Den dårligste kundeservice i Change Rosengårdscenteret og deres alm. kundeservice. Jeg havde købt en bh i Change Rosengårdscenteret. Bh’en går i stykker ved at bøjlen ryger ud. Jeg havde... Ver más
La empresa ha respondido
Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde... Ver más
La empresa ha respondido
Min kone og jeg var forbi Marina i går lørdag d 11/4. I Ballerup centeret. Meget kompetent kvinde. Tog sig go tid til og hjælpe min kone med hvilken størrelse hun skulle bruge. Prøvede et par fitting... Ver más
La empresa ha respondido
Ved en feil skrev jeg galt postnummer for levering. Kundeservice tok tak i henvendelsen min umiddelbart og pakken ble omdirigert til riktig adresse. Takk til kundeservice for super hjelp!!!
La empresa ha respondido
Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.
Farum Gydevej 73, 3520, Farum, Dinamarca
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var i Change i Rosengårdscentret i forgårs hvor jeg blev målt og købte 3 bh’er.
Da jeg kom hjem klippede jeg mærkerne af og valgte at prøve at gå med bh’erne et kvarters tid.
Jeg finder hurtigt ud af at den ene slags (som jeg har købt 2 af, hvoraf den ene skal sendes til mig) kan jeg ikke bruge idet den begynder at ‘dele’ mine bryster, så jeg ligner jeg har 4 bryster!
Jeg tager ud i butikken og fortæller dem at jeg desværre ikke kan bruge bh’erne alligevel og fortæller om problemet.
Ekspedienten vil ikke gøre noget, da jeg har klippet mærket af. Det eneste hun kan gøre er at give mig pengene tilbage for den bh som jeg venter på at modtage med posten.
Jeg går derefter ind i en anden undetøjsforretning, da jeg virkelig synes servicen var dårlig i Change. Her bliver jeg målt og der bliver jeg målt til at skulle have en skål større end jeg er blevet målt til i Change!
Ikke noget at sige til jeg ikke kunne bruge bh’erne, som jeg har givet over 1000,- for…

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg fandt både bikini og undertøj hos Change i Silkeborg. Jeg blev mødt af søde Anna, som var hjælpsom, kærlig og hurtig med gode forslag, så jeg havde masser at vælge imellem. Hun fortalte om medlemsfordele og hjalp mig med det hele. Nu er jeg medlem, har det jeg søgte og havde en rigtig god oplevelse. Tak for super service!

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Kæmpe optur hos Change i Silkeborg. Fantastisk stemning, vejledning og service. Søde, dygtige og stolte af deres erhverv 💜

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg var i Change Vejle i sidste uge. Har ikke været der i nogle måneder, og troede butikken var ved at lukke. Hele butikken virkede underlig tom.
Ekspeditionen fortalte alt var lavet om, og at de nu kun havde en bh af alle modeller hængende fremme. Resten var i et skab.
Syntes det var en underlig oplevelse, og indbyder ikke ligefrem til man har lyst til at gå rundt og kigge.
Flere kunder kom ind i butikken og sagde det samme.
Virkelig ærgerlig oplevelse. Har ikke synderligt lyst til at handle der mere.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Fantastisk oplevelse i Silkeborg i dag - hvor jeg fik super professionel hjælp og støtte, til og vælge det helt rigtigt undertøj.
Tak for fantastisk hjælp. Jeg kommer helt sikkert igen når jeg lige om lidt skal have badetøj.

Change Sønderborg.
Kun positivt herfra.
Fantastisk kundeservice og gik derfra med en fantastisk oplevelse, hun fandt lige præcis det jeg ledte efter og var simpelthen så flink og jordnær

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg blev for næsten et år siden målt, hvad min BH-størrelse er inde i vejle, alt er fint og vi får bestilt de bh’ere jeg har valgt hjem hvor jeg ydeligere købte en anden farve også, så i alt 3 bh’ere
Da jeg modtager mine bh’ere sidder de enormt stramt og ubehageligt og føler mine bryster falder ud ad bh’en (ihvertfald hvis jeg løber)
Jeg gik ned til min lokale Change hvor jeg derefter fik afvide at det er normalt og at bh’en skal strække sig ud…
Efter 1 år er bh’erene stadig ikke strukket ud, og er stadig enormt ubehagelige at gå med. Jeg er sikker på at jeg blev målt forkert og har derfor spildt 1500kr

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg var i går ude i Rosengårdcentret i Odense for at købe bikini i Change. Jeg gik derind med ingen anelse om, hvor jeg skulle starte, da jeg altid har haft besvær med at finde bikinier, som passer. Jeg kan se på min kvittering, at jeg fik hjælp af Cecilie, og hun var virkelig en hjælp. Hun gjorde en meget uoverskuelig opgave til nem. Hun hev en masse toppe frem som jeg kunne prøve, men selvom mange af dem ikke passede, så endte vi med at finde en efter 50 minutter. Jeg sætter pris på hendes tålmodighed og hendes evne til at hjælpe. Ikke sidste gang jeg handler her😊

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Mit gavekort udløb for nogle uger siden, og jeg skriver for at høre, om det er muligt at få det forlænget.
Jeg vil også gerne sige tusind tak for den fleksible og virkelig gode service, jeg har oplevet hos jer – det betyder meget!

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Handler aldrig hos change igen.
Jeg har købt to ammebh’er online. De har så sendt et forkert produkt. De vil så have at jeg skal indlevere det forkerte produkt, før de vil sende mig det produkt som jeg har betalt for. Altså skal jeg gå to ekstra gange på posthuset, fordi de har lavet en fejl.
Det er ikke super nemt at fare frem og tilbage til posthuset når man har et lille spædbarn.
De tilbyder ingen form for kompensation for min tid eller som undskyldning for deres fejl.
Det er skisme ringe kundeservice! Især når fejlen udelukkende skyldes deres fejl.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg har ellers været kunde her i mange år.
Men at blive udsat for sådan en uforskammet behandling sætter jeg ikke mine ben der længere.
Mit badetøj som er et år gammelt og har skiftet farve, siger det at det er helt normalt og at det åbenbart kun holder en ferie?
Det var så 800kr for badetøj, det er ikke i orden.
Det var beskeden i glostrup centret.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Julie Josephine gav den mest positive, personlige og professionelle service man kunne ønske sig. Hun hjalp med alt fra at finde den rigtige størrelse Bh, over hvilke designs der sad godt, til hvilke farver der var fede, alt sammen med smittende energi og engagement, samt tydelig faglighed og overskud. Al ros til hende, og tak for en fed oplevelse.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Har købt en masse trusser. En af de dyreste jeg købte gik der hul på og der kom en masse løse tråde allerede indenfor de første 15 min brug. Skriver det til dem og de vil høre om vaske metoder og det ene og det andet. Svarer så de først er vasket efterfølgende og i bh pose og de tilbyder så et nyt par - dejligt. Dog vil de kun sende et nyt par hvis jeg ødelægger det første par ved at klippe dem over eller indleverer dem i butik til destruktion. Det synes jeg er noget miljø svineri - det par med fejl i kunne jo stadig bruges nogle gange inden de ville gå helt i stykker. Derudover dårlig kundeservice - hvad får de ud af det? Synes det er dybt mærkeligt når de kan se på billededokumentationen at produktet har en fejl

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Sindssyg dårlig service. Jeg har altid kunne bytte mine bh’er når bøjlen begyndte at hoppe ud. Og nu kan jeg ikke få lov, fordi jeg har puttet den i vaskemaskinen 1 gang. Så frafalder reklamationsretten åbenbart i følge hende og det står der. Men når jeg undersøger nærmere, står der kun at I anbefaler det ikke. Jeg havde brugt en pose til det og kørt Skåne vask. Og nu ligner min bh noget der har været ild i og bøjlen sidder og skær. Samt samme model i anden farve, der er bøjlen hoppet ud af siden.
Det er ikke holdbart og det er kun den der er smeltet der har været i maskine 1 gang.
Det har aldrig været et problem før i de 10 år jeg har handlet hos jer og nu er det. Det er for dårligt.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Virkelig dårlig kvalitet og dårlig service kommer ikke igen

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg har købt to sports-bh’er hos dem. Begge med vejledning fra medarbejdere om, hvilken størrelse jeg skulle købe. I begge tilfælde har jeg allerede efter, at jeg har brugt den første gang fået skarvmærker/sår på ryggen, hvor den ene syning er placeret. Jeg troede, at jeg bare havde fået en “dårlig” udgave første gang, og da det er nogle år siden håbede jeg, at det ville være anderledes anden gang - det var det desværre ikke.
Jeg skrev til dem i forhold til at melde en reklamationsfejl, for det må jo være en fejl, når deres produkt gentagende gange efterlader sår. Responsen lød, at det vurderede de ikke var en produktionsfejl, men måtte skyldes, at jeg havde købt en forkert størrelse. Samtidig gjorde de mig opmærksom på, at man jo har 30 dage til at returnere ting købt hos dem, så man kunne sagtens gå rundt og prøve bh’en derhjemme. Det tænker jeg dog ikke er relevant, når der er tale om et produkt til motion, og som derfor kun helt kan testes, når man f.eks. løber en tur. Efter at have brugt min nye sportsbh på én løbetur, kan jeg bare ikke returnere den, fordi der nu er svedt i den.
Det vil sige, at jeg for anden gang står med en sportsbh fra change, som jeg ikke kan bruge uden at den efterlader mig med sår.
Jeg synes, at det er en virkelig træls oplevelse for et sted jeg ellers oftest er glad for at handle.

Super god oplevelse.
Jeg blev betjent af Cecilie og hun var yderst serviceminded og dygtig.
Jeg fik problemfrit byttet en natkjole til et BH-sæt og fik målt til den rette størrelse.
Super service, tak Change og Cecilie

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
D. 11/5 købte jeg i Change i Rosengård Centret 6 sæt undertøj og betalte for alle 6 sæt.
2 af bh'erne skulle bestilles hjem med levering til pakkeshop i nærheden af min bopæl.
Alt forløber fint.
D. 14/5 får jeg en sms om, at jeg kan hente mine bh'er i butikken, hvilket ikke var aftalt.
D. 15/5 ringer jeg og lægger en besked på deres telefonsvarer.
D. 16/5 ringer de retur og fortæller, at det er normal kutyme, at kunden får en besked om afhentning af varer, selv om de er bestilt til pakkeshop.
Nu skriver vi d. 1/6, og jeg har stadig ikke set skyggen af mine bh'er.
Det er FA.... dårlig stil, så jeg handler bestemt ikke hos Change mere

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg har handlet i Change i mange år, fordi jeg plejer at få rigtig god service. De sidste to køb jeg har gjort har desværre gjort ondt at have på, trods at jeg har fået hjælp af to forskellige unge ekspedienter. Det er over 1000 kr jeg har brugt, som desværre bare ligger i skuffen fordi det gnaver. Jeg henvendte mig til en veninde som arbejde i en anden undertøjskæde, som sagde jeg blandt andet havde fået en for stor skål i bh. Når man ikke ved noget, og plejer at få fantastisk service så tror man jo på dem der arbejder der. Nu er jeg ked af, at have dyrt undertøj jeg ikke kan bruge i skuffen

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Kundeservice-teamet fortjener en kæmpe buket hjerter ♥️.
Mistet gavekort og kontaktede CHANGE. Der var hurtig kontakt med temaet og da det ikke kunne løses i første omgang, blev jeg informeret om, at der blev arbejdet videre på min sag. Alt endte godt og jeg er super glad og lettet 😮💨♥️. Total god service ♥️

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.