Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den dårligste kundeservice i Change Rosengårdscenteret og deres alm. kundeservice. Jeg havde købt en bh i Change Rosengårdscenteret. Bh’en går i stykker ved at bøjlen ryger ud. Jeg havde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kone og jeg var forbi Marina i går lørdag d 11/4. I Ballerup centeret. Meget kompetent kvinde. Tog sig go tid til og hjælpe min kone med hvilken størrelse hun skulle bruge. Prøvede et par fitting... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved en feil skrev jeg galt postnummer for levering. Kundeservice tok tak i henvendelsen min umiddelbart og pakken ble omdirigert til riktig adresse. Takk til kundeservice for super hjelp!!!

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen pakke modtaget. De er ligeglade.

Jeg bestilte to sæt undertøj d 28. Fik bekræftelse og en mail om at den ville blive leveret 1/05 - 05/05. Den 8 kontakter jeg Change og forstår ikke hvorfor min pakke ikke er kommet, eller blevet afsendt. (Det er sket før så det er bestemt ikke første gang). De forsikre mig om at den er sendt nu og på vej. En uge senere har jeg stadig ikke modtaget noget. Jeg betaler over 1000kr for undertøj, for så at pakken ikke kommer til tiden eller hurtigere efter vores samtale. Det er anden ordrer jeg oplever det på, og nu gider jeg egentlig ikke handle derhenne længere. Man får ingen kompensation eller noget, for det her.

Derudover så har de næsten ingen skålstørrelser til større kvinder med større barm. Det er slet ikke pengene værd.

14 de mayo de 2025

Kære Cecilie,

Vi er rigtig kede af, at læse din anmeldelse og at din ordre har været forsinket – særligt når det ikke er første gang, du oplever dette. Vi forstår til fulde, hvor frustrerende det må være at gå og vente på en ordre, som ikke ankommer som forventet.

Dette er allerede rapporteret til vores lageransvarlige, så vi kan undersøge forsinkelsen nærmere.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er i gang med at undersøge din henvendelse sammen med ansvarlige og har kontaktet butikken, hvor din ordre er leveret til.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at løse din henvendelse og vender tilbage til dig inden længe med en opdatering pr. mail.

Vi beklager endnu en gang for ulejligheden dette har medført.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en god oplevelse at handle hos…

Altid en god oplevelse at handle hos jer. God vejledning i butikken. Ros til change vejle.

12 de mayo de 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! ⭐

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos CHANGE i Vejle, og vi sender straks rosen videre til teamet i butikken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Change Rosengårdcenteret:

Change Rosengårdcenteret:
Jeg har flere gange handlet i change i rosengårdcenteret, og har egentlig været rigtig glad for deres service og produkter.
Men sidst jeg var der inde, var der en ekspedient jeg ikke var blevet betjent af før, jeg viste hende hvilken bh jeg ville prøve, og oplyste hende min størrelse. Hun insisterede på at jeg skulle prøve i andre størrelser, på trods af at den bh jeg havde på var fra change, men hun mente at omkredsen var alt for stor til mig. Jeg prøver den ene bh efter den anden, den ene bh mindre end den første, og da jeg til sidst står med hænderne nærmest spændt ud i smerte, siger hun "det der er din størrelse". Jeg kunne nærmest ikke få bh'en på, og jeg var så revet og rød da jeg fik den af. Jeg fortalte ekspedienten alt dette, og hun spurgte om jeg tog den på, og lukkede den bag på? Hvilket jeg sagde nej til, men det mente hun jeg skulle! Så måtte jeg fortælle hende, at den eneste grund til, at jeg overhovedet kunne få denne bh på, var fordi jeg gjorde det omvendt, jeg kunne ikke strække mine arme nok til at lukke den bagpå, fordi den simpelthen var så lille.
Hun holdte fast i sin påstand. Jeg skyndte mig ud af butikken, og har ikke turde at vende tilbage siden.

1 de marzo de 2025

Kære Natalie,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Change Rosengårdcenteret. Først og fremmest vil vi gerne beklage, at dit seneste besøg ikke levede op til dine forventninger.

Vores mål er altid at give personlig og professionel vejledning, så alle kunder føler sig trygge og godt tilpas når de handler hos CHANGE.

Vi er kede af, at du følte dig presset og ikke lyttet til. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, nogen skal opleve et besøg hos os. Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi kan få undersøge om der er en god løsning at finde i samarbejde med butikken.

Du kan kontakte os telefonisk på 69169696 i hverdage mellem 09:00-18:00 og i weekenderne mellem 10:00-16:00. Alternativt kan du skrive til os via vores kontaktformular på hjemmesiden, som du finder her: https://help.change.com/hc/da/requests/new

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre.

Igen, så beklager vi mange gange for din oplevelse.

Change på Fisketorvet.

Jeg har været hos de unge damer på Fisketorvet og det var en helt usædvanlig fornem betjening. Jeg følte mig virkelig så godt behandlet og hjulpet med at finde det helt rigtige badetøj og undertøj. Stor ros til damerne og tak!

7 de mayo de 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det godt at høre, at du havde en så god oplevelse hos vores personal shoppers på Fisketorvet! 😍

Din ros betyder meget, og vi sørger for, at den bliver delt med vores dygtige kolleger i butikken. De vil helt sikkert blive glade for at høre, at deres service gjorde en forskel, og at du følte dig godt hjulpet og vejledt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god torsdag til dig. 🌞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En skøn oplevelse i Rødovre centret

En skøn oplevelse i Rødovre centret. Frederikke aka nuserpige var så professionel at det var en fornøjelse at stå i et prøverum og prøve mange bh’er. Der er intet som at gå glad fra en butik, hvor man føler betjeningen er i top. Alvor, grin og en god pris. Jo turen havde alt- af hjertet tak !!!

3 de mayo de 2025

Kære Trina,

Tusinde tak for din anmeldelse af dit besøg hos vores butik i Rødovre!😍

Det er så dejligt, at læse om din oplevelse, og den fantastiske service du har modtaget - Det er jo lige som det skal være, og det vi bestræber os på ved hvert besøg.

Vi har givet dine fine ord videre til pigerne i butikken, som glæder sig til dit næste besøg 💐🥰

fantastisk betjening og købsoplevelse

CHANGE Skanderborg

Jeg vil gerne sende en stor ros til den medarbejder i butikken, der hjalp mig idag. Hun var imødekommende, professionel og utrolig hjælpsom. Jeg følte mig virkelig godt guidet gennem mit køb, og fik præcis det, jeg ledte efter – faktisk endte jeg med en bedre løsning, end jeg selv havde tænkt. Det var en tryg og positiv oplevelse hele vejen igennem, og det gør, at jeg med glæde handler der igen. Stor tak for en virkelig god service!

1 de mayo de 2025

Kære Sanam,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse i vores butik i Skanderborg. Det betyder meget for os, at du følte dig godt guidet og godt behandlet.

Vi deler din ros med den butikken, som helt sikkert vil blive glad for den. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken igen!

Rigtig god weekend.🌞

Over al forventning

Over al forventning – virkelig god service fra Change Lingerie

Jeg kontaktede Change Lingerie, selvom mine gavekort var udløbet, og blev mødt af en venlig og hjælpsom kundeservice. De forlængede gavekortene uden problemer, og det hele blev ordnet hurtigt og nemt. Det satte jeg stor pris på – tak for hjælpen😊

29 de abril de 2025

Kære Nicole,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af vores service – det sætter vi stor pris på! ⭐

Vi er glade for, at vi kunne løse problemet hurtigt og smidigt for dig.

Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for hjælp til noget andet.

Ønsker dig en rigtig god dag. 🌸

Kærlig hilsen, Marta CHANGE Lingerie

Change in Fisketorvet Mall

I went to Change in Fisketorvet Mall to look for a bra. Young girl helped me: persisted I should try several different bras, really tried hard to find appropriate size/color/type.
I left the shop with 4 bras (paid only 2), and lots of other free goodies.
Amisha L, thank you for understanding customer service and doing your job, kind, caring and with sense of humour.

26 de abril de 2025

Dear Branka,

Thank you so much for the amazing review on our store in Fisketorvet🤩

We are thrilled to hear that our employee took good care of you and helped you find some good products for you.

We are so glad that you came out of the store with such a positive feeling🤗

Your lovely feedback is sent further to the store and the employee, who hopes to see you again.

Wish you a good day!

Bests, Tascha, CHANGE Lingerie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sælger undertøj der indeholder nikkel

Sætter aldrig mine ben i den butik .
Købte et sæt undertøj bestående af 2 stk trusser og en bh , til den nette sum af ca 1200 kr , under prøvningen gjorde jeg opmærksom på at jeg er hyber allergisk overfor nikkel men den venlige dame i butikken lovede mig højt og helligt at de blå tråde der var i undertøjet ikke indeholdt nikkel. Jeg vælger at tro hende ,men første gang jeg har sættet på går der ikke mere end max en time, så slår jeg fuldstændig ud og er slet ikke i tvivl om at det er en allergisk reaktion. Vi henvender os i dag til butikken pg fortæller om oplevelsen , hvorpå vi bare får at vide at det ikke er noget de vil høre noget ved, så nu står jeg med et ret dyrt sæt undertøj der er lige til at smide ud. Føler mig så dårligt behandlet og det sidste ord er ikke sagt i den her sag. Vi har ellers altid fået en okay behandling men efter det her så kommer vi der ALDRIG mere

25 de abril de 2025

Kære Annette,

Vi er utrolig kede af, at vores produkt ikke har levet op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud din frustration over ikke at kunne returnere bh'en. Vi er også kede af, at du ikke oplevede den nødvendige forståelse og imødekommenhed i butikken. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi kan forsikre dig om, at vi overholder EUs fastsatte grænseværdi.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig videre med dette, og du er derfor meget velkommen tilbage i butikken, hvor du har købt produktet. Du kan også kontakte os på Kundeservice, så vi kan håndtere sagen og aftale videre forløb med den pågældende butik.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg besøgte jeres butik i Asnæs…

Jeg besøgte jeres butik i Asnæs Centret.
Plejer ellers altid at handle i Hunkemøller .
Jeg prøvede nogle bher.
Damen i butikken mente den størrelse jeg var vandt til ikke passede.
MEN Målte mig ikke.
Kom med nogle bher hun sagde ville passe mig.
Prøvede dem.
De føltes en smule stramme.
Men damen sagde de sad fuldstændig perfekt .
Og var den rigtige størrelse.
Og at det vidste hun alt om.
Jeg tænkte desværre at hun nok vidste det bedre end mig.
Så jeg købte så 3 sæt undertøj.
Betalte næsten 1800 kr.
Tager det ene sæt på dagen efter .
Der går ikke længe før bøjlerne som sidder helt oppe i min armhule, begynder at gøre ondt.
Jeg tager bhen af for at prøve at justere den.
Men der er intet at justere af.
Så jeg prøver igen at tage den på.
Den gør stadig ondt.
Men jeg prøver at ignorere det.
For damen sagde jo den sad fuldstændig perfekt, og var den rigtige størrelse.
Men efter 2 timer gør det simpelthen alt for ondt.
Og jeg bliver nød til at tage den af.
Så ser jeg, at jeg er helt rød, og har store gnave mærker oppe i armhulen.
Jeg tager dagen efter alle mine 3 sæt undertøj med ned til damen i butikken.
Tror selvfølgelig at jeg vil kunne få byttet alle 3 sæt.
Da det jo er damen der FULDSTÆNDIG har beregnet min størrelse forkert.
Men sådan blev det ikke.
Jeg kunne ikke få byttet den bh som jeg havde haft på.
Og fik da også at vide at hun jo ikke kunne vide at jeg var SÅ sensitiv.
Tak for kaffe.
Jeg skulle da i hvert fald ikke have byttet de andre 2 sæt.
Jeg bad om at få det returneret.
Det besøg kostede mig 850 kr.
For et par trusser jeg godt kunne bruge og en bh som jeg ikke kunne passe.
Syntes damen i butikken var meget inkompetent.
Kommer der ALDRIG igen.
Så mit råd til jer alle er :
HOLD JER LANGT VÆK FRA CHANGE I ASNÆS.

4 de abril de 2025

Kære Maiken,

Vi er meget kede af at høre, at dit besøg hos os i Asnæs Centret ikke levede op til dine forventninger.

Hos CHANGE Lingerie bestræber vi os på at give alle vores kunder en tryg og professionel service med udgangspunkt i individuel rådgivning og pasform. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har følt dig fejlvurderet, og at de købte produkter ikke har levet op til dine forventninger i forhold til komfort og pasform.

Vi forstår fuldt ud din frustration over ikke at kunne returnere den bh, du har haft på, og vi er kede af, at du ikke oplevede den nødvendige forståelse og imødekommenhed i butikken. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig samt med pågældende butik, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning sammen.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular: https://help.change.com/hc/da/requests/new

Du kan også ringe til os på vores direkte telefon 6916 9696. Vi sidder klar til at hjælpe dig i hverdage 9-18 og weekender 10-16.

Vi håber, at høre fra dig - så vi kan gøre vores bedste for at finde en god løsning.

Change Lingeri Silkeborg

Da der skulle indkøbes nye bh’er efter vægttab, kom jeg i tanke om en artikel jeg havde læst i den lokale avis. Change havde fået en “garvet dame” i butikken. Så påskelørdag kørte jeg derind, for at se om det var muligt at finde noget opløftende til mit frontparti.
Skuffet blev jeg bestemt ikke. Mødte “rotten” som fik mig til at prøve et utal af bh’er, og også rigtig mange som jeg aldrig selv ville have taget med ind i prøverummet. Utrolig god service, og jeg følte mig både hørt og set.
Gik hjem med 3 nye bh’er og Change har fået en ny stamkunde.
Kan kun sige - magen til service skal man lede længe efter 👍🏻😁

19 de abril de 2025

Kære Luise,

Tak for din anmeldelse og alle stjernerne😍⭐

Det er så skønt at læse om din oplevelse i vores butik i Silkeborg, da det er præcis den oplevelse vi ønsker for alle vores skønne kunder - at de bliver set og hørt.

Vi har selvfølgelig givet dine fine ord videre til butikken, som ser frem til næste besøg fra vores deres nye stamkunde🥰

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grænseoverskridende og ubehagelig betjening – jeg kommer ikke igen

Jeg besøgte Change Vejle for at købe en BH og fik hurtigt hjælp til at finde den rette model. Men derfra tog oplevelsen en markant negativ drejning.

Trods det, at jeg flere gange sagde klart nej tak, blev jeg gentagne gange forsøgt overtalt til at prøve og købe yderligere seks BH’er. Jeg forklarede tydeligt, at jeg kun var interesseret i den ene, men det blev fuldstændig ignoreret.

Ved kassen blev jeg mødt af endnu mere pres. Medarbejderen havde på eget initiativ fundet tre BH’er i samme model i forskellige farver samt tilhørende trusser – alt sammen noget jeg ikke havde bedt om. På trods af flere afvisninger forsøgte både hun og en anden medarbejder gentagne gange at få mig til “bare lige at høre prisen” ved at bippe varerne ind, som om jeg ikke havde forstået, hvad jeg sagde nej til.

Da jeg afslutningsvis takkede nej til endnu en model, kommenterede den ene medarbejder det med noget i stil med “nej puha, føj, ja ad”, som om det var mig, der havde sagt det. Det var både nedladende og utrolig grænseoverskridende.

Jeg stod ellers klar til at betale ved kassen, men valgte simpelthen at forlade butikken uden at købe noget – så ubehagelig var stemningen blevet.

Det mest skuffende er, at jeg havde en næsten identisk oplevelse i samme butik for et par år siden. Deres påtrængende og respektløse salgsteknikker har tydeligvis ikke ændret sig.

Det er helt uacceptabelt at skulle sige nej så mange gange, uden at det bliver respekteret. Jeg følte mig presset, overrumplet og i sidste ende talt ned til – og jeg kommer ikke igen.

15 de abril de 2025

Kære Mathilde,

Vi er oprigtigt kede af at læse din anmeldelse om din oplevelse i vores butik i Vejle. Det gør os virkelig ondt, at du har følt dig utilpas, for det er på ingen måde sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Et besøg hos CHANGE Lingerie skal være en tryg, behagelig og positiv oplevelse – og vi lægger stor vægt på, at alle kunder føler sig mødt med respekt samt forståelse. Derfor beklager vi dybt, at dette ikke har været tilfældet ved dit besøg.

Vi er overbeviste om, at det ikke har været i ond mening, men vi er helt enige i, at et nej altid skal respekteres – uden undtagelse.

Din feedback er blevet taget meget alvorligt, og vi har allerede videreformidlet sagen til rette vedkommende, så der bliver fulgt op internt.

Vi håber inderligt, at du vil give os, og butikken – en ny chance for at vise dig den service og imødekommenhed, vi står for.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for at dele mere, er du altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular: https://help.change.com/hc/da/requests/new

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kommer kl 10 i Amagercentret og vil…

Kommer kl 10 i Amagercentret og vil købe et par sæt undertøj . For af vide jeg først må komme ind kl 10:10 nu da hun var ved at tælle kasse..
Dog sagde hun efterfølgende at jeg ikke måtte komme ind i butikken efter kl 11. For hun havde et møde online

14 de abril de 2025

Kære Heidi,

Vi er meget kede af, at læse om din oplevelse i vores butik i Amagercenteret.

Vi har taget din feedback videre til rette vedkommende, så de er opmærksomme på dette.

Og du er selvfølgelig velkommen i butikken, så snart den er åben.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For en uge siden knækkede en af…

For en uge siden knækkede en af hægterne, som sidder i stroppen på min 1,5 år gamle BH.
Jeg har KUN håndvasken BH’en.

Jeg går derfor ind i butikken, hvor den er købt.
Pigen i butikken sender et billede af BH’en til lederen, hvortil jeg beskyldes for at have haft BH’en i vaskemaskinen, og derfor ville hun ikke tage imod reklamation.
Jeg har kun håndvasken BH’en, men de vil ikke gøre noget ved det, og står fast i beslutningen.

Nogle dage senere tager jeg i rosengårdscenteret Odense, hvor de fortæller mig at garantien ikke gælder hægter og smykker (hvilket er imod købeloven, da man ikke kan fritage dele af varen).
Jeg tager tilbage i Change Odense, og her møder jeg lederen, som under vores dialog står med et meget smørret og flabet smil, på trods af at hun tydeligt kan se min frustration og ærgrelse.
Lederen beder mig tage den med kundeservice. Dem har vi allerede talt med med, da de bad os om at tale med butikken :)

Jeg synes virkelig det er under alt kritik, at alle fralægger sig ALT ansvar, og ikke vil hjælpe med en reklamation indenfor garantien..

Jeg forstår ikke, at I ikke går, bare en smule, mere op i god kundeservice ude i butikkerne, og ikke bare salg salg salg.

Sidste gang jeg har handlet i Change..

12 de abril de 2025

Kære Line,

Vi forstår din frustration og ærgrelse over situationen, og vi er kede af, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Du kan gøre brug af din 2 års reklamationsret, hvis det drejer sig om en produktionsfejl. Vi er kede af at butikken fastholder deres afgørelse og ikke har givet dig det svar, du havde håbet på, og det beklager vi.

Vi kan desværre hverken påvirke eller kommentere yderligere på butikkens endelige beslutning.

Skulle du have yderligere spørgsmål, eller ønsker du hjælp til noget andet, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Service!

Jeg købte 2 bh'er online da kampagnen hed køb 2 og få 40%. Den ene skulle jeg have i en str. Større, og jeg kørte til butikken i vejle for at bytte størrelse. Og med de overdrevne gode salgs talenter de sælgere i alle change butikkerne besidder kommer jeg derfra med en mere bh og 3 par trusser. Hun var nemlig så sød dernede at jeg da kunne bytte begge bh'er, få en ny og 3 trusser og få 40% på der hele, for hun havde lige en stregkode med 40%, og tryl tryl så slukke jeg ikke slippe med mere end ca 600kr. Super, jeg siger ja, og kommer afsted med endnu en blå bh..! Den sidste blånjeg købte kan man også få i en anden farve, Koral hedder den vist. Og over weekenden tænker jeg at jeg gerne vil have byttet den 3 bh til den samme bare i den koral farvet, som også er den 2 blå bh hun fik lokket med mig hjem. Da jeg kommer der ned var der ikke meget sødme og hjælp, jeg havde jo fået 40% på den blå og hvis jeg skulle have den byttet til den koral , ja så måtte jeg betale differencen på dem..! Jeg spørg kan du ikke bare tage den blå retur og give mig 40% igen på den koral og så er alle glade.. nej nej det kan man ikke, det er ikke samme vare nr. Så det kan slet slet ikke lade sig gøre !! Hvad dælen er det for en politik..! Jeg tog min blå bh og skred, og nu er det helt sikkert sidste gang jeg har købt Undertøj ved dem. Har ellers brugt change I mange år. Men jeg må finde mig en ny undertøjsbutik..!

7 de abril de 2025

Kære Winnie,

Vi er kede af at læse din anmeldelse efter dit besøg i butikken.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at ved ombytning af et produkt købt under en kampagne, bevares kampagneprisen kun, hvis du bytter til en anden størrelse af samme model og farve som det oprindelige produkt.

Dette er en retningslinje, som er fastlagt af vores ledelse, og det er derfor ikke en beslutning, der træffes i den enkelte butik. Vi forstår, at det kan være frustrerende, men håber på din forståelse.

Vi beklager, hvis dette ikke har fremgået tydeligt ved købet.

Sødeste piger

Min datter og jeg var igår den 5/4-25 i chance i Rødovre centret.
Vi blev betjent af de sødeste piger. Emily var den sødeste hjælp til at måle, finde bh’er og guide os gennem det hele 🩷
Den søde kvinde der hjalp os i kassen var så forståelig, hjælpsom og skide sød. Kæmpe anbefaling herfra 🩷

5 de abril de 2025

Kære Lone,

Tusind tak for den positive anmeldelse og de mange stjerne til vores butik i Rødovrecentret🤩

Det glæder os utrolig meget at høre, at I havde så positiv en oplevelse og fik god hjælp, og vejledning.

Vi elsker at høre, når vores kunder er blevet taget godt og venligt imod og har fået god hjælp.

Feedbacken er sendt videre til butikken og pigerne, som håber på at se jer igen.

Ønsker dig en dejlig dag 🤗

Tascha

CHANGE Lingerie

Change should change Køge

Jeg køber 2 BH sæt, hvor den ene BH går i stykker 2. gang, jeg tager det på. Jeg går ned med sættet og beder om at få det byttet. De siger, de vil forsøge at få en ny, men der er kun en på lager.
12 dage senere, har jeg ikke hørt fra dem, så jeg kører der ned, hvor de ikke har fundet ud af noget. Jeg siger, jeg gerne vil have pengene tilbage så, og jeg får at vide, jeg kun kan få dem tilbage for BH'en.
Det er da en virkelig smart måde at tjene flere penge på. Jeg får kun tilbage for et halvt sæt, men er nødt til at bruge endnu flere penge på et helt sæt, hvis jeg vil have noget, der passer sammen.
Og så har de lært en virkelig irriterende remse til når folk brokker sig, der virkelig kan irritere en ekstra. "Det er ikke mig, der bestemmer". Fralægger sig fuldstændig ansvar for alt.

29 de marzo de 2025

Kære Rikke,

Vi er kede af at læse, at vores produkt ikke har levet op til forventningerne.

Vores medarbejdere i butikken har fulgt vores retningslinjer angående reklamation. Vi tilbyder enten et nyt produkt eller et gavekort som kompensation, hvis reklamationen bliver godkendt.

Vi er selvfølgelig ærgerlig over, at produktet ikke længere er tilgængeligt, og butikken har derfor gjort en undtagelse, ved at tilbyde dig en refundering af produktet.

Vi kan desværre ikke tage et produkt retur, som ikke længere har prismærke på og ikke fremstår i original stand. Derudover kan vi desværre ikke godkende en reklamation på et produkt, som ikke er blevet beskadiget grundet fejl i produktionen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Frygtelig kundeservice.

Rettet fra 1 til 3 stjerner.

Jeg har købt et gavekort til min kone den 14. juni 2024.
Der skulle være sat 500 kr på den og pengene blev trukket fra min konto.
Da min kone ville bruge kortet, var det tomt. Pengene blev aldrig sat på kortet. Det var en fejl, det kan ske. No big deal.
Vi skulle have pengene tilbage - sagde damen i Rosengårdcentret i Odense. To uger senere besøgte vi butikken igen for at spørge, om problemet var løst, men det var det ikke, og vi skulle kontaktes snart.

Det er 2 måneder siden og vi har stadig ikke hørt noget.

Vi er meget skuffede og handler aldrig igen.

14 de junio de 2024

Kære 'Annonym',

Vi er meget kede af, at læse din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at vores kunder skal modtage et tomt gavekort, og det vil vi naturligvis gerne hjælpe med.

Vi håber derfor, at du vil kontakte os via vores kontaktformular, så vi kan hjælpe dig videre med dette.

Kontaktformular: https://help.change.com/hc/da/requests/new

Vi håber meget at høre fra dig, da vi meget gerne vil hjælpe dig videre.

Gentagende chikane på mail

Jeg handlede hos CHANGE for 5 ÅR SIDEN og på trods af jeg har frameldt mig deres nyhedsbrev og meldt mig ud af deres kundeklub bliver jeg ved med at modtage emails fra dem.

De seneste 3 emails har været påmindelser om at jeg stadig kan nå at være medlem af deres kundeklub. Hver gang framelder jeg mig deres nyhedsbrev og så går der 1 måned og så modtager jeg en ny mail fra dem. Utroligt virksomheder bruger sig af chikane på den måde.

Kan ikke anbefale nogen at handle hos CHANGE medmindre de vil chikaneres resten af deres liv.

1 de enero de 2025

Kære Marcus,

Vi er utrolig kede af, at læse at du fortsat modtager mails fra os.

Vi er meget glade for alle vores skønne Club CHANGE medlemmer, men du skal selvfølgelig ikke modtage mails fra os, når du ikke ønsker det. Og vi havde derfor håbet, at du havde kontaktet os omkring dette, så vi kunne hjælpe dig med dette tidligere.

Det vil vi naturligvis gerne hjælpe med, og vi har derfor slettet dit Club CHANGE medlemskab, så du om 24 timer ikke modtager flere mails fra os.

Vi beklager meget ulejligheden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet hos Change i Rødovre…

Har handlet hos Change i Rødovre Centrum i dag. Skulle købe en bikini, og var i tvivl om størrelsen. Blev hjulpet at Mikaela som for frem og tilbage for at finde den rette størrelse til mig. Tak for hjælpen 😁

28 de marzo de 2025

Kære Jeanette,

Tusinde tak for din anmeldelse❤️

Det er så skønt at læse om din oplevelse i vores butik i Rødovre - det er jo præcis som det skal være 😍

Vi har naturligvis givet dine fine ord og ros videre til pigerne i butikken, som ser frem til dit næste besøg.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.