Flowerpot lampen zijn in t echt nog mooier dan op de plaatjes. Prachtige lampen en hoge kwaliteit. Andlight heeft een mooie collectie lampen tegen concurrerende prijzen. Ondanks dat de verzending uit... Ver más
La empresa ha respondido
Bought a light for about US$2,000 that turned out to be defective from Day 1 (around Jan 2022). Andlight agreed to send a replacement but after some weeks of correspondence fell off the grid. We nev... Ver más
Escrito por la empresa
Nelson Mandelas Allé 16, 2450, København SV, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snel geleverd en prima communicatie...daarnaast was de prijs ook mooi

Respuesta de AndLight.nl
There was a part missing to my order. I'm still waiting for the reply to see what will happen next.

Respuesta de AndLight.nl
Een van de weinige leveranciers die Foscarini lampenkappen los verkoopt, een ook nog eens tegen een fatsoenlijke prijs. En snel geleverd. Prima bedrijf!

Respuesta de AndLight.nl
Ik heb een beschadigd product gekregen en gemaild, maar nog niets terug gehoord.

Respuesta de AndLight.nl
Echt zo blij met jullie snelle levering van de prachtige wandplanken (wit metaal met houten dragers.

Respuesta de AndLight.nl
Nog nooit bij deze webshop besteld en we waren wat huiverig, maar vanwege de fantastische aanbieding toch besloten de gok te wagen en bij een goede ervaring daarna de vloerlamp te gaan bestellen. De levering ging snel. Zaterdag besteld en woensdag al gearriveerd bij het afhaalpunt. De Secto lampen hangen prachtig. We zijn er heel blij mee. Helaas is de vloerlamp nu niet in de aanbieding, maar wie weet bestellen we deze nog op een later moment.

Respuesta de AndLight.nl
Ons lampje ging binnen de garantietermijn stuk. Hier melding van gemaakt via de website en 2 weken later had ik een nieuwe lamp in huis! Heel tevreden over de snelle service en afhandeling.

Respuesta de AndLight.nl
Een prachtige travertin tafel gekocht. Helaas kwam deze gebroken aan door een slechte bezorgservice. Hierop contact opgenomen met andligt en fantastisch geholpen Line Davidoff (clame coördinator). Zij heeft ons fantastisch geholpen en continue contact met ons gehouden wanneer wij het nieuw blad konden verwachten en zelfs foto's van dit blad naar ons gestuurd, zodat wij konden kiezen of wij deze wilden hebben. Omdat het de eerste keer fout was gegaan, nu een nieuw bezorgbedrijf ingeschakeld en het blad per pallet naar ons verzonden, zodat deze heel aan zou komen. Heel erg blij met onze tafel! Top bedrijf en service!! En vooral complimenten voor Line!

Respuesta de AndLight.nl
I didn't receive my package and the customer service is responding late or not at all. Terrible experience, would avoid at all costs

Respuesta de AndLight.nl
Goede en duidelijke foto's, product nog mooier dan op de foto.
Mooie kwaliteit! Uitstekend verpakt en snelle verzending

Respuesta de AndLight.nl
Ben nu (uiteindelijk) heel blij met mijn aanschaf.
Eerder vind ik jullie bedrijf niet echt flexibel of klantvriendelijk.
Als er voor een artikel een zeer lange levertijd is, dan is het niet klantvriendelijk als je de gehele koopsom wekenlang /of zelfs maandenlang in het vooruit moet betalen.
Daar moeten jullie iets op verzinnen.

Respuesta de AndLight.nl
2 Stoelen gekocht. 1 Stoel bleek niet goed gemaakt. Na contact met Andlight alles snel en goed geregeld. We hebben vrij snel een nieuwe stoel gekregen.
Super goede service!

Respuesta de AndLight.nl
Kreeg een defect product en nu na drie emails geen antwoord over hoe we dit gaan oplossen. Er staat nu al een week een grote doos in mijn woonkamer

Respuesta de AndLight.nl
De glazen lampenkap was het beste geprijsd tov andere webshops.
Het was snel bezorgd en heel goed verpakt.

Respuesta de AndLight.nl
Mooie spullen, goede communicatie en snelle levering. En tevens goede prijzen!

Respuesta de AndLight.nl
We waren via een Google-zoektocht naar de Tolomeo Mega bij AndLight terecht gekomen, hoewel we er nog nooit eerder van hadden gehoord. Toch besteld en tot onze verbazing hadden we enkele dagen later de lamp al in huis - heel snel, keurig verpakt en helemaal compleet. Helemaal tevreden dus, de volgende keer dat we een lamp zoeken, kijken we zeker weer hier.

Respuesta de AndLight.nl
Goede prijs, snelle afhandeling en prima leveringscondities.

Respuesta de AndLight.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.