A szervíz több, mint 1 hónap elteltével, a beígért új csere robot porszívó helyett küldött egy szűrőkosarat! Most újra várjunk 1 hónapot? Az ügyfelem már most a Fogyasztóvédelmi Hatósággal fenyegetett... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
"Gyári hibás" terméket sikerült vásárolni. A számla és a hibát igazoló képek beküldése után cserélik a terméket- ami természetesen elvárható. Az ügyintéző hölgy segítőkész, minden kérdésemre kimerítő... Ver más
Június végén vettem egy medencét ami lyukas volt. A feltöltés után (június 30.), vásárlás után másnap jeleztem. A hibát két hét elteltével elfogadták és mondták hogy küldenek csere terméket. Ez is meg... Ver más
Mintaszerű Ügyfélszolgálat! Az új termék a vásárlást követő üzembe helyezés során sajnálatos módon több egységére kiterjedően hibásnak bizonyult. A Bestway ügyfélszolgálat szakszerű, készséges, seg... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
A medence szűrőegysége ment tönkre
A medence szűrőegysége ment tönkre.
A céggel felvettem a kapcsolatot és pár nap alatt a csereeszközt hozta a futár.
Prompt response
Prompt response, open communication.
This is how a customer service activity should be operated.
AmikorJó választás volt a Bestway
Amikor medencét akartan venni több tipust márkát megnéztem de úgy érzem hogy jol választottam. A problémát hamar megoldották segitökész udvarias türelmes ügyintézö hölgyek voltak a kapcsolat tartok külön köszönet nekik. Egy nappal az igért határidő elött megjött a csere medence.
Másnak is ajánlom jo szivvel a márkát

Respuesta de Bestway - Customer Service Hungary
Medence porszívó feltöltött állapotban…
Medence porszívó feltöltött állapotban egy helyben állt a medencében.

Respuesta de Bestway - Customer Service Hungary
Garanciális ügyintézés telefonon és…
Garanciális ügyintézés telefonon és emailben egyaránt jól működött!
????
Ez a cég szörnyű. Megérkezett a medence, kiderült,hogy lyukas. Próbáltuk az ügyfélszolgálattal felvenni a kapcsolatot, telefonon lehetetlen. Az online felületükön nem lehet pótalkatrészt rendelni, e-mail-re nem reagálnak. Ha a mai nap folyamán nem reagálnak semmire, akkor a fogyasztóvédelemmel fogom felvenni a kapcsolatot.

Respuesta de Bestway - Customer Service Hungary
Nagyon lassú és nehezen megoldható
Nagyon lassú és nehezen megoldható, több adatot kérnek be mint a NAV egy teljes vagyonvizsgálaton

Respuesta de Bestway - Customer Service Hungary
Quick solution to a factory error
I received a factory defective tube. Customer service replaced it quickly and free of charge.
The online reporting page is simple and easy to understand.
Thank you

Respuesta de Bestway - Customer Service Hungary
Fast reaction to the complaint report.
Fast reaction to the complaint report.
Nice, helpful staff. The delivery time of the replacement productca little bit to long, in that case, if you can't solve the circulation of the pool other way. ( I have a pump from our old pool).
Thanks for Bestway!
Az email video és fotók segítettek ésigen…
Az email video és fotók segítettek és kaptam új motort!
Köszönöm
De az UPS el a kaocsolatuk rosz estére ígérték és déután 13 órakor jött a futár és bedobta a kertembe a csere terméket ami törékeny!!!
Nagyon segítőkészek
Nagyon segítőkészek, gyors ügyintézéssel maximálisan meg voltam elégedve.
Köszönöm szépen a munkájukat.
Orvosolták a problémámat
Orvosolták a problémámat, egy gyártáshibás medence cseréjével.
Nem kellenek nagy dolgok az elégedettséghez. Elég ha a vevő nem karosúl meg!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.