Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som jeg ser det, er websiden lukket. ØV! Det var ellers super fede t-shirts, og jeg ville også gerne have den brune af den jeg har købt 2 af. Det print der er på trøjen holder så godt og trøjerne føle... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg var faktisk positivt overrasket. I modsætning til andre danske hjemmesider, som levere diverse trøjer, så levere Copenhagen State faktisk en ordentlig kvalitet. Snorene i trøjen er lidt for lange... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en t-shirt d. 9/11, jeg modtager en mail d. 10/11 om at min ordre er på vej. D. 12/11 bliver pengene trukket fra min konto, nu er det d. 20/11 og når jeg forsøger at spore pakken har GLS end... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 26/12 en hoodie - 3/1-25 kommer der besked om ordren er modtaget og pengene blev hævet på kontoen. S Seneste 1,5 uge har jeg forgæves forsøgt få svar på, hvornår pakken kommer fr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Copenhagen State er et brand der er skabt med et henblik på at skabe designs, som er tidsløse og neutrale.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Wrong order

I received a T-shirt with the wrong size, and I have been waiting for two weeks to receive the correct one and send this one back. Still got nothing. This is bad service...

31 de agosto de 2023

awesome hoodie

fits awesome and it could be worn fall till spring because it ventilates pretty well actually for such a heavy hoodie

27 de agosto de 2023

Respuesta de Copenhagen state

Thank you so much for the compliments and the 5 stars!

Best regards, Oliver / Copenhagen State.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var lige som det skulle være

Alt var lige som det skulle være. Super fint:)

27 de agosto de 2023

Hej Mille,

Tusinde tak for 5/5 stjerner.

Vi er super glade for det hele er, som det skal være!

Hav en skøn dag.

Super god kvalitet

14 de agosto de 2023

Hej Rebekka,

Tusinde tak for de 5/5 stjerner.

Vi er glade for, vi lever op til dine forventninger.

Stor anbefaling

Produkter med høj kvalitet og en vildt hurtig levering. Bestilte tirsdag kl 13 og havde trøjen onsdag kl 09.

På gensyn!

23 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Hej Kristian,

Ja, vi er hurtige her på vores lager ;-)

Mange tak for de 5/5 stjerner!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig oplevelse fordi jeg…

Meget dårlig oplevelse fordi jeg bestilte en trøje. Da trøjen kom frem var det ikke den rigtige. Jeg fandt så ud af at den var for lille men kunne ikke finde ud af at sende den tilbage. Jeg prøvede at skrive til dem men de svaret aldrig blev nød til at give trøjen til min lillebror og miste 200kr

20 de agosto de 2023

Hej Aksel,

Jeg er ked af at du føler dig dårligt behandlet. Men det du skriver, det passer ikke.

Du kontaktede os d. 22/08-2023 kl. 18:15 med en henvendelse til vores chatsystem omkring ønskning af retur, som vi svarede dig på følgende morgen med link til vores returportal. Som vi gerne dokumenterer overfor dig samt TrustPilot.

Vi ønsker naturligvis ikke du skal have følelsen af, du føler dig snydt af os. Så hvis du stadig ønsker retur, tager vi gerne i mod den.

Dette svar bliver også sendt til dig via din mail, så vi kan forsætte dialogen der.

Hav en god aften :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kvalitet!

Bestilte en tshirt og modtog den få dage senere. Super lækker kvalitet og perfekt pasform, bestiller nok igen i fremtiden :)

5 de agosto de 2023

Hej Mikkel,

Det glæder os at høre, du er glad for vores produkt.

Det vil være en fornøjelse, at få lov til at sende dig flere produkter i fremtiden!

Hav en skøn dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, god kvalitet og sidder godt. Helt generelt et godt produkt.

5 de agosto de 2023

Hej Rasmus,

Tusinde tak for de 5/5 stjerner!

Vi er glade for, vi gør det så godt.

Hav en fantastisk dag!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik ikke den rigtige vare

Fik ikke den rigtige vare, men trøjen jeg fik var ellers fin

23 de julio de 2023

Hej Walid,

Det er jeg ked af..

Har du mulighed for at kontakte os på mail?: Info@copenhagenstate.dk

Så er jeg sikker på, vi nok skal finde en løsning til dig.

Hav en skøn weekend!

God kvalitet

16 de julio de 2023

Hej Gustav,

Tusinde tak for de 5/5 stjerner!

Vi værdsætter, du værdsætter os.

Good help

Package seems lost, but the customer service is trying to sort it out now. Thanks.

11 de julio de 2023

Hey Manuel,

I tried to search up your name in our system, but I cant seem to find you in it.

Could you please contact us at info@copenhagenstate.dk?

Im so sorry for the inconvenience

Best regards, Oliver / Copenhagen State.

Super hurtig

Super hurtig - fra bestilling til levering.

2 de julio de 2023

Hej Inge,

Tusinde tak for de 5 stjerner!

Vi er rigtige glade for, du værdsætter vores hurtige service :-)

Virkelig lækkert produkt

Virkelig lækkert produkt, hurtig levering

22 de junio de 2023

Hej Andreas,

Super fedt, du kan lide vores produkt og leveringstid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet fed t shirt

18 de junio de 2023

Hej Fires,

Tusinde tak for de søde ord!

Hav en skøn dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alt for meget bøvl med og få det…

Alt for meget bøvl med og få det leveret og få det sendt tilbage, ik køb fra siden.

24 de mayo de 2023

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse!

Du havde bestilt en vare, som var en forudbestilling, hvilket selvfølgelig gør der er længere leveringstid end normen.
(står oplyst på produktsiden)

Returningen kan findes på forsiden under information, hvor du kan tilgå dig vores returportal. Men vi har også sendt dig et link, du kan tilgå returportalen.

Jeg er selvfølgelig ked af, vi ikke fik dig besvaret inde for 24 timer, efter du skrev til os. Men vi svarede udenfor normalt åbningstid kl 21:00 om aftenen, da vi kunne se, du ikke var blevet besvaret endnu.

Så jeg synes det er urimeligt, du kun giver os 1 stjerne. Du har modtaget dine varer og svar på dine spørgsmål.

Jeg håber du vil genoverveje din vurdering af os.

Super godt

Super godt, mangler en t-shirt jeg bestilte med

4 de junio de 2023
Opinión espontánea

Hej Mia,

Tusinde tak for din anmeldelse!

T-shirten som du har bestilt er en forudbestillingsvare.
- Det står på produktsiden.

Så t-shirten sendes til dig d 12/6.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.