Den dårligste kundeservice i Change Rosengårdscenteret og deres alm. kundeservice. Jeg havde købt en bh i Change Rosengårdscenteret. Bh’en går i stykker ved at bøjlen ryger ud. Jeg havde... Ver más
La empresa ha respondido
Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde... Ver más
La empresa ha respondido
Min kone og jeg var forbi Marina i går lørdag d 11/4. I Ballerup centeret. Meget kompetent kvinde. Tog sig go tid til og hjælpe min kone med hvilken størrelse hun skulle bruge. Prøvede et par fitting... Ver más
La empresa ha respondido
Ved en feil skrev jeg galt postnummer for levering. Kundeservice tok tak i henvendelsen min umiddelbart og pakken ble omdirigert til riktig adresse. Takk til kundeservice for super hjelp!!!
La empresa ha respondido
Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.
Farum Gydevej 73, 3520, Farum, Dinamarca
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Elendig og direkte flabet betjening i Change, Storcenter Nord Aarhus.
Ønske om bytte et sæt lingeri. Ingen hjælp og direkte flabet betjening af damen i butikken. Kort sagt - Køb andet sted

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg har i går besøgt butikken i Vejle og jeg har haft den bedste oplevelse i lang tid. Jeg spurgte ikke til dit navn, men du har taget dig tid og var engageret i både samtalen, som i af hjælpe mig med at finde, hvad jeg havde brug for. Og mere endda! Service i toppen, og når man også har svært ved at finde en BH, der passer perfekt, så var tålmodighed og det store udvalg lige, hvad der skulle til. Unødigt at sige, at jeg fandt mere, end jeg forventede, som er fedt. Jeg kommer helt klart igen.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Utrolig hjælpsom hende jeg talte med, der gav sig tid til at finde ud af svaret på mit spørgsmål, og vendte tilbage med en løsning samme dag..

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Kjempegod hjelp i både butikk og på kundeservice. Hyggelig og imøtekommende kommunikasjon, positiv innstilling og rask hjelp!

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Som altid enormt god service i Kolding By. Imødekommende og hjælpsomme med kunden i fokus! Jeg har glædeligt delt mine erfaringer med familie og venner

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg var i change i Fredericia. Super dygtigt personale. De gav sig god tid, lyttede og gav bare en virkelig god service. Der vil jeg klart komme igen😊 Mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Værste butikoplevelse jeg har haft
Det her er uden tvivl det værste butikbesøg og den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. At blive mistænkeliggjort og indirekte beskyldt for tyveri, fordi personalet selv har glemt at taste en vare korrekt ind, er simpelthen ikke i orden.
Det er uprofessionelt, ubehageligt og virkelig dårlig behandling af kunder. Meget skuffende.
De burde stærkt overveje at udskifte MANAGEREN derude fordi hun har slet ikke styr på at betjene kunder. Ved ikke på hvilket grundlag hun er blevet valgt som manager! usmageligt

Rystende dårlig behandling i CHANGE – Ballerup Centret
Det her er uden sammenligning den værste service, jeg nogensinde har oplevet i en undertøjsbutik.
Jeg handlede i CHANGE i Ballerup Centret under tilbuddet 2 for 3. Jeg gik ind med et klart budget, som jeg ikke ønskede at overskride. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke passe to af sættene og tog derfor tilbage for at bytte størrelser – helt almindelig kundeservice, skulle man mene.
I butikken får jeg så at vide, at den ene BH ikke var blevet slået ind ved betalingen. Altså en fejl begået af personalet – ikke mig som kunde.
I stedet for at tage ansvar og finde en løsning, blev manageren tilkaldt. Hendes opførsel var chokerende: ekstremt flabet, nedladende og fuldstændig blottet for forståelse. Jeg forsøgte at forklare, at jeg gerne ville beholde det sæt, der passede og allerede var taget i brug, men at jeg aldrig ville have købt varerne, hvis jeg havde vidst, at jeg reelt kom til at betale for færre sæt uden tilbuddet.
Managerens svar? At true mig med en politianmeldelse for tyveri.
At beskylde en betalende kunde for tyveri på grund af en medarbejders fejl er simpelthen under al kritik. Især når butikkens egne kameraer vil kunne bevise, at jeg ikke har gjort noget forkert.
Jeg fik pengene retur for det ene sæt, men oplevelsen var så ubehagelig og ydmygende, at jeg fortryder, at jeg nogensinde lagde mine penge i den butik. Et tilbud, der skulle være positivt, endte i stedet med at blive en rystende dårlig oplevelse.
Jeg kommer aldrig igen – og jeg vil bestemt ikke anbefale stedet til andre.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Cecilie i Herning centret giver den bedste service og kan klart anbefales 🙏🏻 lad hver at gå ind af døren hvis ikke i vil bruge penge 🤭

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Min veninde og jeg var i dag i jeres butik i Asnæs. Det var et meget underligt besøg. Ekspedienten var ikke meget kundevenlig og jeg opgav hurtigt at få hendes hjælp, så jeg lader min veninde få hjælpen. Kigger ind til hende i prøve rummet og ser at hun får dobbelt bryster, men det synes ekspedienten ikke. Hun sagde at det var noget pjat at sige men at hun kunne sælge 3 sæt for tos pris. Hmm. En meget underlig oplevelse. Det var kun salg og ikke vejledning vi fik. Vi endte med ikke at købe noget, men vi besøger changes på Ros torv eller skoagergade i Roskilde, hvor vi ved at servicen er i top. Bare ærgerligt at kører så langt for ingen ting

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Vi deltog seks piger i et “special event” i butikken i Ballerup, som var vundet via Instagram. Eventet var aftalt til kl. 18:00, og vi ankom kort før. De to medarbejdere, der var på arbejde ved ankomst, var virkelig søde, professionelle og gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at måle os, finde størrelser og tage hånd om os.
Desværre blev oplevelsen markant forringet, da butikschefen ankom ca. 40 minutter for sent. Hun talte gentagne gange nedladende til de to medarbejdere foran os, på trods af at de havde håndteret arrangementet fuldt ud professionelt. Det skabte en ubehagelig stemning.
Derudover begyndte butikschefen at betjene andre kunder, selvom arrangementet skulle foregå i en lukket butik kun for os. De nye kollektioner, som var blevet lovet, blev aldrig vist, og udvalget var meget begrænset — på tværs af seks deltagere var der reelt kun 1–2 BH’er, der passede i størrelse.
Salget blev desuden presset meget aggressivt: spørgsmål om hvorfor vi ikke købte trusser, hvorfor “kun” én BH, og gentagne forsøg på mersalg. Den lovede rabat på minimum 30 % var heller ikke til at finde, uden nogen forklaring.
På grund af den samlede oplevelse valgte vi efterfølgende at returnere de varer, vi havde købt — udelukkende af princip. En meget skuffende oplevelse, præget af manglende respekt, dårlig ledelse og et serviceniveau langt under forventning

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Vi havde en utrolig god oplevelse i Change i Thisted, hvor min datter på 12 fik hjælp til undertøj og bikini. Flot butik og utrolig glad og hjælpsom butiksansvarlig 🙏🏼

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg havde en meget utilfredsstillende oplevelse i CHANGE i Køge.
Jeg kom ind for at købe et sæt som gave til min kæreste. Hun har tidligere arbejdet i butikken, og afslutningen dengang var ikke god, hvilket desværre gav indtryk af at påvirke ekspeditionen denne dag.
Vi fandt sættet, og jeg spurgte ind til prisen, da den var anderledes på hjemmesiden. Ekspedienten oplyste, at prisen kun gjaldt online. Dette er ikke korrekt, da CHANGE anvender samme priser online og i butik – forskellen er, om prisen er med eller uden medlemskab.
Ved kassen oplyste jeg min kærestes telefonnummer til hendes medlemskab, og jeg så ekspedienten taste nummeret ind. Alligevel blev købet ikke registreret på medlemskabet, rabatten blev ikke trukket, og jeg endte med at betale fuld pris.
Ekspedienten kunne genkende mig og vidste, at købet var til min kæreste, hvilket gjorde situationen ekstra ubehagelig og gav et indtryk af, at dette ikke var en fejl, men et bevidst valg.
Jeg returnerede senere sættet i CHANGE i Næstved og købte det igen dér, hvor medlemskabet blev korrekt anvendt, og rabatten fratrukket uden problemer.
Uanset tidligere relationer er det ikke acceptabelt at give forkerte oplysninger om priser eller undlade at anvende et oplyst medlemskab. Man må ikke snyde sine kunder, og alle bør behandles professionelt og ens.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg købte et et sæt lingeri til min kæreste i Julegave, og blev betjent af en ung pige.
Hun spørger indtil størrelse, og får informationen, for derefter at sige. “Det her er den mindste størrelse af den model vi har, hvis ikke hun kan passe den, kommer hun bare ind og bytter den”
Modellen var 3 størrelser for stor i skålen og 10 i taljen. Altså helt ærligt..
Hun pakker den ind, vel vidende om at det selvfølgelig er en julegave, men kommer ikke byttemæke på.
Kvitteringen er desværre blevet forlagt/smidt ud, så nu står vi med et sæt lingeri, de ikke vil ombytte fordi der mangler byttemærke eller kvittering.
De vil i butikken heller ikke tage ansvaret, eller godtgøre at de har glemt byttemærke.
Ydermere, så vidste ekspedienten heller ikke hvordan hun skulle tage betaling med et gavekort, hvilket er ret ærgeligt.
Købsoplevelsen skete i butikken i Silkeborg.
De burde bruge lidt ressourcer på at træne de unge piger, til at vide sådan noget.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg fik mere en god service hos kundeservice og de havde slet ikke behøvet gøre det de gjorde men de var meget hjælpsomme. Så jeg er mere end tryg ved handle her

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg fik en julegave fra change som var bestilt online med rabat. Da jeg vil ombytte gaven til korrekt størrelse i Randers storcenter I dag bliver jeg opkrævet FULD pris. For forstændig samme produkt bare i den rigtige størrelse. Er fuldstændig chokeret. Har kontaktet deres online kundeservice som fastholder at det er sådan det er. Var egentlig blevet glad for at handle hos change men det var så sidste gang.
Opfølgning efter svar fra Change: det var fuldstændig samme produkt bare en størrelse mindre og jeg blev opkrævet fuld pris. Da vi kontakter jeres kundeservice senere samme dag fastholder I også på mail at det er jeres byttepolitik. Synes simpelthen det er for dårligt.

Mit besøg hos Change HerningCenteret, er jeg bare nødt til at give 5⭐️
Sagen var, at jeg i en Change et andet sted i landet, havde købt nogle bh'er som så pæne ud, på, men gjorde ondt når jeg sad ned.
De to piger i HerningCenteret var så hjælpsomme, selvom jeg bare skulle bytte, og dermed ikke hælde penge i kassen.
De var virkelig gode til at finde "søsterstørrelser" til de bh'er jeg havde købt; så jeg endte med nogle byt som jeg BARE er blevet glad for.
De var ærlige og super kompetente ift.at møde netop mit behov.
Ikke noget "smart i en fart" eller hurtige penge over disken.
Det er med garanti dér jeg køber mit undertøj fremover.
Tak!

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
I dag havde jeg en rigtig kedelig oplevelse i Change på Ro's Torv i Roskilde. Jeg kommer ind i butikken hvor jeg venter længe. Jeg vælger at forlade butikken for at handle noget andet og vender tilbage til Change ca. 10 min efter. Jeg bliver betjent, og min vare bliver fundet frem. Nu siger ekspedienten til mig at jeg lige må vente, for der er en anden kunde som hun også er i gang med at hjælpe. (Det er den samme samme kunde som tidligere) Jeg venter ca. 10-15 minutter mere og imellem tiden er der mødt en ny medarbejder ind på arbejdet. Hun spørger om hun kan hjælpe mig, og jeg fortæller at jeg bare skal betale for min vare. Det kan hun desværre ikke hjælpe mig med, da der kun er en computer/kasse til at ekspedere på. Nu er den anden medarbejder færdig, men skal dog lige ud på den anden side af disken, hvor hun siger til kunden: "Du får da lige et kram inden du går". Endelig tror jeg at det er min tur, men næh nej. Nu er en anden kunde dukket op inde fra prøverummet. Ekspedienten kalder denne kunde frem, men hun siger: "Nej, jeg tror det er hende først", og nikker i min retning. Så siger ekspedienten "Nej du har været her længst" Så siger jeg: "Ved du hvad, så går jeg bare" og hun er så fræk at sige "Det er så fint"
Jeg vendte mig om og gik, men jeg rasede indeni og tænkte: NEJ det er ikke spor fint.
Tænk hvis men nu gik ind i en tøjbutik og fandt et stykke tøj, man gerne ville købe uden at prøve det først. Og ekspedienten så sagde: "Jeg skal lige tjekke om der er nogle kunder i prøverummene. De skal jo betjenes først, da du jo ankom efter dem"

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Har ikke noget imod undertøjet hos jer. Det der ærgrer mig er, at hver gang jeg træder ind i en af jeres butikker, bliver jeg nærmest overfaldet af personalet. Om jeg har brug for hjælp, hvad jeg leder efter osv. selvom jeg siger at jeg blot kigger. Jeg vil gerne have god tid til at kigge på tingene uden der står en og ånder mig i nakken. Dette sker især i Asnæs og Holbæk by. Ligesom de nærmest presser en til at købe mere. Jeg kan ikke gå ud af butikken før jeg har købt noget (føler jeg) hvilket irritere mig. Jeg er med på at de skal sælge men ikke tvinge folk. Derfor går jeg meget sjældent ind der mere

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Købte undertøj til min datter før jul. Ekspedienten i butikken satte byttemærke på gaven - men da jeg efterfølgende vil bytte det i butikken ser jeg at der står med småt at man også skal bruge en kvittering selvom man bare vil bytte til noget andet i butikken og måske endda købe endnu mere. Jeg havde ikke gemt bonen og er sikker på jeg ikke er blevet gjort opmærksom på at den skulle med ved ombytning. Så gemmer jeg den nemlig altid. Så jeg måtte gå igen med en vare jeg nu ikke kan bruge til noget og en datter der er ked af ikke at kunne bruge gaven. Kunne til nøds have byttet til en anden størrelse men det kunne ikke engang lade sig gøre. Utrolig dårlig stil - køber aldring mere gaver i en fysisk Change butik. Jeg vil ellers meget gerne støtte fysiske butikker, men ikke denne kæde.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.