Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skulle få ett paket torsdag 30 juli men fick meddelande att det blivit kvar på terminalen. Bokades till tisdag veckan efter, samma sak. Bokades till torsdagen. Kom inte nu heller. Ingen har tagit tag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blir så jäkla irriterad! Har man ett paket som är ecommerce så kommer man inte fram i kundtjänsten & blir hänvisad till postnord! Sen ringer man postnord och dem hänvisar en tillbaka till DHL.... kan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta “servicen” någonsin, de hävdar att de ringt och varit här men ingen har ringt, ingen har varit här. Nu vägrar de leverera och tycker jag ska hämta 3 jättepaket på deras terminal. Har lagt otro... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De gamla, stora väletablerade speditionsfirmorna har uppenbara problem att leverera en godtagbar service och DHL freight är inget undantag. En extra stjärna för trevlig dam i kundtjänst men i övrigt b... Ver más

1,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,4

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bokade frakt via Fraktjakt, ingen upphämtning

Bokade frakt via Fraktjakt. Paket betalt o.klart för hämtning strax efter lunch torsdag. Idag fredag strax före 18 har fortfarande inte DHL hämtat upp paketet. Så nu händer förmodligen inget förrän tidigast måndag. Om då...

Har försökt kontakta Fraktjakt, som ju stängt sin kundtjänst (sänt mejl) och DHL håller också helg.

Eftersom det är MYCKET viktigt att paketet kommer fram enligt vad som utlovats vid bokning och köptillfälle så är jag nu osäker på om detta kommer att ske om inte DHL beslutar för att anstränga sig en del.

6 de septiembre de 2024

DHL använder cykelbud?

Fick ett 27 tecken långt spårningsnummer från Amazon när jag beställde, varan skickades Polen och kom till Malmö inom några dagar sedan började strulet. Fick meddelande från Amazon att DHL försökt leverera paketet men ingen var hem till mig under hela dagen. Spårade paketet på DHLs hemsida och där anges att paketet är klart att hämtas 200km från var jag bor! Försökte kontakta DHL men man var tvungen att ange 10 siffrors spårningsnummer och jag hade bara fått ett med 27 tecken! Till slut hittade jag ett 10 tecken långt spårningsnummer i "Active tracing", paketet hade bytt spårningsnummer när den kom till Sverige och jag kunde kontakta DHL per telefon och fick reda på att paketet skall komma framöver. Sista sträckan på 200km tar med DHL 6 dagar!!!! Cykelbud?????

6 de septiembre de 2024

så kass ...

Jag fick paket från DHL men det kunde jag inte hämta ut för jag jag va tvungen att ladda ner en app .. Ringde kundtjänst men dom kunde inte hjälpa mig så det blev returnerat .. Så kass !! Aldrig mer DHL

23 de agosto de 2024

Lata och inkompetenta medarbetare

Har nu väntat ett halvår på ersättning. Säljaren köpte till en extra försäkring för leveransen, men trots att jag anmälde saknat paket direkt, väntade 30 dagar på utredning, 10 dagar på beslut och sedan ytterligare 30 dagar på utbetalning av ersättning har jag inte sett röken av några pengar. Jag har ringt och skrivit till dem otaliga gånger och t o m hotat med kronofogden, men inget händer.

5 de marzo de 2024

Dålig leverans i glesbygd

Vid en hemleverans i glesbygd så kom inte leveransen och hemsidan uppdaterades inte med någon info om försenad leverans. Vid kontakt med kundtjänst kunde de informera om att min leverans helt enkelt inte fått plats den här veckan och skulle levereras en vecka senare. Jag hade väntat mig mer av DHL Freight baserat på hur hög kostnad det är för leveranserna. Posten är nog ett bättre alternativ i glesbygd!

17 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dax att bojkotta DHL också?

Vad håller DHL på med???

1) Hade ett paket som försvann i våras, superbökigt att få ersättning och dålig information om handläggande vilket fördröjt processen med månader. Har ännu inte fått några pengar.

2) Paket i somras som av ngn konstig anledning skickades till paketbox, skickad till ett ombud det inte skulle skickas och efter över en vecka har jag fortfarande inte sett röken av paketet. Fick stå en timme i telefonkö och fick tillslut ringa företagsdelen som hjälpte mig men..... fortfarande inget paket

Krångligt att komma fram till kundtjänst. Nu är paketet inte skickat via postnord men erhåller information medan jag väntar att paket som skickats med postnord ska man kontakta dem, SIC!!! jag väljer ju DHL eller annat fraktbolag för att slippa ha med postnord att göra där inget någonsin händer förutom en massa beklagande.

15 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig på alla sätt och vis

Dålig på alla sätt och vis. Paketet skickades från Stockholm för minst en vecka sedan. Först fick jag informationen att de kör inte till min ort (Kopparberg) varje dag och fick vänta. Då sade dem att det var ut för leverans på fredag, och vid slutet av dagen stod det att paketet var levererat kl 11:19. Paketet, som innehåller dyra varor, har INTE levererats och jag var hemma och väntade hela dagen. Och så är det omöjligt att komma i kontakt med så kallade kundtjänst. Aldrig, aldrig igen DHL!!!!

Total avsaknad av kundbemötande

Sämsta jag varit med om, fruktansvärt usel återkoppling, när jag tog kontakt svamlades en bortförklaring som sedan visade sig att det inte stämde.
Över 1 vecka har paketet varit registrerat i Norrköping (ska till nyköping) men inget händer.
Aldrig att jag beställer något igen om det bara finns dhl som val av frakt.

Värdelöst . TJUVAR och banditer

Ett åkeri som tagit på sig ett ansvar som deras logistik inte fixar. Paketen sönder och krossade produkter De pratar om försäkringen. Ren rappakalja och de drar ut på tiden . Oftast så kund tröttnar.
Nä 0 i betyg om det finns.

Jag kommer i folkmun ALDRIG ATT REKOMMENDERA DETTA FÖRETAG.
OSERIÖSA.. Och enbart ute efter att blåsa folk. VARNING!!!!!!!!!!!!!!

1 stjärna är 2 för många

1 stjärna är 2 för många
Sämre logistik har jag aldrig upplevt och då har jag jobba i branschen i 30 år
För att inte bli långrandig
Väntat på godset i 22 tim efter att ha bokat leveransen enligt deras egna "system"

Undrar vem som ska betala lön till dom som väntat
Gluäääääää!!!

9 de julio de 2024

Skulle inte rekommendera

En stjärna är egentligen för högt betyg, hade velat ge 0. Väldigt lång väntan för att få prata med någon. Sedan blev jag kopplad flera gånger till olika avdelningar, med fler långa väntetider innan jag tillslut kom rätt. När jag väl fick prata med någon på terminalen i Rosersberg blev jag extremt otrevligt bemött av dem. Oerhört spydig och ohjälpsam person som blev nästintill aggressiv under samtalet. Kände mig påhoppad och förolämpad. Skulle inte välja DHL igen

5 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag skulle gärna ge bara minus poäng

Jag skulle gärna ge bara minus poäng, men det går tyvärr inte.
Jag skickade retur till Autodoc i Tyskland den 7.5.2024 och idag den 9.6.2024 står mitt paket i terminal i Helsingborg och dit kom godset den 13.5. Nu har DHL gett mit paket ett nytt sändnings nummer och troligtvis bara för att det skulle se bättre ut. Men paketet har ändå inte åkt iväg. Har ringt 4 gånger till kundtjänst, varje vecka alltså och fått svar att paketet är nu på väg till Berlin och kommer fram inom 3 dagar. Men inget har hänt.
DHL Freight är total katastrof och troligen vet dom inte vart har paketet tagit vägen, eller att emballaget har fått så mycket stryk, att ingen chaufför vill ta mot det och det förstår jag. Men det är väl inte mitt ansvar, jag vill att DHL ska ersätta värdet av paketet inkl fraktkostnader till mig, men det verkar inte vara så lätt.
Lämna aldrig något till DHL, tom Postnord är bättre 🤬🤬🤬

9 de junio de 2024

DHL Freight

DHL Freight
Jag vill bara gråta nu, hela min resan är förstört pga deras oseriösa leverans förutom de fick betalt.

Jag är mycket missnöjd med deras service. Jag har skickat dokument till Litauen förutom vi har tekniska fel jag hörde ingenting från personalen. Mina dokument, som skulle ha levererats inom 5, högst 6 arbetsdagar, har fortfarande inte kommit fram. Idag är det den 10
arbetsdagen. Denna försening har påverkat inte bara mig, utan hela systemet, samt andra personer som inte kan resa på grund av detta dokument. Vi hade planerat resor till tre länder, med köpta biljetter, och allt detta är nu i fara på grund av er inkompetens.

Som ett globalt företag borde DHL erbjuda tjänster av hög kvalitet. Er service har dock visat sig vara helt oförmögen att hålla leveranstiderna. Jag förväntar mig inte längre att avtalsenliga förpliktelser uppfylls, jag vill bara få mina dokument.

Jag varnar andra kunder: var försiktiga när ni skickar era paket med DHL. Använd er av pålitliga företag för att undvika liknande problem.

Jeanet.

4 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Försöker skicka ett paket till Litauen

Jag skickade ett paket till Litauen. Det skulle ta 3-5 dagar. När det har gått 18 dagar utan att paketet har kommit fram ringer jag och får vänta länge i telefonkö. När jag lämnat alla uppgifter ber de mig vänta medan de undersöker. Då kopplas samtalet ned. Kundtjänstmedarbetaren har alltså alla mina uppgifter, men återkopplar ändå inte trots att paketet är kraftigt försenat!
Ett par dagar senare ringer jag igen, och väntar åter i telefonkön. Nu får jag veta att de har "tekniska problem", att paketet fortfarande(!) är kvar i Sverige och att de inte har EN ANING om när de kommer kunna leverera det i Litauen.

Av detta har jag lärt mig två saker:
1. DHL Freight håller inte vad de lovar
2. DHL Freight bryr sig inte om sina kunder

28 de mayo de 2024

Absolut skandalöst företag

Absolut skandalöst företag, helt omöjligt att komma i kontakt med någon, vare sig på telefon eller chat, dessutom helt omöjligt att veta vart ens paket levererats.

24 de mayo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.