Banner for Animigo.nl

Animigo.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlot geleverd. Ik gebruik dit al meerdere jaren voor mijn hond met hooikoorts, als ik het hem zonder onderbreking( dus ook als hij geen klachten heeft) blijf geven dan heeft hij vrijwel geen last van... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondanks afspraken op whatsapp waarbij ik duidelijk was geweest dat de bezorger niet langs was geweest heb ik de glucosamine niet meer ontvangen na retour zending. Waarschijnlijk heeft de bezorger het... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laatste jaren voor onze grote hond hier de supplementen gekocht omdat hij artrose had en erg stijf was. Helaas hebben we hem nu twee weken geleden in moeten laten slapen. Mocht je hond last... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze 15 jaar oude Buhund had al enige tijd last van zijn gewrichten we zagen dat hij steeds moeilijker na het slapen kon opstaan. Volgens de dierenarts heeft hij waarschijnlijk last van zijn gewricht... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Bij Animigo.nl weten we als geen ander dat je huisdier echt onderdeel is van je gezin. We bieden een grote reeks natuurlijke supplementen, sprays en apparaten, die allemaal liefdevol zijn ontwikkeld door dierenliefhebbers. Je feedback zetten we graag om in betere producten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

172 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Smaakvol

Duidelijke uitleg. Snelle levering. Smaakvol, mijn zeer moeilijke kattin neemt het met gemak , wat zeer gunstig is. Nu ook nog hopen dat het effectief werkt tegen pollen en allergische opstoten.

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gélules ne fonctionnent absolument pas…

Gélules ne fonctionnent absolument pas !!!! Argent jette par les fenêtres...

9 de marzo de 2026

Bonjour Fabrice,

Nous vous remercions pour votre retour, même si nous regrettons sincèrement que vous ne soyez pas satisfaite des résultats obtenus.

Nous tenons à souligner que nos produits sont des compléments alimentaires destinés à servir d'aides ou de soutiens. Les résultats peuvent malheureusement varier d'un animal à l'autre, car chaque organisme réagit différemment aux principes actifs.

Nous comprenons votre déception, mais l'efficacité de ce type de cure dépend de nombreux facteurs propres à chaque animal.

Bien à vous,

L'équipe de Animigo

L'équipe Animigo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anti bijt spray voor honden

Anti bijt spray voor honden, waarvan er op dr website geclaimed wordt dat het honden op afstand houdt, werkt niet. En ik mag hem niet retour sturen. Ook geen vriendelijke klantenservice. Absolute afrader.

23 de abril de 2026
Opinión espontánea

Beste Lunagi,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring.

Het spijt ons te vernemen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Op onze website vermelden wij dat de resultaten van dit product kunnen variëren, aangezien de effectiviteit mede afhankelijk is van de specifieke smaak- en geurvoorkeuren van de hond. Wat voor de ene hond uitstekend werkt, kan bij de andere hond een ander effect hebben.

Wat betreft je verzoek tot retourneren, moeten wij je helaas informeren dat ons retourbeleid niet toestaat om geopende producten retour te nemen. Dit is een standaardprocedure die wij hanteren voor de veiligheid en hygiëne van onze klanten.

Wij vinden het vervelend dat je onze klantenservice niet als vriendelijk hebt ervaren en wij nemen je feedback hierover serieus mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Animigo Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden, eindelijk iets dat werkt!

Mijn hond heeft begin voorjaar altijd heel erg last van jeuk. Zo erg dat de huid boven de staart helemaal kapot gebeten wordt. Sinds ik hem 3x per Allergy Aid geef gaat het stukken beter. Heb hiervoor al van alles geprobeerd. Dit is het eerste product dat echt werkt. Ook geef ik hem al heel lang de Digestive Probiotics, dit helpt ook tegen jeuk en darmproblemen.

4 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had anti allergie pillen.

Ik had anti allergie pillen.
De jeuk werd erger.
Na een paar weken gestopt.
Ik heb 3 potten gekocht.
Ik gaf de pillen tijdens een eiliminatiedieet.

Ik heb er naar laten kijken door een voedingsdeskundige.
Daar kwam uit dat de pillen zeker de jeuk kunnen versterken!

23 de marzo de 2026

Hallo Marijke,

Bedankt voor je feedback.

Wat vervelend om te vernemen dat de Allergy Aid-pillen de klachten van je huisdier lijken te versterken.

Omdat ieder huisdier anders reageert op supplementen, is het mogelijk dat dit product niet geschikt is voor jouw huisdier.

Indien je niet zeker bent van het gebruik van een supplement bij je hond, adviseren wij je om altijd contact op te nemen met je dierenarts.

Wij willen je bedanken voor het delen van je ervaring.

Het team van Animigo

niets gekregen

niets gekregen

11 de febrero de 2026

Hallo Bo,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te vernemen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen.

We hebben dit direct voor je uitgezocht en het blijkt dat het pakket naar ons is geretourneerd omdat de adresgegevens helaas niet volledig waren.

Ons team heeft inmiddels via e-mail contact met je opgenomen om de juiste gegevens te bevestigen, zodat we het pakket direct opnieuw naar je kunnen verzenden.

We kijken uit naar je reactie zodat we dit snel voor je kunnen oplossen!

Met vriendelijke groeten,

Animigo Team

8 consejos para escribir buenas reseñas.