Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,6

Todas las opiniones

63 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vlot contact.
Goede uitleg ter plaatse.
Flexibiliteit om de levering te realiseren volgens de wensen van de klant.

11 de julio de 2026

Dankjewel voor je mooie woorden, Jan! 🌟
We zijn blij dat je tevreden bent over het contact, het advies en de levering op maat. Dat is precies de service die we onze klanten graag bieden. Veel plezier met je nieuwe verlichting!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie website,Snelle levering en zeker…

Mooie website,Snelle levering en zeker belangrijk mooie producten
Makkelijk te monteren
Goeie kwaliteit,zeker in combinatie met de prijs
Blij mee

22 de junio de 2026

Bedankt voor je prachtige review, Dirk! ⭐
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Geweldig dat ook de montage vlot verliep. Veel plezier met je nieuwe verlichting!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ledlampen en gemakkelijk spots…

Goede ledlampen en gemakkelijk spots bijhangen of wegnemen op de rail

5 de enero de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren, Peter! 😊
Geweldig dat je het gebruiksgemak van de railverlichting waardeert. De flexibiliteit om spots eenvoudig te verplaatsen of uit te breiden is inderdaad één van de grootste voordelen van een railsysteem. Geniet van je nieuwe verlichting!

Aanrader

Vriendelijk, behulpzaam, makkelijk om afspraak te maken.
Snel antwoord op vragen achteraf.

Bedankt voor je enthousiaste review, Jurgen! ✨
Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je onze persoonlijke service weet te waarderen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Alles was in orde

Alles was in orde. Een paar dagen later waren er nog meer kortingen, dus te vroeg gekocht.

30 de junio de 2026

Bedankt voor je review! ⭐
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Jammer dat er kort daarna een extra korting beschikbaar was. We begrijpen dat dit wat ongelukkig kan aanvoelen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een echte aanrader dankzij de perfecte…

Een echte aanrader dankzij de perfecte service van Selina.
Goede prijs/kwaliteit

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE

Bedankt voor jullie prachtige review! ⭐
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding én onze service. We geven je mooie compliment zeker aan haar door. Veel plezier met je aankoop!

Mooi artikel

Mooi artikel, maar hadden twijfel door het hooge plaatsing tussen plafond wand

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE

Hartelijk dank voor je review, Sigrid! 😊 Leuk dat je tevreden bent met je aankoop. We begrijpen dat de plaatsing soms vragen kan oproepen. Je had ons altijd mogen contacteren voor advies, we helpen graag met het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.

Ervaring Dezignstore

Goede uitleg en feedback, veel keuze in de winkel, vrij van aankoop.

18 de junio de 2026

Respuesta de DEZIGNSTORE.BE

Wat een fijne review, dank je wel! 🙌

Super om te lezen dat je onze uitleg, feedback en ruime keuze waardeert. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Veel plezier van jullie nieuwe verlichting en bedankt voor het vertrouwen,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte levering en goede service!

Vlotte levering en goede service en communicatie toen bleek dat een lampje beschadigd was.Top!

8 de junio de 2026

Hartelijk dank voor je review, Els! 😊
Wat fijn dat je onze communicatie en service zo positief hebt ervaren. Hoewel een beschadiging natuurlijk nooit de bedoeling is, zijn we blij dat we je snel hebben kunnen helpen. Geniet van je nieuwe verlichting!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkele lampen besteld voor onze nieuwe…

Enkele lampen besteld voor onze nieuwe woning. Uiteindelijk vonden we toch een andere kleur mooier en hebben wij de lampen terug gestuurd. Dit was geen probleem en zijn snel en goed geholpen. Ook werd het geld snel weer teruggestort op onze rekening. Top!
Bedankt.

27 de mayo de 2026

Bedankt voor je enthousiaste review, Thijs! ✨
Soms verandert de smaak, en dat is natuurlijk helemaal geen probleem. Fijn dat alles rondom de retour snel en soepel is verlopen. Bedankt voor je mooie woorden!

Snel geleverd

Snel geleverd, scherpe prijzen, kwalitatief gezien okeetjes, geen high-end materialen maar meer dan top voor deze prijs

18 de mayo de 2026

Bedankt voor je mooie review, Michel! ⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze scherpe prijzen en de prijs-kwaliteitverhouding. We doen ons best om kwalitatieve verlichting aan te bieden voor een eerlijke prijs. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bedankt voor je review, Dimitry! 😊
Fijn dat je tevreden bent over de TIMO opbouwspot. We begrijpen dat de beperkte draaibeweging als een beperking kan worden ervaren. De armaturen zijn echter bewust voorzien van een draaistop, zodat de interne bekabeling niet kan afgedraaid worden. Dit is een veiligheidsmaatregel om schade aan de bedrading te voorkomen. Bedankt voor je feedback en veel plezier met je verlichting!

Team DEZIGNSTORE 💡

8 consejos para escribir buenas reseñas.