Äntligen har jag hittat en online affär där kläderna passar i storlek och är så himla snygg och bekväma.

Respuesta de Zizzi
Alltid snabb leverans och lätt att beställa och även returnera varor. Helnöjd!

Respuesta de Zizzi
Bra hemsida, snabba leveranser och lätt att returnera/ byta om det behövs.

Respuesta de Zizzi
Bra passform, håller i tvätten, snygga kläder för större kroppar. Har handlat hos Zizzi både i fysisk butik och på nätet. Vet man sin storlek behöver man inte leta eller prova.

Respuesta de Zizzi
Snabb leverans och fina kläder med bra kvalitet.

Respuesta de Zizzi
Bra storlekar, bra priser på kläderna. Smidiga byten när man beställt fel storlek. Bra kvalitet på det jag beställt hittills.

Respuesta de Zizzi
Bra kvalitet på kläderna. Storlekar stämmer. Inga problem med eventuella returer. I butik får man alltid hjälp.
Alltid nöjd med mina beställningar eller möten i butik. Tack. Mvh Marita

Respuesta de Zizzi
Blev Mycket nöjd med de två par jeans jag beställt. Storleken är perfekt likaså längden, trots att det var första gången jag beställde byxor. Leveranse skedde snabbt och jag såg Mycket fram emotatt få prova och se varorna.

Respuesta de Zizzi
Zizzi Burlöv hjälpte mig med en retur och fixade en ny beställning på rätt storlek.
Otroligt servicemind.🥰

Respuesta de Zizzi
Kort leveranstid. Kläderna motsvarade mina förväntningar. Sköna att ha på sig.

Respuesta de Zizzi
Roliga bra kvalitet på kläder. Man får chansen att klä sig fint fast man är cut and fluff.

Respuesta de Zizzi
Hittade en tröja som var min stil och köpte två direkt. Har handlat förr och vet att de är bra kvalitet och passform. Sen är de lätt att returnera och byta storlek om de blir fel.

Respuesta de Zizzi
Köpte strumpbyxor här för första gången. De bästa jag har haft någon gång tror jag. Nu har jag beställt flera par. Mjuka, sköna med god plats både på längden och bredden 👌

Respuesta de Zizzi
Enkelt att returnera när plagget inte passade.
Alltid snabb leverans!

Respuesta de Zizzi
Alltid trevligt bemötande och god service på Zizzi Burlöv Center. Bra kvalitet på kläderna