Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Divers aanbod, goede kwaliteit en snelle levering. Plus toen de levering 1 x een dag langer op zich liet wachten en ik per mail informeerde, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijk en duidelijk ant... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen idee hoeveel tijd er tussen bestelling en levering zat maar weken. Geen contact mogelijk en geen reacties op mail. Teleurstellende ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allemaal goed gegaan en juiste product gekregen, met destijds een hele leuke korting. Ik kan nog even niets zeggen over de kwaliteit van het product, maar de rest was prima.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wedstrijdzwembroek besteld op 6 oktober. Snelle en juiste levering. Helaas komt na eerste gebuik de boord al los. Verschillende keren contact opgenomen via mail en website. Krijg heel soms een vage ma... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva
  2. Tienda de artículos deportivos de colección
  3. Competencia de natación

Escrito por la empresa

De grootste webshop in zwemkleding. De fanatieke zwemmer vindt hier alle spullen die nodig zijn voor een goede training of wedstrijd.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

3,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Quick and friendly company

Divers aanbod, goede kwaliteit en snelle levering. Plus toen de levering 1 x een dag langer op zich liet wachten en ik per mail informeerde, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijk en duidelijk antwoord.
Divers offer, good quality and quick service. Also very friendly and clear respons via email when I had a question.

9 de octubre de 2024

É stata un’odissea

É stata un’odissea, il prodotto non arrivava perché non c’era in magazzino. Segnalato il problema mi viene proposto di acquistare lo stesso prodotto ma una taglia in meno (con la falsa scusa della vestibilità). Ricevuto il prodotto, come volevasi dimostrare era troppo piccolo. Cerco di contattare direttamente la persona che mi aveva proposto lo scambio, ma costui sparisce alla mia richiesta di rimborso. Online risulta ancora la data di consegna del primo ordine mai pervenuto pertanto il reso non è possibile. Sconsiglio vivamente questo sito! Da allenatrice di nuoto non mi è mai successo un simile disservizio.

2 de octubre de 2024

Uitstekende service

Ik had een triathlon pak besteld waar ik niet mee uit de voeten (in het water?) kon. De rits zat andersom dan gewoon waardoor ik het niet eigenhandig kon sluiten.
Hoewel de policy was dat zwempakken niet geruild konden worden, heb ik toch zonder morren een pak van een ander merk gekregen.
Verder was het advies en de communicatie via de chat prima!

20 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen bij een bestelling .

Goed geholpen bij de bestelling van een zwembril wat in eerste instantie fout was gegaan !

4 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, meneer Weijer! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen, ondanks dat er aanvankelijk iets fout ging met de bestelling van je zwembril. We streven er altijd naar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

We waarderen je geduld en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een vraag over de juiste maat…

Ik had een vraag over de juiste maat zwemkleding en de klantenservice hielp me enorm. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit van de producten. Hier ga ik vaker bestellen!

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je fijne review, Stijn! We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van de juiste maat en dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Het is geweldig dat je overweegt vaker bij ons te bestellen!

We zien je graag weer terug bij Zwemmershop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn badpak werd supersnel geleverd en…

Mijn badpak werd supersnel geleverd en zit echt fantastisch. Wat ik vooral fijn vond, is dat het materiaal goed bestand is tegen chloor. Zeker een aanrader voor serieuze zwemmers!

12 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je mooie review, Sophie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het comfort van je badpak. We zijn blij dat het materiaal goed bestand is tegen chloor en dat het aan je verwachtingen voldoet.

We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik eb hier een zwembril en badmuts…

Ik eb hier een zwembril en badmuts gekocht voor mijn trainingen. De levering was verrassend snel en de producten zijn van topkwaliteit. Perfect voor mijn dagelijkse zwemuren.

5 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je positieve review, Bart! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de zwembril en badmuts. We zijn blij dat de producten goed aansluiten bij je dagelijkse trainingen.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De zending duurde erg lang waardoor ik…

De zending duurde erg lang waardoor ik inmiddels zonder badpak op vakantie ben gegaan. Daarbij zegt postnl dat het badpak is afgeleverd in onze brievenbus, maar ik heb niets ontvangen volgens mijn dochter die nog thuis is.

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Marjon. Het spijt ons te horen dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten en dat je het badpak niet op tijd hebt ontvangen voor je vakantie. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker omdat er nu ook verwarring lijkt te zijn over de bezorging.

We willen dit graag verder onderzoeken en je zo snel mogelijk helpen om tot een oplossing te komen. Zou je ons kunnen e-mailen op info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? We zullen dit met prioriteit voor je oppakken en kijken hoe we dit kunnen rechtzetten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit snel naar tevredenheid op te lossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kwaliteit Arena zwembril.

Goede merkprodukten van hoge kwaliteit, en snelle levering.

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Daphne! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze Arena zwembril en dat de levering snel is verlopen.

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle levering van bestelde artikelen. Een vriendelijke klantenservice die met je meedenkt en vlot communiceert.

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je positieve review, Tamara! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering van je bestelling. Het is fijn om te weten dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en met je heeft meegedacht.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Moelijk in contact komen

Ik heb een zwembril besteld en betaald.
Bevestiging gekregen dat de bestelling in behandeling genomen en sinds dien niks gehoord. Ook aantal mails gestuurd maar geen reactie.
Daarna toch via andere weg contact gekregen. En de bril is geleverd. Jammer van de ervaring maar goed opgelost.

14 de agosto de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Alex. Het spijt ons te horen dat je in eerste instantie moeite had om contact met ons op te nemen en dat je op een reactie moest wachten. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden, en we zullen hier intern naar kijken om onze communicatie te verbeteren.

Fijn om te horen dat de bestelling uiteindelijk goed is aangekomen en dat het probleem is opgelost. We waarderen je geduld en je feedback, en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Echt niet bestellen. Malafide bedrijf!

Ik heb dezelfde ervaring als de andere recente slechte reviews. 2 badpakken besteld. Waren niet naar wens dus meteen retour gestuurd, na de verplichte retourkosten van 6,95 te hebben betaald. Na 3 weken nog niets gehoord en geen geld terug gekregen. Meerdere mails gestuurd en 1 keer een antwoord van Mike van zwemmershop dat hij de mail zou doorsturen naar de betreffende afdeling. Dit is inmiddels 3 weken geleden en geen enkele reactie meer gekregen. Heel frustrerend want ik heb het gevoel dat ik ben opgelicht. Na de andere reviews te hebben gelezen ben ik bang dat dit een malafide bedrijf is. Mijn volgende stap is het webshop keurmerk waarschuwen en de consumentenbond. Hopelijk lezen kopers deze reviews en bestellen ze niets bij zwemmershop.

17 de julio de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven, en ik begrijp dat de situatie zeer frustrerend voor je is.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je een e-mail kunnen sturen naar info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? Dan zorgen we ervoor dat jouw retour en terugbetaling met prioriteit worden behandeld.

We waarderen je geduld en nemen je feedback zeer serieus. We zullen deze kwestie intern onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit spoedig naar tevredenheid op te lossen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.