BRICOFLOR.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie aangename vloer van zelfklevende vinyl tegels voor in de berging, wasplaats en 2de toilet. Correcte levering. Makkelijk in onderhoud. Zeer tevreden. Levering 2 weken België.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 6 september heb ik drie rollen behang besteld bij Bricoflor, omdat het rode barok behang hier het goedkoopst werd aangeboden. Vanwege de slechte reviews hier op Trustpilot heb ik gekozen voor bet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

UPC is mijn zending vloertegels kwijtgeraakt... Ik moet wachten tot de fabrikant weer nieuwe voorraad heeft. Hopelijk worden ze na volgende week snel geleverd. Wel sterren voor de klantenservice!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima ervaring met Bricoflor. De proefstalen van het meubellinoleum waren gemakkelijk te bestellen en werden snel geleverd. Dat maakte het kiezen een stuk eenvoudiger. Ook de definitieve bestelling w... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

Webshop voor behang en vloerbedekking

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

86 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig behang hier besteld.

Prachtig behang hier besteld.
Best een gok online bestellen maar wat een gaaf linnen behang met glitter.
Online kon ik de glitter niet zien maar eenmaal thuis zag ik de Prachtige glitter.
Ben er helemaal weg van.
En voor een spotgoedkope prijs ook nog.
Het is behang van goede kwaliteit en super fijn plakken.
Het lijkt wel een hotelbehang waar je wel 100 tot 200 € voor een rol moet betalen.
Deze rollen waren 17.50 € super chique behang! Als ik weer een project heb ga ik zeker weer bestellen bij Bricolor.
Kwaliteit voor weinig geld.

28 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Waardeloos

Waardeloos, ik heb het product nog steeds niet ontvangen. Ik wacht er nu 6 weken op na meerdere malen contact gehad en geen woord nederlands kunnen spreken.

3 de diciembre de 2025

Zeer tevreden

Het behangpapier is van goede kwaliteit en komt helemaal overeen met de afbeeldingen op de website. Ook de levering was snel. Ik ben erg tevreden en bestel hier zeker nog vaker wanneer ik nog een kamer op wil frissen.

Slechte chauffeur

De chauffeur die kwam bezorgen heeft tegen mijn luifel aan gereden met de vrachtwagen, en nu flinke schade. Van jullie uit wel doorgeven aan de verzekering maar ik moet alles zelf uitzoeken.

Ik heb behang besteld,
Prachtige kwaliteit voor een hele mooie prijs.
Pakket was er snel maar niet volledig, de dag daarna daarover gemaild en er was een zeer snelle response van het bedrijf
5 sterren voor deze service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gewoon geen woorden voor de absurde slechte service. Het is dat ik minstens 1 ster moet geven.

Half oktober bestel ik 66 tapijttegels bij Bricoflor. Ik krijg een bestel bevestiging en een dag later een betaal bevestiging. Vervolgens blijft het stil, doodstil.

Anderhalve week later wil ik weten of mijn bestelling al verstuurd is een bel ik Bricoflor in Nederland (Limburg). Ik krijg een mevrouw aan de lijn die alleen Engels spreekt en bij het opnemen hoor ik twee andere dames helemaal stuk gaan van het lachen... Ik leg uit dat ik wil weten waar mijn bestelling blijft en wordt afgekapt met de mededeling dat ik een mail moet sturen.

Ik stuur een mail en hoor vervolgens niets. Helemaal niets. Wanhopig bestel ik een andere set tegels omdat ik simpelweg niets hoor. Drie dagen later krijg ik mijn andere pakket en wat zit erbij? De tegels die ik heb besteld bij Bricoflor. Vervolgens zie ik een mailtje van Bricoflor dat de tegels "ergens volgende week wel komen denken ze".

Maar dan: ik maak gebruik van mijn consumenten recht om de bestelling ongeopend te retourneren. Ik volg de stappen en correspondentie uit de website tot de letter en stuur het pakket met een brief op. Ik ben 30 euro lichter maar wil zeker weten dat alles netjes aankomt. Vandaag, twee weken later ontvang ik het pakket terug. Ze hebben hem gewoon niet opgehaald/aangenomen van de bezorger.

Ik ben nu 30 euro lichter voor niets. Ik schrik gewoon van dit misselijkmakende slechte bedrijf en ik kan gewoon niet bevatten dat er bedrijven als dit bestaan die hun klanten zo slecht behandelen dat het gewoon op legale oplichting lijkt. Ik ben gewoon sprakeloos en heb de energie niet meer om hier nog verder tegenin te gaan.

Het enige wat ik hoop is dat ik mensen kan waarschuwen voor dit vreselijke bedrijf en hun nep reviews zodat zij dit soort onvoorstelbare praktijken kunnen voorkomen.

Blijf ver, ver weg van dit verschrikkelijke bedrijf en bestel uw vloer bij een professional.

28 de octubre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.