Coolblue Energie Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coolblue Energie: het wijzigen van mijn contract naar alleen stroom en het volledig afsluiten van gas was super simpel en snel geregeld. De klantenservice was ontzettend vriendelijk, en via de handige... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kort nadat ik was overgestapt naar Coolblue heb ik via Coolblue een laadpaal gekocht. Nu heeft Coolblue dit onderdeel verkocht aan 50five. Dit is echt een grote vergissing. Niets dan ellende! Mijn eer... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De getoonde verbruikscijfers van elektra zijn onjuist. Verbruik en terug levering worden ten onrechte bij elkaar opgeteld. Al 2 maanden (!!!...) bezig om dit te laten aanpassen. Tot nu toe zonder resu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía

Escrito por la empresa

Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

233 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel beloften voor afsluiten…

Veel beloften voor afsluiten contracten"
Daarna weinig daden .
En dat eeuwige onodige gemaan gebel

Terwijl alles betaald is en geen achterstand bij die zuigers

25 jaar essent gehad niet 1x gemaand!!
Wel wat duurder

31 de julio de 2026

Goede energie leverancier

Heel toegankelijk via de website. Duidelijke afspraak/regels voor het afsluiten van energie contact en goed tarief. Ook een mooi maandelijks overzicht van je verbruik en een duidelijke jaar afrekening. M.a.w. zeer tevreden klant.

Een Top maatschappij

Een goede energie maatschappij die nog de klant op 1 heeft staan en niet alleen naar het geld kijk ben nu al 2 jaar klant en wordt nog steeds behandeld als nieuwe klant, tevens eerlijke beloningen voor de zonnepanelen

Hou dit vol!

En blijf vooral af van die teruglever kosten
Want ieder maatschappij die dat invoert is alleen maar op geld uit en laat de klant in de kou staan

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onnodig

Er ging heel veel mis doordat er niet adequaat op een probleem gereageerd is.

3 de octubre de 2025

Positieve energie

⚡Eenvoudig overstappen.
⚡Flinke cashback op de aanschaf van een nieuwe koelkast.
⚡Concurrerende prijzen voor gas en electriciteit.
⚡Korting op de energiegebruikende artikelen bij Coolblue.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Eerst top, laatste jaar teleurstellend

Al jaren klant bij coolblue, ervaring van eerdere jaren heel erg goed, maar het afgelopen jaar is er wat veranderd en dat merkten we meteen bij het verlengproces. Alles gaat traag, lastig en er gaat veel fout. Eerder kreeg je heel snel reactie op een vraag, nu duurt het soms 2 weken. Wij balen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende combi van; zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede product adviezen naar wensen, uitstekende service bij problemeem met product.…

De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Daarnaast zijn de adviezen van de verkopers zeer goed zodat jij het product koopt wat echt bij je past.
En als laatst is de service bij het niet werken van een product echt uitstekend.
Daarom koop ik al mijn producten bij coolblue en krijgt coolblue 5 sterren van mij.
Ik heb zelfs een zeer gunstig energie contract afgesloten bij coolblue.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.