Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zonnepaneel powerbank besteld, werkte 1 maand en daarna krijgt hij geen energie meer van zonlicht. Mailtje gestuurd maar geen reactie. Teleurstellend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat eerst mijn bestelling via bol kwijt leek te zijn heeft de klantenservice mijn hulpvraag opgepakt en goed afgehandeld. Ik werd gewezen op de mogelijkheden en ook kreeg ik hulp met een hulpvra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een solide uitgevoerde 50000 mah powerbank, met veel oplaad mogelijkheden. Helaas was de gebruiksaanwijzing in dusdanig kleine letters dat het bijna niet te lezen was. Even contact opgenomen en ik kr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Banky, de winkel voor al uw stroomoplossingen op reis.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,2

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Batterij duur

Ik had altijd problemen met de duur van de batterij van mijn Iphone, en dat is gelukkig opgelost door banky! Duizend maal dank!

17 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top product, zeker aan te raden!

Deze powerbank is echt een gamechanger! Hij is supercompact, maar levert enorm veel power. Ik kan mijn telefoon denk ik wel 10 keer opladen zonder dat de powerbank leeg raakt. Mijn laptop (16inch MacBook Pro) doet hij ook gemakkelijk 2 a 3 keer. De laadcapaciteit is indrukwekkend, en het opladen gaat snel. De kwaliteit is uitstekend, en de powerbank voelt stevig aan. Daarnaast is hij ook nog eens lichtgewicht, waardoor ik hem gemakkelijk in mijn tas kan meenemen. Zeker een aanrader voor iedereen die onderweg altijd zijn apparaten opgeladen wil houden!

20 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel erg blij met mijn powerbank…

Ik ben heel erg blij met mijn powerbank van banky! Ik was opzoek naar een kleine powerbank met een lang kabel om zo makkelijk bij me te houden tijdens het maken van content op events en ben heel erg tevreden met Banky. Ik kan mijn telefoon 2 x opladen op een avond en is klein genoeg om in mijn broekzak te doen. Ben blij met mijn aankoop

20 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over bestelde producten.

Zeer tevreden over mijn bestelde producten. Snel geleverd. Ik had een vraag en die werd snel beantwoord. Ik heb een powerbank en een reisadapter gekocht. De functies hiervan zijn perfect voor mijn werk waar ik veel voor moet reizen. Ben echt blij.

10 de enero de 2025

Topbedrijf

Topbedrijf! Altijd snelle verzending wanneer ik een powerbank nodig heb, en de service is altijd optimaal. Bedankt, Banky! Nooit meer lege apparaten als techguy. 🦾

10 de febrero de 2025

Powerbank

Orderd a powerbank, quick delivery and enjoyed the product while traveling! Charged very quickly.

10 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour sturen is een drama / geen betaling

Powerbank besteld: deed het niet.
Nieuwe besteld: deed het ook niet
Alles terug gestuurd. Heb mijn geld nog steeds niet. Ondanks dat ik in twee losse pakketten heb terug gestuurd zijn ze zogenaamd toevallig beide "beschadigd" bij ze aangekomen. Bedrijf handelt dit niet netjes af en het kost mij veel tijd. Ik zou niet adviseren hier iets te bestellen. De producten zijn inferieur en je krijgt daarna je geld niet terug.

10 de febrero de 2025
Logotipo de Banky

Respuesta de Banky

Wat vervelend dat het tweemaal is misgegaan bij de bestelling. We hebben onderzoek gedaan naar de bezorgdienst aangezien onze powerbanks allemaal gecontroleerd en fabrieksnieuws ons magazijn verlaten. De bestelling is reeds terug betaald en we hebben een gratis exemplaar aangeboden voor het ongemak. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden. Team Banky.

Verkeerde powerbank geleverd

Verkeerde powerbank geleverd. Contact is alleen mogelijk via een emailadres waar dan na dagen nog steeds géén reactie op komt. Nergens is op de website te lezen hoe en naar welk adres het product teruggestuurd kan worden. Ook de WhatsApp functie werkt niet. Wij willen graag datgene wat wij besteld hebben of ons geld retour!

20 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.