Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Ver más
La empresa ha respondido
2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Ver más
La empresa ha respondido
Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... Ver más
La empresa ha respondido
Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.
Marsstraat 1, 2830, Willebroek, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Bezoek aan toonzaal heel behulpzaam, correct en stipt
Vlot contact.
Goede uitleg ter plaatse.
Flexibiliteit om de levering te realiseren volgens de wensen van de klant.

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Mooie website,Snelle levering en zeker belangrijk mooie producten
Makkelijk te monteren
Goeie kwaliteit,zeker in combinatie met de prijs
Blij mee

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Goede ledlampen en gemakkelijk spots bijhangen of wegnemen op de rail

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Vriendelijk, behulpzaam, makkelijk om afspraak te maken.
Snel antwoord op vragen achteraf.

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Alles was in orde. Een paar dagen later waren er nog meer kortingen, dus te vroeg gekocht.

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Een echte aanrader dankzij de perfecte service van Selina.
Goede prijs/kwaliteit

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Mooi artikel, maar hadden twijfel door het hooge plaatsing tussen plafond wand

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Goede uitleg en feedback, veel keuze in de winkel, vrij van aankoop.

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Vlotte levering en goede service en communicatie toen bleek dat een lampje beschadigd was.Top!

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Enkele lampen besteld voor onze nieuwe woning. Uiteindelijk vonden we toch een andere kleur mooier en hebben wij de lampen terug gestuurd. Dit was geen probleem en zijn snel en goed geholpen. Ook werd het geld snel weer teruggestort op onze rekening. Top!
Bedankt.

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Snel geleverd, scherpe prijzen, kwalitatief gezien okeetjes, geen high-end materialen maar meer dan top voor deze prijs

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE
Goede lamp maar had kwaliteit iets beter verwacht.