Zizzi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

8 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

495 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra utbud på kläder

Väldigt bra utbud på kläder. Storlekarna är rättvisa.
Väldigt smidigt att göra retur och byten 👌🏼

28 de agosto de 2026

Hej Jennifer

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt utbud och att storlekarna passar dig bra. Det är underbart att veta att du även upplevde retur- och bytesprocessen som smidig och enkel 👌🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt storlekar och bra…

Perfekt storlekar och bra valmöjligheter när det gäller mode och färg

2 de septiembre de 2026

Hej Marie

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra storlekar och det stora utbudet av mode och färger. Det betyder mycket för oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ni har ett stort urval kläder för oss…

Ni har ett stort urval kläder för oss med xl-storlek. Oftast till rimligt pris.

Hej Eva

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är så glada att höra att du uppskattar vårt stora urval för xl-storlekar och att du tycker att priserna är rimliga. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Fina kläder

Fina kläder. Bra storlekar och mycket bra kvalite på allt. Tack från en helnöjd kund!

Hej Ing-Marie

Tack så mycket för dina vänliga ord!
Vi är så glada att höra att du är så nöjd med våra kläder, storlekar och kvalitet. Det betyder mycket för oss att du är en helnöjd kund.

Otroligt nöjd!

Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måtten för det specifika plagget som fanns angivet, så guiderna var toppen!
Såhär säker på att ett plagg ska passa har jag aldrig varit någon annan stans!

18 de agosto de 2026

Hej Sandra

Tack så mycket för att du delar detta! Det betyder så mycket för oss att våra bilder och storleksguider hjälpte dig att hitta den perfekta passformen. Vi arbetar hårt för att säkerställa att både variationen av foton och de specifika måtten ger dig bästa möjliga grund att välja rätt storlek, och det är underbart att höra att du kände dig så säker i ditt köp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och jättefina kläder

Hej Mona

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra kläder. Det betyder mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och snabb leverans. Blev retur av en vara och det var också väldigt lätt att hantera.

Hej Malin

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt utbud och den snabba leveransen, och att returprocessen var enkel för dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som alltid är jag väldigt nöjd

Som alltid är jag väldigt nöjd ! Med mina zizzi kläder , perfekt i storlek goa färger ! Jag vet att det jag skickar efter sitter bra passar mej o min kropp👍 skönt att ni finns 🥰

29 de agosto de 2026

Hej Karin

Tack så mycket för dina härliga ord! Det betyder oerhört mycket för oss att du alltid hittar kläder hos oss som passar perfekt och att du vet att det du beställer kommer att sitta bra och passa dig och din kropp. Vi är så glada att du är glad 🥰

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tråkigt att inte butiken i Västerås…

Tråkigt att inte butiken i Västerås hade mina jeans i butiken. Fick beställa på nätet. Inte smidigt tycker jag. Önskar man kunde be butiken ta hem det man vill köpa.

21 de agosto de 2026

Hej Anna!

Vi förstår din besvikelse över att butiken i Västerås inte hade dina jeans i lager. Vi vet att det kan vara frustrerande när du besöker en butik och hoppas kunna ta med dig något hem direkt.

På vår webbshop kan du kontrollera vilka butiker som har en viss vara i lager innan ditt besök genom att använda knappen "Tillgänglighet i butik" under knappen "Lägg i varukorgen" på varje produktsida. Vissa produkter finns dock bara tillgängliga via vår webbshop och finns inte i våra fysiska butiker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar om möjligheten att beställa varor till butiken, och vi kommer att vidarebefordra din feedback internt till rätt team.

Med vänliga hälsningar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra kläder för oss som behöver lite…

Bra kläder för oss som behöver lite större kläder, anpassade så de sitter bra jeansen är så bra

29 de agosto de 2026

Hej Annika

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är så glada att höra att du uppskattar våra kläder för större storlekar och att de sitter så bra. Det är underbart att veta att jeansen fungerar så bra för dig.

Snabb och enkel leverans

Snabb och enkel leverans. Skulle man behöva byta är det enkelt.

28 de agosto de 2026

Hej Siv

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att leveransen var snabb och enkel, och att du tycker att det är enkelt att byta.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra kvalitet och lätt att deklarera om…

Bra kvalitet och lätt att deklarera om något skulle kännas fel.

21 de agosto de 2026

Hej Johanna

Tack för dina fina ord! Vi är så glada att du uppskattar kvaliteten och att du upplever att det är enkelt att returnera om något inte skulle passa helt rätt.

Bra storlek och pris

Bra storlek och pris

19 de agosto de 2026

Hej Birgit

Vad härligt att höra att du är nöjd med både storleken och priset! Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela detta.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det går smidigt och snabbt och…

Det går smidigt och snabbt och beställde era fina kläder!!😍enkelt att skicka tillbaka om något inte skulle passa.

17 de agosto de 2026

Hej Jennica

Vad härligt att höra att allt gick så smidigt och snabbt, och att du är nöjd med dina fina kläder! 😍 Vi är också glada att du upplevde hur enkelt det är att returnera om det skulle behövas.

Äntligen skor som passar

Äntligen skor som passar!
Beställde tre par skor från Zizzi, och för första gången på, ja hela mitt vuxna liv egentligen, kunde jag ta på ett par pumps som passade perfekt! Det är stort för mig med både breda fötter och hallux att kunna använda skor från dag ett utan smärta. Leveransen var snabb och skorna kom fint förpackade i skopåsar.

19 de agosto de 2026

Hej Lina

Vad härligt att höra att du äntligen har hittat skor som passar perfekt! Vi vet hur viktigt det är att ha skor som är sköna från dag ett, särskilt när man har breda fötter och hallux. Det betyder mycket för oss att våra skor ger dig den komforten och passformen.

Vi är också glada att höra att leveransen var snabb och att skorna kom fint förpackade.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra stl och bra kvalitet. Lätta returer och en fantastisk kundtjänst.
Synd bara att affären inte finns kvar i Stockholm. Men 6 stjärnor av 5 möjliga. 😄

8 de julio de 2026

Hej Pia

Vilken glädje att läsa att du haft en så positiv upplevelse med allt från snabb leverans och kvalitet till vår kundservice! Det betyder så mycket för oss att du är så nöjd, och 6 av 5 stjärnor är den bästa komplimangen vi kan få. 😄

Vi förstår din önskan gällande Stockholm och uppskattar verkligen att du delar den med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kläder och man får bra respons då…

Bra kläder och man får bra respons då man mailar er 🩷

25 de agosto de 2026

Hej Kerstin

Vad kul att höra att du är nöjd med både våra kläder och vår kundservice! Det betyder mycket för oss att du upplever bra kommunikation när du hör av dig. 🩷

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Handlade på en webbsändning och det…

Handlade på en webbsändning och det blev ganska stökigt och var svårt att hänga med. Man skulle bekräfta sin handling i chatt och sen fick man info om att logga in och slutföra sin beställning.

12 de agosto de 2026

Hej Anna

Vi är ledsna att höra att kassa processen under det live shopping eventet kändes rörig och svår att följa. Under våra live shopping sessioner lägger du till artiklar i din varukorg genom att skriva "ja tack" i chatten, och när live eventet är över kan du använda länken i Messenger för att gå till din varukorg, logga in och slutföra ditt köp.

Din feedback är värdefull för oss, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Om du stött på några problem med din beställning eller om det finns något vi kan hjälpa dig med, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundservice@zizzi.se och vi hjälper gärna till.

Med vänlig hälsning,

Bästa kläder

Bästa kläder . Köper i stort sätt endast dessa. Kvalitet och praktiska kläder. Modeller för alla

23 de agosto de 2026

Hej Charlotta

Vad härligt att höra att du är så nöjd med våra kläder och att du väljer att handla nästan uteslutande hos oss! Det betyder mycket för oss att du upplever både kvalitet och praktiska egenskaper, och att våra modeller fungerar för alla.

Team Zizzi

8 consejos para escribir buenas reseñas.