Valorada con 5 estrellas sobre 5

Divers aanbod, goede kwaliteit en snelle levering. Plus toen de levering 1 x een dag langer op zich liet wachten en ik per mail informeerde, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijk en duidelijk ant... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen idee hoeveel tijd er tussen bestelling en levering zat maar weken. Geen contact mogelijk en geen reacties op mail. Teleurstellende ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allemaal goed gegaan en juiste product gekregen, met destijds een hele leuke korting. Ik kan nog even niets zeggen over de kwaliteit van het product, maar de rest was prima.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wedstrijdzwembroek besteld op 6 oktober. Snelle en juiste levering. Helaas komt na eerste gebuik de boord al los. Verschillende keren contact opgenomen via mail en website. Krijg heel soms een vage ma... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva
  2. Tienda de artículos deportivos de colección
  3. Competencia de natación

Escrito por la empresa

De grootste webshop in zwemkleding. De fanatieke zwemmer vindt hier alle spullen die nodig zijn voor een goede training of wedstrijd.

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

3,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een badpak besteld bij de zwemmershop

Ik heb een badpak besteld bij de zwemmershop en nadat deze niet naar wens was gelijk geretourneerd. Vervolgens heb ik daar een mand lang niets van vernomen tot ik een mailtje ontving dat het retour niet was geaccepteerd en ik een bon kon krijgen van 50% van de prijs om daar te besteden. Vervolgens een e-mail gestuurd en na 3 weken pas antwoord gekregen dat ze de klacht serieus namen en er op terug zouden komen. Inmiddels zijn we drie weken en wederom een mail van mij verder en nog geen bericht of geld terug gezien. Ik raad dit bedrijf sterk af als het gaat om klantgerichtheid.

6 de mayo de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring. Het spijt ons enorm dat je dit zo hebt ervaren en dat je retourproces niet naar verwachting is verlopen. Dit had niet mogen gebeuren, en ik begrijp volledig hoe frustrerend deze situatie voor je moet zijn.

We willen graag dit probleem voor je oplossen. Zou je alsjeblieft contact met ons kunnen opnemen via info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? We zullen dan je retour met spoed behandelen en zorgen dat we hier snel op terugkomen.

We waarderen je geduld en bieden onze excuses aan voor de vertraagde communicatie. We nemen je klacht serieus en zorgen ervoor dat we onze service verbeteren zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Geen retour geld

Ik heb een zwempak besteld bij de zwemmershop. Deze was snel aanwezig. Badpak netjes met kaartjes en hygiëne stikker en ondergoed gepast. Helaas te klein terwijl ik al 20 jaar van dit merk dezelfde maat heb. Gevraagd per chatbot hoe ik dit kan retour sturen. Hier kreeg ik al een kort en belerend antwoordt op dat dit altijd onderaan een webshop site staat als reactie. Verder geen toelichting.
Tot zover nog geen probleem al vind ik dat niet netjes.
Bij het terug sturen moest ik perse volgens de voorwaarde hun site gebruiken om een retourlabel te maken. Verplicht een retourlabel gekocht voor €6,95,- terwijl dit verstuurd werd met een brievenbuspakketje van € 2,95,- . Erg raar dat deze optie niet op de site mogelijk is.
Inmiddels een reactie gekregen op mijn retourzending. Hier werd aangegeven dat mijn retourzending is afgewezen omdat het niet in nieuwstaat zou verkeren.
Ik heb alles er aan en op laten zitten en maar 1 keer kort gepast en gelijk volgende dag terug gestuurd. Hoe kan dit geen nieuwstaat zijn.
Ik kan een bon van 50% krijgen of het artikel laten terug sturen voor weer €6,95,-. Lijkt mij dat dit best met een brievenbuspakketje kan. Maar die optie wordt weer niet geboden. Een mail gestuurd en kenbaar gemaakt dat ik graag het hele bedrag inclusief eerste verzendkosten terug wil. Helaas wordt hier niet op gereageerd tot op heden. In het kort voor mij geen zwemmersop meer.

29 de mayo de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over zowel het retourproces als de communicatie. We willen graag onze excuses aanbieden voor de manier waarop dit is verlopen, en begrijpen volledig hoe vervelend deze situatie voor je moet zijn.

Het is natuurlijk belangrijk dat retourzendingen eerlijk en transparant worden afgehandeld, en we zullen je feedback serieus nemen om onze processen te verbeteren. We willen graag opnieuw naar je situatie kijken en ervoor zorgen dat dit naar tevredenheid wordt opgelost. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? We willen dit graag met prioriteit behandelen en samen met jou tot een passende oplossing komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen je geduld terwijl we dit proberen recht te zetten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vervolg Zwemmershop (alles online, geen telefoon...Zwemmershop beweert dat badpak gebruikt is. Kijk ook eens op ervaringen.nl ik heb het idee dat er op trustpilot behoorlijk veel fake-reviews staan

Alles is online, je kunt niet bellen, hebben geen telefoonnummer, je krijgt ook geen adres.
Had badpak maat 40 besteld, hetzelfde badpak draag ik al bijna 2 jaar (ook maat 40). Toch is nieuwe badpak te klein, wilde omruilen, maar krijg dan via mail te horen dat ik badpak kan retourneren, maar moet dan wel 7 of 8 euro betalen. Ze ruilen dus niks.
Je bent verplicht om hun retourprocedure te volgen, dat betekent, dat iets wat 130 gram weegt, toch retour gaat alsof het 2 kg weegt. Moet volgens hun met de vervoerders bedachte procedure. Ze willen ook al je gegevens wel hebben.
Ben nu 16 euro kwijt en heb geen badpak. Mensen bestel bij betrouwbaarder bedrijf zoals Bol of Amazon (laatste niet goed voor personeel), dan kun je gewoon de klantenservice bellen en heb je nooit problemen met terugsturen.

28 de mayo de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Henna. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring bij Zwemmershop. We begrijpen dat het retourproces frustrerend voor je is geweest en dat dit niet aan je verwachtingen voldeed. We willen graag benadrukken dat we ons uiterste best doen om een vlotte en eerlijke service te bieden, maar we zien duidelijk dat er in jouw geval iets is misgegaan.

Hoewel we onze retourvoorwaarden hanteren om consistentie te waarborgen, willen we toch graag samen naar een passende oplossing kijken voor jouw situatie. Zou je ons een e-mail kunnen sturen via info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? We nemen je klacht serieus en willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit naar tevredenheid te kunnen afhandelen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, duidelijke foto's en product zoals omschreven.

2 de mayo de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je positieve review, Jo! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product precies is zoals omschreven. We doen ons best om duidelijke informatie en foto's te bieden, dus het is geweldig om te horen dat dit voor jou goed heeft gewerkt.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De broek doet aan de verwachtingen.

29 de marzo de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Hans! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de broek aan je verwachtingen voldoet. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop.

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Onbeantwoorde mails

Ik heb jullie 2x gemaild met een vraag over retourzending, maar geen antwoord. Ik heb nu zelf het badpak teruggestuurd en hoop dat ik mijn geld terug krijg.

29 de marzo de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Evelien. Het spijt ons te horen dat je geen antwoord hebt ontvangen op je e-mails. Dit is zeker niet hoe wij onze klantenservice willen laten verlopen, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het gebrek aan communicatie.

We willen ervoor zorgen dat je retour correct wordt verwerkt en dat je je geld zo snel mogelijk terugkrijgt. Zou je ons alsjeblieft een e-mail kunnen sturen naar info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? We zullen je situatie met prioriteit behandelen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

PostNL heeft niets ontvangen

Na bestelling en betaling heb ik bevestiging gekregen, door ontvangst van mail met tracking-link. Bij activatie van die link krijg ik melding dat PostNL het product nog niet heeft ontvangen, en dus ook nog niet heeft kunnen verwerken. Na 3 weken, nog steeds wachtende op mijn bestelling.

25 de febrero de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Hugo. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog steeds niet bij je is aangekomen en dat de trackinginformatie geen updates toont. Dit is uiteraard niet de service die we nastreven, en we begrijpen dat dit zeer frustrerend voor je is.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@zwemmershop.nl met als onderwerp "Trustpilot" en je bestelnummer? We zullen dit met prioriteit onderzoeken en ervoor zorgen dat je bestelling snel wordt afgehandeld.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte en snelle terugbetaling bij…

Correcte en snelle terugbetaling bij niet geleverd product.

31 de enero de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je review, Ben! Fijn om te horen dat de terugbetaling snel en correct is verlopen, ondanks het ongemak van een niet geleverd product. We streven er altijd naar om zulke situaties efficiënt op te lossen.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn, hopelijk met een vlotte levering van je bestelling!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zeer achterhaald dat je voor zowel…

Zeer achterhaald dat je voor zowel verzenden als retour moet betalen, zelfs wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt. Dat vind ik vrij slechte service anno 2024.

29 de enero de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je feedback, Noortje. We begrijpen je punt over de verzend- en retourkosten en dat dit anno 2024 als minder klantvriendelijk kan worden ervaren. We streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren, en jouw opmerkingen zullen we zeker meenemen in onze overwegingen.

We waarderen je openheid en hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop alleen als je zeker weet dat je niks hoeft te retourneren

Ik had drie zwembroeken nodig voor mijn zoon die 4 dagen in de week in het zwembad ligt.

Maat opgemeten en in de tabel de juiste maat opgezocht. Dit leek al wat klein maar ja...

Besteld en binnen een paar dagen de zwembroeken binnen. so far so good.

De zwembroeken waren idd te klein dus ze na een kleine week (ivm kerst) teruggestuurd. Eerst een formulier ingevuld en vervolgens een retourlabel gekocht en opgestuurd

Vervolgens na 2 weken gevraagd wat de status van de retour was want ik had helemaal niets gehoord en de tracking van hun website werkte ook niet.

Na meer dan een week een antwoord van Mike van de "klantenservice". De retour was afgewezen omdat die te laat was en hij hoopte dat ik geholpen was met deze informatie..
Dit klopte niet want ik had het pakket ruim op tijd verstuurd en aangemeld. Bovendien wilde ik graag weten hoe dit opgelost ging worden.

Na nog wat onbeantwoorde mailtjes over de verdere afhandeling heb ik een klacht ingediend bij webshopkeurmerk en kreeg ik prompt ineens wel een antwoord dat ik de retour niet had aangemeld maar dat ze het aankoopbedrag keurig hadden teruggestort.

Dat laatste was waar. Op de dag dat ik een klacht had ingediend was het idd teruggestort.

Ik verwacht van een klantenservice dat ze problemen oplossen. Veroorzaakt door fouten van klanten of door hun eigen proces. Als ze in eerste instantie hadden gereageerd met "we zien dat er iets fout is gegaan en zullen kijken hoe we het kunnen oplosten" hadden ze gewoon 5 sterren gekregen.

23 de enero de 2024

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je uitgebreide feedback, Maarten. Het spijt ons te horen dat je zo'n frustrerende ervaring hebt gehad met ons retourproces en de communicatie van onze klantenservice. We begrijpen volledig dat dit niet is hoe het hoort te gaan, en dat het gevoel van niet gehoord worden vervelend is, vooral wanneer het om een tijdige retour gaat.

Hoewel we blij zijn dat het aankoopbedrag uiteindelijk is teruggestort, had dit uiteraard zonder de vertraging en het indienen van een klacht moeten gebeuren. We waarderen je eerlijke beoordeling en zullen je feedback gebruiken om ons proces en de communicatie met onze klanten te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de verwarring. We hopen in de toekomst beter aan je verwachtingen te kunnen voldoen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ja dubbel..

Ja dubbel... een goed contact gehad met een medewerker en deze heeft me een cadeaubon gegeven ivm een zwembril die niet paste en ik deze niet terug mocht sturen omdat ik hem 1x gedragen had in het water. Maar uiteindelijk ben ik met alle handelingen er zo'n beetje 40/50 euro bij in geschoten en hebben ze de helft van een bedrag wat nog teruggeven moest worden terugbetaald en niet heel het bedrag... echt heel raar... al met al toch geen fijn gevoel, voel ik nu,

5 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helemaal niks gaat hier goed

Heb slechts de helft van de artikelen ontvangen en mijn retourzending werd zonder toelichting ‘niet geaccepteerd’. Heb nu dus geen producten en na ong. 2 maanden mijn geld nog steeds niet terug. De klantenservice - of wat daarvoor door moet gaan - is allervriendelijkst, maar doet niks. Het is onkunde of opzet, maar ik vermoed het laatste…fraude dus.

16 de enero de 2024

Kon niet geretourneerd worden

Kon niet geretourneerd worden, kreeg maar 1 glas ipv een hele bril en ik vind het systeem slecht met retourneren.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Zwemmershop

Hoi Laura, ik zie dat je een combi product (zwembril op sterkte) hebt. Omdat iedereen een andere sterkte nodig heeft kan je deze bril zelf samenstellen. Je hebt hierbij nodig 2 glazen en een middenstuk. Als er alleen 1 glas is besteld kan je daar inderdaad geen bril mee maken. Je kunt via onze website eenvoudig een retourlabel aanvragen. Bij het ruilen van een product betalen wij de verzendkosten voor het retourneren!

Heb je nog meer hulp nodig neem dan even contact op met onze klantenservice.

^Mike

Snelle bezorging

Snelle bezorging! Echter wel jammer dat jullie maar nog een zeer beperkt aantal zwembroeken in de maten medium en large hebben mn bij de heren slips

4 de noviembre de 2023

Respuesta de Zwemmershop

Bedankt voor je positieve opmerking over onze snelle bezorging! Het is fijn om te horen dat dit aspect van onze service naar wens is!

Wat betreft de voorraad van zwembroeken in medium en large, vind ik het vervelend dat de keuze momenteel beperkt is. We zijn continu bezig met het aanvullen van onze collectie en nemen je feedback zeker mee.

Houd onze website in de gaten, want we verwachten binnenkort nieuwe voorraden. Mocht je in de tussentijd assistentie nodig hebben bij het vinden van een geschikte zwembroek, staan we natuurlijk voor je klaar om je te helpen.

Nogmaals dank voor je feedback!

Groetjes, Floor

8 consejos para escribir buenas reseñas.