Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Ver más
La empresa ha respondido
Laat in de middag zoekende naar dekbledklemmen. Niet te moeilijk geen lange levertijd. Super artikel werkt eenvoudig en doeltreffend. Ga nog een set bestellen voor het logeerbed. Eenvoudig 2 dunne de... Ver más
Escrito por la empresa
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik had een mailtje gekregen na een aankoop dat ik gewonnen had en iets uit mocht zoeken op de site.
Net is mijn kado bezorgd.
Ontzettend bedankt Zorg matras!.
Miranda
Ik had onderliggers gekocht anti slip omdat mijn topper verscchuift .. en hij verschuifd nog . Ik zie geen verschil ... het is dat me vroend de verpakking heeft weggegooid anders had ik ze teruggestuurd .. want goedkoop waren ze ook niet
Gr
Chantal

Respuesta de Zorgmatras
Ziet er mooi uit verdergaan ik het nog niet beoordelen,is straks voor de caravan
Ik ben heel blij met mijn waterdichte matrasbeschermer. Ik heb deze aangeschaft omdat mijn kat een beetje in bed plast op het moment en ik niet wil dat dat doortrekt tot in het matras.
Ik heb de hoes laatst op 60 graden gewassen en dit ging heel goed!

Respuesta de Zorgmatras
Snelle levering, prima product!
Erg blij met de dekbedden zonder overtrek. Ook fijn dat slopen in dezelfde kleur besteld kunnen worden.
Grootste maat dekbed past goed in 9kg wasmachine, in droger snel droog.
Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke adequate klantenservice
Super netjes en snel geleverd..
En hele fijne 4 seizoenen lazy dekbed
Allereerst de snelle levering, binnen 24 uur. Na het openmaken van het pakket de dekbedden even laten "ademen" zodat ze dikker werden. Het zijn fijne dekbedden, niet te zwaar en warm genoeg.
Begrip en snel reageren voor een goede afhandeling van aankopen
Erg tevreden met het dekbed zonder hoes wat ik een paar weken geleden heb gekocht.
Ondanks dat het een synthetisch dekbed is voelt hij als katoen, niet te warm of te koud en prachtige slopen. Het blijft ook mooi na het wassen.
Contact met Zorgmatras was ook persoonlijk en vriendelijk.
Aanrader!!! Binnenkort ga ik nog een dekbed zonder hoes aanschaffen bij Zorgmatras.
Na een slechte ervaring met de kwaliteit van een dekbed wat ik eerder had gekocht bij Zelesta ga ik daar nooit meer terug. Ik ben blij dat Zorgmatras wel goede kwaliteit levert.
Nooit geweten dat er zoveel hulpmiddelen zijn. Ik heb ze allemaal gelezen en zal vast nog wel eens iets bestellen.
NETJES AFGELEVERD MET GOEDE BESCHRIJVING,HOE JE HET GEMAKKELIJK OM DE MATRAS KUNT DOEN
Más información sobre otros tipos de reseñas.