Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skulle få ett paket torsdag 30 juli men fick meddelande att det blivit kvar på terminalen. Bokades till tisdag veckan efter, samma sak. Bokades till torsdagen. Kom inte nu heller. Ingen har tagit tag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blir så jäkla irriterad! Har man ett paket som är ecommerce så kommer man inte fram i kundtjänsten & blir hänvisad till postnord! Sen ringer man postnord och dem hänvisar en tillbaka till DHL.... kan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta “servicen” någonsin, de hävdar att de ringt och varit här men ingen har ringt, ingen har varit här. Nu vägrar de leverera och tycker jag ska hämta 3 jättepaket på deras terminal. Har lagt otro... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De gamla, stora väletablerade speditionsfirmorna har uppenbara problem att leverera en godtagbar service och DHL freight är inget undantag. En extra stjärna för trevlig dam i kundtjänst men i övrigt b... Ver más

1,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,4

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 dagar att frakta 10 mil.

När jag beställer något, brukar jag försöka beställa från ett företag som inte har dhl som leverantör. När det inte är möjligt och jag måste ta dhl som leverantör, så blir jag ALLTID besviken och grinig. Från södra Sverige upp till norra går det snabbt, men sedan ligger det i Luleå i 3 dagar..alltid. Det är 10 mil att frakta till närmaste ombud. Tröttsamt.

2 de noviembre de 2023

THIS COMPANY IS CRIMINAL

Around 4 month ago, DHL Freight Sweden lost a big box filled with expensive tools, handcrafted art, oil paint and much more. In this process of getting my compensation, i have spend endless hours aguing the simple truth; that they lost my goods, and they will have to pay the full amount. They have been sending me around like a pinball to try and confuse me or make me lose interest. The total estimated value of my goods adds up to around 19.000 SEK, and they wont even pay me the vague ammount of 5000 SEK including the price of the shipment itself. 5000 SEK is NOTHING TO DHL!!! NOTHING.

DONT EVER DO BUSINESS WITH DHL

25 de mayo de 2023

Värdelösa tjuvar

Passa er så ni inte råkar skicka något på deras enorma lista av grejer man inte får skicka, då tar dom sig friheten att behålla paketet dom har ingen respekt vare sig för din tid eller din egendom. Tydligen har dom inget eget ansvar heller då varken ombudet som tog emot paketet eller chauffören som hämtade upp det hade något att invända. (det syntes tydligt att det var ett bilbatteri som skickades)

14 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt ett helt kök av Ikea betalat…

Beställt ett helt kök av Ikea betalat för leverans hem o då skulle DHL leverera ut. Men de hör inte av när leverans dagen kommer. Dagen efter ringer jag de o så säger de att de fick problem me bilen. Men man hör av sig åtminstone.
Andra gng handlade jag säng o soffa ifrån ikea o då skulle ju DHL leverera ut till mig o ännu en gng är de sena 20:58 ringer de o säger vi kan tyvärr inte leverera dina varor nähä sa jag vad är problemet denna gng
Han sa vi har fått problem med bilen. Ska man svära på de. Jag blev så förbaskade arg. 😡 så Jäkla synd att man inte kan styra själv vem som ska leverera sakerna.

9 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vägrar leverera packet hem och Ljuger om leveransvillkor

Paket från Kina skulle levereras hem, företaget har skickat paketet till närmaste ombud.
Jag sitter i rullstol och kan inte hämta paketet, erbjuder att betala för frakt en extra gång bara för att de ska komma hem till mig med packetet men de vägrar och upprepar bara att "det är omöjligt"

Helt sjukt!!!
Undvik detta otillgängliga och otrevliga företag som inte bryr sig ett S̲k̲i̲t̲ om sina kunder så gott ni kan!!

28 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde ifrån apotek onsdag…

Beställde ifrån apotek onsdag förmiddag,stod att beställningen skulle ta två vardagar.
Såg att det kommit till Östersund fredag kl 10.30, men tyvärr ingen utdelning till serviceställe den dagen och helgen stängt .
Mycket dåligt av DHL att inte hålla tiderna som lovats då jag beställt medicin och skulle resa bort på semester i två veckor och räknat med att få mitt paket innan jag åkte .

21 de julio de 2023

No delivery notification

No delivery notification, misleading tracking information.
The parcel was late. When it finally delivered to service point, no notification was sent.
They have different IDs in sender and recipient countries.
This means in the tracking system you get different status depending on tracking ID. One status was "at sorting terminal", another "ready to pick up", but in wrong town. No status update for 10 days. No SMS notification as was expected. Called customer service, they said it was ready at the pick up point.

14 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ompaketerad kolli av DHL, pga skadad vara. Men blev ej informerad.

Hämtade ut ett kolli som levererats av DHL Freight. När jag öppnade det, saknades en vara. Övriga varor var fuktskadade. Troligen av den saknade hälskostflaskan! Syntes inget på utsidan av paketet, mer än att tapen som använts, var märkt, REPACKED DHL.
Så, min rekommendarion, undvik DHL om du har den valmöjligheten.

22 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De levererar till fel ombud och ska…

De levererar till fel ombud och ska "försöka" att leverera rätt. Men säger att de får leverera till annat ombud om det är fullt på de andra stället. Aldrig i livet att de är fullt.

Oseriöst bluff företag..

25 de mayo de 2023

dåligaste transport & service

Hej.. Jag var tvungen att skriva till dig om mitt problem, och även mina upprepade problem med att hantera ditt företag.. Du kanske har ett av de enorma företagen i världen som har ett gott rykte förutom Sverige, för av min egen erfarenhet Jag fann, tyvärr, det värsta bemötandet och servicen är också dåligt och de flesta av de anställda när du klagar till honom om En kollega som han behandlade eller inte hanterade problemet på rätt sätt..Du tycker att allt hans bekymmer är att försvara sin kollega, och du upptäcker att han förmedlar till dig samma ord som jag tidigare hört från hans kollega..Jag är förvånad och mycket besviken över denna tragiska verklighet för dig..Som småföretagare gör jag mitt bästa för att hantera mina kunder och mitt motto är att arbeta 100% nöjda kunder och om någon av våra kunder utsätts för ett oavsiktligt fel köper jag materialen och installerar dem igen på bekostnad av mitt företag för att inte tappa mitt rykte och mina kunder. de var jag väntade på ett paket, och samma dag fick jag ett falskt meddelande från din medarbetare som bar paketet, där han skrev: Jag försökte leverera paketet till dig och jag hittade ingen som visste att jag väntade på honom, så han ringde inte på telefonen och knackade inte ens på dörren, och den här gången kom jag överens med avsändaren att skicka paketet till närmaste butik. Han jobbar med dig i centrum..Jag fick två brev för att ta med baguetten och jag gick efter Busk-semestern och det var 8 dagar sedan baguetten kom..och jag blev förvånad över att den anställde sa till mig att de hade lämnat tillbaka den till dig..och jag frågade honom hur man lämnade tillbaka den och det har inte gått en vecka sedan han sa..han kan ha returnerat det av misstag..det viktiga är Ämnet är hur dina anställda hanterar frågan väldigt kallt och saknar visdom och intelligens för att hantera kunder och försöka absorbera deras ilska och hitta en lösning på problemet. För att försöka be om ursäkt för att åtminstone lämna mig ett gott intryck, hoppas jag att Emily inte når en annan robot och hittar till en chef som fruktar för företagets rykte mer än han fruktar för sin prestige

Wael
Mobil 0046700700706

14 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DHL is like a large bad working state…

DHL is like a large bad working state administration. When calling customer service, you talk to someone that has no information and who needs to talk to someone else inside DHL But you as a customer are not allowed to talk to the person who has some knowledge about your delivery. Which leaves you in limbo, with no solid information at all.
This experience is typical for DHL.
If you can, avoid them!

6 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta bolaget leveran mellan 08.00-…

Sämsta bolaget.
Leverans sker mellan 08.00-15.00 och chauffören ringer ska ringa 15-30 min före.

Ingen leverans trots att man är hemma och väntar hela dagen pga legitimation krav. 17.45 ringer chauffören och säger att han står utanför.
har då åkt iväg på annat så han får ta med sig leveransen tillbaka.
va e detta för bolag.

29 de marzo de 2023

Inte alls okej

Jag hade köpt ett större löpband samt hemkörning, som sköttes av DHL Freight.
Det var ett oväntat stort och tungt kolli och jag var tvungen att hjälpa lasta ur och ner från lastutrymmet. Jag frågade om det inte gick att använda pallyft som fanns men fick till svar att det inte var en bra idé.
Chauffören kunde ju inte göra det hela ensam så självklart hjälpte jag till.
Jag är normalstark men det här var rejält tungt och otympligt, med ovana moment och skaderisk. Ont i knät efter steg ned mellan lastutrymme och flak.
Det här kunde gått illa. Det borde framgått att hemkörningen förutsatte mottagarens hjälp, med tunga lyft, för att kunna genomföras.

22 de marzo de 2023

Katastrof bolag

Katastrof bolag, att de kan överleva med detta service och värdelösa transporter är helt ologiskt. Mitt paket skulle anlända garanterad den 20 februari. Ännu idag 2 mars så har den inte anlänt trots 1000 tals samtal till kundtjänst som lovar ta tag i det men det händer ingenting. På grund av förseningen så har jag förlorat kunder och intäkter och DHL har ingen förståelse för detta.

2 de marzo de 2023

DHL mareritt

Kjøpte nye vinterhjul til bilen fra Byttdekk.com. Dessverre ble dette et mareritt. Ble opplyst om 4-5 dager levering fra Sverige. Forsendelsen ble hentet 2. februar i Sverige. Nå er det 20 dager siden, og der er ingen utsikt til levering. Varene skal visstnok være på tollklarering på niende dagen!! Rett og slett skandaløst dårlig. Styr unna!

22 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

7264482238 Detta är ett sändning nr på…

7264482238 Detta är ett sändning nr på en Pall som är förlorad hos er sedan 1 februari. Kan någon förklara för mig hur ni kan tappa bort en pall som väger nästan 300 kg. Pallen är värd omkring 50000kr. Så jag hoppas att ni hittar den snart. Annars som kommer jag att polisanmäla händelse. Kan bara säga att det måste vara någon som har stulit den hos er.
Sämsta företag upplevelse någonsin. Dåligt bemötande den ena vet inte vad den andra gör. Eviga telefon köer. Till ingen nytta.

9 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för oseriös skitfirma som…

Varning för oseriös skitfirma som slarvar bort spårbart paket och inte orkar ringa chauffören o fråga. Bokat leverans men ingen kom och ingen har hört av sig trots rätt nr o nåbar. Skandalöst. De polisanmäls om 1,5 h o faktureras för tiden jag tvingas sitta o vänta.

7 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan inte bistå med någon service alls.

Kan inte bistå med någon service alls.
Besvarar förfrågningar om leverans, upphämtning av paket m.m. med att det inte går att göra något då allt sker ”automatiskt i systemet”. Kan vara önskvärt att företaget styr systemet och inte vice versa. Dagen efter kontakt ser DHL istället till att göra motsatsen av vad som efterfrågats. Ett företag att undvika.

8 de enero de 2023

Bedrövligt

Jag har ett ombud tvärs över gatan, ca 30 meter ifrån min port, men försändelser till mig kommer till ett annat ombud, som ligger en bra bit bort.
Har ringt DHL Freight några gånger och frågat varför jag inte kan få paket till mitt närmaste ombud!?
Ingen tycks kunna göra något eftersom DHLs dator bestämt sig för att jag måste hämta paket hos ombudet längre bort?!!
Fullständigt bedrövligt!

18 de noviembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.