Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den dårligste kundeservice i Change Rosengårdscenteret og deres alm. kundeservice. Jeg havde købt en bh i Change Rosengårdscenteret. Bh’en går i stykker ved at bøjlen ryger ud. Jeg havde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kone og jeg var forbi Marina i går lørdag d 11/4. I Ballerup centeret. Meget kompetent kvinde. Tog sig go tid til og hjælpe min kone med hvilken størrelse hun skulle bruge. Prøvede et par fitting... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved en feil skrev jeg galt postnummer for levering. Kundeservice tok tak i henvendelsen min umiddelbart og pakken ble omdirigert til riktig adresse. Takk til kundeservice for super hjelp!!!

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Salg vigtigere end rådgivning.

Salg vigtigere end rådgivning.
Jeg besøgte butikken, for at købe et par bh’er.
Da jeg var i tvivl om min størrelse, fik jeg foretaget mål. Selvom jeg følte tvivl om størrelsen var rigtig, blev jeg forsikret om, at alt var som det skulle være.
Da jeg skal betale, springer en ekstra kollega hurtig til. Hvis jeg køber 6 bh’er får jeg to gratis.

De har dem i alle slags farver og kan også bestille og få sendt direkte til min dør. Jeg lader mig lokke, hurtigt hives ekstra bh’er ned fra hylden. Jeg betaler og bliver sendt afsted med stor begejstring fra ekspedienternes side om, hvor god en handel jeg havde gjort.
Hjemme tager jeg bh’erne i brug. Men de synes ikke at sidde rigtigt. Skålen virker for stor, og de skal lukkes i inderste hægter…

Jeg er blevet sendt hjem med bh’er i 3 forskellige størrelser. Heldigvis var jeg startet med at vaske og bruge 3 af dem. Resten bar stadig mærker. Så jeg besøger en anden butik, hvor jeg får taget nye mål, og hurtigt bliver klart, at størrelserne, jeg var blevet sendt hjem med, var helt forkert.
De nye bh’er sidder dog perfekt.
Men jeg står tilbage, og føler mig snydt.
Jeg har købt for flere 1000 kr, på baggrund

af dårlig vejledning.
Jeg har haft kontakt til kundeservice, der bag mig rette kontakt til butikken.
Jeg har lagt besked på deres Telefonsvare og lagt besked hos en af ekspedienterne og bedt om, at blive ringet op af butikschefen.
Efter en uge har jeg endnu ikke hørt fra Butikken.
Hvis du har brug for rådgivning, kan jeg ikke anbefale Change i Kolding Storcenter

7 de febrero de 2025

Kære Johnna,

Vi er kede af at læse din anmeldelse 😔

Vi ønsker naturligvis god vejledning og hjælp med størrelse, så vi er kede af, at du fik forkerte størrelser med hjem ved første køb. Vi er dog glade for, at du fik fundet din rigtige størrelse hos en anden butik.

Jeg vil gøre opmærksom på, at du har 30 dages retur- og bytteret og 60 dage som VIP-medlem.

Vi kan ikke se nogen mailtråd med dig, men vil meget gerne i kontakt med dig, så vi kan forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

Vi håber derfor, at du vil tage kontakt til os via vores kontaktformular nedenfor:

Ønsker dig en god weekend.

Tascha

CHANGE Lingerie

Lidt for salgsivrige

Fin vejledning. Men de er alt for ivrige når det gælder mersalg. Jeg følte at blive lokket i en fælde for at købe mere. Og måtte undskylde med min økonomi osv for ikke at gå ud af forretningen fuldstændig ruineret og med mange flere sæt end først tiltænkt. Det er bare ydmygende at skulle forklare sig på den måde.

18 de marzo de 2025

Kære Kira,

Vi er rigtig kede af det over at læse, at du har oplevet det som ivrigt. Vores Personal Shoppers er altid glade for at give det bedste tilbud, så I mange skønne kunder kan få mest muligt ud af jeres køb.

Vi er sikre på at det ikke har været i nogen ond mening, men de skal naturligvis respektere et nej tak. 🙏

Vi ønsker dig en god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt at man ikke kan bytte sin vare

Jeg har for nylig handlet hos Change for første gang. Jeg besøgte deres outlet-butik på Strøget, hvor jeg blev betjent af Lisa. Jeg bemærkede, at der var en prisforskel mellem prismærket og den pris, jeg blev oplyst om, hvilket var 400 kr. Lisa sagde, at "sådan er det bare," og jeg tænkte ikke nærmere over det og købte varerne.

Efterfølgende kontaktede jeg kundeservice og fandt ud af, at jeg kunne få 12,50 kr. tilbage, da BH'erne stod til 375 kr. Kundeservice informerede mig om, at jeg blot kunne fjerne prismærket, hvilket jeg gjorde. Så jeg ikke behøvede tage hele BH’en med. Næste dag prøvede jeg BH'en, men den stak meget. Da jeg tog tilbage til butikken, fik jeg at vide, at jeg ikke kunne bytte eller returnere den. Ifølge loven har jeg ret til reklamationsret, hvis produktet ikke lever op til det lovede. Jeg synes, det er utilfredsstillende, at jeg ikke engang kan få lov til at bytte den til en anden vare. Når der også står på jeres hjemmeside at man kan. I Danmark er det generelt muligt at bytte varer eller få gavekort, hvis produktet ikke fungerer.

16 de marzo de 2025

Kære Naima,

Vi er kede af at høre, hvis du har oplevet en fejl på en af vores produkter. Heldigvis er dit køb omfattet af købeloven, og du kan derfor gøre brug af din 2 års reklamationsret, hvis det drejer sig om en produktionsfejl.

Vær opmærksom på, at vi kun modtager returnerede produkter, du endnu ikke har taget mærkerne af, eller har taget i brug. Vi modtager ikke produkter der er beskadiget, brugt eller på anden vis ikke længere anses som nye, og vi vil derfor ikke kunne refundere dit køb.

Du kan læse mere om dette på vores FAQ's.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål til overstående.

Gravid og amme Bh RC

Gravid, amme Bh'er og stor tilfredshed!

Jeg har en relativ stor barm i forhold til min omkreds. Derfor også en umulighed at finde noget der sidder godt, giver god støtte (for det kræver de større) og sammetid noget jeg følte så godt ud.

Efter en tur i både HM og magasin, som endte med gråd og ulykke, ja så var humøret ikke højt.

En tur i change stod ikke lige i det humør jeg var i, men ingen af mine nuværende bh'er passede og det begyndte at skabe problemer.

Første ekspedient var sød, og hentede straks en der var mere erfaring i amme Bh'er og tilpasning.

Det første var et nyt mål, og ja var allerede hoppede et par skåle op... Hvilket jeg godt var klar over (alle mine almindelige bh'er er fra dem). Følte lidt den første sad lidt stram også i skålen, så vi fandt lige en omkreds større så jeg havde løsne mulighed ved heartburn, Nice. Og en skål op.

Hedvig hed den søde ekspedient, det var i RC, der blev lavet et super tilbud med 50% så kom hjem med 4 gode sæt! Plus en anbefaling om ikke lige at tage dem alle i brug med det samme, for skulle min barm vokse mere, vil de gerne bytte dem. Her galt deres normale bytte tid ikke, jeg skulle bare komme hvis de ikke passede. Sikke en service!!!

16 de marzo de 2025

Kære "Souless Heart",

Tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner! ⭐❤️

Vi er så glade for, at læse at dit besøg i vores butik på Randers Storcenter har været en stor succes. Vores dygtige Personal Shoppers står nemlig altid klar til at hjælpe og vejlede i lingerisæt 🥰

Din ros er givet videre til butikken, som ser frem til dit næste besøg!

Grinte af mig 😡

Jeg har købt tre ens BH'er hos Change, som desværre alle sammen er begyndt at knirke ved bøjlen. De er vasket i hånden altid, og passer som anbefalet.
Jeg henvender mig til en salgsassistent i Fields, som siger det ikke er et problem at lave en reklamation, og bytte over til et andet produkt, da jeg ikke ønsker den samme model igen, eftersom 3/3 BH'er har samme defekt. Dette forstår hun.

Jeg går i Change i Roskilde, og her har piben en hel anden lyd. Salgsassistenten er på ingen måde lige så imødekommende overfor min reklamation, og nægter at bytte over til et andet produkt. Jeg kan ej heller få pengene retur - kun bytte over til samme produkt, som ingen mening giver, da jeg efter erfaring, snart vil returnere BH'erne igen, pga knirken.
Hun ringer til sin leder, som er enig.
Jeg bliver bedt om at kontakte kundeservice, hvis jeg er utilfreds, her kan de hjælpe mig videre.
Jeg kommer i kontakt med Kundeservice, hvor pigen i den anden ende rent ud af posen griner af mit problem. Jeg spørger hende, om hun rent faktisk lige grinte af mig. Hun har intet med butikkerne at gøre, hun kan hverken hjælpe, viderestille eller komme med en løsning på problemet.

I følge loven, har jeg ret til at få mine penge retur, eller bytte produktet til et lign. Hvilket jeg vil mene en anden model BH er.

På ingen måde hjælpsomme, imødekommende, eller problemløsende, andre end den ene salgsassistent i Fields. Hurra for én god medarbejder.

Skuffet, og kommer uden tvivl, aldrig nogen sinde til at ligge penge i jeres butikker igen.

SVAR:
Ja din medarbejder grinte af mig, og blev ved med at afbryde mig, derfor følte hun ikke hun kunne forklare sig, endnu en dårlig måde at behandle kunderne på. Jeg gav hende mere end rigeligt mulighed for at komme med en forklaring og hjælp. BH'erne er købt i fysiske butikker, og jeg var ligeledes i en fysisk butik for at ombytte dem.

Hvis I bestræber jer efter "verdensklasse kundeservice" skal i nok igang med at imødekomme kunderne, frem for at nedgøre dem. Derudover vil en "verdensklasse kundeservice" måske også indeholde at i har samme politik i alle forretninger, efter min mening.

Jeg deler hellere end gerne ud af mine oplevelser med Change, og håber folk holder sig langt væk derfra.

11 de marzo de 2025

Kære Sally-Ann,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af at læse din feedback og vi er rigtigt kede af at høre, at vores produkter ikke længere lever op til dine forventninger.

Vi vil venligst gøre opmærksom på, at reklamation på produkter der er købt i en fysisk butik, kun kan foregå ved henvendelse i en fysisk CHANGE butik. Vi på kundeservice har ikke mulighed for at påvirke butikkernes beslutning vedrørende reklamation, og beklager mange gange at du har fået andet at vide. Vi har selvfølgelig informeret den ansvarlige Regional Manager om den forkerte henvisning, så at det ikke sker fremadrettet. Vi er blevet gjort opmærksomme på dit opkald, hvor vores medarbejder følte sig utryg og ikke fik lov til at forklare. Vi bestræber os efter at levere kundeservice i verdensklasse og det ærgrer os meget, at måtte meddele dig endnu en gang, at vi ikke er i stand til at imødekomme dit ønske om reklamation.

Vi håber, at du vil give os en ny chance i fremtiden og ønsker dig en god dag.

Med venlig hilsen, dit CHANGE Lingerie team

Særklasse

Særklasse! Jeg har handlet i Change i mange år. Men denne oplevelse og service var i over the top. Super nærværende service og med lynhurtigt fuldt styr på mine behov fandt hun lige perfekt størrelse og jeg fik et godt tilbud. Tusind tak til Julie i Change på Fisketorvet.

28 de febrero de 2025

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse ⭐❤️

Vi er så glade for, at læse om dit besøg i vores butik på Fisketorvet.
Vores dygtige Personal Shoppers er nemlig rigtig dygtige og står altid klar til at hjælpe vores dejlige kunder 🥰

Din ros er givet videre til butikken, som ser frem til dit næste besøg💐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig dygtige og smilede personale

Utrolig dygtigt og smilede personale. Fik god guidning og hjælp til at vælge BH'er.

1 de marzo de 2025

Kære Marianne,

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner ⭐❤️

Hvor er det dejligt, at læse om din oplevelse, da det naturligvis er de vi ønsker at give alle vores skønne kunder.

Vi håber, at du snart vil besøge butikken igen, som ser frem til dit næste besøg😊

Vi ønsker dig en dejlig dag 💐

For lille str

Jeg skulle have en ny bh
men det var så dygtig en sælger så jeg købte flere.
Det viste sig at de var ikke helt i min str så jeg skulle bare lige have en forlænger med så kunne det sagtens gå mente hun .
Desværre blev jeg overtalt til det så nu står jeg med 4 stk bh som jeg ikke kan bruge og nu er der gået for lang tid til at få dem byttet

26 de febrero de 2025

Kære Aase,

Vi er kede af at høre, at produktet ikke sidder som forventet.

Vi vil dog venligst gøre dig opmærksom på, at vores Personal Shoppers vejleder og måler efter CHANGE's egen måleguide.

Det er vigtigt for os hos CHANGE Lingerie, at alle produkter du køber, passer dig perfekt, og derfor tilbyder vi en generøs returret på 30 dages fuld bytte- og retur (60 dage som VIP-kunde). Dette giver dig god mulighed for at prøve dit produkt derhjemme og returnere/bytte dit produkt inden returfristen udløber.

Læs mere på vores FAQ's: https://help.change.com/hc/da/sections/360004727799-Returnering-tilbagebetaling

Hvis du er usikker på hvornår din returfrist udløber kan du altid kontakte os, så kan vi hjælpe dig 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alt for lang leveringstid og dårlig markedsføringsetik

Den 16. feb. Købte jeg hos Change.com to par trusser. Den 18. trækkes pengene på min konto. Men først den 21. får jeg beskeden, at de lige har pakket ordren. Dvs. pengene trækkes FØR ordren forlader lageret.
Det er i strid med god markedsføringsetik.
I dag har vi den 24. og ordren har ikke forladt lageret endnu. Og ordren blev lagt den 16.
Det er ikke godt nok. Og specielt ikke, at pengene bliver hævet før varen forlader lageret.
Hvor er det ærgerligt, når jeg synes Change’s undertøj ellers aldrig har fejlet noget.

24 de febrero de 2025

Kære Monica,

Vi er utrolig kede af at du ikke har fået yderligere information omkring din ordre.

Vi kan ikke se dig i vores system, og vil utrolig gerne hjælpe dig videre, så vi håber du vil kontakte os 🙏 Vi kan kontaktes via kontaktformularen: https://help.change.com/hc/da/requests/new

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi beklager ulejligheden.

Rigtig god tirsdag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køber en vare over nettet

Køber en vare over nettet med minus 25% - 3 dage efter varen er købt bliver den sat ned med 40% og man kan ikke imødekomme difference eftersom jeg har fjernet prismærkerne - Ærgerligt !

20 de febrero de 2025

Kære Christina,

Vi skifter løbende kampagner, for at forkæle vores skønne kunder. Vi vil gøre dig opmærksom på, at vi ikke tilbyder en prisgaranti mod os selv.

Du har altid 30 dages fuld bytte- og returret, når du handler hos CHANGE Lingerie. Som VIP-medlem, får du 60 dages bytte- og returret. Den originale bon skal medbringes ved både bytte og returnering.

Du havde derfor været meget velkommen til at besøge en af ​​vores fysiske CHANGE-butikker i Danmark og returnere dit køb, blive refunderet og købe den igen med det nye tilbud.

Vores Personal Shoppers står altid klar til at hjælpe dig med returnering samt genkøb, naturligvis på betingelse af, at den nye kampagne stadig er aktiv ved besøg i en butik og produkterne er i original stand og med prismærker.

Fantastisk service! Stor forbedring

Har før handlet hos change, hvor det var en uheldig oplevelse. Men vil sige jeg ikke kunne være gladere efter mit sidste besøg i Kalundborg😍
Fantastisk hjælp, vejledning og en fantastisk service generelt. Blev målt og vejledt - Og må indrømme, at jeg ikke NOGENSIDNE har haft bh’er der sidder som de gør! Simpelthen fantastisk☺️

12 de febrero de 2025

Kære Johanne,

Mange tak for din skønne ros af vores butik i Kalundborg. Det er lige præcis dén følelse som du beskriver der, vi bestræber os efter at give jer.

Hvor er det skønt, at høre du er tilfreds med dine nye BH'er. 😍 Din ros er givet videre til butikken, som byder dig varmt velkommen tilbage snart igen.

Rigtig god weekend. 💐

Hurtig og hjælpsom kundeservice

Hurtig og hjælpsom kundeservice. Samtidig vil jeg give en kæmpe ros til personalet i Change på Østerbrogade - jeg har været der flere gange og jeg får altid en fænomenal service :-)

27 de enero de 2025

Kære Malene,

Tusind tak for din ros af vores kundeservice samt til vores personale i butikken på Østerbrogade 🥰

Tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for hjælp til noget andet. 🙏

Vi håber også at se dig forbi butikken snart igen!

Rigtig god weekend. 💐

Manglede kundeservice

Jeg har fået en rigtig lækker morgenkåbe i gave, hvor syningen på lommen går op efter kun 2 ugers brug. Vasket som anvist og alligevel bliver dette AFVIST som en reklamation og de vil ikke erstatte produktet. Fuldstændig mangel på kundeservice.

Ville blot opdatere til svaret Change er kommet med. Det kan ikke være rigtigt at en syning i et produkt som jeg går ud fra er lavet for at blive brugt ikke kan holde sølle 3 mdr. Overpris på dårlig kvalitet.

12 de febrero de 2025

Kære Camilla,

Produktet er købt for 3 måneder siden og er brugt. At der er kommet en skade efter brug, gør at vi ikke kan imødekomme det som en produktionfejl - da det ikke er en fejl som er opstået af bristende produktion af produktet.

Udfaldet havde naturligvis været anderledes, hvis du havde modtaget produktet med fejl.

Vi er endnu en gang kede af at afgørelsen ikke er som forventet, men vi sendte dig en rabatkode på-50%, som du fortsat er meget velkommen til at anvende til dit næste onlinekøb.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice og manglende ansvar…

Dårlig kundeservice og manglende ansvar for egne produkter

Jeg er dybt skuffet over CHANGE Lingeries håndtering af reklamationer og deres måde at behandle kunder på. Jeg reklamerede over en BH, hvor bøjlen gik i stykker efter kort tids brug, men min reklamation blev afvist med begrundelsen “misligholdelse af produktet.”

På deres hjemmeside står der, at BH’en kan vaskes i maskine på 30 grader, hvilket jeg har fulgt, men nu hævder de, at håndvask er nødvendigt. Hvis produktet ikke tåler maskinvask, bør det ikke fremgå som en mulighed.

Derudover blev jeg oplyst om, at jeg ikke bør “flippe” BH’en op ved påføring, da det kan skade den. For de fleste er det dog ikke muligt at lukke en BH på ryggen, og denne metode er helt normal. Hvis en BH ikke kan holde til almindelig brug, er kvaliteten simpelthen for dårlig.

Det mest frustrerende er dog CHANGE Lingeries tilgang til reklamationer. Jeg modtog et standardsvar, og da jeg bad om en reel vurdering af min sag, blev jeg blot afvist med, at “beslutningen er taget af overordnede.” Ingen forståelse, ingen dialog – bare en afvisning.

Jeg havde forventet bedre kundeservice og en virksomhed, der tager ansvar for sine produkter. Desværre må jeg konkludere, at CHANGE Lingerie ikke står ved deres kvalitet, og jeg vil ikke handle der igen.

31 de enero de 2025

Kære Linda,

Vi beklager meget, at vores produkt ikke har levet op til forventningerne.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at vi altid anbefaler at håndvaske sine produkter, da dette er med til at forlænge bh'ens levetid samt bevare dens delikate detaljer og blonder.

Dette fremgår på vores hjemmeside under vores FAQs: https://help.change.com/hc/da/sections/360004727739-Produkter-st%C3%B8rrelser

Derudover anbefaler vi ikke at flippe bh'en op når du påføre den, og i stedet lukker den mens den vender den rigtige vej. Dette behøver ikke være på ryggen, så længe den ikke flippes op.

Derfor har vores Quality department besluttet, at der ikke er tale om en produktionsfejl, men at det er misligholdelse af produktet.

Med venlig hilsen, Luna CHANGE Lingerie

God service i Change i Bruuns Galleri

God service i Change i Bruuns Galleri.

Jeg kom direkte fra en konkurrent, hvor jeg havde fået replikken "Det må kroppen bare vende sig til", så jeg var måske ikke den mest positive kunde da jeg kom ind i butikken, men jeg fik rigtig god service og vejledning og kom hjem med 3 sæt arbejdsundertøj som både sidder behageligt nu og også burde gøre det om 6 måneder når den har udvidet sig.

30 de enero de 2025

Kære Rikke,

Mange tak for din fine anmeldelse 💐🥰

Det glæder os meget, at læse om dit besøg hos vores butik i Bruuns Galleri. Det er jo lige som det skal være, og vi er glade for at du kom hjem med 3 sæt som sidder behageligt 😊

Vi giver selvfølgelig din anmeldelse og din ros videre til pigerne i butikken, som glæder sig til dit næste besøg.

Julie og Sara

Julie og Sara! Fantastiske piger. God service, sjov, smigr og en masse snak. 10000/10

Fisketorvet Kbh

25 de enero de 2025

Kære Sascha,

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse og de mange stjerner 🥰⭐

Det betyder så meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Det er nemlig det vi og pigerne i butikken bestræber os på at give alle vores skønne kunder.

Vi tager selvfølgelig din anmeldelse og dine pæne ord videre til pigerne i butikken, som ser frem til dit næste besøg😊❤️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Benyttede tilbud køb 3 sæt betal for 2.

Benyttede tilbud køb 3 sæt betal for 2.

Købte 3 bh 3 trusser og 3 string i alt 9 dele.

Forventede derfor kun at betale for de 2 sæt a 3 dele i alt 6 dele.

Hvad jeg ikke fik at vide var, at et sæt kun er 2 dele og ikke kan være 3 dele.

Hvad jeg valgte lå på disken, og jeg spørger konkret, om jeg så kun skal betale for de 2 sæt(samtidig med jeg rører/ viser de 2 X 3 dele, hvilket der bliver svaret ja til, men ekspedienten siger endvidere, at jeg betaler for de 2 sæt og sidste sæt er gratis.

Jeg besøger butikken igen i Stor Center Nord, da jeg ikke har fået de 33 pct rabat. Da får jeg at vide, at et sæt kun er 2 dele.

Utilfredsstillende og grænser til bondefanger adfærd.

Husk at tjekke bonen, inden du går ud af butikken!

I svarer ikke på problemstillingen.
Jeg forventede 33 pct rabat

22 de enero de 2025

Kære "AT",

Vi er kede af, at læse din anmeldelse samt hvis du ikke er blevet informeret tydeligt nok omkring vores kampagner.

Dette tager vi naturligvis videre til rette vedkommende.

Vi vil venligst gøre dig opmærksom på, at et sæt er en overdel (f.eks. bh) og en underdel (f.eks. trusse).

Så du handler 3 sæt, men betaler kun for 2 sæt og får dermed 1 sæt gratis. Husk at du skal lægge 3 sæt (6 dele) i kurven. Vi vil gøre dig opmærksom på at rabatten aldrig vil fremgå på den måde, at det billigste sæt vil være gratis (0 kr), men hvert produkt vil blive rabatteret. Du vil betale fuld pris for de to dyrere sæt, og den totale rabat vil modsvarer originalprisen for det billigste sæt.

Du kan læse mere om tilbud og kampagner her: https://help.change.com/hc/da/sections/16536847049628-Kampagner-rabatter

Ellers er du velkommen til at kontakte os på Kundeservice.

Rigtig god weekend! 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Betale for at få en ny efter reklamation…

Jeg havde en bøjle-bh, hvor bøjlen var gået igennem. Jeg skulle betale 25,47 kr for at få en ny, da den var steget i pris. Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at mine bh’er går i stykker.

Det blev ordnet efter dialog med kundservice, og jeg fik en aftale om at få pengene retur. Det lyder beklageligvis som om det er kotume, at det bliver gjort således.

24 de enero de 2025

Kære Christina,

Vi er kede af at læse din anmeldelse samt behandling af din reklamation.

Du skal naturligvis ikke betale differencen for BH'en, når din reklamation er godkendt.

Vi kan ikke finde dig i vores system, men håber du vil kontakte os på Kundeservice, så vi kan kontakte rette afdelinger. 🙏

Rigtig god weekend! 😊

VAT refund

I recently had an experience with Change, and I feel it’s important to share a cautionary note for future customers.

While dealing with an issue regarding a tax refund form, I found their customer service response to be less than satisfactory. The company initially acknowledged that I had been misinformed by their store, but rather than providing a clear resolution, they simply passed the responsibility off to other departments. I was informed that the matter was “taken care of” but received no direct follow-up or clear explanation about the next steps.

One point to note is that Change does not seem to have a clear policy about issuing VAT refund forms in their stores in Denmark. While they acknowledged that it’s not mandatory for stores to offer these forms, they offered little in terms of alternative solutions or compensation. They did suggest that I could submit receipts at the Global Blue office in Kastrup Airport, but this did not fully address my concerns.

Moreover, while they mentioned that they are working on improving things with Global Blue for the future, I can’t help but feel like the company is not doing enough to ensure a smooth experience for international customers right now.

Overall, my experience left me feeling unsupported, and I would advise future customers to be cautious when dealing with Change, especially regarding VAT refunds and their customer service practices. While they may have future plans to improve, it’s clear that the current system isn’t as customer-friendly as one would hope.

14 de enero de 2025

Kære Inga,

Vi er endnu en gang kede af misforståelsen der har været i butikken i forbindelse med dit køb.

Vi på Kundeservice har kun forsøgt at møde din henvendelse med venlighed, men som vi også har nævnt til dig på mail, så tilbyder vi ikke moms-refusion lige nu, men arbejder på et samarbejde hos Global Blue for fremtiden, for at gøre det nemmere for vores kunder, som bor i udlandet.

Vi beklager ulejligheden.

Ønsker dig en god dag.

Kongekundeservice i HerningCentret

Tak til vores dygtige og engagerede hjælper i dag, som gjorde det til en dejlig oplevelse at købe undertøj i Change i Herningcentret. Vi er rigtig glad for de sæt vi kom hjem med og kommer helt sikkert igen. :-j

22 de enero de 2025

Kære "Kunde",

Hvor er det skønt at læse din anmeldelse af dit besøg i Herning butikken. Vores dygtige Personal Shoppers er nemlig rigtig dygtige og står altid klar til at hjælpe, vejlede og måle jer søde kunder, når I besøger os. 😍🙏

Din ros er givet videre til butikken, som byder dig varmt velkommen tilbage en anden dag. 🙌

Rigtig god torsdag!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.