Vlot geleverd. Ik gebruik dit al meerdere jaren voor mijn hond met hooikoorts, als ik het hem zonder onderbreking( dus ook als hij geen klachten heeft) blijf geven dan heeft hij vrijwel geen last van... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Ondanks afspraken op whatsapp waarbij ik duidelijk was geweest dat de bezorger niet langs was geweest heb ik de glucosamine niet meer ontvangen na retour zending. Waarschijnlijk heeft de bezorger het... Ver más
La empresa ha respondido
Laatste jaren voor onze grote hond hier de supplementen gekocht omdat hij artrose had en erg stijf was. Helaas hebben we hem nu twee weken geleden in moeten laten slapen. Mocht je hond last... Ver más
Onze 15 jaar oude Buhund had al enige tijd last van zijn gewrichten we zagen dat hij steeds moeilijker na het slapen kon opstaan. Volgens de dierenarts heeft hij waarschijnlijk last van zijn gewricht... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Animigo.nl weten we als geen ander dat je huisdier echt onderdeel is van je gezin. We bieden een grote reeks natuurlijke supplementen, sprays en apparaten, die allemaal liefdevol zijn ontwikkeld door dierenliefhebbers. Je feedback zetten we graag om in betere producten.
Información de contacto
Keizersgracht 482, 1017EG , Amsterdam, Holanda
- info@animigo.nl
- animigo.nl
Invita a los clientes a opinar
Snel besteld snel bezorgd en met het…
Snel besteld snel bezorgd en met het medicijn zeer goede resultaten
Snelle en goede levering van l-lycine
Goede prijs en snel verzonden in goede…
Goede prijs en snel verzonden in goede verpakking.
Leuke aanbiedingen.
Smaakvol
Duidelijke uitleg. Snelle levering. Smaakvol, mijn zeer moeilijke kattin neemt het met gemak , wat zeer gunstig is. Nu ook nog hopen dat het effectief werkt tegen pollen en allergische opstoten.
Gewoon prima!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Gélules ne fonctionnent absolument pas…
Gélules ne fonctionnent absolument pas !!!! Argent jette par les fenêtres...

Respuesta de Animigo.nl
Anti bijt spray voor honden
Anti bijt spray voor honden, waarvan er op dr website geclaimed wordt dat het honden op afstand houdt, werkt niet. En ik mag hem niet retour sturen. Ook geen vriendelijke klantenservice. Absolute afrader.

Respuesta de Animigo.nl
Heel tevreden, eindelijk iets dat werkt!
Mijn hond heeft begin voorjaar altijd heel erg last van jeuk. Zo erg dat de huid boven de staart helemaal kapot gebeten wordt. Sinds ik hem 3x per Allergy Aid geef gaat het stukken beter. Heb hiervoor al van alles geprobeerd. Dit is het eerste product dat echt werkt. Ook geef ik hem al heel lang de Digestive Probiotics, dit helpt ook tegen jeuk en darmproblemen.
Ik had anti allergie pillen.
Ik had anti allergie pillen.
De jeuk werd erger.
Na een paar weken gestopt.
Ik heb 3 potten gekocht.
Ik gaf de pillen tijdens een eiliminatiedieet.
Ik heb er naar laten kijken door een voedingsdeskundige.
Daar kwam uit dat de pillen zeker de jeuk kunnen versterken!

Respuesta de Animigo.nl
Het lijkt erop dat deze ondersteuning…
Het lijkt erop dat deze ondersteuning helpt bij de gevrichten. Verder correcte leveringen
Bestellingen worden netjes verpakt en…
Bestellingen worden netjes verpakt en op tijd bezorgd. En de kwaliteit van de producten zijn erg goed.
Voordelig qua producten die we nodig…
Voordelig qua producten die we nodig hebben en vlotte levering. TOP !!!
Product geleverd volgens toezegging
Product geleverd volgens toezegging. Goede prijs/kwaliteit. Nog een tijdje gebruiken, alvorens effect, zoals ook in gebruiksaanwijzing staat.